ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98-99-100-101-102-103-104

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98-99-100-101-102-103-104 Επεισόδιο 95 Η Ζωή και ο Άρης θα μείνουν ανάστατοι από την κρίση της Μαρίνας, ...


ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98-99-100-101-102-103-104

Επεισόδιο 95

Η Ζωή και ο Άρης θα μείνουν ανάστατοι από την κρίση της Μαρίνας, ενώ ο Μάρκος θα προσπαθήσει να κατευνάσει την ταραχή της Ζωής. Ο Τάσος θα μάθει το σχέδιο του Διονύση να πάει την Τέση ένα ταξίδι στη Ρώμη, εξαγριώνεται και τον αναγκάζει να επιστρέψει όλα τα λεφτά στο ταμείο.
Η Μαρίνα φέρνει ξανά στον Άρη το θέμα της υιοθεσίας.
Η Σοφία θα πληροφορηθεί για την κρυφή κάμερα, θυμώνει και κατηγορεί τον Τάσο πως την έβαλε για να την ελέγχει. Η Μπούντρου εμφανίζεται ξανά στο φούρνο μετανιωμένη για τον τρόπο που φέρθηκε στη Χρυσάνθη, ενώ εκείνη παραμένει καχύποπτη απέναντί της.
Ο Βίκτωρας θα μάθει την αλήθεια για το παρελθόν Μάρκου-Άρη και το λέει στη Μαρίνα.
Ο Μάρκος προτείνει στη Ζωή να μη μάθει κανένας το μυστικό της πατρότητας κι εκείνη σοκάρεται. Στο μεταξύ ο Άρης επισκέπτεται τον καρδιολόγο της Μαρίνας λέγοντάς του πώς σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από τη γυναίκα του.





Επεισόδιο 96

Η Ζωή δεν θα δεχτεί τη συμβουλή του Μάρκου, να κρατήσει κρυφή την πατρότητα του Άρη και θα τσακωθεί μαζί του.
Την ίδια στιγμή ο γιατρός της Μαρίνας, θα αποτρέπει τον Άρη από το να ζητήσει διαζύγιο.
Η Μαρίνα θα περάσει στην αντεπίθεση, γεμίζοντας τον μ’ ενοχές, με αποτέλεσμα ο Άρης να ζητά απ’ την Ζωή να αραιώσουν τις επαφές τους.
Η Σοφία διαπιστώνει μ’ ανησυχία το ενδιαφέρον της για τον Μάρκο, ενώ ο Τάσος την ρωτά αν είναι σίγουρη για τον γάμο τους.
Ο Μάρκος αποφασίζει να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια με τον Βίκτωρα να κρατήσουν μυστική την πατρότητα κι ο Βίκτωρας του αποκαλύπτει τον δεσμό της Ζωής και του Άρη.
Η Ζωή είναι σ’ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δέχεται την παρηγοριά του Παύλου, κάτι που βλέπει ο Άρης και το παρεξηγεί.
Ο Άρης με αφορμή την δουλειά, τσακώνεται με τον Παύλο και τον ωθεί σε παραίτηση.
Ο Άρης βγάζει όλη του την ζήλεια πάνω στην Ζωή και εκείνη έχει μια αναπάντεχη αντίδραση..

Επεισόδιο 97

Η Ζωή και ο Άρης θα μαλώσουν με αφορμή την παραίτηση του Παύλου, ενώ το συμβάν θα το μάθει και η Κατερίνα που θα δηλώσει κι εκείνη παραίτηση.
Η Μαρίνα βλέπει πως ο Άρης χάνει τον έλεγχο εξαιτίας του έρωτα του για τη Ζωή κι αποφασίζει ν’αλλάξει τακτική προσπαθώντας να του γίνει απαραίτητη.
Ο Μάρκος αναγκάζει την Ζωή να παραδεχτεί τον έρωτα της για τον Άρη και της προτείνει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό, για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Με προτροπή της Μαρίνας, ο Άρης ζητάει συγγνώμη απ’ τον Παύλο, ο οποίος δεν πείθεται για την μεταμέλεια του Άρη.
Ο Διονύσης συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Τέση ως Ελληνο-ιταλός ατζέντης ενώ η Κική και η Φοίβη τον προετοιμάζουν για μια συνέντευξη.
Ο Μάρκος λέει στην Σοφία για την πρόταση που έκανε στην Ζωή να φύγει μαζί του κι εκείνη γίνεται έξαλλη.
Όμως σύντομα κι εκείνη θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της Ζωής και του Άρη…

