MERYEM ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

MERYEM ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ MERYEM ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ο Oktay επιτέλους θα γίνει δικαστής. Η Meryem παίρ...

MERYEM GR SUBS EPISODIONMERYEM ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
MERYEM ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
MERYEM ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Oktay επιτέλους θα γίνει δικαστής. Η Meryem παίρνει μια πρόσκληση για βραδινό γεύμα από τον αγαπημένο της, ενώ πετάει στα σύννεφα σκεπτόμενη ότι θα της κάνει πρόταση γάμου. Ο Savaş Sargun ετοιμάζετε επίσης να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο πατέρας του είναι αντίθετος στον γάμο του την Sevinç, αλλά ο Savaş δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την αγάπη του εξαιτίας του πατέρα του.
Μία νύχτα ξεκινάει βροχή και αλλάζουν ζωές...
Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Oktay χτυπάει την αρραβωνιαστικιά του Savaş και την εγκαταλείπει στο θάνατο. Η Meryem που είναι ανήσυχη για την καριέρα του Oktay, χωρίς να ξέρει ότι η υπόθεση περιλαμβάνει και ένα θάνατο, παίρνει την ευθύνη πάνω της. Ενώ ο Savaş είναι αποφασισμένος να κάνει την ζωή της Meryem κόλαση, την οποία θεωρεί ως δολοφόνο της αγαπημένης του.

ΕΠΕΟΣΟΔΙΟ 3-4 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Meryem μαζί με όλα τα ερωτηματικά της είναι πλέον μέσα. Ο Yurdal Sargun θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην μείνει η Meryem ήσυχη μέσα. Η Meryem είναι σε κίνδυνο! Μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι στη μονάδα εντατικής και καταρρέει! Ο Oktay με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα στον πατέρα της κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη της Meryem.
Ο φίλος του Arif, ο υφυπουργός Turan Ersoy ,όταν τα μαθαίνει αυτά αποφασίζει να έρθει στην Πόλη. Ο Oktay για να μην μαθευτουν αυτά που έκανε, προσπαθεί να φέρει τον πατέρα της Meryem σε κατάσταση αδρανοποιησης. Ο Turan Ersoy θα προσπαθήσει να βγάλει την Meryem έξω. Αν η Meryem βγει από τη φυλακή, η ζωή δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5-6 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş σώζει την Meryem μέσα από τις φωτιές! Η Meryem που δεν έχει συνέλθει εντελώς ακόμα, νομίζει ότι την έσωσε ο Oktay. Αυτή η κατάσταση βολεύει τον Oktay. Η Meryem που ανοίγει τα μάτια της στο νοσοκομείο, δεν κάνει μήνυση στον Savaş, αλλά μη αντεχοντας τις πιέσεις του Oktay για τον Savaş αποφασίζει να απομακρυνθεί!
Ο Savaş ο οποίος μαθαίνει ότι ο Turan είναι κοντινός της Meryem, καταλαβαίνει ότι σε αυτή την υπόθεση έχει βάλει το χέρι του ο πατέρας του. Μέχρι να πάρει από την Meryem της απαντήσεις που θέλει δε θα την αφήσει. Ο Savaş που δεν παίρνει λέξη από το στόμα της Meryem, την απαγάγει! Ο Oktay γίνεται έξαλλος! Ο Oktay ο οποίος σκέφτεται ότι το μυστικό του θα αποκαλυφθεί, μπορεί να κάνει τα πάντα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7-8 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Meryem που βήμα βήμα μαθαίνει όλες τις αλήθειες σχετικά με τον Oktay, απομακρύνεται λίγο ακόμα από εκείνον. Ο Savaş σκέφτεται ότι η Meryem προστατεύει κάποιον και για να πλησιάσει την αλήθεια την προσλαμβάνει στην εταιρεία catering που άνοιξε για την Gülümser. Ο Yurdal για να απαγάγει από τον Turan ζητάει βοήθεια από τον Oktay.
