Insider Επεισόδια 17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 ICERDE

Insider Επεισόδια 17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 Mega ICERDE EPISODES Δευτέρα 11/12/17, 23.00 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Ο Γιουσούφ αναγκάζεται ν...

insider
Insider Επεισόδια 17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 Mega ICERDE EPISODES

Δευτέρα 11/12/17, 23.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Γιουσούφ αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερο τον Τζελάλ, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο κόσμος, που έχει μαζευτεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, τον επευφημεί. Ο Ακίν κατηγορεί τον Τζελάλ για την απώλεια του εμπορεύματος. Ο Τζελάλ τού απαντά ότι η συμφωνία ισχύει αφού το εμπόρευμα δεν χάθηκε. Ο Τζελάλ ζητά από τον Σαρπ να προσέχει τη Μελέκ όταν ο ίδιος δεν είναι παρών. Ο Τζελάλ πηγαίνει να συναντήσει κρυφά τον Μερτ. Ο Σαρπ τον παρακολουθεί και καταλαβαίνει ότι συναντά έναν αστυνομικό. Θα καταφέρει ο Σαρπ να δει ποιος είναι ο συνομιλητής του Τζελάλ; Ή μήπως θα κινδυνεύσει ο ίδιος να αποκαλύψει την ταυτότητά του; Ο Γιουσούφ με τον Σαρπ, προσπαθούν να μάθουν ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Τζελάλ και υποψιάζονται τρία άτομα.

Τρίτη 12/12/17, 23.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Η Μελέκ επισημαίνει στον Σαρπ πόσο επικίνδυνο είναι να συναντιούνται και ανησυχεί για τις υποψίες του Νταβούτ γι’ αυτούς. Ο Μερτ συνεχίζει να ψάχνει τον Τζοσκούν και ευχαριστεί την Εϊλέμ για τις πληροφορίες που του έδωσε. Ο Γιουσούφ, μετά από πρόταση του Σαρπ, στήνει παγίδα σε Μερτ, Ασλάν και Μουσά, για να βρει τον πληροφοριοδότη του Τζελάλ. Παγίδα όμως, στήνει και ο Μερτ για να κατηγορήσει τους συναδέλφους του. Ένα τηλεφώνημα δημιουργεί σύννεφα στη σχέση Σαρπ και Μελέκ. Ο Ακίν αρνείται να πληρώσει τον Τζελάλ για το εμπόρευμα εξαιτίας της δολοφονίας του Ομέρ, που ήταν φίλος του. Ο Τζελάλ αναγκάζεται να συμφωνήσει αλλά του τη φυλάει. Ο Τζελάλ σκοπεύει να μεταβιβάσει μια εταιρία στη Μελέκ. Όταν το μαθαίνει η Γεσίμ γίνεται έξαλλη και εκβιάζει τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ και ο Σαρπ νομίζουν ότι έχουν εντοπίσει τον πληροφοριοδότη. Είναι όμως έτσι; Ο Ασλάν καταλαβαίνει ότι ο Μερτ είναι ο άνθρωπος του Τζελάλ και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει.

Τετάρτη 13/12/17, 23.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ασλάν και Μερτ έρχονται αντιμέτωποι και ο Ασλάν σκοτώνεται. Ο Μερτ, επηρεασμένος από τον θάνατο του Ασλάν, φέρνει στη μνήμη του την ημέρα που εμφανίστηκε ο Τζελάλ και έσωσε αυτόν και τη Μελέκ από τον Τζοσκούν. Η Μελέκ διαβάζει στο διαδίκτυο ένα ανυπόγραφο άρθρο για τον Τζοσκούν και πανικοβάλλεται, καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Ο Τζελάλ ανησυχεί μήπως οι άντρες του δεν εκτέλεσαν τις εντολές του για τη δολοφονία του Τζοσκούν. Ο Μπαρίς συναντά τον άνθρωπο με εντολή του οποίου έπιασε δουλειά στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν για να την παρακολουθεί αλλά ταυτόχρονα να την προσέχει. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να μάθει τον συντάκτη του άρθρου και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. Ο Μερτ, που ξέρει ότι η Εϊλέμ έγραψε το άρθρο, της ζητά να αποκαλύψει την πηγή της. Εκείνη του απαντά ότι είναι ανώνυμη και ο Μερτ τής λέει να προσέχει γιατί δεν ξέρει πού μπορεί να μπλέξει.

