SURVIVOR ολα οσα εγιναν χθες- video

Ο Νάσος ψύχραιμος, ήρεμος και για τέταρτη φορά υποψήφιος εξομολογείται πως δεν αγχώνεται καθόλου και πως σημασία τελικά έχει η διαδρομή και...


Ο Νάσος ψύχραιμος, ήρεμος και για τέταρτη φορά υποψήφιος εξομολογείται πως δεν αγχώνεται καθόλου και πως σημασία τελικά έχει η διαδρομή και όχι ο προορισμός. Ας θυμόμαστε σε αυτό το σημείο πως ο Νάσος είναι πολύ δημοφιλής σε όλα τα γυναικεία κοινά και πως όσες φορές έχει βγει υποψήφιος έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. Ο Σώζων δηλώνει ευδιάθετος, εκείνος ξέρει τι και πώς, εμείς ειλικρινά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του. Ελεος, δηλαδή. Πόσο να αντέξεις νυχτιάτικα, πόσο…

Ο Μιχάλης είναι ιδιαίτερα συγκρατημένος καθώς αντιμετωπίζει την υποψηφιότητά του με μαθηματική λογική και κατά βάθος νοιώθει πως δεν θα φύγει.
Στους Μαχητές το κλίμα είναι χαλαρό και ήρεμο και οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας, ο Ηλίας και η Μελίνα απολαμβάνουν το έπαθλό τους, γεύμα με μελιτζάνες.

Στην παραλία των Διασήμων ο Τσίλης προσπαθεί να πείσει τον Σώζοντα να τερματίσει την διαμάχη του με την Εύη και να πάψουν πια να τσακώνονται αλλά «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» που λέει και ο σοφός λαός.


Η Δαλάκα και η Εύη προσπαθούν να αναλύσουν τις αιτίες της ήττας των Διασήμων και εμφανίζονται προβληματισμένες αν και η Κατερίνα επιμένει στο ότι θα πρέπει να κάνουν όλοι αυτοκριτική καθώς κάποιοι εμφανίζονται λιγότερο ορεξάτοι στα αγωνίσματα.

Η ώρα του αγωνίσματος πλησιάζει και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για αναχώρηση

Με έπαθλο ψαρούκλες στα κάρβουνα
Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες και μετά από μία μικρή συζήτηση το αγώνισμα με συνδυασμό ζευγαριών ξεκινά.

Πρώτοι θα είναι ο Σώζων με τον Τσίλη απέναντι στον Ηλία και τον Πάνο. Οι Μαχητές θα νικήσουν και θα ανοίξουν το σκορ κάνοντας το 1- 0. Ακολουθούν ο Μιχάλης με τον Νάσο εναντίον Νικόλα και Χάρη και το 2 – 0 είναι γεγονός καθώς η μάδα των Μαχητών εμφανίζεται να έχει καλύτερο συντονισμό.

Τρίτη αναμέτρηση με γυναικείο άρωμα. Δαλάκα και Εύη εναντίον Μελίνας και Ροδάνθης και επιτέλους οι Διάσημοι μειώνουν σε 2 -1. Ακολουθούν Τσίλης και Σώζων με αντιπάλους τους Χάρη και Νικόλα. Για μία ακόμη φορά τα Διάσημα αγόρια δεν τα καταφέρνουν και το σκορ θα γίνει 3 -1.

Νάσος και Μιχάλης απέναντι στους Ηλία και Πάνο είναι οι επόμενοι και η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο και το σκορ να γίνεται 4 – 1. Εύη και Κατερίνα αντιμετωπίζουν και πάλι την Μελίνα και την Ροδάνθη και θα μειώσουν σε 4 -2. Στη συνέχεια ο Τσίλης με τον Μιχάλη α νικήσουν τον Πάνο και τον Χάρη και θα μειώσουν κι άλλο κάνοντας το 4 – 3.