Ο Oktay βάζει τον Arif σε μια ιδιωτική κλινική. Λέει ακόμα ένα ψέμα στην Meryem. Ο Güçlü είναι πίσω από την Meryem. Είναι έτοιμος να μάθει την σχέση της με τον Oktay.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9-10 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş είναι έτοιμος να μάθει ότι ο Oktay και η Meryem έχουν σχέση. Ο Savaş πεπεισμένος ότι η Meryem και ο Oktay είναι μαζί, παρά τις προσπάθειες του Oktay να τον εμποδίσει, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αυτό που βλέπει τον σοκάρει. Ο Turan Ersoy έρχεται ξανά στην Πόλη για την υπόθεση διαφθοράς της εταιρείας Sargun Holding. Ο Savaş βλέπει ότι ο πατέρας του φοβάται. Κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει ότι εκείνος που έβγαλε την Meryem είναι ο Turan Ersoy και ότι ο Oktay πήρε λεφτά από τον πατέρα του. Η Meryem είναι έτοιμη να μάθει ότι εκείνος που την έσωσε δεν είναι ο Oktay, αλλά ο Turan.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11-12 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Εφόσον ο Yurdal το έσκασε, συλλαμβάνεται ο Savaş! Ο Savaş στην ασφάλεια (τμήμα) μαθαίνει ότι η Derin και ο Oktay πήγαν μαζί στο σπίτι στο δάσος και αρχίζει να υποψιαζεται ότι κάτι κρυφό τρέχει μεταξύ τους. Ο Yurdal αυτή τη φορά θα βρει άλλο τρόπο για να πληρώσει τον Oktay επειδή πήρε τον φάκελο από το σπίτι του Turan.
Το σχέδιο φαίνεται να λειτουργεί ομαλά. Αλλά δεν υπολόγισαν τον Savaş! Είναι έτοιμος να αποδείξει στην Meryem ότι ο Oktay πήρε ρουσφέτι από τον Yurdal. Επιπλέον, αυτή τη φορά όλα τα στοιχεία θα φανούν μπροστά στα μάτια της Meryem.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13-14 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η πίστωση του Oktay έχει τελειώσει για βάζει κι άλλους στο κύκλωμα. Για να μείνει κοντά στην Meryem πείθει την Beliz. Ενώ στέλνει την Derin στην Meryem για να την τρομάξει. Ενώ ο Oktay εξακολουθεί να απολαμβάνει την πλούσια ζωή του. Ο Savaş βήμα βήμα πλησιάζει στην αλήθεια, είναι σίγουρος ότι δεν έκανε η Meryem το ατύχημα.
Είναι αποφασισμένος να κάνει την Meryem να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Και ο Güçlü δεν κάθεται έτσι. Προσπαθεί να πείσει την Burcu να ανοίξουν ξανά το φάκελο των στοιχείων της νύχτας του ατυχήματος. Ενώ ο Savaş έχει ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο αλλά δεν πάει όπως το περίμενε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15-16 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Oktay βήμα βήμα είναι έτοιμος να πετύχει τους στόχους του. Έκανε μια επιχειρηματική ένωση με τον Yurdal Sargun. Θέλει να δουλέψει στην εταιρεία Sargun Holding. Αλλά η πιο σημαντική του επιθυμία είναι να απομακρυνθεί ο Savaş από την Meryem. Όσον αφορά το μέρος της εταιρείας εντάξει, αλλά το να απομακρύνει ο Yurdal τον Savaş από την Meryem δεν είναι και πολύ δυνατό! Από την άλλη πλευρά ο Savaş βάζει ξανά τον Arif στην κλινική. Η Meryem αρχίζει να τον εμπιστεύεται.
Ο Güçlü επιτέλους πείθει την Burcu και αυτή μπαίνει στα αρχεία. Το γράμμα "Ş" που βρήκαν πάνω στο στοιχείο, στο μανεκετοκουμπο, τους φέρνει πιο κοντά στο στόχο τους. Όταν ο Oktay μαθαίνει ότι το μανεκετοκουμπο ήρθε στο φως τρελαίνεται. Ο Savaş έρχεται ακόμα πιο κοντά στην Meryem και αποφασίζει να μην επιτρέψει στον Oktay να την κοροϊδέψει ξανά!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17-18 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Meryem πιάνει επ αυτοφώρω τον Oktay στην κατοικία που του πήρε ο Yurdal. Η Burcu και ο Güçlü είναι αποφασισμένοι να μάθουν σε ποιον ανήκει το μανεκετοκουμπο. Αλλά τους περιμένει ένας μεγάλος κίνδυνος. Η Beliz η οποία είναι τρελά ερωτευμένη με τον Oktay, αφού μαθαίνει ότι αυτός είναι δολοφόνος είναι αναγκασμένη να πάρει μια απόφαση σχετικά με αυτόν.
