ΜΠΑΧΑΡ 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 Κύκλος 4

Bahar-epeisodio-86-87-88-89-90-4os-kyklos Bahar, Bahar Επεισόδιο 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90( 4ος Κύ...


Bahar-epeisodio-86-87-88-89-90-4os-kyklos Bahar,
Bahar Επεισόδιο 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90( 4ος Κύκλος )
Ο Ατές είναι ευτυχισμένος επειδή η μικρή Νουράν αποδέχεται ότι είναι πατέρας της. Την ευτυχία του την επισκιάζει όμως η ασθένεια της Μπαχάρ. Η Μπαχάρ καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ της ίδιας της ζωής και του μωρού, που περιμένει.Η Μπαχάρ γνωρίζει πολύ καλά πως μόνη της δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος. Οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί. Για να προχωρήσουν στη θεραπεία της, θα πρέπει να κάνει έκτρωση. Σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της, παίρνει δύναμη από την παρουσία της Νουράν και την αγάπη του Ατές. Ο Ατές κατηγορεί την Εφσούν και τη θεωρεί υπεύθυνη για την ασθένεια της Μπαχάρ. Η Εφσούν λυπάται για ό,τι συμβαίνει στην αδελφή της. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Τζεμάλ. Οι υποψίες βαραίνουν τη Μουγκιέ και τη Ζεϊνέπ, οι οποίες συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια για ανάκριση

Bahar επεισόδιο 78

Η Σουλτάν και η Χιούλγια είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις κόρες τους. Οι δύο κοπέλες αφήνονται ελεύθερες. Ο αστυνόμος όμως, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πεπεισμένος πως δεν είναι αθώες. Η Μπαχάρ και ο Ατές ενώ παίρνουν απόφαση να διακόψουν την εγκυμοσύνη της Μπαχάρ, αλλάζουν γνώμη την τελευταία στιγμή.
Ο Ατές θέλει να πιστέψει πως σίγουρα υπάρχει λύση, δίχως να χρειαστεί να χάσουν το μωρό τους. Ενώ αποφασίζουν να περάσουν μια ευτυχισμένη μέρα οι τρεις τους σαν οικογένεια, στο αρχοντικό έρχεται ένας επισκέπτης. Η Ζεϊνέπ όταν βλέπει τη σωρό του Τζεμάλ και την απόγνωση στα μάτια της μητέρας του καταρρέει. Δεν μπορεί να κρατήσει το μυστικό, που βαραίνει τη συνείδησή της και ομολογεί την πράξη της στην Γκανιμέτ. Η Γκανιμέτ επιμένει να την παραδώσει στην αστυνομία αλλά την εμποδίζει η Σουλτάν. Ο Ασίμ αποφασίζει να έρθει στην Πόλη μετά το τηλεφώνημα της Μουγκιέ

επεισόδιο 79

Η άφιξη του Ασίμ, όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλεί εντάσεις. Η Μουγκιέ καλεί σπίτι και τον Αρντά. Επιμένει να δειπνήσουν όλοι μαζί. Ο Μεχμέτ - Εμίρ υποχωρεί για χάρη της Μουγκιέ. Στο τραπέζι η Μουγκιέ ομολογεί ότι έχει δολοφονήσει τον Τζεμάλ. Η ομολογία αυτή σοκάρει τους παρευρισκόμενους. Η Χιούλγια προσπαθεί, δίχως επιτυχία, να πείσει ότι η Μουγκιέ έχει παραισθήσεις και δεν έχει επίγνωση των πράξεων και των λόγων της. Η Μουγκιέ καλεί την αστυνομία και ομολογεί την πράξη της. Ενώ η αστυνομία κατευθύνεται προς το αρχοντικό των Αταχάν για να συλλάβει τη Μουγκιέ, η Χιούλγια προσπαθεί να τη φυγαδεύσει αλλά η Μουγκιέ αρνείται.
Όταν αποφασίζει η Μουγκιέ ν’ ακούσει τη συμβουλή της Χιούλγια, εκείνη ζητάει τη βοήθεια του Κενάν. Ο Κενάν δέχεται να βοηθήσει και να φυγαδεύσει στο εξωτερικό τη Μουγκιέ. Ο αστυνόμος Τορός δέχεται ένα τηλεφώνημα και σπεύδει στο σημείο, που βρίσκονται όσοι από τους Αταχάν βοήθησαν στη διαφυγή της Μουγκιέ. Ο Ατές με την Μπαχάρ και τη Νουράν ζουν ευτυχισμένες στιγμές. Η ξαφνική όμως αδιαθεσία της Μπαχάρ, τους επαναφέρει στην πραγματικότητα

