Elif Επεισόδιο 64-65-66-67-68-69-70-71-72-73

Elif - Επεισόδιο 64 Η Αλιγιέ εκτιμάει τον Μελίχ επειδή μπροστά σε όλη την οικογένεια έκανε γνωστά με ειλικρίνεια, τα αισθήματά και τα μελλ...


Elif - Επεισόδιο 64
Η Αλιγιέ εκτιμάει τον Μελίχ επειδή μπροστά σε όλη την οικογένεια έκανε γνωστά με ειλικρίνεια, τα αισθήματά και τα μελλοντικά του σχέδια για την Ιπέκ. Η Ιπέκ μιλάει στην Φεραγιέ για τον Μελίχ και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να βρει την αδελφή του. Συναντάει την Ιπέκ και απολογείται για την ξαφνική πρόταση γάμου. Με τη συμπεριφορά του κερδίζει απόλυτα την καρδιά της Ιπέκ. Αργότερα ο Μελίχ πηγαίνει στο καφέ για να μάθε τη σχέση της Μελέκ με τον Κενάν. Βλέπει τη Ζεϊνέπ, την αναγνωρίζει από το νοσοκομείο, και από τους θαμώνες του καφέ μαθαίνει πως συγκατοικεί με τη Μελέκ.
Ο Μελίχ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι, που μένουν με τη Μελέκ, θα πουληθεί. Συναντάει τον Ερκούτ για να μιλήσουν για τον γάμο αλλά η Ζεϊνέπ είναι διστακτική. Όταν ο Ερκούτ της δίνει χρήματα για τις ετοιμασίες του γάμου, η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ και τα λόγια της. Ζητάει τη συμβουλή του Κενάν γιατί δεν ξέρει τι να κάνει.
Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μην κάνει το ίδιο λάθος, που έκανε εκείνος πριν από χρόνια και τον προτρέπει να βρει την κοπέλα και να της μιλήσει με ειλικρίνεια. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντιούνται με την Αρζού. Ο Μουράτ νιώθει άβολα με την αυταρχική συμπεριφορά της και στο τέλος ξεσπάει. Ο Βεϊσέλ είναι ανήμπορος μπροστά στην Αρζού, αφού εκείνη τον εκβιάζει με το βίντεο του δήθεν φόνου, που έκανε. Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μουράτ

επεισόδιο 65

Όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και του δίνουν ευχές αλλά η διάθεση του παραμένει άσχημη. Η Ζεϊνέπ είναι σκεφτική και λυπημένη. Η Μελέκ επιμένει να της πει τι συμβαίνει αλλά η Ζεϊνέπ δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Ζεϊνέπ ξέρει πως είναι τα γενέθλια του Σελίμ και το γεγονός πως είναι μακριά του αυτή τη μέρα την πληγώνει ακόμα περισσότερο. Ο Αρντά και η Πελίν οργανώνουν ένα πάρτι στο καφέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σελίμ. Η Πελίν, χωρίς να το γνωρίζει, κλειδώνει τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ στην ίδια αίθουσα.
Ο Σελίμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και μιλάει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αντιδρά. Οι φίλοι τους, τους απεγκλωβίζουν και πάνε όλοι μαζί στο καφέ. Η Μελέκ βοηθάει στις ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων στο καφέ και όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον Σελίμ, τρομοκρατείται και φεύγει. Όταν η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ ότι ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκαν, εκείνος ξαφνιάζεται και αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ.

Ο Ερκούτ και ο Ναντίρ τσακώνονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ έρχεται αλλά καταφέρνουν να δικαιολογήσουν την ένταση. Όταν ο Ναντίρ φεύγει, ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ να δει τη Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα ονειρεύεται να κατακτήσει την καρδιά του Σελίμ και του αγοράζει ένα δώρο. Η Ελίφ κάνει μια ζωγραφιά για να τη χαρίσει στον Σελίμ για τα γενέθλια του. Η Τουγτσέ την κοροϊδεύει για το δώρο της. Ο Βεϊσέλ παίζει ξανά χαρτιά και χάνει όλα τα λεφτά του. Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να σβήσει την εγγραφή από το τηλέφωνο της Αρζού και εκείνος τα καταφέρνει.
Η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό της και δεν είχε προλάβει να αντιγράψει την εγγραφή του Μελίχ. Ο Μελίχ ενημερώνεται πως έχει σβηστεί η εγγραφή και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν έχει ιδέα για το συμβαίνει και συμφωνεί να τον συναντήσει. Ο Μελίχ για άλλη μια φορά ζητάει τις μετοχές της και εκείνη απειλεί να στείλει την εγγραφή στον Κενάν αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει σβηστεί

επεισόδιο 66

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ. Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Όταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα.

