ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110-111-112-113

ELIF Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110-111-112-113 ΕΛΙΦ Επεισόδιο 109 Κατά τη διάρκεια της χειρου...


ELIF Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110-111-112-113 ΕΛΙΦ


Επεισόδιο 109

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, η καρδιά του Μελίχ σταματάει. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν. Καταφέρνουν τελικά να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά ο ασθενής εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο για να μάθει νεότερα. Η Ιπέκ γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει ότι της έκρυβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Μελίχ και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Αλιγιέ και η Φεραγιέ την ακολουθούν. Όλες σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως ο Μελίχπυροβολήθηκε.

Η Ιπέλ κατηγορεί τον εαυτό της επειδή θύμωσε μαζί του. Πηγαίνει στην εντατική, του κρατάει το χέρι και του λέει πως τον αγαπάει. Ο Μελίχ κινεί το χέρι του και η Ιπέκ ελπίζει σε ένα θαύμα. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή έσπασε το βραχιόλι της. Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη με τη μητέρα της και παρηγορεί την Ελίφ. Της χαρίζει ένα από τα δικά της βραχιόλια για να χαρεί αλλά η Ελίφ δεν το θέλει. Η Αρζού ακούει κρυφά την Ελίφ να ζητάει από τον Σελίμ να την πάει στη μητέρα της και έτσι καταλαβαίνει πως ο Σελίμ γνωρίζει τα πάντα. Η Μελέκ είναι έξαλλη με την Μπελκίς επειδή της χάλασε το δώρο, που ετοίμαζε για την Ελίφ. ΗΕλμάςτηνπαρηγορείκαιτηνυποστηρίζει.

Η Μπελκίς καταστρώνει ένα σχέδιο με την Νατσιγιέ για να δώσουν ένα μάθημα στη Μελέκ και την Ελμάς. Αν και σκοπός τους είναι να τρομάξουν τη Μελέκ, εκείνη γλιστράει και χτυπάει το κεφάλι της στο μαρμαρένιο πάτωμα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να πάρει τα πράγματά του. Η Ζεϊνέπ θυμώνει όταν εμφανίζεται αργά στο σπίτι της ο Ερκούτ. Ο Ναντίρ ακολουθεί τον Ερκούτ και εκνευρίζεται όταν τον βλέπει να γλεντάει με τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ.

Η Αρζού μαλώνει την Γκόντζα επειδή φροντίζει την Ελίφ και την προειδοποιεί πως θα την απολύσει αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. Αργότερα η Αρζού μιλάει με τον Σελίμ για την κατάσταση του Μελίχ και εκείνος της λέει πως σύντομα ο αληθινός χαρακτήρας του καθενός θα αποκαλυφθεί. Η Αρζού ταράζεται από τα λόγια του…Επεισόδιο 110

Η Αρζού είναι αναστατωμένη επειδή ανακάλυψε πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ξεσπάει στην Γκόντζα και συνειδητοποιεί πως η Αϊσέ είπε τα πάντα στον Σελίμ πριν πεθάνει. Η Τεσλιμέ και η Ελμάς βρίσκουν αναίσθητη και να αιμορραγεί τη Μελέκ. Η κοπέλα μεταφέρεται στο ίδιο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται και ο Μελίχ. Η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν υπό παρακολούθηση για ένα 24ωρο.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή και ανακαλύπτει πως η Μελέκ νοσηλεύεται. Τηλεφωνεί αμέσως στον Σελίμ και πηγαίνουν μαζί στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ ανοίγει τα μάτια του και όλοι χαίρονται, ιδιαίτερα η Ιπέκ. Ο Μελίχ βλέπει τη Μελέκ στα όνειρά του και η κατάστασή του ξαφνικά επιδεινώνεται. Η Ιπέκ επιστρέφει στο κτήμα για να ξεκουραστεί αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Μελίχ. Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο αλλά δεν ενημερώνει την Ιπέκ για την επιδείνωση της υγείας του Μελίχ.