επεισόδιο 80

Η Χιούλγια, η Εφσούν και ο Αρντά, στην προσπάθειά τους να φυγαδεύσουν τη Μουγκιέ, συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο τμήμα. Ενώ η Εφσούν και ο Αρντά αρνούνται τις κατηγορίες, που τους βαραίνουν, η Χιούλγια παραδέχεται ότι βοήθησε την κόρη της να διαφύγει. Άλλωστε γνωρίζει ότι δεν μπορεί να καταδικαστεί επειδή υπάρχει ιατρική γνωμάτευση, η οποία πιστοποιεί ότι πάσχει από σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές.
Αφού περνούν μια νύχτα στο κρατητήριο, την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι. Κάθε μέρα, που περνάει, η υγεία της Μπαχάρ επιδεινώνεται. Το γεγονός αυτό στενοχωρεί την οικογένειά της και περισσότερο τον Ατές. Ο Ατές βρίσκεται σε απόγνωση βλέποντας ότι η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τη ζωή της προκειμένου να γεννηθεί το μωρό τους

επεισόδιο 81

Ο Μεχμέτ - Εμίρ πείθει την Μπαχάρ να επισκεφθεί τον γιατρό, που τον είχε χειρουργήσει. Ο Ατές και η Μπαχάρ είναι ευτυχισμένοι με την επιλογή, που τους προσφέρει. Η Μπαχάρ όμως ζητάει χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει. Η Εφσούν προσπαθεί να την πείσει να ακολουθήσει την πρόταση του γιατρού. Η Μπαχάρ δέχεται να χειρουργηθεί με τον όρο να ξεκινήσει η Εφσούν θεραπεία ώστε να μπορέσει να τεκνοποιήσει.
Ο Κενάν επιστρέφει και έρχεται στο αρχοντικό να δώσει τα ευχάριστα νέα για τη Μουγκιέ. Η Χιούλγια είναι χαρούμενη, που η κόρη της είναι πλέον ασφαλής. Ζητάει όμως από τον Κενάν να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του καθώς και την κόρη του, οι οποίες την εκβιάζουν. Στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει το αίτημα της Χιούλγια, ο Κενάν μαθαίνει ότι η Τζεϊλάν δεν είναι πραγματική του κόρη.

επεισόδιο 82

Στη γειτονιά μαθαίνουν ότι η Μουγκιέ είναι ο δολοφόνος του Τζεμάλ. Το πλήθος οργισμένο συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι της Σουλτάν. Είναι έτοιμοι να τις λιντσάρουν αλλά εμφανίζεται πάνω στην ώρα ο Σαλίχ με τον Βολκάν και τις γλιτώνουν. Η παραμονή τους εκεί είναι πλέον επικίνδυνη. Ο Αρντά είναι ευτυχισμένος επειδή η Εφσούν δέχεται να κάνει θεραπεία και της υπόσχεται να βρει δουλειά.
Η Σουλτάν, η Γκανιμέτ και ο Σαλίχ αποφασίζουν να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του. Η Χιούλγια διώχνει από το αρχοντικό τον Ασίμ. Η Εφσούν πείθει τον Αρντά να φιλοξενήσουν τον Ασίμ στο φτωχικό τους. Το γεγονός αυτό γίνεται αιτία να αποκατασταθούν οι σχέσεις πατέρα και γιου.

επεισόδιο 83

Ενώ η Μπαχάρ βρίσκεται στο χειρουργείο, η Σουλτάν με τη Ζεϊνέπ είναι κλειδωμένες στο μαγαζί, το οποίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Την τελευταία στιγμή προφταίνει ο Αρντά και τις σώζει από βέβαιο θάνατο.

