ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29-3-18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2018 Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου με Σύνοδο...

zwdia
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2018


Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου με Σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού δεν μπορείτε, παρά να χαμογελάτε! Σήμερα οι χαρές θα είναι ξαφνικές και ανέλπιστες σε Έρωτα και Χρήμα! Από την άλλη, οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι σε σοβαρές ρήξεις και δυσκολίες που έρχονται…ΚριόςΓενικά

Σήμερα, Κριέ, θα προσπαθείς να εκτιμήσεις προσεκτικά όλα τα ζητήματα και θέματα, αλλά οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, διότι ο κόσμος γύρω σου μπορεί να σε παρεξηγήσει, θεωρώντας ότι εμμένεις υπερβολικά στη λεπτομέρεια. Ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι αυτό προέρχεται από την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις, εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Κριέ μου, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει στο νου του το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι.
ΤαύροςΓενικά

Αρκετό άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε μου. Πολλές οι υποχρεώσεις και δε θα είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου.Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΔίδυμοςΓενικά

Μπορείς από σήμερα, Δίδυμε, να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που έφερναν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις – αργά, αλλά σταθερά – στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου!Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει με ποιον τρόπο εσύ βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι πάντως καλή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.ΚαρκίνοςΓενικά

Αρχίζει μια ημέρα, Καρκίνε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε μου, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου σήμερα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.ΛέωνΓενικά

Αυτή την περίοδο, Λέων, προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κάποιο κακό – απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Λέων μου, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα είναι ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να τις υποδεχθείς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.ΠαρθένοςΓενικά

Στη δουλειά σου, Λέων, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα είναι ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να τις υποδεχθείς. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Παρθένε, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, αλλά θα πρέπει να δεις, αν οι καταστάσεις είναι πραγματικά συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ΖυγόςΓενικά

Η μέρα, Ζυγέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις σε διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα στη σχέση σου, Ζυγέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις ακόμη περισσότερα, για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε σήμερα να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τις κινήσεις σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που να μπορείς να κάνεις ανοίγματα.


ΣκορπιόςΓενικά

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Σκορπιέ, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, καθώς μερικά πράγματα ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις, που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο, για να φτάσεις στην ευτυχία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Σκορπιέ, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές σήμερα, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.ΤοξότηςΓενικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Σκορπιέ, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές σήμερα, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Τοξότη, να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία σήμερα, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς και σε ό,τι έχει σχέση με συμβόλαια.
ΑιγόκερωςΓενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις «τελειώνω», αρχίζεις πάλι το τρέξιμο για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, σε κάνει μερικές φορές να λες πράγματα στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις, λοιπόν, κάποια αλλαγή και απλώς φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΥδροχόοςΓενικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις, λοιπόν, κάποια αλλαγή και απλώς φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ καλά!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.Ιχθύς


Γενικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, παρόλο που συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές γενικώς ευνοούνται.Πηγή: oroskopos

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29-3-18
ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29-3-18
https://3.bp.blogspot.com/-OslG_Fy_KW0/WryJPppFklI/AAAAAAAEbq0/9-UmGOBgMLUKtpDSEfgLWNasSnwlXkKjgCLcBGAs/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-OslG_Fy_KW0/WryJPppFklI/AAAAAAAEbq0/9-UmGOBgMLUKtpDSEfgLWNasSnwlXkKjgCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/03/29-3-18.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/03/29-3-18.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content