ΖΩΔΙΑ 5-11-17

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11/2017 Κριός Γενικά Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμισμό. Εσύ από σήμερα...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11/2017
Κριός

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμισμό. Εσύ από σήμερα αναλαμβάνεις δράση, λύνοντας προβλήματα που προϋπήρχαν καιρό στη ζωή σου. Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά ενώ θα δεις και σχέδια που είχες στο μυαλό σου να αρχίζουν να υλοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.


Ταύρος


Γενικά
Ο Ερμής από τον Σκορπιό σου ανεβάζει την κοινωνικότητα σου. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου ή φιλικά σου πρόσωπα να περάσεις χαλαρά και όμορφα και να κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.


Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις η κούραση σου είναι αρκετή. Παράλληλα, σήμερα θα έχεις το θάρρος να δεις κάποιες αλήθειες όπως είναι και θα μπορείς να κινηθείς πιο ξεκάθαρα. Θα δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και θα κάνεις πράγματα που αφορούν μόνο εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.


Καρκίνος

Γενικά
Έχεις την ανάγκη του έλεγχου των καταστάσεων γιατί θέλεις να δεις κατά πόσο μερικά πράγματα γίνονται σωστά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα, κάνοντας την μέρα σου ευχάριστη κάνοντας παρέα με άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις ώστε να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σε ευνοήσει να κάνεις πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.


Λέων

Γενικά
Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις ανάλογα αλλά χωρίς να κουραστείς. Το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχεις μέσα στην εβδομάδα σε κουράζει αρκετά. Σήμερα φρόντισε να δεις το σώμα σου και τον εαυτό σου γιατί την τελευταία περίοδο τα έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.


Παρθένος

Γενικά
Σήμερα θα διαθέτεις έντονη ακτινοβολία, που σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου ξεκούραστα χωρίς να κάνεις σκέψεις για μελλοντικά σχέδια και στόχους. Μπορείς να περάσεις με οικογενειακά ή φιλικά σου άτομα που θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.


Ζυγός

Γενικά
Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και από σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη σου έτσι ακριβώς όπως την θέλεις. Φρόντισε να ξεκουραστείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί οι ευκαιρίες που θα έρθουν πρέπει να σε βρουν με πολύ ξεκάθαρο μυαλό αλλά και ξεκούραστο σώμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στην δουλειά σου ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.


Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή και με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί φρόντισε να επιστρατεύσεις τις κοινωνικές σου ικανότητες. Μία αναπάντεχη πρόταση προβλέπεται, γεγονός που θα σε κάνει να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και θα σου δώσει ένα αίσθημα ικανοποίησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις χαλαρά ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Τοξότης

Γενικά
Η στασιμότητα που βιώνεις το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε ρίχνει ψυχολογικά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές για αυτό τον λόγο μην σε ανησυχεί τίποτε και ότι θέλεις να πετύχεις θα το καταφέρει με πολύ ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσουν και θα ισορροπούν με σταθερό τρόπο.


Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση και η οικογένεια σου μια που είναι Κυριακή, θα μπορέσει να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου και μπορεί να σε ρίξουν ψυχικά γιατί θα χαλάσεις και την διάθεση των δικών σου ατόμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες αλλά όλα αυτά άφησε τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.


Υδροχόος

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Σήμερα που είναι Κυριακή χρησιμοποίησε αυτή την θετική πλανητική επιρροή ώστε να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.


Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα της οικογένειας σου που μπορεί στο παρελθόν να είχε υπάρξει κάποια μικροπαρεξήγηση. Κάποια μικρή εκδρομή θα σου έκανε πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε μια εκδρομή θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos-gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ 5-11-17
ΖΩΔΙΑ 5-11-17
https://2.bp.blogspot.com/-V4tiarE94IE/Wf5IudsoduI/AAAAAAAEVEI/5epv2sCbdJ80_RFGfJr8MQez1_Rw2XQygCLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-V4tiarE94IE/Wf5IudsoduI/AAAAAAAEVEI/5epv2sCbdJ80_RFGfJr8MQez1_Rw2XQygCLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/11/5-11-17.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/11/5-11-17.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content