ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63 επεισόδιο 59 «ELIF» θα δούμε πως Η Πελίν θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν συμφιλιωθε...


ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63
επεισόδιο 59
«ELIF» θα δούμε πως Η Πελίν θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν συμφιλιωθεί. Η Ζεϊνέπ είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του όταν παθαίνει βλάβη. Ενώ περιμένουν την οδική βοήθεια, ο Σελίμ αποκαλύπτει πόσο του αρέσει η Ζεϊνέπ, χαρίζοντας της μικρά δώρα. Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Βεϊσέλ σχετικά με τη Ζεϊνέπ ενώ του μιλάει και για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με την οικογενειακή του επιχείρηση. Στη συνέχεια ζητάει να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και ο Βεϊσέλ δέχεται.Ο Μουράτ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη Σέιντα, της αγοράζει δώρα, της γράφει ακόμα και ποιήματα. Όταν μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ, συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ καλεί τη Ζεϊνέπ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και της υπόσχεται να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ αν εκείνη δεχθεί να παντρευτεί τον Ερκούτ.Αν και η μητέρα της έχει αντιρρήσεις, η Τουγτσέ συνεχίζει να κάνει παρέα με την Ελίφ. Η Κιράζ προσέχει πάντα τα δύο κορίτσια. Η Μελέκ ενημερώνει την Αϊσέ και πηγαίνει στη φάρμα να δει την Ελίφ. Ο Σαντίκ βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ , που έχει πάντα μαζί του ο Κενάν και ενημερώνει τον Μελίχ. Ο Μελίχ συνεχίζει να πιέζει την Αρζού. Η Αρζού έχει περιθώριο μόνο 24 ώρες για να συγκεντρώσει τα χρήματα, έτσι αποφασίζει να βάλει στο «παιχνίδι» έναν νέο παίκτη, τον Βεϊσέλ…

επεισόδιο 60
«ELIF» θα δούμε πως η Ζεϊνέπ αντιδρά στην πρόταση του πατέρα της να παντρευτεί εκείνη τον Ερκούτ για να αφήσει εκείνος ήσυχη τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως γνωρίζει ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχολή και δεν θα την ανεχθεί άλλο. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη, λυπημένη και πολύ μπερδεμένη. Ο Σελίμ σκέφτεται τη μέρα, που πέρασε με τη Ζεϊνέπ και την περιμένει στη σχολή με ανυπομονησία. Όταν συναντάει τη Ζεϊνέπ όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο. Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει.
Η Μελέκ δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά αλλά δεν χάνει το θάρρος της και είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Όταν λέει στη Ζεϊνέπ τι συνέβη, η Ζεϊνέπ δεν της μιλάει για τον εκβιασμό, που υφίσταται από τον πατέρα της αλλά η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ σχεδιάζουν να παντρέψουν τη Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ και να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του. Ο Μουράτ ονειρεύεται ότι παντρεύεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά επισκέπτεται το πλυντήριο αυτοκινήτων και μαθαίνει πως ο Ερκούτ θα παντρευτεί τη Ζεϊνέπ. Η Σεϊντά και ο Ερκούτ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι έμαθε και δηλώνει σίγουρη ότι ο Ερκούτ κάτι ετοιμάζει.

Ο Ναντίρ όμως εμπιστεύεται τυφλά τον Ερκούτ και ζητάει από τη Σεϊντά να σταματήσει να τον κατηγορεί. Η Αρζού κλειδώνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της επειδή δεν υπακούει στις εντολές της. Στη συνέχεια παίρνει το όπλο του Κενάν από το χρηματοκιβώτιο και ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Μελίχ. Ταυτόχρονα, κανονίζει ένα ραντεβού με τον Μελίχ σε ένα απομονωμένο σημείο. Όταν η Ελίφ μαθαίνει ότι η Τουγτσέ είναι κλειδωμένη, παίρνει κρυφά το κλειδί και μπαίνει στο δωμάτιο για να παίξει μαζί της. Η Τουγτσέ επιμένει να παίξουν στο δωμάτιο της μητέρας της αλλά η Ελίφ φοβάται πως θα τις πιάσουν. Και πράγματι, τις βρίσκει η Αϊσέ…

