ΖΩΔΙΑ 13-3-18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/3/2018 Οι δυσκολίες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρουσυνεχ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/3/2018


Οι δυσκολίες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρουσυνεχίζονται. Τετράγωνου Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και κάποιες ρήξεις ή και χωρισμοί θα είναι αναπόφευκτοι. Η σκληρότητα και τα εμπόδια στον Έρωτα μας αποσυντονίζουν! Αντιθέτως τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου, σήμερα απολαμβάνουν τις χαρές και την εύνοια της ισχυρής τους τύχης, λόγω του Τριγώνου Ήλιου-Δία!


Κριός


Γενικά

Σήμερα, Κριέ, θα ξοδεύεις υπερβολικό χρόνο και ενέργεια για να ικανοποιείς τους άλλους, παραμελώντας τον εαυτό σου και στερώντας του πολλά. Δώσε αξία στο δικό σου πρόσωπο και θα δεις, πως και οι άλλοι θα σου εκφράσουν την εκτίμηση και το σεβασμό τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ μου, μπορείς να περάσεις όμορφα, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξει πάρα πολλή δουλειά και κούραση σήμερα, Κριέ. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν προγραμματισμό, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.Ταύρος


Γενικά

Σήμερα, Ταύρε μου, θα διαμαρτύρεσαι συνεχώς, καθώς νιώθεις ότι περιορίζεται η ελευθερία σου από ανθρώπους και καταστάσεις. Αν σκεφτείς όμως τα πράγματα με καθαρό μυαλό, θα ανακαλύψεις ότι σε μεγάλο βαθμό αυτοπεριορίζεσαι, ακολουθώντας παραδόσεις και στερεότυπα που δυσκολεύεσαι να αποβάλεις. Αφού επιθυμείς πραγματικά έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής, κάνε την ανατροπή και απαγκιστρώσου από τα παλιά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Ταύρε, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου όμως δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά δείξε προσοχή.Δίδυμος

Γενικά

Είσαι δυναμικό άτομο, Δίδυμε, που κινείται διαρκώς, αλλά η κοινωνία σήμερα σε αποσυντονίζει και σου προκαλεί μεγάλο άγχος, που σε καταβάλει και δε σου επιτρέπει να έχεις μια παραγωγική και ποιοτική ζωή. Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να ακολουθείς πιστά τα κοινωνικά πρότυπα. Βάλε στη ζωή σου τους δικούς σου ρυθμούς και θα δεις, ότι θα βρεις μεγάλο τμήμα της ισορροπίας σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Δίδυμε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για χαρά και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Δίδυμε, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Καρκίνος


Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε μου, θα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα σε κάνει να πνίγεσαι, αφού είναι υπερβολικά εξουθενωτικό. Είσαι υπερβολικά καλός και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Φτάνεις όμως στο άλλο άκρο και παραμελείς τον εαυτό σου, λέγοντας συνεχώς όχι στις δικές σου επιθυμίες. Η επίδραση που έχει η άρνηση προς τα δικά σου «θέλω», είναι τρομερά ψυχοφθόρα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει και πετυχαίνεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.


Λέων


Γενικά

Η αποτυχία σε κάποιους στόχους σου, Λέων μου, σε έχει εκνευρίσει και απογοητεύσει. Μην κατηγορείς όμως τον εαυτό σου, αφού πολλές φορές τα πράγματα απλώς δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε. Κάνε καινούργια πλάνα και επικεντρώσου σε αυτά, μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και έλεγξε τον εκνευρισμό σου, διότι είναι κακός σύμβουλος. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό, λένε, δες το κι εσύ έτσι, κάνοντας μια πιο συνειδητή και οργανωμένη προσπάθεια.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, Λέων μου, φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, όπως θα ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος

Γενικά

Η ιστορία της ζωής σου, Παρθένε, είναι πολυσύνθετα μοναδική και δε μοιάζει με κάποιου άλλου. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να τη συγκρίνεις και να προσπαθείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς πράγματα, προκειμένου να μοιάσει με κάποιων άλλων. Η ζωή σου είσαι εσύ, με τα καλά και τα άσχημα του χαρακτήρα και των πράξεών σου. Ανάλυσέ τα και βελτιώσου εκεί που χρειάζεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Παρθένε, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.Ζυγός


Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, θα έχεις την τάση να βοηθάς υπερβολικά τους άλλους και να τους προσφέρεις όσο περισσότερα μπορείς. Βλέπεις όμως, πως όταν εσύ χρειάζεσαι στήριξη, ελάχιστοι την προσφέρουν. Δεν είναι όμως ότι δε σε υπολογίζουν, απλά δεν μπορούν να δουν και να κατανοήσουν την ανάγκη σου, αφού το πρώτο και σημαντικότερο που γνωρίζουν σε σένα είναι η υπερβολική δοτικότητά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Ζυγέ μου, και άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Ζυγέ, αφού έχεις δρομολογήσει όλα τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που θα έχεις επιτυχία. Τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι, να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.


Σκορπιός


Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις άνεση επικοινωνίας και πολύ ανοιχτό χαρακτήρα. Θα πλησιάζεις με μεγάλη ευκολία τους ανθρώπους και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Βάλε καινούργιους στόχους και θα δεις, ότι στο τέλος θα δικαιωθείς!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου, Σκορπιέ, πηγαίνουν καλά και μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, αν εξωτερικεύσεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο τη δουλειά σου, Σκορπιέ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις, που αναπόφευκτα πρέπει να τακτοποιήσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου αυτό το διάστημα, να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.


Τοξότης


Γενικά

Η μεγάλη οργανωτική ικανότητα που θα έχεις σήμερα, Τοξότη, θα σε βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση σοβαρών καταστάσεων. Συνέχισε να μην αφήνεις το παραμικρό στην τύχη και θα πετυχαίνεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Έχεις εξαιρετική αντίληψη και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Την ικανότητα σου αυτή προσφέρεις απλόχερα σε φίλους και γνωστούς, βοηθώντας τους ουσιαστικά στη λύση των προβλημάτων τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, Τοξότη, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις για τα θέματα της καθημερινότητας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Τοξότη. Προσπάθησε μόνο να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Πρόσεξε στον οικονομικό τομέα, διότι θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δε θα είναι σωστές.


Αιγόκερως


Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα πετύχεις σημαντικά πράγματα και σ’ αυτό βοηθάει η σταθερότητα του χαρακτήρα σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου αναγνωρίζουν την αξία σου και εκτιμούν την ανιδιοτελή προσφορά σου. Αυτό θα σου εξασφαλίσει τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις έντονο ερωτισμό, Αιγόκερε, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα και θα χαροποιούσε το σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Αιγόκερε. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.


Υδροχόος


Γενικά

Δώσε στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία, Υδροχόε μου, και απομακρύνσου από τις άσχημες σκέψεις. Πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου, αλλά δεν πρέπει να κρατάς μόνο τις καταστάσεις θλίψης και θυμού. Υπάρχουν όμορφες στιγμές και αυτές πρέπει να θυμάσαι. Έτσι, θα έχεις καλή διάθεση και θα βλέπεις τα πράγματα από τη θετική και δημιουργική τους πλευρά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε μου, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διαφορετικά θα κλιμακωθούν σε έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα αρχίσεις σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα τελειώσεις καταστάσεις που σταματούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.


Ιχθύς


Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, θα παρατηρήσεις ότι, όταν αποφασίζεις να πεις όχι στους άλλους, ανακαλύπτεις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους και προβληματίζεσαι. Μην το σκέφτεσαι, δε θα γίνεις εσύ αυτό που θέλουν οι άλλοι για να κερδίσεις τη φιλία τους. Μείνε ο εαυτός σου και αναζήτησε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν το χαρακτήρα σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.


Πηγή: Oroskopos.gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ 13-3-18
ΖΩΔΙΑ 13-3-18
https://3.bp.blogspot.com/-fmopC6FRr9M/WqcCHJ4oIbI/AAAAAAAEafM/cvzUfJKZYjcNqXiv6RVOAiqS-_-6Yqh2QCLcBGAs/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-fmopC6FRr9M/WqcCHJ4oIbI/AAAAAAAEafM/cvzUfJKZYjcNqXiv6RVOAiqS-_-6Yqh2QCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/03/13-3-18.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/03/13-3-18.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content