Σώζων και Νάσος εναντίον Χάρη και Πάνου. Οι Μαχητές για μία ακόμη φορά εμφανίζονται πιο εύστοχοι και έτσι το σκορ θα γίνει 5 – 3 υπέρ τους.
Δαλάκα και Εύη εναντίον Βιργινίας και Ντάριας. Όλα κρίνονται στον στόχο και τελικά η Δαλάκα μειώνει για τους Διάσημους σε 5 – 4.

Μουρούτσος και Τσίλης με Ηλία και Αγόρου. Οι Μαχητές θα κάνουν το 6 – 4. Συνεργάζονται καλύτερα και στον στόχο είναι πιο ψύχραιμοι. Αγόρου και Ηλίας αγωνίζονται και πάλι εναντίον Νάσου και Σώζοντα. Ο Νάσος δεν βρίσκει τον στόχο σε αντίθεση με τον Αγόρου ο οποίος θα κάνει το 7 – 4 για τους Μαχητές οι οποίοι πλέον έχουν σαφές προβάδισμα.

Εύη και Κατερίνα εναντίον Ντάριας και Βιργινίας. Τα κορίτσια των Διασήμων είναι δυνατά και το αποδεικνύουν. Μειώνουν σε 7 – 5. Τίποτα δε έχει τελειώσει ακόμη.
Πάνος και Νικόλας εναντίον Σώζοντα και Μιχάλη. Οι Μαχητές δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι στην διαδρομή. Θα δούμε τι θα γίνει με τις βολές. Ο Πάνος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και θα κάνει το 8 – 5 για τους Μαχητές.

Ακολουθούν Νάσος και Τσίλης με Χάρη και Ηλία αντιπάλους. Ο Γιάννης Τσίλης καταφέρνει οριακά και μειώνει το σκορ για τους Διάσημους. 8 – 6 το σκορ. Τα κορίτσια των Διασήμων, Κατερίνα και Εύη, αντιμετωπίζουν την Μελίνα και την Ντάρια και θα τα καταφέρουν για μία ακόμη φορά μειώνοντας το σκορ σε 8 – 7. Στο πόντο η διαφορά για τις δύο ομάδες, και πάλι ένα ντέρμπι εξελίσσεται στην άμμο της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αγόρου και Πάνος απέναντι στον Σώζοντα και τον Μιχάλη. Οι Μαχητές θα προηγηθούν στην διαδρομή. Ο Αγόρου θα οδηγήσει τους Μαχητές στο 9 και πλέον ένας πόντος τους χωρίζει από την τελική νίκη στο αγώνισμα. Το σκορ είναι 9 – 7.

Η Εύη και η Κατερίνα βρίσκονται αντιμέτωπες με την Μελίνα και την Ντάρια. Τα κορίτσια των Διασήμων δεν αφήνουν τους Μαχητές να πάρουν εύκολα τη νίκη και θα μειώσουν σε 9 – 8 το σκορ.

Χάρης και Ηλίας με Νάσο και Τσίλη. Όλα κρίνονται στον στόχο και ο Χάρης θα καταφέρει να νικήσει και έτσι οι Μαχητές θα Ψήσουν τα ψάρια και θα τα απολαύσουν. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό φάνηκε και από το πώς συνεργάστηκαν μεταξύ τους στην διαδρομή. Είναι σε φόρμα, δεν πιάνονται πλέον και ψυχολογικά είναι πιο ήρεμοι και πιο ανεβασμένοι.


Στους Διάσημους, τα κορίτσια είναι αήτηττα. Εξι στις έξι νίκες και το πρόβλημα είναι τα αγόρια. Ειδικά οι τρεις παίκτες ο οποίοι είναι υποψήφιοι, ήταν και οι χειρότεροι στις επιδόσεις τους. Δεν πέτυχαν ούτε τον στόχο αλλά ούτε και την καλή συνεργασία στην διάρκεια της διαδρομής. Κάποτε πάντως οι Διάσημοι δεν έχαναν στόχο την ώρα που οι ήττες των Μαχητών οφείλονταν στην αστοχία. Πλέον όλα άλλαξαν.

