ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5-1-2018 ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5-1-2018 ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΟΣ Γενικά Αυτή τη φορά, Κριέ, τα τολμηρά σου σχέδια πραγματοποιούνται οδηγώντας τις κινδυνολογίες τω...


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5-1-2018 ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή τη φορά, Κριέ, τα τολμηρά σου σχέδια πραγματοποιούνται οδηγώντας τις κινδυνολογίες των φίλων σου σε σιωπή. Μην ακούσεις κανέναν και ακολούθησε το ένστικτο που διαθέτεις. Η εργατικότητα είναι το μεγάλο σου όπλο μαζί με την επιμονή που διαθέτεις. Μείνε με σταθερότητα στο δρόμο σου και θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κουράσεις το ταίρι σου και μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Και αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου, Κριέ, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις σήμερα να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε βαραίνουν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτο προγραμματισμό, διότι πολλά απρόοπτα έξοδα ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η φινέτσα σου επαινείται, Ταύρε, και έχεις θαυμασμό από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Νέες προτάσεις έρχονται στο δρόμο σου, όχι πολύ σημαντικές, αλλά ικανές να σε στηρίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δούλεψε, λοιπόν, με πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, διότι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ιδιόρρυθμο παρελθόν, Δίδυμε, ακολουθεί ένα οργανωμένο μέλλον με άπειρες ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και η ηρεμία επανέρχεται σταδιακά. Μία ευχάριστη συναναστροφή σε γεμίζει χαρά και ζεις ευτυχισμένες στιγμές που σου έχουν λείψει. Μην υπερβάλεις, διότι υπάρχει κίνδυνος ξαφνικής ανατροπής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Δίδυμε, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου σε σχέση με τη δική σου συμπεριφορά. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Δίδυμε, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το οικογενειακό περιβάλλον σου, Καρκίνε μου, προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και δέχεσαι βοήθεια σε σημαντικά επίπεδα. Νέες προτάσεις σε ανεβάζουν ψυχολογικά και κάνεις σχέδια που οδηγούν σε πρόοδο και επιτυχία! Οι συνεργάτες σου σήμερα είναι ενθουσιασμένοι και σε επαινούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Καρκίνε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα ευνοήσει εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, απόφυγε σήμερα να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η καλή σχέση σου, Λέων μου, με άτομα εξουσίας σου χαρίζει ευκολίες. Αξιοποίησέ τες όσο είναι καιρός, διότι η εύνοια θα έχει μικρή διάρκεια. Σύντομα επανέρχεσαι στην αρχική σου θέση και όλα συνεχίζονται ακριβώς στους παλαιούς τους ρυθμούς. Σκέψου σήμερα τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επωφεληθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα έρθουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Λέων μου, και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε πολύ. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η κακή σου επαφή, Παρθένε, με την πραγματικότητα προκαλεί κόλακες κοντά σου, που στηρίζουν το να φαντασιώνεσαι όσα σε ευχαριστούν. Αυτό σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την πιθανότητα να οδηγηθείς εκεί που ονειρεύεσαι καθώς ούτε καν υποψιάζεσαι πως θα πρέπει να διορθώσεις κάποια πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να αντιδράσεις έξυπνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις κατανόηση από το ταίρι σου, Παρθένε μου, σε ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε όσα αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Παρθένε, ενώ θα έχεις πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θέλεις να δρομολογήσεις πολλές αλλαγές, Ζυγέ μου, σε πράγματα και καταστάσεις που σε κουράζουν, οπότε φρόντισε να κάνεις ένα πολύ λογικό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Κάνε το, βέβαια, χωρίς να εξαντληθείς, για να νιώσεις και την ικανοποίηση που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σας και σε βεβαιώνω, ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα εκπέμπεις θα έλξει το μελλοντικό σου σύντροφο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες φοβίες σου, Σκορπιέ μου, ξεπερνιούνται και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Σύντομα μαθαίνεις ευχάριστα νέα για τη εξέλιξη μίας υπόθεσης που σε έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Μείνε συνεπής στις επιδιώξεις σου μέχρι να εξασφαλιστεί πλήρως το καλό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις αναίτιες εντάσεις με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο με την εύνοια των πλανητών, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ μου, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες όμως ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, διότι έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η επιτυχία του παρελθόντος, Τοξότη, συνεχίζεται αλλά δίχως την ίδια ευκολία. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα και οι απαιτήσεις πολύ μεγαλύτερες. Η εργατικότητα και τα προσόντα σου, σε συνδυασμό με τον ήρεμο χαρακτήρα σου, βοηθούν πολύ, οδηγώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο αυταρχικός σου χαρακτήρας, Αιγόκερε, δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρά το έντονο αίσθημα δικαιοσύνης που διαθέτεις. Η δυνατότητα να κερδίσεις φίλους και προοπτικές μειώνεται, ενώ οι ευκαιρίες χάνονται διαρκώς. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο μιλά με ειλικρίνεια και αν το ακούσεις, μπορεί να μεταμορφώσεις ολόκληρη τη ζωή σου! Η λύση, λοιπόν, υπάρχει και θα εξαρτηθεί από σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Αιγόκερε, να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά, ώστε η πορεία της θα γίνει έτσι, όπως τη θέλετε και οι δύο. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Αιγόκερε, ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, ενώ επιπλέον θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που έχεις από πριν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου, Υδροχόε, για συντροφικότητα δημιουργεί υπερβολική ανεκτικότητα μέσα στην οικογένεια. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιεικής σε περίεργες συμπεριφορές, ούτε πρόκειται να εκτιμηθεί αυτό. Φρόντισε τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όσο είναι ακόμα καιρός, και σύντομα θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και μπορούν να λυθούν με ευκολία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Ιχθύ, σε βοηθούν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που παραμένουν εδώ και καιρό άλυτες. Ζητήματα οικογενειακών καταστάσεων δημιουργούν εντάσεις στο περιβάλλον, οπότε σήμερα χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να αποφύγεις τυχόν ρήξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Πηγή: oroskopos.gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5-1-2018 ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5-1-2018 ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
https://4.bp.blogspot.com/-tkoIwKeIlOw/Wk6l8k-jg7I/AAAAAAAEXQc/22SpUsKY7u4y64wiMJiR_5skoDSnT3f7QCLcBGAs/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-tkoIwKeIlOw/Wk6l8k-jg7I/AAAAAAAEXQc/22SpUsKY7u4y64wiMJiR_5skoDSnT3f7QCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/01/5-1-2018-zwdia.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/01/5-1-2018-zwdia.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content