ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/18

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/2018 Κριός♈ Γενικά Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου, όχι ...


ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/2018
Κριός♈
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου, όχι όμως εύκολα και άκοπα, αλλά ύστερα από μια δυναμική παρέμβασή σου. Ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό που θα αποτελέσει βασικό ατού στις όποιες διαπραγματεύσεις σου. Επιπλέον, αν επανεμφανιστεί ένα παλιό θέμα αναφορικά με την υγεία σου ή με κληρονομικά, άδραξε την ευκαιρία για να τελειώνεις οριστικά μαζί του. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια όμορφη φιλία.

Ερωτικά
Η προτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι μάλλον εμφανής, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη, χωρίς μάλιστα να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.

Ταύρος♉
Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα, οφείλεις να στοχεύσεις σε μια πιο ενωτική ατμόσφαιρα, μένοντας σε αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους, αφού σίγουρα θα υπάρξουν εντάσεις και επιθέσεις, συχνά «αψυχολόγητες», που πηγάζουν από παλιά απωθημένα. Επιπλέον όμως, μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε, αλλά τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα επαγγελματικά σου κι είναι πιθανό να σου γίνει μια μεγάλη χάρη!

Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία, πριν όμως ενθουσιαστείς, δες μήπως υπάρχει άλλη δέσμευση.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μια απροσδόκητη συνάντηση ή εξέλιξη μπορεί να σου φτιάξει το κέφι. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με πολύ ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει να παλινδρομείς συναισθηματικά, αλλά και να προσπαθείς να φέρεις καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην εγκλωβιστείς ξανά σε εξαρτήσεις και κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Ερωτικά
Σήμερα, είναι εύκολο να «κλέψεις» τις εντυπώσεις, αποκομίζοντας προσωπικά -και όχι μόνο- οφέλη. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να γίνει κάτι που θα σε συγκινήσει πραγματικά, υπάρχει μεγάλη απόσταση. «Παίζει» πάντως μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ταξίδι.

Καρκίνος♋
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα και ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε προτρέπει σε μάλλον «εξεζητημένες» αγορές, αλλά ενδέχεται να σου φέρει και μια ευχάριστη έκπληξη, υπό μορφή δώρου. Επιπλέον, μην «κολλάς» σε καταστάσεις που μπορεί αρχικά να σε ξενίζουν, γιατί στην παρούσα φάση τα οφέλη θα έρθουν από εκεί που δεν τα περιμένεις!

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτά σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ειδικά αν δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς!

Λέων♌
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους και σε φέρνει πιο κοντά σε ιδιαίτερα και ξεχωριστά άτομα. Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση εντάσεων ή διεκδικήσεων του παρελθόντος, αλλά, πάνω απ’ όλα, σε θέλει προσηλωμένο/η στο σπίτι και την οικογένειά σου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Επιπλέον όμως, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που σίγουρα μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και συναισθηματικά. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσετε σχέδια και όνειρα από κοινού με τον/την σύντροφό σου.


Παρθένος♍
Γενικά
Με το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα γίνεσαι πιο «αισθηματίας» και ευαίσθητος/η, κάτι όμως που σε κάνει επιρρεπή στις όποιες αδυναμίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ταξιδέψεις» σε θρύλους και παραδόσεις, αλλά και να αναδείξεις τα ανθρωπιστικά αισθήματά σου, αγκαλιάζοντας πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να λάβεις κι εσύ βοήθεια από μια «παλιά καραβάνα» της ζωής! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ευνοεί σε θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και στα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις ξανά στη γοητεία της και να περάσεις πολύ όμορφα! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να «τρέξει» μια σχέση, που αύριο-μεθαύριο θα καταλήξει στην πλήρη… αποκατάστασή σου!

Ζυγός♎
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα μάθεις κι ένα μυστικό που είναι «όλα τα λεφτά»! Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αναδείξεις την δημιουργικότητά σου, τολμώντας το… αδιανόητο και προσπερνώντας συμβάσεις και ρουτινιάρικες καταστάσεις. Και σ’ αυτό θα σε βοηθήσει μια νέα όσο και «απελευθερωτική» γνωριμία με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τη δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση. Όμως, άμεσα, ίσως βρεθείς σε συναισθηματικό δίλημμα και κληθείς να κάνεις μια επιλογή ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, όλως διόλου διαφορετικά μεταξύ τους.

Σκορπιός♏
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να προτάξεις το συναίσθημά σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την προστασία ατόμων που βρίσκονται σε αδυναμία. Πρόσεξε, ωστόσο, μην το παρακάνεις, δημιουργώντας τελικά σχέσεις εξάρτησης. Όσον αφορά, δε, στις αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με κάποιες παραδοσιακές τεχνικές ή προσεγγίσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον… περιζήτητους για σένα και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση, είτε με το υπάρχον ταίρι σου είτε με μια «ολική επαναφορά» ενός παλαιού σου «αμόρε».

Τοξότης♐
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ευαισθησίας που σε προβληματίζει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στη διεύρυνση των επαφών και του κοινωνικού σου κύκλου, ιδιαίτερα με άτομα που «φέρουν» κάτι το ξεχωριστό.

Ερωτικά
Το θετικό κλίμα μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία σου, κάτι βέβαια που είναι καλό τόσο για σένα προσωπικά, όσο και για τις σχέσεις σου. Ωστόσο, για να μην αρκεστείς σε «χαριεντισμούς», βάλε μπρος το σχέδιο «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει πιο συναισθηματικό/η και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς, αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα μέρος παρέα με φίλους/ες ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια και η συμβουλή ενός «πρεσβυτέρου» θα έχει αποφασιστική σημασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο, αλλά και να σε ευνοήσει επαγγελματικά.

Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, μέσα από όμορφα δώρα και προσφορές. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, ώστε να ξεκαθαριστούν οριστικά εκείνα που έμειναν «μισά» στο παρελθόν.

Υδροχόος♒
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και να ανανεωθείς μέσα από πρωτότυπες δράσεις. Επιπλέον, ευνοείται κάθε προσπάθειά σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου, ενώ η προσωπική σου γοητεία συμβάλλει σε μια σαφή καλυτέρευση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να συμμετάσχεις ενεργά στην αναβίωση παλαιών… ένδοξων στιγμών, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αναζωπυρώσει εντάσεις κι ανταγωνισμούς.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «ξεκλειδώνει» καρδιές, ίσως μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κερδίζοντας την προτίμηση ενός διακεκριμένου προσώπου που, με τη συμπάθειά του, μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.

Ιχθύες♓
Γενικά
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σε φορτίζει συγκινησιακά, ίσως, μάλιστα, να εμπλέκεται σε αυτό κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα», αλλά και μιας αναζήτησης στο παρελθόν. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στην υγεία και τη διατροφή σου, ενώ ενδέχεται να συμβάλλει θετικά και στα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις όπως το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που στο παρελθόν σε έφεραν σε δύσκολη θέση.
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/18

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/18
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/1/18
https://2.bp.blogspot.com/-UyA0y71i5X8/Wl_qmxJKuII/AAAAAAAEXwI/kpcOrImEYfwypmfKPKL_khlE7uEJz5HawCLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-UyA0y71i5X8/Wl_qmxJKuII/AAAAAAAEXwI/kpcOrImEYfwypmfKPKL_khlE7uEJz5HawCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/01/18118.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/01/18118.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content