Η Μπεϊζά παίρνει εξιτήριο. Όταν φτάνει στο αρχοντικό ενημερώνει τον Μεχμέτ - Εμίρ ότι η Ρεϊχάν έχει δολοφονηθεί από τον πατέρα της και ότι φοβάται για την ασφάλειά τους. Ο Μεχμέτ - Εμίρ ειδοποιεί τον Ατές. Πλέον όμως είναι αργά. Ο Ατές ήδη έχει πέσει στην παγίδα του δολοφόνου του και βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο. Η επέμβαση της Μπαχάρ είχε απρόοπτες εξελίξεις και οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή….
Η Μπαχάρ βρίσκεται στο χειρουργείο και οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια στιγμή, ο Ατές νιώθει την κρύα ανάσα του θανάτου στο λαιμό του καθώς ο Μπεχτσέτ απειλεί να τον σκοτώσει. Η σκέψη του είναι στην αγαπημένη του γυναίκα. Και η δύναμη αυτής της σκέψης, δίνει κουράγιο στην Μπαχάρ και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή, η Εφσούν βρίσκεται σε απόγνωση έξω από το χειρουργείο και προσεύχεται για την αδελφή της. Ο Ατές κατορθώνει να απαλλαγεί από τον επίδοξο δολοφόνο του και φθάνει στο νοσοκομείο τη στιγμή που οι γιατροί ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα. Ενώ η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκεται στο αρχοντικό και περιμένει με αγωνία τα νέα από το νοσοκομείο, δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τουςBahar επεισόδιο 85Ο Μπεχτσέτ συνοδεία δικηγόρων ανακοινώνει στον Μεχμέτ - Εμίρ ότι όλη του η κινητή και ακίνητη περιουσία έχει περιέλθει στην κατοχή του έναντι του ανεξόφλητου χρέους του προς τον ίδιο. Οι Αταχάν βρίσκονται στον δρόμο. Τα βάσανά τους όμως δεν τελειώνουν εδώ. Ο αστυνόμος Τορός έχει καταφέρει να ακυρώσει όλες τις γνωματεύσεις περί της κλονισμένης υγείας της Χιούλγια και τη συλλαμβάνει.

Η Χιούλγια καταρρέει και ο Μεχμέτ Εμίρ βρίσκεται σε απόγνωση γιατί αυτή τη φορά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Κενάν. Ο Κενάν σπεύδει αμέσως δίπλα στην αγαπημένη του και προκαλεί τη σύλληψη του με σκοπό να βρίσκεται δίπλα της στο κρατητήριο. Η Μπαχάρ με τον Ατές επιστρέφουν στο σπίτι του Ατές και ο Μεχμέτ Εμίρ με τη Φιγκέν, στο πατρικό του.


επεισόδιο 86


Η Φιγκέν θα αποκαλύψει το μυστικό της στον Μεχμέτ – Εμίρ. Η Εφσούν τηρεί την υπόσχεση, που έχει δώσει στην Μπαχάρ και ξεκινάει τις προσπάθειες για να αποκτήσει μωρό. Απογοητευμένη όμως από τα αποτελέσματα ξεσπάει στην Μπαχάρ και έρχεται ξανά στην επιφάνεια ο παλιός, κακός χαρακτήρας της. Καθώς είναι απογοητευμένη αγκιστρώνεται στην ευκαιρία, που της παρουσιάζεται. Δεν μπορεί όμως να προβλέψει τον κίνδυνο, που την περιμένει.

Ο Ορκούν Μπαϊτάν εμφανίζεται ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και της τάζει πλούτη και μια λαμπρή καριέρα. Η Εφσούν εντυπωσιάζεται από τις υποσχέσεις του και πέφτει στην παγίδα του.

Πλέον είναι έτοιμη να χάσει ότι πολύτιμο της έχει απομείνει, την αγάπη του Αρντά. Ο Ατές προσπαθεί να προστατέψει απ’ όσα συμβαίνουν γύρω τους την Μπαχάρ και τη Νουράν. Αλλά η μοίρα του ετοιμάζει μια δεύτερη σκληρή δοκιμασία. Η Μπαχάρ εμφανίζει νέο όγκο και η υγεία της κινδυνεύει. Πλέον η χημειοθεραπεία είναι μονόδρομος και η Μπαχάρ αναγκάζεται να συμφωνήσει.


επεισόδιο 87


Η Νουράν θα δηλώσει στον Ατές την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι τους, στην έπαυλη. Έτσι, ο Ατές υπόσχεται στη Νουράν και στην Μπαχάρ πως την ίδια μέρα κιόλας θα κοιμηθούν στο σπίτι τους. Ο Αρντά συναντιέται με τη Σουλτάν για να της αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού του με την Εφσούν. Η Σουλτάν στην αρχή δυσκολεύεται να πιστέψει τον Αρντά, αλλά στο τέλος της συζήτησης γίνεται έξαλλη με την αγαπημένη της ανιψιά. Έτσι, τη συναντά όσο πιο σύντομα μπορεί για να της εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την ντροπιαστική αυτή κατάσταση.

