ΖΩΔΙΑ 22-3-18 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Γεγονότα του παρελθόντος περιστρέφονται στο μυαλό μας, λύσεις όμως δεν μπορούμε να βρούμε. Σήμερα θα επανεξε...


ΖΩΔΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Γεγονότα του παρελθόντος περιστρέφονται στο μυαλό μας, λύσεις όμως δεν μπορούμε να βρούμε. Σήμερα θα επανεξετάσουμε τις πρόσφατες αποφάσεις μας και θα επανασυνδεθούμε με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν μας.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πεπεισμένη ότι το μυαλό σου σήμερα δουλεύει στο έπακρο, αλλά την ίδια στιγμή αναρωτιέσαι γιατί συνεχίζεις να βρίσκεις μπροστά σου εμπόδια, που νωρίτερα δεν είχες προσέξει. Αν και αρχικά ενδεχομένως να αρνείσαι να πιστέψεις όλα όσα αισθάνεσαι, οι εμπειρίες σου έρχονται σε αντίθεση με τις εικασίες σου ότι μπορείς να ξεγλιστρήσεις από το οποιοδήποτε δίλημμα. Ο έξυπνος Ερμής στρέφεται στον 1ο Οίκο σου και σου δίνει χρόνο για να ξανασκεφτείς λογικά και να ξαναδημιουργήσεις ένα καλύτερο σχέδιο. Μερικές φορές, μία ξεκάθαρη ματιά σε ένα πρόβλημα αρκεί για να δεις τη σωστή λύση, που νωρίτερα παρέβλεψες. Απόφυγε να κάνεις σήμερα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλύτερα.


ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να σκεφτείς χιλιάδες τρόπους για να εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου ή για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου μπροστά στο αφεντικό σου. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσεις το σχέδιό σου για να μπορέσεις να μετατρέψεις τις ιδέες σου σε εφικτές λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι όλα μπορούν να τραβήξουν περισσότερο σε χρόνο από ό,τι περίμενες. Παρόλα αυτά, η αναστάτωση δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέσει σε προσωρινή αβεβαιότητα την επιτυχία σου καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον 12ο Οίκο του Πεπρωμένου. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Θα έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα κινείσαι τόσο γρήγορα που μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και τη σκιά σου. Και μπορεί αυτή η τακτική της απόδρασης να ισχύει στην περίπτωση της φαντασίας συ, αλλά στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αντί να αποφεύγεις όλα αυτά που φοβάσαι, σταμάτα και αντιμετώπισέ τα. Ευτυχώς, έχεις τη βοήθεια του συντρόφου σου πλανήτη Ερμή, που επιστρέφει στον 11ο Οίκο των Ευχών και των Ονείρων σου και σε προσκαλεί να βυθιστείς στις άγνωστες ανησυχίες του υποσυνείδητού σου. Παραδόξως, γνωρίζοντας αυτά που δεν ήξερες, θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις όλα όσα θες. Στασιμότητα στα οικονομικά σου, τα έξοδά σου είναι αυξημένα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο επαγγελματικός σου κόσμος σήμερα μπορεί να είναι η πηγή του άγχους σου και θεωρείς ότι το να μοιραστείς το στρες σου θα σε βοηθήσει. Αλλά η πηγή των γεγονότων ή των συνθηκών που τα περιβάλλουν σε ενθαρρύνει να συγκρατήσεις την κρίση σου για αργότερα. Παρόλα αυτά, το να ξεκινήσεις μία συζήτηση με τους ανωτέρους σου μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μία κατανόηση από όλες τις πλευρές καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον 10ο Οίκο της Καριέρας. Παρέμεινε σταθερή στις απόψεις σου αλλά και ανοιχτόμυαλη σε αλλαγές. Μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα. Θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα και μία ακόμη πιο υπέροχη νύχτα με τον αγαπημένο σου.


ΛΕΩΝ
Αν και η ζωή σου είναι υπέροχη, εσύ ακόμα θέλεις να βρίσκεσαι οπουδήποτε αλλού παρά εδώ σήμερα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα όνειρά σου είναι τόσο εκπληκτικά που δεν μπορείς να περιμένεις και θέλεις να τα υλοποιήσεις άμεσα. Δυστυχώς όμως, ο άτακτος Ερμής επιστρέφει και μένει στον 9ο Οίκο, προκαλώντας αναστάτωση και καθυστερήσεις στον τομέα των ταξιδιών. Έχεις ελάχιστη υπομονή, αλλά η υπομονή είναι αυτό που χρειάζεσαι στην παρούσα φάση και μάλιστα σε πελώρια αποθέματα. Διαχειρίσου με καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σου και θα δεις σημαντική αύξηση. Ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν έχεις εγκαταλείψει την αναζήτηση ενός προσώπου με το οποίο θα μπορούσες να συνεργαστείς για ένα σχέδιο. Αλλά το να βρεις το σωστό άτομο είναι μόνο το πρώτο βήμα, γιατί χρειάζεται ακόμα να διαπραγματευτείς σε μία αμοιβαία συμφωνία για κοινά οφέλη. Ωστόσο, ο Ερμής σε ευλογεί με όλες τις σωστές λέξεις που πρέπει να πεις την κατάλληλη στιγμή. Όμως, η συμφωνία απέχει ακόμα πολύ από την υλοποίηση. Έχεις ακόμα αρκετή δουλειά να κάνεις πριν να συμφωνήσεις σε νέες προθεσμίες. Επικεντρώσου στη συνεργασία αντί στον ανταγωνισμό. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις που θα κάνεις στα οικονομικά σου. Μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα στη σχέση σου.