Επεισόδιο 98

Η Σοφία είναι σε κατάσταση σοκ αφού ανακαλύπτει την αλήθεια για την πατρότητα του Άρη κι πως συναντιούνται στα κρυφά με τη Ζωή.
Ο Παύλος δε θα δεχτεί την πρόσκληση του Μάρκου για την Αμερική.
Σε οικογενειακό συμβούλιο με τη Σοφία και τη Ζωή ο Μάρκος επαναφέρει την πρόταση του εξωτερικού.
Η Ζωή πλέον το σκέφτεται σοβαρά, αλλά η Σοφία είναι ανένδοτη.
Ο Άρης ζητάει από την Κατερίνα να γυρίσει πίσω κι αυτή του λέει πως θα το κάνει μόνο αν τα ξαναβρεί πραγματικά με τον Παύλο και τον πείσει να γυρίσει στην Τράβελφαν.
Η Χρυσάνθη αποφασίζει να συγχωρήσει το Διονύση για την κλοπή του ταμείου ενώ η Μπούντρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις ετοιμασίες του γάμου.
Η Μαρίνα σε μια κίνηση αιφνιδιασμού φέρνει στο σπίτι τον παπα-Λάζαρο και τη Βασιλική για να συζητήσουν το θέμα της αναδοχής.
Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να μιλήσουν και του λέει την απόφασή της να φύγει, προκαλώντας έτσι την οργή του…





Επεισόδιο 99

Ο Άρης θα γίνει έξαλλος με την πρόθεση της Ζωής να πάει στην Αμερική και θα τα βάλει με το Μάρκο.
Η Μαρίνα «τυχαία» αναφέρει στη Ζωή ότι είναι θέμα χρόνου να υιοθετήσουν κι αυτοί ένα παιδάκι. Ο Παύλος γυρνάει στην εταιρεία κι ο Άρης τον ψαρεύει για την απόφαση της Ζωής.
Τον παρακαλεί αφού την αγαπάει να την πείσει κι εκείνος να μείνει.
Την κουβέντα τους ακούει η Ζωή που εξαγριώνεται.
Ο Απόστολος προσπαθεί ανεπιτυχώς να μεταφέρει την πρόταση του Βίκτωρα στον Άρη για συνεργασία με τον Κινέζο τουριστικό πράκτορα. Η συνέντευξη του Διονύση βγαίνει στο διαδίκτυο με επιτυχία.
Η Κική και η Φοίβη σκέφτονται σοβαρά να τον μανατζάρουν, σε μια καριέρα μοντέλου.
Ο Άρης και η Ζωή έχουν έναν πολύ έντονο καυγά και εκείνη του ανακοινώνει ότι η απόφασή της να φύγει είναι οριστική.
Ο Άρης τρελαίνεται και της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που σοκάρει τη Ζωή.

Επεισόδιο 100
Ο Άρης θα βρεθεί μετανιωμένος που απείλησε την Ζωή, να διεκδικήσει το παιδί τους δικαστικά. Όμως η Ζωή γίνεται έξαλλη μαζί του και αποφασίζει να κρατήσει την σχέση τους σε τυπικό επίπεδο. Παράλληλα ο Τάσος υποψιάζεται ότι η οικογένεια Καλογιάννη, κρύβεται πίσω απ’ το τροχαίο της Ζωής αλλά και το θάνατο του Γεράσιμου Καψή.

Η Χρυσάνθη πείθει τη Μπούντρου να της δείξει μια μυστική συνταγή από ένα πολίτικο γλυκό όμως η κατάληξη είναι ένας τρικούβερτος καβγάς.

Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο ατζέντης, που στέλνει μηνύματα στην Τέση, είναι ο Διονύσης και προσπαθεί να τον συνετίσει.

Η Σοφία κι ο Μάρκος συναντούν τον Άρη κρυφά απ’ τη Ζωή, με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του απέναντι στην κόρη τους.

Όμως η συνάντηση τους θα έχει δυσάρεστη κατάληξη ενώ ο Παύλος θα ανακαλύψει τυχαία το μεγάλο μυστικό της Ζωής και του Άρη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του….


Επεισόδιο 101
Ο Παύλος θα μάθει για την πατρότητα του Άρη και θα γίνει έξαλλος μαζί τους επειδή δε του το είπανε.

Ο Μάρκος θα αποκαλύψει στον Άρη όλη την ιστορία για την εγκυμοσύνη της Σάρας.

Ο Άρης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται εκείνος για αυτό που της συνέβη.

Η Μαρίνα και ο Άρης δέχονται την επίσκεψη του γιατρού Αβραμίδη που επιβεβαιώνει την ικανότητα της Μαρίνας να μεγαλώσει ένα παιδί.

Ο Μάρκος με τη Σοφία περνάνε μια διαφορετική μέρα, προετοιμάζοντας τον γάμο της Σοφίας.

Ο Βίκτωρας δέχεται απειλές από τους «επενδυτές» πως αν δεν ξεκινήσει το ξέπλυμα των χρημάτων θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης του.

Ο Τάσος κάνει μια διερευνητική κουβέντα με τη Μαρίνα θέλοντας να μάθει αν εμπλέκεται στην υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας του παιδιού της Ζωής.

Ο Παύλος συγκρούεται πολύ έντονα με τον Άρη για το θέμα της πατρότητας, και υποψιάζεται πως εκείνος και η Ζωή του κρύβουν και κάτι περισσότερο…


Επεισόδιο 102
Η Ζωή κι ο Άρης θα καταφέρουν να πείσουν τον Παύλο πως δεν τρέχει κάτι περισσότερο μεταξύ των δύο.