Ο Ατές βρίσκει τα χρήματα για να πληρώσει το χρέος του Μεχμέτ – Εμίρ και με την πρώτη ευκαιρία, διώχνει τον Μπεχτσέτ από την έπαυλη και από το ξενοδοχείο. Εκείνος, όμως, εξακολουθεί να σκορπίζει απειλές και δηλώνει πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα για εκείνον. Η Εφσούν πηγαίνει στο ατελιέ προκειμένου να βρει τον Αρντά. Εκεί δέχεται την επίθεση και την περιφρόνηση των ανθρώπων, που είχε στο πλευρό της τόσο καιρό.επεισόδιο 88Η Ζεϊνέπ, η Γκανιμέτ, ο Βολκάν και ο Σαλίχ είναι απογοητευμένοι και αρνούνται να πιστέψουν την Εφσούν. Η Χιούλγια βρίσκεται πλέον στο θάλαμο των φυλακών. Η υποδοχή δεν είναι έτσι όπως τη φανταζόταν. Το μόνο που επιθυμεί είναι να γλιτώσει από εκεί και σ’ αυτή την περίπτωση, πάλι ένας θα είναι αυτός, που θα νοιαστεί για εκείνη και έχει τη δύναμη να τη σώσει. Ο Αρντά καταφθάνει στην έπαυλη μαζί με τον Ασίμ και εκεί μαθαίνει από τον Μεχμέτ – Εμίρ πως η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή. Ανακοινώνει στους κατοίκους της έπαυλης πως χωρίζει με την Εφσούν και πως πλέον θα μένει στην έπαυλη μαζί με τον πατέρα του.

Ο Ορκούν επισκέπτεται την Εφσούν προκειμένου να της κάνει μια πρόταση. Η Εφσούν είναι πλέον μόνη και απελπισμένη, έτσι δέχεται να πάει μαζί του προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τα χρήματα, που έχει χάσει. Ο Αρντά, όμως, δεν θα αργήσει να μάθει γι’ αυτή τη συνάντηση. Αυτή η πληροφορία, θα κάνει την απόφασή του οριστική για το διαζύγιο.


επεισόδιο 89


Μετά την επίσκεψη της Εφσούν, στην έπαυλη καταφθάνει η Χιούλγια από τις φυλακές. Χαίρεται που βλέπει τον Αρντά, ο οποίος αποφάσισε να χωρίσει με την Εφσούν και να επιστρέψει στην έπαυλη και στην εταιρία. Για να πραγματοποιηθούν, όμως, αυτά, ο Αρντά έχει έναν όρο. Άλλο ένα δίλημμα χτυπά την πόρτα της Χιούλγια, η οποία καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο γιο της και τα αισθήματά της.

Η Εφσούν, μετά την επίσκεψη του Αρντά, επιστρέφει στο σπίτι της θείας της. Η Σουλτάν, όμως, δεν έχει ηρεμήσει ύστερα από τα γεγονότα και αυτή τη φορά, διώχνει την Εφσούν από το σπίτι. Η Εφσούν έχει νιώσει απόρριψη από όλους όσους είχε δίπλα της και πλέον δεν έχει ούτε πού να μείνει. Έτσι, αποφασίζει να συναντήσει ξανά τον Ορκούν.


επεισόδιο 90


Ο Ορκούν, πέρα από την επαγγελματική πρόταση που κάνει στην Εφσούν, της προσφέρει και τη φιλοξενία του. Ο Αρντά δεν αντέχει να μείνει κλεισμένος στο σπίτι. Έτσι, παίρνει μαζί του τον Βολκάν και τη Ζεϊνέπ και βγαίνει έξω για να διασκεδάσουν, να ξεχαστεί και να χαλαρώσει. Αυτό το γεγονός, θα δημοσιευτεί στις εφημερίδες το επόμενο πρωί και έτσι η Εφσούν δεν θα αργήσει να μάθει τα νέα. Η οικογένεια Αταχάν έχει διοργανώσει συνέντευξη Τύπου για να κάνει μια δήλωση για την άνοδο του ομίλου και τα νέα σχέδιά τους.

Απρόσκλητοι επισκέπτες δεν θα διστάσουν πάλι να τους εκθέσουν στον Τύπο σκορπίζοντας απειλές και προσβολές. Γίνεται μια επίδειξη μόδας και στην επίδειξη ένα από τα μοντέλα είναι η Ζεϊνέπ. Τη συνοδεύουν ο Αρντά και ο Βολκάν. Στην ίδια επίδειξη, όμως, παρευρίσκονται και ο Ορκούν με την Εφσούν.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΜΠΑΧΑΡ 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 Κύκλος 4
ΜΠΑΧΑΡ 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 Κύκλος 4
https://4.bp.blogspot.com/-MN5zMrazZ6M/WoC4i2ZZVQI/AAAAAAAEYxo/3u0g-f8-yrYALKVoTotZx1elt2ePueCEQCLcBGAs/s640/bahar%2Bepeisodia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-MN5zMrazZ6M/WoC4i2ZZVQI/AAAAAAAEYxo/3u0g-f8-yrYALKVoTotZx1elt2ePueCEQCLcBGAs/s72-c/bahar%2Bepeisodia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/02/bahar-84-85-86-87-88-89-90-4.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/02/bahar-84-85-86-87-88-89-90-4.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content