ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ANNE MITERA EPISODIA VIDEO ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕ...

ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ANNE MITERA EPISODIA VIDEO ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ANNE-MITERA EPISODIA
ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ANNE - dvd 30 - περίληψη

Ο Τζενγκίζ τηλεφωνεί στον Σινάν και του λέει ότι έχει απαγάγει την Ζεϊνέπ. Ο Τζενγκίζ δε ζητά ανταλλάγματα: θέλει μόνο να υποφέρει ο Σινάν!

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ANNE - dvd 29 - περίληψη

Ενώ η Μελέκ και η Ζεϊνέπ περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι της Γκιονούλ, η Σουλέ ψάχνει παντού για τα παιδιά της. Τελικά, εισβάλλει και στο σπίτι της Γκιονούλ!

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
Anne - dvd 28 - περίληψη

Η Σουλέ έχει καταλάβει ότι ο μικρός Χασάν κινδυνεύει από τον Τζενγκίζ και για να τον προστατεύσει τον παραδίδει με τη θέλησή της στο Ίδρυμα. Η Τουρνά γίνεται μάρτυρας της σκηνής και καταρρέει βλέποντας την μητέρα της να παίρνει τον αδερφό της.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ANNE - dvd 27 - περίληψη

Τα αποτελέσματα των αρχικών εξετάσεών της Ζεϊνέπ είναι ανησυχητικά. Ο γιατρός της λέει ότι χρειάζεται να γίνει περαιτέρω έλεγχος, ενώ της αναφέρει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κινδυνεύει ξανά η ζωή της. Το μόνο που θέλει είναι να περάσει περισσότερες ώρες με την Τουρνά.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ANNE - dvd 26 - περίληψη

Η Ζεϊνέπ και η Τουρνά έρχονται τελικά πρόσωπο με πρόσωπο. Δυστυχώς όμως η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε η Ζεϋνέπ, καθώς το μικρό κορίτσι είναι πολύ πληγωμένο. Ωστόσο, τα νέα για την Τζαχιντέ την αναγκάζουν να μην τρέξει πίσω απο την Τουρνά.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ANNE- dvd 25 - περίληψη

Τι συνέβη από τη στιγμή που η Ζεϊνέπ έπεσε σε κώμα μέχρι που βρέθηκε να αντικρύζει ζωντανή απέναντί της την Τουρνά;

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ANNE - dvd 24 - περίληψη

Η Τουρνά πέφτει για ακόμα μία φορά θύμα του κακού χαρακτήρα του Τζενγκίζ και αυτό αναγκάζει την Γκιονούλ να τρέξει κοντά της. Δεν αντιλαμβάνεται όμως ότι η κόρη της την ακολουθεί...

Anne - dvd 23 - περίληψη

Η Τουρνά είναι πολύ συγχυσμένη με την Ζεϊνέπ. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και παρά το γεγονός ότι την έχει επιθυμήσει, όταν τη βλέπει θυμάται ότι η Ζεϊνέπ της είχε πει να συνεχίσει τη ζωή της και απομακρύνεται πληγωμένη.

Anne - dvd 22 - περίληψη

Έχουν περάσει 18 μήνες από το ατύχημα της Ζεϊνέπ. Η κοπέλα ξύπνησε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν σε κώμα για να μάθει ότι η Τουρνά έχει σκοτωθεί σε ατύχημα. Η Τουρνά από την άλλη, έχει πλέον να φροντίζει εκτός από τον εαυτό της και το μικρό αδερφό της...

Anne: dvd 21 - περίληψη

Η Ζεϊνέπ, προκειμένου να μην μείνει παράλυτη σε όλη της τη ζωή, αποφασίζει να προσωρήσει σε μία επέμβαση που ίσως της στοιχίσει τη ζωή. Γι' αυτό αποφασίζει να βοηθήσει την Τουρνά να την ξεπεράσει...

Anne: dvd 20 - περίληψη

Ο Τζενγκίζ είναι τόσο εξοργισμένος με την Ζεϊνέπ και την Σουλέ, που δεν θα διστάσει σε τίποτα και καταστρώνει ένα φριχτό σχέδιο. Δεν θέλει πια χρήματα, αλλά μόνο εκδίκηση. Θέλει να καταστρέψει την Ζεϊνέπ και ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει αυτό είναι να χρησιμοποιήσει την Τουρνά.