Ο Μελίχ συνέρχεται και μεταφέρεται σε κανονικό δωμάτιο. Η Ιπέκ και η Αρζού τον επισκέπτονται. Καθώς ο Κενάν μιλάει με τον γιατρό του Μελίχ, βλέπει τη Μελέκ να νοσηλεύεται φρουρούμενη και σοκάρεται. Ο Ναντίρ στέλνει μήνυμα στην Σέιντα πως θα εκδικηθεί και εκείνη και τον Ερκούτ…


Επεισόδιο 111

Ο Κενάν μένει άφωνος όταν μαθαίνει πως η Μελέκ έχει συλληφθεί. Ο Μελίχ πρόκειται να πάρει εξιτήριο και η Ιπέκ είναι πολύ χαρούμενη. Η Αρζού τον ρωτάει σχετικά με τον πυροβολισμό του αλλά εκείνος δεν θέλει να της απαντήσει και της λέει πως δεν θέλει να μάθει τίποτα σχετικά η οικογένειά του. Ο Κενάν και η Ιπέκ πείθουν τον Μελίχ να δεχθεί να είναι φιλοξενούμενός τους για όσο διαρκέσει η ανάρρωση του.

Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στον Κενάν. Ζητάει από την Κιράζ να ετοιμάσει τον ξενώνα. Η Αρζού και η Αλιγιέ θορυβούνται από τις μυστηριώδεις απαντήσεις του Μελίχ σχετικά με τον τραυματισμό του και φοβούνται πως η παρουσία του στο κτήμα τους θέτει όλους σε έναν μεγάλο κίνδυνο και δεν είναι σωστό να βρίσκεται εκεί. Ο Σελίμ συμφωνεί μαζί τους. Μιλάνε σχετικά στην Ιπέκ και εκείνη γίνεται έξαλλη. Ο Εφρούζ ανησυχεί για τον Μελίχ. Με τη βοήθεια του Σελίμ η Ζεϊνέπ καταφέρνει να δει τη Μελέκ στο νοσοκομείο.

Η Τεσλιμέ και η Σααντέτ υποψιάζονται πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται για τον τραυματισμό της Μελέκ αλλά και οι δύο αρνούνται κάθε ανάμιξη στο περιστατικό. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και φοβάται πως η μητέρα της δεν την αγαπάει πια. Η Μελέκ ζητάει από τη νοσοκόμα να τη βοηθήσει να καλέσει την Ελίφ κρυφά και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που ακούει ξανά τη φωνή της μητέρας της

Επεισόδιο 112

Ο Κενάν και η Ελίφ, πείθουν τον Μελίχ να μείνει στο κτήμα. Ο Μελίχ εξηγεί στην οικογένεια πως όταν κάποιος κάνει μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, δημιουργεί και εχθρούς και από ότι φαίνεται το άτυχο περιστατικό, που του συνέβη το αποδεικνύει περίτρανα. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει πως η οικογένεια αποδέχεται τις εξηγήσεις του Μελίχ. Η συμπεριφορά της Αρζού όμως τους ενοχλεί όλους και ιδιαίτερα την Ιπέκ.

Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει τη Μελέκ από το μυαλό του. Λέει στον Σελίμ πως είδε τη Μελέκ στο νοσοκομείο και πως είχε μάλιστα συλληφθεί. Τονίζει πως είναι ακόμα θυμωμένος μαζί της αλλά όταν την είδε τόσο αβοήθητη, ένιωσε μεγάλη θλίψη. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ δεν είναι ικανή να κάνει οποιοδήποτε έγκλημα και πριν την κρίνουν θα ήταν καλό να ακούσουν τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα. Ο Κενάν πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη Μελέκ αλλά έχει πάρει εξιτήριο. Πηγαίνει να τη δει στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Μελίχ.

Η Ιπέκ και ο Μελίχ περνούν μαζί τρυφερές στιγμές. Η Αρζού παίρνει το τηλέφωνο του Μελίχ, τηλεφωνά στον Εφρούζ, του εξηγεί τι συνέβη και τον καλεί στο κτήμα. Με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να τον εκθέσει στην οικογένεια και να ξεσκεπάσει τα ψέματα του σχετικά με τους συγγενείς του. Όλοι σοκάρονται όταν ο Εφρούζ φτάνει στο κτήμα και παρουσιάζεται ως ο πατέρας του Μελίχ.

