Αστρολογία, ζώδια Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Αστρολογία, Τα ζώδια Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 ΚΡΙΟΣ Η σύγχυση που έχεις μπορεί να αποβεί καταλυτική για τις πράξεις σου καθώς προσπαθεί...


Αστρολογία, Τα ζώδια Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
ΚΡΙΟΣ
Η σύγχυση που έχεις μπορεί να αποβεί καταλυτική για τις πράξεις σου καθώς προσπαθείς να ξυπνήσεις από το όνειρο που ζεις. Ξέρεις ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να θέσεις το σχέδιό σου σε δράση αλλά φοβάσαι ότι η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε λάθος προορισμό. Μην πέσεις θύμα εσφαλμένων ανησυχιών όταν υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνεις σήμερα. Συγκεντρώσου μόνο σε εκείνα τα θέματα που μπορείς να ελέγξεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Επιμένεις πεισματικά επειδή δεν θέλεις να αφήσεις στην άκρη τις ανάγκες σου για χάρη κάποιου άλλου. Ωστόσο, πασχίζεις να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις της ομάδας σου, είτε αυτή είναι φιλική είτε εργασιακή. Ενδεχομένως να ενεργήσεις χωρίς να ξέρεις όλα τα γεγονότα, οδηγούμενη σε ένα εσφαλμένο συμπέρασμα. Δυστυχώς, οι παρακάμψεις δεν ενεργούν προς όφελός σου και πρέπει να αρκεστείς σε μία πιο ενδελεχή διαδρομή. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε ενδιαφέρει λιγότερο να επιτύχεις τους στόχους σου σήμερα παρά να ονειροπολήσεις για μια μελλοντική σου επιτυχία. Μπορείς πολύ εύκολα να σπαταλήσεις την πολύτιμη ενέργειά σου και τον περιορισμένο σου χρόνο κυνηγώντας ένα το ένα μη ρεαλιστικό όνειρο μετά το άλλο. Ωστόσο, πρέπει να κινηθείς μέσα από τα οράματά σου, που σε εμπνέουν να φτάσεις σε υψηλότερους στόχους χωρίς να προσκολληθείς πάνω τους. Ευτυχώς, θα βιώσεις λιγότερες απογοητεύσεις όταν μάθεις να αποδέχεσαι παρά να περιμένεις. Το αίσθημα ευγνωμοσύνης σε σώζει σήμερα. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου σήμερα. Προσοχή και στη σχέση σου, γιατί η στάση που τηρείς φαίνεται πως έχει κουράσει τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει άμεση θεραπεία για τα υψηλά επίπεδα του ιδεαλισμού σου. Δεν είσαι διατεθειμένη να αποδεχτείς την πραγματικότητα σαν διαιτητής που ορίζει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να αποφύγεις τις καταστάσεις της στιγμής, παρά μόνο όταν δραπετεύσεις στα όνειρά σου. Αλλά οι μεταφυσικές λύσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές, εκτός και αν επηρεάζουν τον τρισδιάστατο κόσμο με ένα θετικό τρόπο. Ιδανική ημέρα για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διόρθωσε προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Η παρούσα κατάσταση της σχέσης σου μπορεί να σε κάνει να τρέχεις επειδή απαιτεί πολύ από τον χρόνο σου. Ωστόσο είσαι απόλυτα αφιερωμένη στη διαδικασία της προσωπικής σου εξέλιξης και την πορεία της καριέρας σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να πάρεις περισσότερα από την κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για αυτή την ανάπτυξη. Γνωρίζεις ότι η αλλαγή πράγματι εξαρτάται από την ικανότητά σου να δεις την πραγματικότητα από μία νέα οπτική. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και σίγουρα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να μοιραστείς την αλήθεια είναι λίγο απατηλό σήμερα αφού οι γύρω σου ούτε ακούν ούτε βλέπουν τι λες. Αντ’ αυτού ακούν ό,τι θέλουν να ακούσουν. Αλλά η δυναμική σήμερα «δουλεύει» αμφίδρομα, προκαλώντας σε να παρεξηγήσεις τα λόγια κάποιου. Σήμερα, όλοι φαίνεται πως είναι αιχμάλωτοι των δικών τους οραμάτων και έτσι ο διαχωρισμός φαντασίας και πραγματικότητας είναι δύσκολος. Προσοχή στα οικονομικά σου, έχει βγει εκτός προϋπολογισμού και συνεχίζεις να κάνεις περιττά έξοδα. Με τη συζήτηση θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου και τα σύννεφα θα διαλυθούν.