Anne: dvd 19 - περίληψη

Ο Τζενγκίζ, νιώθοντας ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεται την Σουλέ, ξεσπάει τον θυμό του στην Τουρνά. Το μικρό κορίτσ ζει κάθε στιγμή μέσα στον πόνο. Έχει μείνει αβοήθητη και εκτεθειμένη σε κινδύνους που ένα παιδί δεν μπορεί να αντιμετωπίζει...

Anne : dvd 18 - περίληψη

Η οικονομική πρόταση της Ζεϊνέπ έχει ενθουσιάσει τον Τζενγκίζ, αλλά η Σουλέ δεν θέλει να δώσει την κόρη της. Σε μία προσπάθεια να ξεφύγουν, η Σουλέ και η Τουρνά βρίσκονται έξω στους δρόμους σε κατάσταση πανικού. Ο σωτήρας τους θα είναι κάποιος που ποτέ δεν περίμεναν.

Anne: dvd 17 - περίληψη

Η Ζεϊνέπ, που είναι έτοιμη να κάνει οποιαδήποτε θυσία για την Τουρνά, παίρνει την απόφαση να κάνει μία ριψοκίνδυνη κίνηση. Κι ενώ πάει να ενημερώσει τον Σινάν για τις πρωτοβουλίες της, εκεί την περιμένει άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη...

Anne : dvd 16 - περίληψη

Ο επιθεωρητής Σινάν μαθαίνει απευθείας από την Τουρνά ότι η Σουλέ την είχε πετάξει σαν σκουπίδι. Η εκδοχή της Σουλέ είναι διαφορετική, αλλά δεν πείθει τον Σινάν, ο οποίος παίρνει την απόφαση να συλλάβει την Τουρνά και να την αφήσει στα χέρια της Πρόνοιας.

ANNE : dvd 15 - περίληψη

Η Σουλέ αναγκάζεται να επιστρέψει μόνη της στον Νετζμί. Αναγκασμένη να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία του Νετζμί ζει μία κόλαση, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή καθώς η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων την παρακολουθεί στενά, προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες ζωής της Μελέκ.

Anne : dvd 14 - περίληψη

Η Ζεϋνέπ μαζί με την Τουρνά και την Γκιονούλ βρίσκονται σ’ ένα μικρό ξενοδοχείο έξω από την Κωνσταντινούπολη και περιμένουν την ημέρα της αναχώρησής τους για το εξωτερικό. Ακόμη κι αν είναι για πολύ λίγο, οι τρεις τους ζουν την ευτυχία της οικογένειας. Θα πάνε τα πράγματα, όμως, όπως τα έχουν σχεδιάσει;


Anne : dvd 13 - περίληψη

Η Τουρνά πέφτει από το σκαμπό και χτυπάει το χέρι της. Η Ζεϋνέπ αναγκάζεται να την πάει στο νοσοκομείο. Την ώρα που είναι έτοιμες να φύγουν, τις βλέπει η Σουλέ!

Anne : dvd 12 - περίληψη

Ενώ ο επιθεωρητής Σινάν ξεκινά τις έρευνες για τη δολοφονία και τις προσπάθειες ανεύρεσης της Τουρνά, η Ζεϊνέπ, που ανησυχεί μήπως η αστυνομία βρει κάποιο στοιχείο για το ότι εκείνη πήγε στο σπίτι του Ριφάτ, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την ζωή της.

Anne : dvd 11- περίληψη

Ο Τζενγκίζ πρέπει άμεσα χρήματα για να πληρώσει στον ιδιοκτήτη του μπαρ. Η πρώτη του σκέψη είναι η Ζεϊνέπ, από την οποία ζητά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την δικαιολογία ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να δημιουργήσει μια φυσιολογική ζωή για την Μελέκ.

