ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ 5/2/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2018 Οι υπερβολές αλλά και οι ζημιές εξαιτίας του χθεσινού Τετραγώνου Αφροδίτης με Δία,...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/2/2018


Οι υπερβολές αλλά και οι ζημιές εξαιτίας του χθεσινού Τετραγώνου Αφροδίτης με Δία, συνεχίζουν και σήμερα! Όχι στην ανωριμότητα στον Έρωτα και στα υπερβολικά έξοδα για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!


Κριός


Γενικά

Οι καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα, Κριέ, έχουν ιδιαίτερη ένταση. Η ρουτίνα απομακρύνεται, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μπεις σε ένα αδιάκοπο παιχνίδι ανταγωνισμού, που πιθανόν να σε κουράσει. Οι συγκινήσεις που θα ζήσεις, είναι έντονες, μα φρόντισε να μην παρασυρθείς και τήρησε τα προσχήματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να κάνεις υποχωρήσεις σε μερικά θέματα στη σχέση σου, για να αποφύγεις άσκοπες λογομαχίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Κριέ, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις μερικές κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις ορισμένες καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν σε στασιμότητα, κινήσου όμως στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.Ταύρος


Γενικά

Η προσωπική σου ζωή, Ταύρε, απαιτεί φροντίδα και άμεση προτεραιότητα. Μην εξωτερικεύεις οτιδήποτε νιώθεις, χωρίς να εξασφαλίσεις ότι θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση. Θα αποφύγεις πολλά δυσάρεστα σχόλια, τηρώντας απλά τις απαραίτητες αποστάσεις και κρατώντας ισορροπίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ταύρε. Πες του γι’ αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, θα επιδείξεις μεγάλη δυναμικότητα, ενώ η ευστροφία σου θα σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου, πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα θα συνεχιστούν. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.Δίδυμος


Γενικά

Δυσάρεστες καταστάσεις, Δίδυμε, σε πιέζουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας λύσεις. Η αποφασιστικότητά σου μεγαλώνει ξαφνικά και αναλαμβάνεις δράση. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, όμως καταφέρνεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Δίδυμε, κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα τελειώσεις πιο γρήγορα μερικά πράγματα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.


Καρκίνος


Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό, Καρκίνε, σήμερα ευνοεί τη διάθεσή σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Κάποια νέα γνωριμία σου προσφέρει στήριξη σε σοβαρό ζήτημα. Με τη βοήθεια αυτή καταφέρνεις να ολοκληρώσεις ένα ζήτημα, που σε απασχολεί εδώ και καιρό.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στη σχέση σου, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό και θα έχεις θετικά αποτελέσματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Καρκίνε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που ακόμη σε προβληματίζουν. Θέλεις να βελτιώσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.Λέων


Γενικά

Η αισιόδοξη φύση σου, Λέων, σε οδηγεί σε τολμήματα, που διορθώνουν τεράστια λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, αρχίζουν να αποδίδουν τώρα, γεγονός που σε οδηγεί στην αναζήτηση καλύτερων συνθηκών ζωής. Φίλοι και οικογένεια χαίρονται με την εξέλιξή αυτή.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα, Λέων μου, θα πάει καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφορτιστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη, τώρα που είναι στον Υδροχόο, θα σε ευνοήσει, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Λέων, αλλά θα σε συμβούλευα, σήμερα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.Παρθένος


Γενικά

Η διαρκής σου τάση, Παρθένε, να αναλύεις τις καταστάσεις, σε οδηγεί σε λύσεις αρκετά εύστοχες και ικανές να δώσουν οριστικό τέλος σε χρόνια προβλήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι εξαιρετικές και οδηγούν τη ζωή σου, με αργά αλλά σταθερά βήματα, σε μελλοντική αναβάθμιση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καθημερινότητα σου, Παρθένε, είναι αρκετά έντονη και έχεις πολύ άγχος. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε μου, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον!Ζυγός


Γενικά

Οι επιδιώξεις σου, Ζυγέ, βρίσκονται μπλοκαρισμένες από άτομα και καταστάσεις, που δημιουργούν με μοναδικό σκοπό τη στασιμότητά σου. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, οι εκκρεμότητές σου θα καλυφτούν (με σχετική δυσκολία, αλλά οριστικά), αφήνοντας χώρο για τις μελλοντικές εξελίξεις που θα είναι πολύ θετικές.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να συνεργαστείς με τους άλλους, για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα πάντως τα πολλά έξοδα.
Σκορπιός


Γενικά

Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα, Σκορπιέ, σε πολλούς τομείς. Μη βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις, αφού υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Τα σταθερά, αλλά λιγότερο τολμηρά, βήματα βοηθούν περισσότερο το αποτέλεσμα


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που έχεις με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, Σκορπιέ, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αυτή είναι μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Τοξότης


Γενικά

Οι πλανήτες βοηθούν σε ευνοϊκές εξελίξεις, Τοξότη, και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις επιμέρους δραστηριότητες να τρώνε τον πολύτιμο χρόνο σου. Η οικογένεια σε πιέζει σε διάφορα επίπεδα, μα σήμερα δείξε συγκατάβαση και υπομονή.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε στη σχέση σου, Τοξότη, να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Τοξότη μου, θα δεις ότι τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Έχε σωστό πρόγραμμα!Αιγόκερως


Γενικά

Αρκετές έγνοιες και προβλήματα σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, Αιγόκερε, και δεν βλέπεις πουθενά λύση. Οι πλανητικές όψεις όμως θα βοηθήσουν να μπει τάξη στο χάος που επικρατεί. Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν, αρκεί να μπορέσεις και σήμερα να τηρήσεις πιστά το πρόγραμμα που απαιτείται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, θα είναι σήμερα σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα θετική.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σήμερα στη δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, και θα δεις καλά γεγονότα να προκύπτουν σε θέματα, που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.Υδροχόος


Γενικά

Εντάσεις και αντιθέσεις με σημαντικά πρόσωπα έρχονται σήμερα, Υδροχόε, που πρέπει να προσπαθήσεις οπωσδήποτε να μην έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που θα σου επιτρέψουν να αποφύγεις τον κίνδυνο. Πολλά άλυτα ζητήματα θα σε απασχολήσουν τώρα, μα θα υπάρξουν λύσεις μακροπρόθεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες, Υδροχόε, για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου, δεν θα τα πας άσχημα, ενώ θα κλείσεις και χρηματικές συμφωνίες.Ιχθύς


Γενικά

Μεγάλες αναζητήσεις, Ιχθύ, οδηγούν σε ανανέωση και αλλαγές. Η νέα σου ζωή περιλαμβάνει ευκολίες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και περισσότερες ευθύνες, που θα χρειαστεί κόπος και προσοχή για να ανταπεξέλθεις. Το μέλλον διαγράφεται αισιόδοξο και δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ιχθύ, θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.Πηγή: oroskopos

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ 5/2/18
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ 5/2/18
https://3.bp.blogspot.com/-kZq_Z9xU5lE/WngDJSGzgJI/AAAAAAAEYoc/Z8bT5ru01s8hNIsb-OmEImQ_Sl9q64PNQCLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-kZq_Z9xU5lE/WngDJSGzgJI/AAAAAAAEYoc/Z8bT5ru01s8hNIsb-OmEImQ_Sl9q64PNQCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/02/5218_3.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/02/5218_3.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content