Η Μαρίνα θα ενημερώσει το Βίκτωρα για το στρίμωγμα του Τάσου και αντιλαμβάνονται πως ο Τάσος Αυγερινός τους έχει γίνει βραχνάς.

O Mάρκος και η Σοφία αφήνονται σε ένα παθιασμένο φιλί, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταραχή στη Σοφία.

Και οι δυο τους αντιλαμβάνονται πως τα παλιά τους συναισθήματα έχουν ξυπνήσει.

Η Ζωή προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Παύλου, που της εξομολογείται ότι η πατρότητα του Άρη βάζει ταφόπλακα στις δικές του προσδοκίες.

Ο Άρης ανακοινώνει στη Μαρίνα πως δε θα συνεχίσουν τις διαδικασίες για αναδοχή.

Η Τέση έχει θυμώσει πάρα πολύ με τον Διονύση που προσπαθεί μάταια να την προσεγγίσει και να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Μαρίνα ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Άρη.

Κλείνει ένα ταξίδι στο Παρίσι, μια μαγική βραδιά μόνο για τους δυο τους θέλοντας να δείξει στη Ζωή πως σ’αυτήν την αναμέτρηση θα βγει χαμένη.


Επεισόδιο 103
Ο Άρης άδικα προσπαθεί να αποφύγει, την έκπληξη που του ετοίμασε η Μαρίνα, για μια ρομαντική βραδιά στο Παρίσι.

Η Ζωή προσπαθεί να πνίξει την ζήλια της.

Το παλιό πάθος ανάμεσα στην Σοφία και τον Μάρκο ξυπνάει και οι αμφιβολίες για τον επερχόμενο γάμο με τον Τάσο αρχίζουν να χτυπούν την πόρτα της Σοφίας.

Μια μεγάλη φιλία γεννιέται ανάμεσα στην Χρυσάνθη και την Μπούντρου, ενώ ο Διονύσης βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, για να ξανακερδίσει την Τέση.

Ο Άρης καταφέρνει να ματαιώσει το ταξίδι στο Παρίσι, αλλά η Μαρίνα τον αναγκάζει σε Athens by night, φροντίζοντας να ποστάρει στα σόσιαλ, τα μέρη που διασκεδάζει με τον Άρη, συνεχίζοντας να προκαλεί την ζήλεια της Ζωής.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Παύλος και η Ζωή έχουν ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα, η Σοφία σκέφτεται να διαλύσει τον γάμο, κάποιος άγνωστος παρακολουθεί τη Μαρίνα, ενώ ένα κομμάτι φανουρόπιτας, δείχνει στη Ζωή με ποιον θα καταλήξει.

Ποιον άραγε; Τον Άρη ή τον Παύλο;


Επεισόδιο 104
Ο Άρης και η Ζωή θα περάσουν μια πανέμορφη ημέρα κάνοντας πικ νικ.

Ο Μάρκος θα νιώσει πολύ άσχημα για την παρεξήγηση με τη Ράνια όμως η Σοφία γίνεται έξαλλη μαζί του και δε θα δεχτεί εξηγήσεις.

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι λείπει ο Άρης από την εταιρεία και αρχίζει να τον ψάχνει.

Ο Βίκτωρας στο μεταξύ προσπαθεί να εξομαλύνει τα πράγματα με τους επενδυτές.

Η Μαρίνα ακούει τον Παύλο να εξομολογείται στη Ράνια ότι χθες ένιωσε ξεκάθαρα πως εκείνος και η Ζωή δεν έχουν τελειώσει.

Η Χρυσάνθη υποψιάζεται πως η Σοφία έχει συναισθήματα για το Μάρκο.

Αποφασίζει να πάει να τον βρει και να του ζητήσει να μείνει μακριά από την κόρη της.

Εκείνος όμως αντεπιτίθεται λέγοντας της πως ξέρει το μεγάλο της μυστικό.

Εκείνη είχε πάρει τα λεφτά του Γιαννάτου, διαβεβαιώνοντάς τον πως η Σοφία θα τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Η Μαρίνα εντοπίζει το πού βρίσκεται ο Άρης και η Ζωή αλλά προτού τους ανακαλύψει δέχεται μια απρόσμενη επίθεση

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98-99-100-101-102-103-104
ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96-97-98-99-100-101-102-103-104
https://1.bp.blogspot.com/-B-K3gUAdCQA/WoC3b313Y0I/AAAAAAAEYxY/7oYElTrPt7Euq2gBGW2EYd2fS6zccF-LQCLcBGAs/s640/ParthenaZoi.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-B-K3gUAdCQA/WoC3b313Y0I/AAAAAAAEYxY/7oYElTrPt7Euq2gBGW2EYd2fS6zccF-LQCLcBGAs/s72-c/ParthenaZoi.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/02/99-100-101-102-103-104.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/02/99-100-101-102-103-104.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content