Το Τατουάζ κύκλος β 99-100-101-102-103-104-105-106

Το Τατουάζ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 99-100-101-102-103-104-105-106 κύκλος 2 Tatouaz. ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟ Alpha Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 99: Ο Άλκης...


Το Τατουάζ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 99-100-101-102-103-104-105-106 κύκλος 2 Tatouaz.
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟ Alpha

Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 99: Ο Άλκης και η Νάνσυ μεταφέρονται στο νοσοκομείο και δίνουν μάχη για τις ζωές τους. Ο Σέκερης ανήσυχος περιμένει νέα ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η Τατιάνα, γεγονός που εκνευρίζει τον Τόνυ που ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Ο Σωκράτης συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της μητέρας του, αλλά κανείς από το περιβάλλον της οικογένειας Μελά δεν δείχνει διατεθειμένος να τον βοηθήσει. Η Έλλη συνειδητοποιεί πως η ζήλια σαν συναίσθημα έχει και τα καλά της.
Η απαγωγή της Διονυσίας έχει θορυβήσει τους πάντες και πιο πολύ τον Νικόλα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεσκεπάσει τον «Δούκα». Η Ελένη πιέζει την Άννα να την βοηθήσει σε ένα ακόμα ραντεβού με τον Φίλιππο, αλλά η Άννα νιώθει πολύ αμήχανα απέναντι στον Αλέξανδρο για τα ψέματα που αναγκάζεται να του λέει. Ο Στρατηγός και η Μαργκώ περνάνε σε ανοιχτό πόλεμο που θα έχει μόνο έναν νικητή. Η Μίνα συναντάει τον Ορφέα. Η Αμαλία ζητάει από τον Πέτρο να συμμαχήσουν κατά της Μαργκώ. Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί πως η συμπεριφορά της Άννας είναι περίεργη...

Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 100: Ο Αλέξανδρος υποψιάζεται ότι η Άννα έχει εpαστή και τρελαίνεται από τη ζήλια και τον θυμό, η οποία συνεχίζει να καλύπτει την Ελένη. Ο Τόνυ θυμώνει με την επιπολαιότητα της Τατιάνας σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Ο Ορφέας εξομολογείται στη Μίνα ότι μπορεί να έχει ένα παιδί που μέχρι χθες δεν το ήξερε, αλλά θα το εξακριβώσει. Ο Πέτρος ζητάει από την Αμαλία να μην ασχοληθεί άλλο με τη Μαργκώ, ενώ η υπηρεσία «φυτεύει» έναν ακόμα στην εταιρεία της.
Η Όλγα με τη Λήδα κερδίζουν μέρα με τη μέρα τον χαμένο χρόνο. Ο Άλκης συνέρχεται, αλλά υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού του χεριού του ενώ η Νάνσυ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η Νικόλ σκέφτεται την Άννα, αλλά διστάζει να της τηλεφωνήσει και να ζητήσει συγνώμη. Ο Νικόλας ανακαλύπτει το πραγματικό όνομα του «Δούκα». Ο Αλέξανδρος περνάει στην επίθεση, αφήνοντας την Άννα άναυδη...

Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 101: Ο Νικόλας με τον Χάρη ξεκινούν ενδελεχή έρευνα για να ανακαλύψουν τον «Δούκα», κι όταν αποκαλύπτουν στην Τατιάνα ποιος πραγματικά είναι, αυτή πέφτει από τα σύννεφα, καθώς τον ξέρει πολύ καλά! Ο Σέκερης μεταφέρει τραγικά νέα στον Άλκη ο οποίος καταρρακώνεται.
Στο μεταξύ, ο Ορφέας εξομολογείται στην Άννα πως θέλει να κάνει παιδί, ακόμα κι αν δεν είναι με την Ελένη! Δύο δολοφονίες δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στην υπόθεση του Δούκα! Μια ολόκληρη μέρα έχει περάσει και η Τατιάνα δεν έχει νιώσει καθόλου το μωρό, γεγονός που κάνει τον Τόνυ να ανησυχεί πολύ! Ο Αλέξανδρος πιάνει την Άννα σε ένα μεγάλο ψέμα!

Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 102: Ο Αλέξανδρος εξοργισμένος από τα ψέματα της Άννας, στρέφεται εναντίον όλων και απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Η Ελένη με τον Φίλιππο αποφασίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, θυμώνουν ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα να μιλήσει πολύ σκληρά στην Άννα. Παράλληλα, η οικογένεια Μελά δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα τα γεγονότα και περιμένει τον Παρασχάκη να έρθει για να πάρει το παιδί.
Ο θάνατος της Νάνσυ θα συγκλονίσει τον Άλκη, ενώ ο Σέκερης εξακολουθεί να πιστεύει πως τα παιδιά τα πυροβόλησε κάποιος που εμπλεκόταν στο κύκλωμα που ήθελε να εκδικηθεί τη Νάνσυ. Η Άννα πολύ πληγωμένη από τη συμπεριφορά και τα λόγια του Άλεξ, παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Όλγας να τη σταματήσει...

ΤΑΤΟΥΑΖ Β κύκλος Επεισόδια 103-104: Προβολή: Τετάρτη 12/12/18
Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο ότι το παράκανε με την Άννα και πως οι προσβολές που της είπε ήταν βαριές, αλλά εκείνος ακόμα θολωμένος, δεν παραδέχεται τίποτα κι αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της. Την ίδια ώρα η Άννα βρίσκει καταφύγιο στην οικογένειά της στο Λονδίνο και μένει με τον Θεοχάρη και τη Βέρα, χωρίς όμως να αναφέρει για τον χωρισμό της. Η σύλληψη του Δούκα φέρνει χαμόγελα στην Τατιάνα και τον Νικόλα, αλλά η ανάκριση δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Μαργκώ στριμώχνει άσχημα τον Στρατηγό, αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεων της. Ο Θεοχάρης υποψιάζεται πως η Άννα κάτι κρύβει, αλλά η Βέρα και η Αμαλία του λένε να μην την πιέσει. Ο Σωκράτης κάνει μνημόσυνο για τη μητέρα του και ο Ορφέας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να πάρει την απάντηση που τον βασανίζει. Ο Αλέξανδρος τηλεφωνεί στην Άννα, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε. Μια περίεργη σύμπτωση έρχεται να ταράξει τη ζωή της Όλγας.

Η Ελένη με την Όλγα προσπαθούν να πείσουν τον Αλέξανδρο να αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του και να προσεγγίσει την Άννα, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Την ίδια ώρα η Άννα βρίσκει παρηγοριά σε ένα παλιό της στήριγμα, καθώς η Νικόλ ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά της και διεκδικεί και πάλι μια θέση στη ζωή της. Ο Θεοχάρης κρυφακούει ένα τηλεφώνημα της Άννας και επιβεβαιώνει τις υποψίες του πως η κόρη του έχει συγκρουστεί με τον Αλέξανδρο. Ο Πέτρος κάνει νέα ερωτική εξομολόγηση στην Μαργκώ και δείχνει αποφασισμένος να της πει την αλήθεια για τη πραγματική δουλειά του. Ο Ορφέας δίνει δείγμα DNA και αγωνιά για το αποτέλεσμα. Παράλληλα ψάχνει την Άννα κι όταν συνειδητοποιεί πως έχει φύγει για το Λονδίνο, κάνει κάτι παράτολμο. Στην έρευνα για την περίεργη εξαφάνιση της Άννας, πέφτει και ο Παύλος που δεν μπορεί να καταλάβει τι μεσολάβησε. Ο Τόνυ κάνει ένα δώρο έκπληξη στην Τατιάνα, όμως θα τους βγει ξινό.. Ο Σέκερης έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει.