ΖΥΓΟΣ
Η σχέση μεταξύ μεταφυσικού και πραγματικού βασιλείου είναι τόσο ισχυρή σήμερα που μπορείς να θεραπεύσεις μία ασθένεια επιλύοντας μία διαμάχη ή δημιουργώντας ένα αρμονικό περιβάλλον. Κάνεις τη δική σου έρευνα. Σωστή διατροφή, άσκηση και αρκετή ξεκούραση έχουν θετική επίδραση στην υγεία σου αλλά ο σπουδαιότερος παράγοντας μπορεί να αναδειχθεί η συμπεριφορά σου. Άλλαξε μυαλά, άλλαξε το σώμα σου. Σημαντικό να κάνεις κάποιες κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πρέπει να βρεις νέες πηγές για τα οικονομικά σου. Ευνοϊκή ημέρα για να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η φαντασία σου είναι τόσο ζωντανή σήμερα που μπορείς να δεις τις σκέψεις σου καθαρά. Ό,τι και αν σκεφτείς γίνεται τόσο πραγματικό που μπορεί να γίνει εφικτό. Αν και είναι λίγο πιο περίπλοκο το να κάνεις τα όνειρά σου απτά, η μαγεία είναι σε απόσταση αναπνοής από σένα αν μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, όλα είναι πολύ συναρπαστικά, τόσο που μπορεί να ξεχάσεις που βρίσκεσαι. Περιόρισε τους αντιπερισπασμούς και συγκεντρώσου. Βάλε ένα φρένο στα έξοδα και προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις στα οικονομικά σου. Ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να βρίσκεσαι στα όρια του πανικού, καθώς τρέχεις προσπαθώντας να νικήσεις το ρολόι. Αν και είναι υπέροχη ιδέα να μπορέσεις να ολοκληρώσεις όσα περισσότερα μπορείς πριν ο Άρης να αλλάξει πορεία και φύγει από το ζώδιό σου, ο κόσμος σου δεν πρόκειται να καταρρεύσει αν εκκρεμούν ακόμη μερικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά μη διστάζεις, καθώς όσα περισσότερα κάνεις σήμερα τόσο καλύτερα θα είσαι τις επόμενες ημέρες. Μείνει προσηλωμένη στον οικονομικό προγραμματισμό σου και απέφυγε να κάνεις σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις. Τα αισθηματικά σου επανέρχονται σε μία ήρεμη κατάσταση και η ισορροπία επιστρέφει στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να παλεύεις να κατανοήσεις τη λεπτή διαπροσωπική δυναμική στην εργασία σου σήμερα και ευτυχώς οι συναναστροφές σου με φίλους και συναδέλφους μπορούν να αλλάξουν δραστικά την οπτική σου στην παρούσα κατάσταση. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνεις ανοιχτόμυαλη, φιλική σε προδιαγεγραμμένα συμπεράσματα προκειμένου να ωφεληθείς από μία ουσιαστική συζήτηση. Αν χαλαρώσεις τη στάση σου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου οι άλλοι μπορούν να μοιραστούν τις ανείπωτες μέχρι τώρα σκέψεις τους. Με κόπο έχεις καταφέρει να φέρεις μία ισορροπία στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην καταστρέψεις όσα έχτισες. Στα αισθηματικά σου, έχει έρθει ο καιρός να εξωτερικεύσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και να μην απομονώνεις τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σκέψεις σου ταλαντεύονται γύρω από τα οικονομικά σου σήμερα καθώς αναζητάς νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αλλά η σημερινή σου ονειροπόληση μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα. Είναι απλώς παραισθήσεις του μυαλού. Ωστόσο, απαλλάξου από τους περιορισμούς της κοινής λογικής, και ενδεχομένως να σκοντάψεις σε μία ιδέα που μπορεί να σου αποφέρει κέρδη. Η δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τις φαντασιώσεις σου με μία ρεαλιστική ματιά, γεγονός σε βοηθά να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα σχέδιο με ρεαλιστική βάση. Ιδανική στιγμή για μία σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου για το πώς βλέπετε το μέλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αν και ο τωρινός τρόπος σκέψης σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πρακτικός, οι άνθρωποι χαίρονται να βρίσκονται γύρω σου επειδή τους εμπνέεις όταν ονειροπολείς.. Μερικές φορές, είναι δώρο να μπορείς να απελευθερώσεις το μυαλό σου από έναν απαιτητικό κόσμο. Ωστόσο, δεν μπορείς να αμελείς τις προηγούμενες δεσμεύσεις σου. Ευτυχώς, μπορείς να ισορροπείς τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις με την υπεύθυνη συμπεριφορά αν είναι διατεθειμένη να θυσιάσεις λίγο τον ύπνο σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, ωστόσο απέφυγε τα περιττά έξοδα. Η καλή σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Αστρολογία, ζώδια Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
Αστρολογία, ζώδια Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
http://www.laimitomos.com/wp-content/uploads/2017/11/ZODIA-2-7.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/03/16-2018.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/03/16-2018.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content