Ο Σελίμ θυμώνει με την Πελίν επειδή προσφέρει ένα κομμάτι τούρτα στον Ερκούτ και τον συγχαίρει για τον αρραβώνα του με την Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ φεύγει λέγοντας ως δικαιολογία ότι τον περιμένουν στο σπίτι. Η Πελίν επιμένει να πάει μαζί του και τα καταφέρνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να τη συμπαθήσει η οικογένεια του. Συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και έτσι φροντίζει με τη συμπεριφορά της να της θυμίσει τη θέση της, ότι είναι μια απλή υπηρέτρια. Η Γκόντζα είναι πολύ θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Πελίν στα γενέθλια του Σελίμ. Η Κιράζ συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα ενδιαφέρεται για τον Σελίμ. Ο Σελίμ θέλει να φύγει η Πελίν αλλά η Αλιγέ συμπαθεί την Πελίν και θέλει να την ξεναγήσει στο σπίτι. Ο Σελίμ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει.

Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της. Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος.

επεισόδιο 67

H Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Πετάει το δώρο, που είχε αγοράσει για τον Σελίμ στα σκουπίδια. Ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για τον γάμο με τον Ερκούτ αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όλοι στο κτήμα μιλάνε για τη σχέση της Πελίν και του Σελίμ. Κάποιοι εύχονται να έχουν ένα ευτυχές τέλος και κάποιοι θεωρούν πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους.

Ο Σελίμ και η Πελίν πηγαίνουν στη σχολή και η Πελίν επιμένει να περάσουν πρώτα από το καφέ να πάρουν τα δώρα, που άφησαν εκεί την προηγούμενη μέρα. Η Πελίν δίνει στον Σελίμ τα δώρα του και μετά μένει στο καφέ για να πάρει πρωινό με μια φίλη της. Της διηγείται πως πέρασε στο σπίτι του Σελίμ, υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ. Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο, που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να κάνει καθώς δεν μπορεί να πει πως δεν είχαν πάει στο σεμινάριο.

Η Πελίν όμως είχε πάει και προσφέρει στον Σελίμ με χαρά τη βοήθειά της. Ο Κενάν εργάζεται για τη νέα συμφωνία, που πρόκειται να κάνει και είναι ενθουσιασμένος. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται και ενώ συζητούν για τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως η μεγάλη συμφωνία, που ετοίμαζε, ακυρώνεται.

Ο Κενάν δεν έχει καμία εξασφάλιση και έχει μεγάλες απώλειες. Δεν ξέρει βέβαια πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μελίχ. Ο Μελίχ προσφέρει τη βοήθεια του και λέει στον Κενάν πως θα μιλήσει με κάποιους φίλους του σύμβουλους επιχειρήσεων. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται για να πάει στη δουλειά της, ο μεσίτης έρχεται ξανά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες.

Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να κανονίσουν νωρίτερα τον γάμο με τη Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει να του φέρει την ταυτότητά της για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Η Ζεϊνέπ αναγκαστικά του δίνει την ταυτότητά της

επεισόδιο 68

Ο Ερκούτ περιμένει την Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή της. Της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει που ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για τον γάμο τους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν. Ο νεαρός πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει αλλά εκείνη επαναλαμβάνει τα ίδια και ο Σελίμ τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ ψάχνει για νέο σπίτι αλλά όλα είναι πολύ ακριβά. Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει πως λιποθύμησε, πηγαίνει στη σχολή. Όταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της, Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της.

Αργότερα η Μελέκ απαιτεί να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο μεσίτης της λέει πως θα τον φέρει το επόμενο πρωί. Όμως την άλλη μέρα έρχεται πάλι μόνος του και επιτίθεται στη Μελέκ. Ο Σελίμ βλέπει τη Μελέκ να φεύγει από τη σχολή και προβληματίζεται. Λέει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι δουλειά είχε η Μελέκ στη σχολή. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως η Μελέκ φαινόταν πολύ άσχημα. Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Καταστρώνουν όμως ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν τον στόχο τουςκαι νιώθουν μεγάλη χαρά. Ο Κενάν είναι απογοητευμένος από την ακύρωση της δουλειάς, που ετοίμαζε.
Ο Μελίχ τον επισκέπτεται ξανά και ανακοινώνει σε εκείνον και την Ιπέκ πως οι γονείς θα έρθουν και θέλουν να τους γνωρίσουν. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Αρζού και τον Σελίμ. Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος της ζητάει λεφτά. Η Αρζού του λέει πως η εγγραφή με τον Μελίχ έχει σβηστεί, πως έχασε τις μετοχές της και του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει λεφτά όταν βγάλει από τη μέση τον Μελίχ. Όταν ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι συνέβη, ο Μουράτ έχει ένα σχέδιο