ΤΑΤΟΥΑΖ Σεζόν 2 / Β κύκλος Επεισόδια 105-106: Προβολή: Πέμπτη 13/12/18 Alpha.
Ο Νικόλας και ο Τόνυ κυνηγούν τους δύο τύπους που τους επιτέθηκαν με πυροβολισμούς και καταφέρνουν να τους αφοπλίσουν. Η σύλληψή τους από την αστυνομία, θα αποκαλύψει ποιος ήταν ο σκοπός τους και ποιον είχαν στο στόχαστρο. Ο Σέκερης, μετά την ομολογία του Άλκη για τα σκοτεινά κυκλώματα που είναι μπλεγμένος, αποφασίζει να τον στείλει εσωτερικό σε σχολείο στην Αγγλία και ζητάει τη βοήθεια της Αμαλίας. Η Έλλη, με την επιμονή της καταφέρνει να πείσει τον Νικόλα να τηλεφωνήσει στον πατέρα του και να του πει ψέματα για να εξακριβώσει το ενδιαφέρον του. Η συνέχεια θα είναι έκπληξη για όλους. Στο μεταξύ, ο Ορφέας βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό να πείσει την Άννα να επιστρέψει στην Αίγινα. Θεοχάρης και Βέρα τον υποδέχονται με χαρά και τον φιλοξενούν στο σπίτι τους, χωρίς να ξέρουν τις δυσάρεστες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν από μια βίαιη αντίδρασή του.

Ο Ορφέας μετανιώνει πικρά για την ακραία συμπεριφορά του, που αφήνει τους πάντες άφωνους. Στο μεταξύ, ο Πέτρος εξομολογείται στην Μαργκώ ποιος πραγματικά είναι και μένει άναυδος από το πώς τον αντιμετωπίζει! Η Χριστίνα μαθαίνει για έναν θάνατο για τον οποίο πιστεύει ότι ευθύνεται η ίδια και καταρρακώνεται. Παράλληλα, η Νικόλ ζητάει συγνώμη από την Όλγα, ελπίζοντας σε μια δεύτερη ευκαιρία. Η Τατιάνα ανακρίνει τον “Κηπουρό” θέλοντας να τον κάνει να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε. Η Όλγα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που την κλονίζει αρκετά. Ο Ορφέας περπατώντας αφηρημένος, ένα φορτηγό πέφτει επάνω του με μεγάλη ταχύτητα! Η Άννα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της, στο Λονδίνο, και η έκπληξη της είναι τεράστια..! Ο Νικόλας κοιμάται με την Αθηνά, όταν πιάνει φωτιά το σπίτι τους!

Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντρέας Γεωργίου
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Νικολαΐδης, Γιώργος Ευαγγέλου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Κούλης Νικολάου, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Κατερίνα Γερονικολού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιφιγένεια Πιερίδου, Χριστίνα Κυριάκου, Ανδρέας Φυλαχτού, Ερμογένης Σκιτίνης, Σάββας Μενοίκου.
Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργκώ Νίβεν, η Κοραλία Καράντη
Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος
Guest star, Αντρέας Γεωργίου
Εκτέλεση παραγωγής: Make It Productions

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Το Τατουάζ κύκλος β 99-100-101-102-103-104-105-106
Το Τατουάζ κύκλος β 99-100-101-102-103-104-105-106
https://4.bp.blogspot.com/-0qPl9dXufHQ/W7DDBF_Kt2I/AAAAAAAEfj8/JqFtfxDP6qoYFyzhGkNLmS7b3TOd934ZQCLcBGAs/s640/to_tatoyaz_3_1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-0qPl9dXufHQ/W7DDBF_Kt2I/AAAAAAAEfj8/JqFtfxDP6qoYFyzhGkNLmS7b3TOd934ZQCLcBGAs/s72-c/to_tatoyaz_3_1.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/12/99-100-101-102-103-104-105-106.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/12/99-100-101-102-103-104-105-106.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content