Πέμπτη 14/12/17, 23.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την καταχώρηση «Αγάπη μου» στο κινητό τηλέφωνο του Σαρπ. Κάποιος επιτίθεται στην Εϊλέμ απειλώντας την να σταματήσει την έρευνα για τον Τζοσκούν. Ο Σαρπ, που επίσης ξέρει ότι είναι δικό της το άρθρο, μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Ο Ταλίπ, ένας μπράβος του Τζοσκούν, εκβιάζει τον Τζελάλ για τη συμφωνία που είχε κάνει με το πρώην αφεντικό του στο παρελθόν. Ο Σαρπ, με τη βοήθεια του Γιουσούφ, εντοπίζει τον αποστολέα των ανώνυμων πληροφοριών. Η Γεσίμ ανάβει φωτιές στον Νταβούτ, λέγοντάς του για τη σχέση Σαρπ και Μελέκ και τον προτρέπει να πάρει την κοπέλα και να φύγουν. Εκείνος αρνείται να κάνει κάτι ενάντια στη θέληση του πατέρα Τζελάλ.

Παρασκευή 15/12/17, 23.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση, αφού πλέον έγινε γνωστός στην αστυνομία. Ο Νταβούτ όμως, έχει αντίθετη άποψη. Ο Σελίμ, νέο μέλος στην ομάδα του Γιουσούφ, βρίσκει πληροφορίες για τον Νταβούτ και ενημερώνει τον Μερτ. Ο τελευταίος, αντί να ενημερώσει με τη σειρά του τον διοικητή του, τις αποκρύπτει. Ο Σαρπ και ο Μερτ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ψάχνουν τον Ταλίπ. Ο Σαρπ τον βρίσκει και μαθαίνει την πραγματική σχέση του Τζελάλ και της Μελέκ. Ο Τζελάλ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Ταλίπ και του κάνει μια προσφορά που είναι αδύνατο να αρνηθεί. Η αστυνομία φτάνει στο σημείο συνάντησης Τζελάλ και Ταλίπ. Θα σώσει, άραγε, τον τελευταίο μάρτυρα που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει τον Μερτ, τη Μελέκ και τον Σαρπ; Κάποιος, που θεωρείται απ’ όλους νεκρός, παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά.

Δευτέρα 18/12/17, 23.00

Insider Επεισόδιο 22

Ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι κάποιος ενημερώνει τον Γιουσούφ για τις κινήσεις του και αναθέτει στον Μερτ να το ερευνήσει. Τις υποψίες του ενισχύει ο Μεστάν, που του λέει ότι από τότε που εμφανίστηκε ο Σαρπ στη ζωή τους, συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Με τη συναίνεση του Τζελάλ, ο Μεστάν στήνει παγίδα στον Σαρπ προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Ο Σαρπ προτείνει στη Μελέκ να μην συναντιούνται για λίγο καιρό, για να μην δίνουν δικαιώματα. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να περνά χρόνο με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ, μήπως και ανακαλύψει κάτι ενοχοποιητικό για τον Σαρπ. Η Γεσίμ, μετά από τον εκβιασμό της στη Μελέκ, τώρα προειδοποιεί και τον Σαρπ για τη σχέση του με τη Μελέκ. Ο Μερτ λέει στην κυρία Φουσούν ότι μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος για να μάθουν αν ο Ουμούτ είναι ακόμη ζωντανός.

Τρίτη 19/12/17, 23.00

Insider Επεισόδιο 23

Ο Μεστάν βλέπει τον Σαρπ να συναντάει τον Γιουσούφ και τον καλεί στο κεμπαπτζίδικο για να του ζητήσει τον λόγο. Έρχονται στα χέρια και πάνω στον καυγά, κάποιος χτυπά τον Σαρπ από πίσω και χάνει τις αισθήσεις του. Αργότερα, συνέρχεται μέσα στο δάσος με ένα σημείωμα στην τσέπη του που γράφει «ΦΥΓΕ». Ο Μεστάν βρίσκεται κρεμασμένος και ο Τζελάλ ζητά από τους άντρες του να βρουν τον Σαρπ και να τον φέρουν μπροστά του. Το ίδιο ζητά και από τον Γιουσούφ. Ο Σαρπ πηγαίνει τους δικούς του σε ασφαλές μέρος για να μην τους βρει ο Τζελάλ. Ο Σαρπ ζητά από τον Γιουσούφ να προστατέψει την οικογένειά του, όσο εκείνος θα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του και τον θάνατο του Μεστάν.