Elif Επεισόδιο 69
Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεχάσει όσα του είπε ο Σελίμ και αποφασίζει να πάει να δει τη Μελέκ. Καθώς φτάνει σπίτι της, την ακούει να φωνάζει. Μπαίνει μέσα, δίνει ένα καλό μάθημα στον μεσίτη, που της είχε επιτεθεί και τη σώζει. Μετά τον καυγά, ο Κενάν έχει ένα μικρό κόψιμο στο φρύδι του. Η Μελέκ φροντίζει την πληγή του όταν της τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ. Ο Κενάν μαθαίνει τη σχέση ανάμεσα στη Μέλεκ και τη Ζεϊνέπ και ακόμα πως η Μελέκ χωρίζει από τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μαζί παιδί. Ο Κενάν αφήνει στη Μελέκ την κάρτα του και της λέει πως μπορεί να τον καλέσει αν χρειαστεί οτιδήποτε.
Στη συνέχεια βρίσκει ξανά τον μεσίτη και τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. Ο Κενάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις τους καθώς οι αποστολές του ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Η Μελέκ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της επίθεσης, που δέχθηκε αλλά και της αναπάντεχης επέμβασης του Κενάν. Ενώ ο Κενάν ήταν στο σπίτι της Μελέκ, ένας από τους άντρες του Μελίχ τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως ο αδελφός του πήγε στη Μελέκ. Στη συνέχεια περνάει μια βόλτα από το καφέ επειδή ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ. Όμως όσο και αν προσπαθεί να την πλησιάσει εκείνη αρνείται και ο Σελίμ νιώθει μεγάλη θλίψη.
Η Πελίν περνάει δήθεν τυχαία από το καφέ και πείθει τον Σελίμ να πάνε μαζί στη σχολή. Ο Σελίμ της λέει πως η επιμονή της τον έχει κουράσει αλλά η Πελίν δεν δίνει σημασία. Αντίθετα, διαδίδει στους φίλους της ότι η οικογένεια του Σελίμ τη συμπαθεί πολύ και σύντομα θα αρραβωνιαστούν.
Ο Βεϊσέλ χαίρεται όταν ακούει πως ο Ερκούτ κανόνισε η τελετή του γάμου του με την Ζεϊνέπ να γίνει την ίδια μέρα με την ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ πως έμαθε από τον Μουράτ ότι πιέζουν τη Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Ναντίρ ξαφνιάζεται από τα νέα αλλά δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει το ζήτημα

επεισόδιο 70

Η Τουγτσέ και η Ελίφ τσακώνονται για το ποια από τις δύο θα του δώσει τον φάκελο και η Αρζού τις διακόπτει. Τα κορίτσια χάνουν τον φάκελο αλλά τον βρίσκουν αργότερα και τον δίνουν στον Κενάν κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως εκείνος δεν τον ανοίγει. Ένας υπάλληλος σε μια από τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται ο Κενάν, τον ενημερώνει πως δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα και πως τους ζήτησαν να μην κάνουν καμία συμφωνία πια μαζί του. Τον προειδοποιεί να προσέχει γιατί φαίνεται πως έχει πολλούς εχθρούς. Η Αλιγιέ προετοιμάζεται για την επίσκεψη των γονιών του Μελίχ. Λέει στην Κιράζ να κάνει πολλές δουλειές.
Η Ιπέκ είναι πολύ ενθουσιασμένη ενώ ο Σέλιμ νιώθει άβολα με όσα συμβαίνουν. Η δικηγόρος του Μελίχ καλεί την Αρζού για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταβίβασης των μετοχών της αλλά εκείνη την καθυστερεί με διάφορες δικαιολογίες. Ο Βεϊσέλ τηλέφωνεί στην Αρζού και της λέει πως ίσως ο Μουράτ βρήκε τρόπο να σώσει την εγγραφή του Μελίχ στο τηλέφωνο της. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Γκόντζα, βάζει κρυφά τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού. Καταφέρνει να σώσει την εγγραφή αλλά ο Σαντίκ τον πιάνει πριν προλάβει να φύγει.
Η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την κάρτα του Κενάν στο σπίτι. Η Μελέκ της εξηγεί τι συνέβη. Πριν το δείπνο, ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ αλλά είναι είναι δυσαρεστημένος μαζί του εξαιτίας των πράξεων του. Ο Μελίχ είναι πολύ λυπημένος για αυτή την εξέλιξη αλλά δεν αλλάζει γνώμη.