Anne : dvd 10 - περίληψη

Η Σουλέ κάνει τα πάντα προκειμένου να κάνει πιο ευτυχισμένες τις μέρες με την κόρη της. Όμως, η Τουρνά κλείνεται στον εαυτό της, χωρίς να λέει ούτε λέξη. Από την άλλη, ο Τζενγκίζ είναι πολύ νευριασμένος με την επιστροφή της Τουρνά και δεν διστάζει να την κακομεταχειρίζεται.

Anne : dvd 9 - περίληψη

Η Σουλέ, που δεν καταφέρνει να φύγει από την Πόλη, είναι πάλι με τον Τζενγκίζ και νοσταλγεί την κόρη της. Η απόρριψη δεν είναι κάτι που μπορεί να δεχτεί τελικά τόσο εύκολα. Γι' αυτό και αποφασίζει να πάει να πάρει το παιδί της...

Anne : dvd 8 - περίληψη

Η Σουλέ εισβάλλει στο σπίτι της Γκιονούλ και απαιτεί να δει την Μελέκ. Το μικρό κορίτσι προσπαθεί φοβισμένο να κρυγτεί μέσα στην ντουλάπα.

Anne : dvd 7- περίληψη

Ενώ η Σουλέ προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει την Ζεϋνέπ με την Μελέκ, ο Αλί αισθάνεται διχασμένος και δείχνει να θέλει να κάνει αυτόπυ είναι το σωστό για το μικρό κορίτσι…

Anne : dvd 6 - περίληψη

Η Σουλέ είναι σίγουρη ότι η φωνή που άκουσε στο τηλέφωνο ήταν της Μελέκ. Η Τουρνά, που φοβάται ότι η Σουλέ θα την βρει και θα την πάρει πίσω προσπαθεί να το αποφύγει και προκαλεί στην Ζεϋνέπ ώρες μεγάλης αγωνίας.

Anne : dvd 5 - περίληψη

Η Σουλέ, η μητέρα της Μελέκ, δεν μπορεί να δεχτεί την εξαφάνιση της κόρης της. Βρίσκει το τετράδιο που έγραφε η κόρης της όλα τα πράγματα που αγαπάει και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Ζεϋνέπ.

Anne : dvd 4 - περίληψη

O Αλί Αρχάν γίνεται όλο και πιο επίμονος στην απαίτηση του να συναντήσει την Ζεϋνέπ και τελικά τα καταφέρνει. Στη συνέχεια, ακολουθεί συνάντηση του και με την Μελέκ.

Anne : dvd 3 - περίληψη
Η μικρή Tuğçe που πιστεύεται ότι έχει πέσει στη θάλασσα κακοποιείται από τη μητέρα της Şule, η οποία δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο και τον άγριο αγαπητικό της Cengiz, δηλαδή τον Berkay Ateş, με τους οποίους μένουν στο ίδιο σπίτι.

Anne : dvd 2 - περίληψη
Η Ζεϋνέπ με τη Μελέκ ταξιδεύουν προς την καινούρια τους ζωή. Πλέον η Ζεϋνέπ είναι μητέρα και "βαφτίζει" την κόρη της Τουρνά.

Anne : dvd 1- περίληψη
Η Ζεϋνέπ συναντά την επτάχρονη Μελέκ στο σχολείο που εργάζεται προσωρινά ως αναπληρώτρια δασκάλα. Γρήγορα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μικρή της μαθήτρια, παρόλο που προσπαθεί να μην μπλέκεται σε ξένες υποθέσεις. Άλλωστε, έχει και εκείνη τις δικές της εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1


ANNE ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

COMMENTS

BLOGGER: 1

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΝΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
https://4.bp.blogspot.com/-6FHhFsIx5rQ/WAfu0sRtFXI/AAAAAAAEFpw/jqpJV6u0Cu0QfKlCA71YmquyBTfmhPsHQCLcB/w636/anne-episodia-gr-subs.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-6FHhFsIx5rQ/WAfu0sRtFXI/AAAAAAAEFpw/jqpJV6u0Cu0QfKlCA71YmquyBTfmhPsHQCLcB/s72-w636-c/anne-episodia-gr-subs.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/11/anne-mitera-episodia.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/11/anne-mitera-episodia.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content