Η επιστροφή στην παραλία θα βρει τους παίκτες των Διασήμων να γυμνάζονται προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Οι Μαχητές απολαμβάνουν το γεύμα που κέρδισαν.

Στη συνέχεια εύκολα διαπιστώνουμε ότι κανένας άντρας δεν έχει ψήσει κανένα ψάρι. Ούτε καν από την μία πλευρά. Κόβουνε το ψάρι σε κομμάτια και κοιτάζει ο ένας τον άλλο προκειμένου να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει.

Σε ρόλο ψήστη ο Νικόλας Αγόρου. Σε λίγο θα σπεύσουν και οι λοιπέ δυνάμεις. Ποιος θα κάνει σκηνή για τα ψάρια; Η Ροδάνθη η οποία αυτομάτως θέλει δύο κομμάτια.

Ο Τσίλης θα μπουκάρει στην παραλία των Μαχητών και θα τον τρατάρουν. Αυτός όμως που θα πάρει τα συγχαρίκια είναι ο τεράστιος ψήστης, ο Αγόρου.


Η ώρα του Συμβουλίου
Ο σεφ Νικολά είναι το νέο όνομα που έρχεται να αντικαταστήσει το «Φράουλας» το οποίο ωστόσο είναι αξεπέραστο. Το αγόρι κερδίζει πόντους σιγά σιγά, κρατήστε το αυτό.

Η συζήτηση θα φτάσει στην ήττα. Ο Σώζων θα κάνει λόγο για αντιπερισπασμό. Δηλαδή θεωρεί πως οι Μαχητές φωνάζουν επίτηδες προκειμένου να αποσπάσουν τους Διάσημους από τον στόχο. Ετσι όπως το πάει και έτσι όπως μιλάει σε λίγο θα νομίζουμε ότι πρόκειται για συνεδρίαση στο Eurogroup και όχι για Συμβούλιο στο Survivor. Ριάλιτι είναι, χριστιανέ μου, έλεος.

Ολη αυτή η συζήτηση θα οδηγήσει σε νέα κόντρα μεταξύ Σώζοντα και Χάρη. Σιγά σιγά θα μπουν όλοι στην κουβέντα. Δαλάκα και Αγόρου θα πουν την γνώμη τους αλλά θεωρούν πως δεν είναι κάτι κακό αυτό που συμβαίνει. Η συζήτηση θα καταλήξει σε επικό τρολάρισμα του Σώζοντα από τον Ηλία.

Ο Τανιμανίδης ανακοινώνει τον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας του οποίου αποσπάσματα είδαμε στα stories του instagram του Ατζούν Ιλιτζαλί και φυσικά καταλάβαμε από νωρίς ποιος θα φύγει…. Το πρόδωσε άθελά του ο τούρκος παραγωγός.

Στη συνέχεια όλοι θα μιλήσουν για την ενδεχόμενη αποχώρηση. Η Εύη θα πει πως αν φύγει ο Σώζων θα ανακουφιστεί και οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν ο Νάσος ή ο Μιχάλης.

Η ώρα της ανακοίνωσης φτάνει και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί: Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Goodbye! Ενας άλλος Σώζων, τρυφερός, λογικός, ήρεμος μιλά τόσο όμορφα στην κάμερα και αποχαιρετά. Μνήσθητί μου, Κύριε…

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: SURVIVOR ολα οσα εγιναν χθες- video
SURVIVOR ολα οσα εγιναν χθες- video
https://2.bp.blogspot.com/-us01FDhqrfc/WvUcnAPXBII/AAAAAAAEd_8/G6VCBqEMtTAhcxoMJyeLsb_4xoBdMCAVwCLcBGAs/s640/survivor.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-us01FDhqrfc/WvUcnAPXBII/AAAAAAAEd_8/G6VCBqEMtTAhcxoMJyeLsb_4xoBdMCAVwCLcBGAs/s72-c/survivor.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/05/survivor-video.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/05/survivor-video.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content