Η Meryem που δεν ανοίγει την ψυχή της σε κανέναν, μην αντεχοντας άλλο, πρόκειται να ομολογήσει κάτι σχετικά με την νύχτα του ατυχήματος στη Selma. Ο Savaş και η Meryem που μετά τα γεγονότα πρέπει να μείνουν μακριά, πλέον πλησιαζονται πιο πολύ. Ενώ ο Arif είναι έτοιμος να μιλήσει, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βγάλει στη φόρα όσα έκανε ο Oktay.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19-20 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş και ο Oktay που ενημερώνονται ότι ο Arif μίλησε, για να μάθουν τι είπε πάνε κατευθείαν στην κλινική. Επιπλέον η Meryem μπήκε στην κλινική, είναι έτοιμη να πάει στον μπαμπά της. Ο σκοπός του Arif είναι να προειδοποιήσει την Meryem σχετικά με τον Oktay και να πει ότι εκείνος είναι που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση. Η Burcu και ο Güçlü αρχίζουν να υποπτεύονται ότι ο Ertan είναι αυτός που τους τραυμάτισε.
Ακολουθούν τα βήματα του Ertan ενώ ο Savaş αφού πήρε το νέο ότι ο Arif μίλησε ψάχνει την νοσοκόμα που χάθηκε από εκεί. Η Meryem η οποία κατηγορεί τον εαυτό της όλο και πιο πολύ όσο οι αγαπημένοι της άνθρωποι παθαίνουν κακό, αφήνει ένα γράμμα που έγραψε στον τάφο της Sevinç σχετικά με τις αλήθειες της νύχτας του ατυχήματος και παίρνει μια καινούρια απόφάση. Ο Savaş θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κάνει η Meryem πίσω στην απόφαση της και για να τις δείξει την αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21-22 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş και η Meryem πήγαν στο σπίτι της νοσοκόμας που άκουσε τα τελευταία λόγια του Arif και είναι έτοιμοι να μάθουν την αλήθεια. Ενώ ο Oktay ζήτησε βοήθεια από τον Yurdal. Ο Yurdal του το αρνείται άλλα αυτή τη φορά αυτός κρατάει στα χέρια του το νήμα του Oktay. Επιπλέον η Derin εξήγησε στον Yurdal όλα όσα ξέρει. Ο Oktay στριμώχνεται στη γωνία.
Η Burcu και ο Güçlü οι οποίοι υποψιάζονται ότι ο Ertan τους τραυμάτισε ήρθαν στο σπίτι του. Ο Ertan περιμένει να τον βοηθήσει ο Oktay. Ο Oktay υποπτεύεται ότι ο Savaş είναι ερωτευμένος με την Meryem. Η ζήλια και οι επιθυμίες του για την Meryem αυξάνονται. Αυτή η κατάσταση θα τους βάλει όλους σε κίνδυνο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23-24 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş συνειδητοποιεί ότι αν πει στη Meryem ότι ο Yurdal έχει βάλει το χέρι του στον θάνατο του πατέρα της θα την χάσει αλλά της υποσχέθηκε να της πει το όνομα που έμαθε. Ο Savaş δε μπορεί να ομολογήσει στον εαυτό του το γιατί φοβάται τόσο πολύ να χάσει την Meryem. Ο Oktay είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για να κρατήσει μακριά την Meryem και τον Savaş. Ενώ η Nurten έμαθε την πραγματική ταυτότητα της Gülümser και προσπαθεί να το πει στον Oktay. Η Beliz είναι έτοιμη να μάθει τι επιδιώκει ο Berk. Αυτά που θα μάθει θα αλλάξει τη ζωή όλων.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25-26 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Meryem εξαιτίας του σχεδίου του Oktay, μαθαίνει ότι η Gülümser είναι η μητέρα του Güçlü και του Savaş και καταρρέει... Ο Savaş πάει στην Meryem για να την κάνει να τον συγχωρέσει. Στο σπίτι της Selma τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο πρώην άντρας της Selma ο Mahmut, έχει απαγάγει την Selma.
Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης η Meryem, ο Savaş, ο Güçlü και η Burcu παρά τα μεταξύ τους προβλήματα αποφασίζουν να κάνουν κινήσεις μαζί. Βγαίνουν στο δρόμο μαζί για να σώσουν τη Selma και το παιδί της από τα χέρια του άντρα της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27-28 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Oktay είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Savaş! Για αυτό αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Mahmut. Κι από την άλλη μεριά δεν σταματάει να κάνει τη ζωή της Meryem πιο δύσκολή. Πλέον το βάρος που κουβαλάει η Meryem της έρχεται βαρύ, θέλει πολύ να εξηγήσει στον Savaş την αλήθεια, αλλά από την άλλη φοβάται αυτά που μπορεί να κάνει ο Oktay. Πράγματι αυτό που φοβόταν συμβαίνει και ένα από τα πιο αγαπημένα της άτομα στη ζωή, παθαίνει κακό.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29-30 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Yurdal έπιασε τον Oktay επ αυτοφόρω. Είναι χαρούμενος που έχει τον εισαγγελέα στη χούφτα του. Ενώ ο Oktay πριν μάθει ακόμα ένα άτομο το μυστικό του σκοπεύει να πάρει το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο. Οι έντονες ώρες που περνάνε στο νοσοκομείο τους κάνει όλους ράκος. Η Meryem καταρρέει. Ο Mahmut είναι σε κατάσταση φυγής. Το σκάει και από την αστυνομία και από τον Oktay και τον Ertan οι οποίο θέλουν να τον βρουν πριν την αστυνομία για να τον εμποδίσουν να μιλήσει. Και ο Güçlü για να πάρει εκδίκηση πέφτει πίσω από τον mahmut (τον κυνηγάει). Η Burcu προσπαθεί να βρει τον Mahmut πριν τον Güçlü και τον Oktay.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31-32 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Güçlü πιάνει τον Mahmut, έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μπει φυλακή. Αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί μόνο τον Oktay. Η Burcu είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον Güçlü. Το ίδιο ο Savaş και η Meryem. Όλα εξαρτώνται από μια στιγμιαία απόφαση του Güçlü. Ο Berk και η Beliz συνεχίζουν να ακολουθούν τα ίχνη του κλειδιου. Για να μάθουν τη κρύβει ο Yurdal στο ντουλάπι του, πρέπει να το φτάσουν πριν απο τον Yurdal. Εκτός από όλα αυτά, ο έρωτας ανάμεσα στη Meryem και τον Savaş όσο πάει και δυναμώνει. Τα λόγια αγάπης που βγαίνουν από το στόμα του Savaş θα τους "μεταφέρει" σε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33-34 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş είναι έτοιμος να λύσει τον δεσμό ανάμεσα στην Meryem και τον Oktay. Η Derin βλέπει το πλησιαζμα της Meryem και του Savaş και τρελαίνεται. Αυτο ανοίγει τον δρόμο στο να κάνει ένα λάθος χωρίς επιστροφή. Η Meryem και ο Savaş δε κρύβουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Οι εξελίξεις που έζησες τους βοήθησαν να καταλάβουν πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35-36 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Savaş είναι σίγουρος ότι ο Oktay έχει μυστικά. Αλλά το γεγονός ότι συνειδητοποιει πώς έχει αισθήματα για τη Meryem αλλάζει τα δεδομένα. Ο Savaş αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Ο Güçlü ο οποίος τόσο καιρό τρέχει πίσω από την Burcu υπομονετικά, θέλει να μάθει τι περιμένει. Όμως το σκοτεινό παρελθόν της Burcu δε την αφήνει. Η Meryem για την αγάπη της για τον Savaş Savaş θέλει να απαλλαγεί από το βάρος του μυστικού. Όμως ο Oktay το μόνο που θέλει είναι η Meryem και για αυτήν είναι έτοιμος να κάνει κάθε είδους κακία. Η Meryem τραβάει ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το