ΖΥΓΟΣ
Έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πάνω σε ένα καρουζέλ και επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά τις ίδιες συζητήσεις με έναν στενό σου φίλο ή με τον σύντροφό σου τις τελευταίες εβδομάδες. Αναζητάς στοιχεία γιατί υπάρχει αυτή η απόσταση αλλά ανεπιτυχώς καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει στον 7ο Οίκο της Συντροφικότητας. Αντί να φαντάζεσαι ότι το πρόβλημα απλά θα εξαφανιστεί μόνο του, πάρε πρωτοβουλία και ανέλαβε να δεις την κατάσταση κατάματα σήμερα. Ωστόσο, μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Επίτρεψε στον χρόνο να χτίσει τα σωστά θεμέλια για την λύση. Η ειλικρίνεια εμπνέει και τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν εντάσεις με τον αγαπημένο σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις βαρεθεί πια να χτυπάς πάνω στους ίδιους τοίχους στη δουλειά σου. Επιχειρείς να βρεις το δρόμο σου σε ένα νέο περιβάλλον αλλά δεν υπάρχει αρκετή πρόοδος. Αντί να πιέζεις όλο και πιο δυνατά σε αυτή την αντίσταση, επιβράδυνε τους ρυθμούς σου για αλλαγή. Η νέα σου αυτή στρατηγική δε σημαίνει απαραίτητα ότι εγκαταλείπεις. Απλά χρειάζεται να κάνεις ορισμένα βήματα πίσω για να αναθεωρήσεις το σχέδιό σου. Το τελευταίο διάστημα έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά περιττά έξοδα που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Στασιμότητα στην προσωπική σου ζωή, ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να προκαλείς τα συναισθήματα του δημιουργικού σου πάθους σε αφήνει ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης. Αλλά ακόμα και με ανθρώπους γύρω σου, οι οποίοι σε ενθαρρύνουν να εκφράσεις την άποψή σου, εσύ μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσεις διάφορα εμπόδια σήμερα. Όταν πιέζεις κάτι να συμβεί είναι σα να μελετάς τη ματαιότητα καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον 5ο Οίκο του Αυθορμητισμού σου. Δυστυχώς, τίποτα εποικοδομητικό δεν προκύπτει από την σκληρή αυτοκριτική. Αναζήτησε νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου έρχονται πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις από τον αγαπημένο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να επικοινωνείς με ανθρώπους από το παρελθόν σου, σε μία προσπάθεια να θέσεις νέα θεμέλια σε μία σχέση με έναν παλιό σου φίλο ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που είχες αποξενωθεί. Ο Ερμής επιστρέφει στον 4ο Οίκο της Οικογένειας και σε ωθεί να κοιτάξεις πιο βαθιά όταν πρόκειται για συναισθηματικά ζητήματα. Τώρα έχεις την τάση να παγιώνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά ενδεχομένως θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια αντίσταση από συνθήκες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η καρδιά κάποιου άλλου μπορεί να μη βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τη δική σου και αυτό σε κινητοποιεί να εργαστείς ακόμη περισσότερο. Λύσε θέματα που έχεις αφήσεις σε εκκρεμότητα και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλοι οι νευρώνες του εγκεφάλου σου σήμερα δουλεύουνε στο έπακρο και ενεργοποιούν την ανία σου όταν οι πάντες γύρω σου δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ευστροφία σου. Αλλά το ζήτημα δεν είναι μόνο η εξυπνάδα, αλλά ότι αναζητάς πνευματική διέγερση και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στον επόμενο αν δεν βρεις ανταπόκριση. Δυστυχώς, όμως σκέφτεσαι και μιλάς τόσο γρήγορα που μπορείς να αφήσεις κάποια ίχνη παρεξήγησης στο διάβα σου καθώς ο κατεργάρης Ερμής επιστρέφει στον 3ο Οίκο της Επικοινωνίας. Θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισες το τελευταίο διάστημα. Άφησε πίσω σου αρνητικές καταστάσεις και θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Διαθέτεις όλα τα εργαλεία και τις ικανότητες που χρειάζονται για να μπεις στο δρόμο της ευημερίας πλέον. Ωστόσο, μπορεί να μοιραστείς την παρούσα στρατηγική σου με άλλους, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι το σχέδιό σου χρειάζεται δουλειά ακόμα. Θέλεις να επιδείξεις την ικανότητά σου να μετατρέπεις τις ιδέες σε χρήμα, αλλά συνεχίζεις να συναντάς περισσότερες προκλήσεις από ότι επιτυχίες καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον 2ο Οίκο των Χρημάτων. Η επιμονή σου αποδεικνύει την αξία σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου όσα σε προβληματίζουν και θα δεις βελτίωση στη σχέση σου.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ 22-3-18 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΖΩΔΙΑ 22-3-18 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
https://2.bp.blogspot.com/-1WwiBtj6w1s/WrNEhYL3YLI/AAAAAAAEbZA/bIXdpF3muMkYBcxD8THQTrh3ZiSiGxuiACLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-1WwiBtj6w1s/WrNEhYL3YLI/AAAAAAAEbZA/bIXdpF3muMkYBcxD8THQTrh3ZiSiGxuiACLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/03/22-3-18.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/03/22-3-18.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content