επεισόδιο 61
ELIF θα δούμε πως Όταν η Αρζού καλεί τον Μελίχ σε κάποιο απομονωμένο μέρος για να συναντηθούν, εκείνος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στη συνάντηση. Όταν ο Βεϊσέλ βάζει το όπλο του στο κεφάλι του άντρα, εκείνος βάζει το δικό του όπλο στο κεφάλι της Αρζού! Η Αρζού προσπαθεί να μάθει τι επιδιώκει ο Μελίχ από την οικογένεια Εμίρογλου.
Του λέει πως θα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να αγοράσει τις μετοχές της αλλά ο Μελίχ της λέει πως υπάρχει ο σωστός χρόνος για όλα και πως δεν μπορεί να της επιτρέψει να αναβάλει την πληρωμή λόγω μιας επένδυσης, που ετοιμάζει. Η ένταση αυξάνεται και όταν τραβάνε πάλι τα όπλα, ο Μουράτ χτυπάει τον άντρα του Μελίχ και φεύγει γρήγορα με τον Βεϊσέλ και την Αρζού. Ενώ προσπαθούν να το σκάσουν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει στο πρόσωπο. Αφήνει εκεί και το αυτοκίνητό της. Ο Μελίχ αφήνει ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο της Αρζού και της λέει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η Αλιγιέ υποδέχεται τις φίλες της και εκείνες ρωτάνε για την Αρζού. Όταν η Αλιγιέ διαπιστώνει ότι η νύφη της πάλι λείπει, γίνεται έξαλλη αλλά προσπαθεί να το κρύψει για να μην εκτεθεί στις καλεσμένες της. Όταν οι καλεσμένες φεύγουν, βλέπουν την Αρζού να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Βεϊσέλ. Τη ρωτάνε τι συνέβη στο πρόσωπο της και εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως κάποιος προσπάθησε να της αρπάζει το πορτοφόλι και πως οι δύο κύριοι, που την έφεραν σπίτι τη βοήθησαν. Την ίδια ιστορία λέει και στην οικογένεια και το υπηρετικό προσωπικό. Η Ιπέκ προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι με την Τουγτσέ και την Ελίφ αλλά ο κακομαθημένος χαρακτήρας της Τουγτσέ τα καταστρέφει όλα. Ο Ερκούτ ακολουθεί παντού τη Ζεϊνέπ, προσπαθώντας να την πείσει να δεχθεί την πρόταση γάμου. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τη θετική απάντηση της Ζεϊνέπ, ο Ερκούτ και ο Βεϊσέλ συνεχίζουν να κάνουν ετοιμασίες για τον γάμο.
Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αγανάκτηση από την πίεση του Ερκούτ αλλά από την άλλη η απόφαση του πατέρα της να μη δώσει διαζύγιο στη Μελέκ, δεν της αφήνει καμία επιλογή. Η Μελέκ λυπάται πολύ επειδή βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό, που την προβληματίζει. Πηγαίνει στον δικηγόρο της για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και εκείνος της λέει πως πρέπει να πείσει τον Βεϊσέλ να της δώσει το διαζύγιο. Ο Σελίμ δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνεις τη Ζεϊνέπ και πηγαίνει να την δει στο καφέ. Δεν καταλαβαίνει γιατί τον υποδέχεται τόσο ψυχρά και πιστεύει πως έχει κάνει κάποιο λάθος. Προσπαθεί να της μιλήσει και να καταλάβει αλλά η Ζεϊνέπ δεν του λέει τίποτα και τον κρατάει σε απόσταση…

επεισόδιο 62
ELIF» θα δούμε πως η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και το χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Λέει στον Κενάν πως υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που θα ήθελε να κουβεντιάσει με την οικογένεια το βράδυ.
Ο Κενάν ανακοινώνει πως θα δειπνήσει μαζί τους ο Μελίχ και ο Σελίμ με την Αρζού εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις συχνές επισκέψεις του άντρα στο κτήμα. Ο Σελίμ δηλώνει πως δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο. Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση του σπιτιού της Μελέκ. Η Ιπέκ στεναχωριέται όταν βλέπει τη στάση της Αρζού και του Σελίμ απέναντι στον Μελίχ. Εκείνη πάλι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται για το βράδυ. Η Αρζού προσπαθεί να στρέψει την Αλιγιέ εναντίον του Μελίχ αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει από την Ιπέκ για ποιο λόγο θα έρθει το βράδυ ο Μελίχ αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη κάτι.
Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να στήσει ενέδρα στον Μελίχ και να τον εμποδίσει να έρθει στο κτήμα το βράδυ. Η Μελέκ ετοιμάζει το σπίτι για την επιστροφή της Ελίφ και αγοράζει κάποια έπιπλα. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τη φίλη της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει παρά τη θέλησή της. Η Ζεϊνέπ τελικά δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ για το καλό της Μελέκ και της Ελίφ αλλά με τον όρο ο γάμος να γίνει την ίδια ώρα, που θα υπογράφει το διαζύγιο ο πατέρας της. Ο Σαντίκ ακούει την Αρζού να μιλάει με τον Βεϊσέλ και προειδοποιεί τον Μελίχ για τα σχέδια τους εναντίον του…

επεισόδιο 63
«ELIF» θα δούμε πως μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ. Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους.Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας. Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της. Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα. Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει.

Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ και τη δίνει στον Κενάν. Όταν ο Κενάν πηγαίνει εκεί και διαπιστώνει πως ζει σε ένα αχούρι, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Μελέκ επέλεξε αυτή τη ζωή. Η Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ αρραβωνιάζονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων με την παρουσία του Μουράτ και του Βεϊσέλ. Ένα μήνυμα του Σελίμ την κάνει να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη θλίψη. Του γράφει πως θέλει να του μιλήσει.Ο Σελίμ έχει πολλά στο μυαλό του. Ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ από τη μία και από την άλλη είναι εκνευρισμένος επειδή δεν κατάφερε να πείσει την οικογένειά του σχετικά με τις υποψίες του για τον Μελίχ. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ στη σχολή και του λέει πως οι κόσμοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί και πως η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει.

Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Μελέκ λυπάται που βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά από την άλλη είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Όμως το επόμενο πρωί μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης θα πουλήσει το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να κάνει…
ELIFNEA EPEISODIA

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63
ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62-63
https://1.bp.blogspot.com/-86_9KIzgvLw/Wrs5_jBE7mI/AAAAAAAEboc/V962fqQFggssFYu2wKadqdMFPWi3VOwogCLcBGAs/s1600/elif_greek_subs.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-86_9KIzgvLw/Wrs5_jBE7mI/AAAAAAAEboc/V962fqQFggssFYu2wKadqdMFPWi3VOwogCLcBGAs/s72-c/elif_greek_subs.jpeg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/03/elif-59-60-61-62-63.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/03/elif-59-60-61-62-63.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content