επεισόδιο 71

Ο Σαντίκ πιάνει τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού πιστεύει πως πρόκειται για κλέφτη και ενημερώνει την οικογένεια. Ο Κενάν από την άλλη ανοίγει τον φάκελο, που περιέχει φωτογραφίες του με τη Μελέκ, αλλά ο φάκελος του πέφτει στο πάτωμα, πριν προλάβει να τις δει. Ο Μουράτ καταφέρνει να το σκάσει από τη βεράντα αλλά χτυπάει το πόδι του.

Η Αρζού τους πείθει όλους πως δεν υπάρχει λόγος να καλέσουν την αστυνομία αφού τίποτα δεν κλάπηκε, ειδικά αυτή τη βραδιά, που έχουν καλεσμένους και πρέπει να τους διασκεδάσουν. Όμως στην πραγματικότητα η Αρζού ανησυχεί γιατί δεν βρίσκει το τηλέφωνο της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπογράψει τα τελικά έγγραφα και να μεταβιβάσει τις μετοχές της στον Μελίχ. Η Κιράζ μαθαίνει πως η Αρζού έχει χάσει το τηλέφωνο της και ενημερώνει τον Σαντίκ. Ο Σαντίκ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και ενημερώνει τον Μελίχ πως το τηλέφωνο της Αρζού έχει χαθεί και πως η εγγραφή με τη φωνή του υπάρχει ακόμα σε αυτό.
Ο Μελίχ λέει στον Σαντίκ πως ο φάκελος με τις φωτογραφίες, που έστειλε στον Κενάν, δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός άλλου ενώ του δίνει και οδηγίες για να βρει το τηλέφωνο της Αρζού και να το καταστρέψει. Ο Σαντίκ πράγματι βρίσκει το τηλέφωνο και το διαλύει αλλά δεν βρίσκει τον φάκελο. Συνειδητοποιεί πως ο δήθεν κλέφτης ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα κόλπα της Αρζού. Η Αϊσέ βρίσκει τον φάκελο, που ο Μελίχ έστειλε στον Κενάν. Όταν βλέπει τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το πιστέψει και τις κρύβει στο συρτάρι της. Η Ελίφ ψάχνει την αγαπημένη της κούκλα και βρίσκει τις φωτογραφίες της Μελέκ με τον Κενάν. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Κενάν με τη μητέρα της.

Η Αϊσέ βάζει την Ελίφ να της υποσχεθεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν για αυτές τις φωτογραφίες γιατί τότε θα στεναχωρούσε τη μητέρα της. Καθώς η Αϊσέ πηγαίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Μελέκ, ο Σαντίκ την σταματάει και της ζητάει τα κλειδιά από την αποθήκη τροφίμων.

επεισόδιο 72

Η Αϊσέ παίρνει ταραγμένη τον φάκελο στα χέρια της, τον βάζει στην τσάντα της και φεύγει. Ο Σαντίκ επιμένει να την πάει με το αυτοκίνητο στην αγορά και εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί. Όταν εκείνη κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ο Σαντίκ την ακολουθεί και βλέπει πως συναντάει τη Μελέκ. Αμέσως ενημερώνει τον Μελίχ. Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες και εξηγεί στην Αϊσέ τι πραγματικά συνέβη. Της λέει πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί με τον Κενάν. Δεν θέλει να είναι αυτή, που θα καταστρέψει την οικογένειά του. Η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες ώστε να μην τις δει κανείς αλλά δεν ξέρει πως η Ελίφ έχει κρατήσει μια φωτογραφία του Κενάν με τη μητέρα της. Η Αρζού μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Μελίχ και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και βγάζει όλη της την οργή στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού, ο Κενάν θυμάται τον φάκελο αλλά κανείς δεν τον έχει δει.

Ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και περνούν μαζί ένα ωραίο απόγευμα καθώς ο ένας έρχεται πιο κοντά στον άλλο. Ο Ερκούτ δεν θέλει η Ζεϊνέπ να φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει στη σχολή της για να της κάνει παράπονα. Καθώς φεύγουν από εκεί, πέφτουν πάνω στον Σελίμ. Υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να πάνε να δουν το σπίτι, που θα μείνουν μετά τον γάμο τους αλλά εκείνη δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Σελίμ ξέρει πως η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη με τον Ερκούτ. Τους ακολουθεί και όταν βλέπει τον Ερκούτ να της φέρεται άσχημα, τρελαίνεται από τον θυμό του. Ο Σελίμ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και προειδοποιεί τον Ερκούτ να μην πειράξει ξανά τη Ζεϊνέπ με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Ο Ναντίρ βλέπει τον καυγά και επεμβαίνει και μαζί με τον Ερκούτ χτυπάνε άσχημα τον Σελίμ. Ο Ναντίρ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως αν παντρευτεί την κόρη του Βεϊσέλ θα μπλέξει αλλά εκείνος δεν πείθεται από τα λόγια του.

Η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Ερκούτ να σταματήσει να την ακολουθεί. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον πατέρα της και του υπενθυμίζει τη δίκη για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ στεναχωριέται όταν βλέπει τον Σελίμ χτυπημένο. Ο νεαρός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ζεϊνέπ συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και αισθάνεται θιγμένος όταν δεν απαντάει στις ερωτήσεις του. Η Σεϊντά επισκέπτεται τον Μουράτ και τον φροντίζει

επεισόδιο 73

Η Μελέκ συναντάει τον δικηγόρο της και μιλάνε για την κηδεμονία της Ελίφ. Ανακαλύπτει πως αν ισχυριστεί ότι είναι κόρη του Βεϊσέλ θα γίνουν εξετάσεις που θα κρατήσουν πολλούς μήνες. Η Μελέκ φοβάται πως θα αρχίσει έρευνα για το ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της Ελίφ. Ο μεσίτης εμφανίζεται στο σπίτι της Μελέκ με τον καινούριο ιδιοκτήτη και της λέει πως πρέπει να φύγει άμεσα. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει και τηλεφωνεί στον Σελίμ για να μάθει πως είναι. Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως τσακώθηκε στον δρόμο με έναν οδηγό, για να δικαιολογήσει τα χτυπήματα. Το τηλεφώνημα της Ζεϊνέπ τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Ο Σαντίκ προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να καταλάβει τι σχέση της Αϊσέ με τη Μελέκ. Η Ιπέλ λέει στον Μελίχ πως ο αδελφός της ήταν ξανά παντρεμένος και πως αγαπούσε πολύ την πρώτη γυναίκα του και πως ο χωρισμός τους, του στοίχισε πολύ και τον άλλαξε. Η Αλιγιέ κρυφακούει την κουβέντα τους και θυμώνει με την Ιπέκ. Ζητάει από το ζευγάρι να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα. Η Αρζού τους ακούει και αναρωτιέται τις προσπαθεί να πετύχει ο Μελίχ.
Ο Ερκούτ καταλαβαίνει πως η Ζεϊνέπ του έχει δώσει ψεύτικη διεύθυνση. Πηγαίνει στο καφέ να μιλήσει μαζί της αλλά είναι ήρεμος και ευγενικός. Της λέει επίσης πως έχει νοικιάσει ένα σπίτι για να μείνουν μετά τον γάμο και της δίνει το δικό της κλειδί. Άλλη μια αποστολή του Κενάν ακυρώνεται και είναι πολύ απογοητευμένος, Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ και του εξομολογείται πως την πρώτη του γυναίκα την έλεγαν Μελέκ

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Elif Επεισόδιο 64-65-66-67-68-69-70-71-72-73
Elif Επεισόδιο 64-65-66-67-68-69-70-71-72-73
https://1.bp.blogspot.com/-1QN_-RC-Aps/WtN9e5up6pI/AAAAAAAEciA/GUe57pA-aO002ULGPUux7gCvAh9Coc_cwCLcBGAs/s1600/elif_greek_subs.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-1QN_-RC-Aps/WtN9e5up6pI/AAAAAAAEciA/GUe57pA-aO002ULGPUux7gCvAh9Coc_cwCLcBGAs/s72-c/elif_greek_subs.jpeg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/04/elif-64-65-66-67-68-69-70-71-72-73.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/04/elif-64-65-66-67-68-69-70-71-72-73.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content