ΖΩΔΙΑ 18-12-2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2017 Κριός Γενικά Η Νέα Σελήνη, Κριέ, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί αρκ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2017

Κριός

Γενικά

Η Νέα Σελήνη, Κριέ, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί αρκετά. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά (οπότε, το email με την κληρονομιά στη Νιγηρία, ας πάει και σήμερα άκλαφτο).

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αφού το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά.


Ταύρος

Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα, Ταύρε, που θα είσαι σε ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αρκετές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς όμως και με ιδιαίτερα μεγάλη ενεργητικότητα (μικρή αδερφή της Έντασης) και με τη θέληση (πρώτη ξαδέρφη της), να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με ό,τι καταπιαστείς, θα το καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν σου έχει εκδηλώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Ταύρε. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο που μπορείς πολύ εύκολα να αγγίξεις την επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, οπότε στο εξής να είσαι πιο προσεκτικός.


Δίδυμος

Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις, Δίδυμε. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δε θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Οργανώσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έξυπνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σε ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως να είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα έχεις αρκετό άγχος και πολύ κούραση, αλλά θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν, καθώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου.


Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου τη σημερινή ημέρα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.


Λέων

Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, αρχίζεις, Λέων μου, και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αρκετά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και σε εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα τα πας πολύ καλά, Λέων. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, θα είναι γενικώς καλά και μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να μπορούν να σε ικανοποιούν. Με τον προγραμματισμό που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


Παρθένος

Γενικά
Μπορείς από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, να αρχίσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, Παρθένε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για τα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην είσαι σε θέση να καλύψεις.


Ζυγός

Γενικά
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, Ζυγέ μου, σε σχέση με διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται – ωχ ,ωχ, ωχ – μεγάλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.


Σκορπιός

Γενικά
Πρέπει να δείξεις ευελιξία, Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις – και δεν εννοώ το συνωστισμό στο λεωφορείο. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από συνθήκες που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις τώρα.


Τοξότης

Γενικά
Η Νέα Σελήνη, Τοξότη, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση – άλλωστε και η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Οφείλεις να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να κάνεις προτάσεις στο ταίρι σου, που θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου και τι είναι αυτό που σε συμφέρει.


Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, προσπάθησε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και μείνε μακριά από βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και πάντα προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου, Αιγόκερε, από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Υδροχόος

Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς, Υδροχόε, σε σχέση με το μέλλον και σε θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν, φρενάροντας την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Επιτέλους, θα δεις πολύ καλές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις κάποια προβλήματα σήμερα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα ευνοηθείς, Ιχθύ μου, για υποθέσεις σου που θέλεις να τελειώνεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά – ε, ο συνήθης αστερίσκος – δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, διαφορετικά παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διότι θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούργια γνωριμία;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός του προγράμματος που έχεις κάνει.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ 18-12-2017
ΖΩΔΙΑ 18-12-2017
https://1.bp.blogspot.com/-aPW9CNwBrQc/Wjc-ypVESwI/AAAAAAAEW94/k6qZKfs68TIXJeKdROpTxWiQwaLckuQyQCLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-aPW9CNwBrQc/Wjc-ypVESwI/AAAAAAAEW94/k6qZKfs68TIXJeKdROpTxWiQwaLckuQyQCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/12/18-12-2017_67.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/12/18-12-2017_67.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content