Ζώδια 28-10-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10/2017 Zwdia, ΚΡΙΟΣ Γενικά Πολλές φορές σου αρέσει το ρίσκο γιατί βαριέσαι εύκολα από την ρουτ...

Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10/2017 Zwdia,
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πολλές φορές σου αρέσει το ρίσκο γιατί βαριέσαι εύκολα από την ρουτίνα. Γνωρίζεις πάντα κάτι καινούργιο και ότι είναι πρωτοποριακό. Θέλεις να ζεις τη ζωή σου με ενδιαφέρον και να ανεβάζεις την αδρεναλίνη σου και να αναζητάς πάντα κάτι το ενδιαφέρον γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν την σχέση σου και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα και εσύ θα μπορέσεις να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που μπορούν να προκύψουν σήμερα φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν γιατί με την διαλλακτικότητα που θα έχεις και με τις συζητήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να ηρεμήσεις πολλές καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται και καλό θα είναι να μην την αφήσεις σαν ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Οι εμπειρίες του παρελθόντος τώρα πρόκειται να συμβάλουν θετικά σε αυτή την επίτευξη. Με ότι καταπιαστείς σήμερα θα μπορέσεις να το τακτοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Η ενεργητικότητα που σου δίνει ο Άρης από τον Ζυγό θα σε κάνει να μπορέσεις να κινηθείς με τέτοιο τρόπο που οι λύσεις που θα δώσεις θα σου φέρουν μεγάλη ψυχική ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις αν οι προτάσεις αυτές σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις επιδείξει τελευταία σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα σου δώσει πολλές ιδέες για να δώσεις πολλές λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου γιατί βλέπεις κάποια στασιμότητα που σε εκνευρίζει αφάνταστά. Έχεις όλα τα φόντα να μπορέσεις να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις και με τις ευκαιρίες που θα έρθουν να τις πάρεις και να πετύχεις αυτά που θα σου φέρουν την χαρά και την ευτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει ακαταμάχητο και τίποτε δεν θα μπορέσει να σε αποσπάσει από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Κάνε το πρόγραμμα σου και στο τέλος της ημέρας θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αναζωογονημένο σε βρίσκει η σημερινή ημέρα μετά από μία περίοδο που μπορεί να σε είχε αναστατώσει ψυχολογικά. Μπορείς να εκμεταλλευθείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα για να νιώσεις ακόμη καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θέλεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου που είναι σε στασιμότητα για να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες γιατί θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα. Θα δεχτείς ευχάριστες προτάσεις από φιλικά σου πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις περισσότερο κοντά σε κάποιο άτομο της οικογένειας σου και να τακτοποιήσεις την σχέση σου που μπορεί στο παρελθόν να είχε κλονιστεί. Θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις αρκεί να μην σκεφτείς καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και εκνευριστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα ανεβάσει την κοινωνικότητα σου στα ύψη. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα. Φρόντισε να συναντήσεις άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ όμορφα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση που θα σε εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις τόσες πολλές ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο ότι θα τα έχεις στο πλευρό σου. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις ευχάριστα ώστε να μπορέσεις να αποφορτιστείς από το άγχος της ημέρας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Ζώδια 28-10-2017
Ζώδια 28-10-2017
https://2.bp.blogspot.com/-64gqwu2Vk04/WfNr0CasJFI/AAAAAAAEUaU/YRh52V8ABfsdliwwk-T1uNvLGRURyJCPACLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-64gqwu2Vk04/WfNr0CasJFI/AAAAAAAEUaU/YRh52V8ABfsdliwwk-T1uNvLGRURyJCPACLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/10/zwdia-28-10-2017.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/10/zwdia-28-10-2017.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content