Η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή αλλά δεν λέει τίποτα σχετικά με το ατύχημα, που είχε. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν ιδέα για το περιστατικό. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν την επισκέπτεται ο Κενάν…Επεισόδιο 113

Ο Κενάν ρωτάει τη Μελέκ τι συνέβη. Αρχικά η Μελέκ δεν θέλει να του μιλήσει αλλά στη συνέχεια του εξηγεί πως την παγίδεψαν, λίγο πριν ο χρόνος της συνάντησής τους τελειώσει. Ο Κενάν της λέει πως θα έρθει να τη δει ξανά. Φεύγοντας από τη φυλακή και περνάει από το καφέ. Εκεί μαθαίνει, που είναι η σχολή της Ζεϊνέπ και πηγαίνει να τη βρει αλλά χωρίς επιτυχία. Ρωτάει τον Σελίμ αν γνωρίζει τη Ζεϊνέπ και εκείνος ξαφνιασμένος το αρνείται. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν διάφορες κυρίες, που θα αναλάβουν τη φροντίδα της Ελίφ.

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ τι είπε ο Κενάν σχετικά με τη Μελέκ και πως τον ρώτησε και για εκείνη. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως ο Κενάν θα ανακαλύψει την αλήθεια για την Ελίφ και εκείνη τη στιγμή ο Κενάν εμφανίζεται στο σπίτι της. Η Μελέκ αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες, που έζησε μαζί με τον Κενάν. Η Σααντέτ της λέει πως έγιναν ανακρίσεις σχετικά με το ατύχημά της και πως η Μπελκίς κατάφερε να ξεφύγει πάλι και την προειδοποιεί να προσέχει τον εαυτό της. Η Αλιγέ λέει πως εκείνη γνώρισε κάποιον άλλο για πατέρα του Μελίχ και ζητάει εξηγήσεις από τον Εφρούζ.

Ο Εφρούζ εξηγεί πως είναι ο νονός του Μελίχ και πως νιώθει πατέρα του. Όλοι ανακουφίζονται από τη λύση της παρεξήγησης εκτός από την Αρζού. Ο Εφρούζ μαθαίνει πως ο Μελίχ βρέθηκε στο στόχαστρο δολοφόνων εξαιτίας της υπόθεσης της Μελέκ και θυμώνει μαζί του. Του ζητάει να μην του κρύψει ποτέ ξανά οτιδήποτε τον αφορά.

Η Αρζού σχολιάζει στην οικογένεια το γεγονός πως ο Μελίχ δεν τους είχε μιλήσει ποτέ για τον Εφρούζ και δεν καταλαβαίνει πως ησύχασαν με τις εξηγήσεις του. Επίσης θεωρεί πως η Τουγκτσέ χρειάζεται πειθαρχία και αποφασίζει να ξεκινήσει η μικρή μαθήματα πιάνου. Ο Βεϊσέλ κλείνει το πλυντήριο αυτοκινήτων και κάνει λογαριασμούς όταν εμφανίζεται ο Ναντίρ. Ο Ναντίρ ψάχνει τον Ερκούτ και λέει στον Βεϊσέλ πως προσπαθεί να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι απένταρος.

Ζητάει από τον Βεϊσέλ να μην αναφέρει τίποτα σχετικά στον Ερκούτ γιατί φοβάται μήπως το σκάσει και χάσει τα λεφτά του. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αναστατώνονται από τις αποκαλύψεις του Ναντίρ για τον Ερκούτ. Ενώ συζητάνε εμφανίζεται ο Ερκούτ και ζητάει να δανειστεί χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος ευγενικά αρνείται.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Σεϊντά και της λέει πως έδωσε όλα τα λεφτά του στον Βεϊσέλ για να μην καταλάβει την αλήθεια και πως σύντομα θα βγάλει και άλλα λεφτά χρησιμοποιώντας την Ελίφ. Η Σεϊντά διαφωνεί αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τον Ερκούτ…
ΕΛΙΦ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110-111-112-113
ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110-111-112-113
https://1.bp.blogspot.com/-HStPsnpkkfs/WwOpm48BrkI/AAAAAAAEedA/OxyvUApxuegYRI954lu5zCuspTfvhpkrQCLcBGAs/s1600/elif-dizisi-bolum.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-HStPsnpkkfs/WwOpm48BrkI/AAAAAAAEedA/OxyvUApxuegYRI954lu5zCuspTfvhpkrQCLcBGAs/s72-c/elif-dizisi-bolum.jpeg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/06/elif-109-110-111-112-113.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/06/elif-109-110-111-112-113.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content