Τετάρτη 20/12/17, 23.00

Insider Επεισόδιο 24

Ο Τζελάλ, για να βρει τον Σαρπ, ζητά από τον Μερτ να επικοινωνήσει με την Εϊλέμ και να της εκμαιεύσει πού βρίσκονται. Στο μεταξύ, η κυρία Φουσούν δεν αισθάνεται καλά και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις το μαθαίνει ο Τζελάλ βάζει τον Νταβούτ να ψάξει τα νοσοκομεία για να βρει τις δύο γυναίκες. Ο Νταβούτ τις ανακαλύπτει και τις απαγάγει. Ο Σαρπ ζητά από τη Μελέκ να τον πιστέψει και να τον εμπιστευτεί. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ τις υποψίες του για τον Σαρπ, ότι είναι άνθρωπος του Γιουσούφ, αλλά και οι δύο είναι μπερδεμένοι με την όλη κατάσταση. Αν και οι άντρες του Τζελάλ παρακολουθούν τη Μελέκ, ο Σαρπ τούς ξεγελά και την συναντά. Ο Τζελάλ υπόσχεται στον Μερτ ότι δεν θα πειράξει τις δύο γυναίκες, αλλά θα τις χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα για να εμφανιστεί ο Σαρπ. Ο τελευταίος φτιάχνει ένα βίντεο για τη μητέρα του όπου της εξηγεί τα πάντα και πηγαίνει να συναντήσει τον Τζελάλ.

Πέμπτη 21/12/17, 23.00

Insider Επεισόδιο 25

Ο Τζελάλ και οι άντρες του απειλούν τον Σαρπ στη μέση του δρόμου. Ο Σαρπ όμως, ζητά να απελευθερωθούν η μητέρα του και η Εϊλέμ με αντάλλαγμα τη Μελέκ, την οποία έχει απαγάγει με τη σειρά του. Ο Τζελάλ είναι εξοργισμένος αλλά μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη είναι αναγκασμένος να συμφωνήσει. Ο Νταβούτ ακολουθεί τον Σαρπ, προκειμένου να βρει τη Μελέκ. Ο Σαρπ όμως, τον ξεγελά και είναι εκείνος που θα ανακαλύψει που κρατάνε την Εϊλέμ και την κυρία Φουσούν και τις ελευθερώνει. Ο Σαρπ κανονίζει το σημείο ανταλλαγής της Μελέκ με τις δύο γυναίκες. Στο ίδιο σημείο φτάνει και ο Μερτ για να σώσει τις δύο γυναίκες, αφού ο Τζελάλ πήρε πίσω την υπόσχεσή του να μην τις πειράξει. Ο Σαρπ, αφού πήρε πίσω σώες και αβλαβείς τη μητέρα του και την Εϊλέμ αφήνει τη Μελέκ να φύγει και να γυρίσει στον πατέρα της. Ο Τζελάλ θυμάται τη μέρα που σκότωσε τους γονείς της Μελέκ και έμαθε ότι η μικρή είναι πραγματική του κόρη.

Παρασκευή 22/12/17, 23.00

Insider Επεισόδιο 26

Ο Σαρπ πηγαίνει τη μητέρα του, την Εϊλέμ και τον Μπαρίς σε ασφαλές σπίτι και τους ζητά να μείνουν κρυμμένοι για λίγο καιρό. Ο Γιουσούφ επιπλήττει τον Μερτ που οδήγησε την ομάδα στο σημείο ανταλλαγής, χωρίς να τον ενημερώσει. Η Γεσίμ πιστεύει ότι η Μελέκ βοήθησε τον Σαρπ στην απαγωγή της και η Μελέκ προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο. Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να βγάλει επιτέλους τον Σαρπ από τη μέση. Ο Σαρπ προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος άφησε το σημείωμα στην τσέπη του με την προτροπή «ΦΥΓΕ». Καταλήγει στον Σελάμι, μπράβο του Κοκκινοτρίχη, και τον βασανίζει για να μάθει περισσότερα. Νταβούτ, Μινίκ και Κοκκινοτρίχης δέχονται «επισκέψεις» και καταλήγουν φυλακισμένοι και δεμένοι από άγνωστους άντρες. Κάποιος ενημερώνει τον Τζελάλ ότι μετά από αυτούς τους τρεις, είναι η δική του σειρά.

Δείτε τα νεα επεισόδια της σειράς INSIDER

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Insider Επεισόδια 17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 ICERDE
Insider Επεισόδια 17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 ICERDE
https://3.bp.blogspot.com/-irKTEBsMSk0/WibfLxhQ_qI/AAAAAAAEWco/YjvHBe9geQkmMADLcuYSqmN58AGdJ8lDgCLcBGAs/s1600/insider_mega.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-irKTEBsMSk0/WibfLxhQ_qI/AAAAAAAEWco/YjvHBe9geQkmMADLcuYSqmN58AGdJ8lDgCLcBGAs/s72-c/insider_mega.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/12/insider-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/12/insider-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content