μυστικό. Το βίντεο εξομολόγησης της Meryem είναι έτοιμο να αλλάξει αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37-38 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Oktay πλέον είναι στο τέλος του δρόμου... Ο θυμός του Savaş απέναντι του όσο πάει και αυξάνεται. Η Meryem αποφάσισε να σωθεί από το βάρος του μυστικού. Ο Savaş ο οποίος για μήνες έτρεχε πίσω από το μυστικό, στην πραγματικότητα δεν είχε ιδέα ότι θα υψώσει τοίχο ανάμεσα σε αυτόν και την Meryem. Ενώ η Meryem ξέροντας ότι όταν βγει το μυστικό ο Savaş δε θα την συγχωρέσει, αποφασίζει να παραδώσει τον Oktay στην δικαιοσύνη. Όμως δε θέλει ο Savaş να γίνει δολοφόνος, ούτε τον θάνατο του Oktay.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39-40 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Meryem είναι σε σοκ επειδή έμαθε ότι ο Oktay έχει βάλει το δαχτυλάκι του και στο θάνατο του πατέρα της. Βγαίνει στο δρόμο για να βρει τον Oktay. Αυτή τη φορά ο Savaş επιδιώκει να εμποδίσει την Meryem από το να γίνει δολοφόνος. Ενώ ο Oktay είναι έτοιμος να το σκάσει. Η Meryem είναι αποφασισμένη να ζητήσει λογαριασμό για το θάνατο του πατέρα της. Δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στον Oktay να το σκάσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41-42 ΠΕΡΙΛΗΨΗ!
Μετά τον θάνατο του Oktay η Meryem έχει κλονιστεί καθώς έχασε έναν άνθρωπο από το παρελθόν της. Ο Savaş είναι αισιόδοξος για το μέλλον. Η Derin κάνει κίνηση για να μπει η Meryem στη φυλακή. Και η Nurten σκέφτεται ότι ο δολοφόνος του γιου της είναι η Meryem. Ο Savaş για να προστατέψει την Meryem αποφασίζει να την πάρει μακριά, όμως όσο προχωρούν οι έρευνες σχετικά με τον Oktay αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα πληροφορίες που ενδιαφέρουν όλους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43-44 ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Derin κάνοντας συμαχία με την Nurten, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σκάβει τον ίδιο της τον λάκο. Η Nurten είναι αποφασιζμένη να σκοτώσει την Meryem. Η Derin όσο κι αν θέλει το ίδιο μέσα της, κάνει πίσω.Όλα όσα έκανε η Derin είναι έτοιμα να βγουν στη φόρα. Η απογοήτευση που νιώθει ο Güçlü για την Meryem τον απομακρίνει από τον Savaş. Ο Güçlü επιδιώκει να βρει τον πρώην άντρα της Burcu και σε αυτόν τον επικυνδινο δρόμο είναι ολομόαχος!


MERYEM NEA EPEISODIA

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. καλλια7/3/18 15:45

    το καναλι σπαει ενα κανονικο επισοδειο 3η 4 μερη και ο τηλεθεατης πουλαει τα dvd ακριβα καθε εβδομαδα.Εχει καποιος ολη τη σειρα με ελληνικους η αγγλικους υποτιτλους?Τη MERYEM ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΛΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ DVD NA ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΡΟ ΚΑΙ10 ΛΕΠΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ..ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: MERYEM ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
MERYEM ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
https://3.bp.blogspot.com/-CM3P4iufZTI/WmPJfijG6yI/AAAAAAAEYDo/PQI6xYmNDBgVBroCo3DSw1myYSX1MWVtACLcBGAs/s640/MEREYEM_EPISODIO_2.jpeg
https://3.bp.blogspot.com/-CM3P4iufZTI/WmPJfijG6yI/AAAAAAAEYDo/PQI6xYmNDBgVBroCo3DSw1myYSX1MWVtACLcBGAs/s72-c/MEREYEM_EPISODIO_2.jpeg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/01/meryem-gr-subs-episodion.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/01/meryem-gr-subs-episodion.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content