Έλα στη θέση μου 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Κύκλος 2

Ela sti thesi mou, episodia 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 kyklos 2 Έλα στη θέση μου Επεισόδιο 3 Η Ρενάτα, έχοντας δώσει το τελειωτικό ...


Ela sti thesi mou, episodia 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 kyklos 2 Έλα στη θέση μου

Επεισόδιο 3
Η Ρενάτα, έχοντας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον εγωισμό του Αχιλλέα με το ψέμα της, επιστρέφει στην Αθήνα. Η Μένη δεν δέχεται εύκολα τη νίκη της Αιμιλία στο διοικητικό συμβούλιο της Σόφο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ανατρέψει από την εταιρία που η ίδια έχτισε. Παράλληλα όμως, η Μένη συγκινείται στη θέα του Λεωνίδα Καλατζή και βάζει λυτούς και δεμένους να μάθουν γι’ αυτόν τον άγνωστο που τη γοήτευσε. Ο Θοδωρής με τη Μιράντα έρχονται αντιμέτωποι με τον «απαγωγέα» της Ισμήνης στα αμπέλια και την παίρνουν από τα χέρια του. Ο Βλάσης δείχνει την απέχθεια του με κάθε τρόπο στη Φαίη και εκείνη προσπαθεί να κρύψει την αποστροφή της στα καλέσματα του Δαμιανού.

Επεισόδιο 4
Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας, χωρισμένοι πια, καλούνται να συνυπάρξουν στην εταιρία. Το ίδιο συμβαίνει με τον Βλάση και τη Φαίη και το σίγουρο είναι πως αυτή η συνύπαρξη δεν πρόκειται να είναι ειρηνική. Εν τω μεταξύ, η Μένη ξεδιπλώνει το σχέδιό της κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Δαμιανό. Η Σύλβια γράφει το τέλος της σχέσης της με τον Θοδωρή και ο Ζούβας ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, ενώ ο Φώτης μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Έλλης. Και ξαφνικά, όλα στην εταιρία έρχονται ξανά πάνω-κάτω.

Επεισόδιο 5
Ο Δαμιανός και η Φαίη απειλούν την Αιμιλία με την έκθεση του λογιστή για τη ζημιά που προκάλεσε στην εταιρία ο Βλάσης, λέγοντάς της ότι θα βρεθεί να χρωστάει κι από πάνω. Ο Λεωνίδας και η Μιράντα προσπαθούν να εκμαιεύσουν από τη Μένη την σχέση της με τον Γιαν, ενώ η Ισμήνη προσπαθεί να αποτρέψει τον Φώτη από το να μιλήσει στον Δαμιανό για το παιδί της Έλλης. Η Μένη ανοίγει τα χαρτιά της στη Φαίη και την αναγκάζει να πείσει τον Δαμιανό να βάλει την υπογραφή του. Ο Ηλίας αναλαμβάνει ρόλο ντέντεκτιβ προκειμένου να ανακαλύψει τον σκοτεινό ρόλο της Μένης. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην απόφαση του Αχιλλέα να μετακομίσει σε άλλο σπίτι;

Επεισόδιο 6
O Αχιλλέας αφήνει την αυλή για να μη βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπος με την εικόνα της Ρενάτας. Ο Λεωνίδας νιώθει συντετριμμένος που έχασε και τους δύο γιους του από το σπίτι. Η Φαίη έχοντας μάθει το μυστικό του Δαμιανού για την εγκυμοσύνη της Έλλης, απομακρύνεται σοκαρισμένη, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να εξευμενίσει τον Φώτη που είναι έξαλλος με την ανευθυνότητα του πρώτου. Ο Βλάσης προσπαθεί να παρακολουθήσει το σπίτι της Μένης Σουλτς και γίνεται μάρτυρας μιας νέας και σημαντικής άφιξης. Η Βασιλίνα, κόρη της Μένης, καταφτάνει και ο Βλάσης την γνωρίζει «τυχαία». Η Φαίη προσπαθεί να πείσει το Δαμιανό για την παραχώρηση του 11% στη Μένη και τα καταφέρνει. Συνειδητοποιεί όμως, ότι πρέπει να πεισθεί και η Σύλβια. Λεωνίδας, Μιράντα και Θοδωρής σε πυρετώδεις διεργασίες για να φτιάξουν ένα σπίτι φιλικό προς το παιδί.

Επεισόδιο 7
Όσο η Ρενάτα με τον Αχιλλέα βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, η Σύλβια αποφασίζει να φέρει νέο αίμα στην αποθήκη προκαλώντας αντιδράσεις. Η Μένη θέτει περιορισμούς στο Δαμιανό και την Φαίη τη στιγμή που η Αιμιλία προειδοποιεί τον ενθουσιασμένο Βλάση να προσέχει με τη Βασιλίνα. Στην εταιρία οι έντονες κόντρες για τα ποσοστά και την ηγεσία συνεχίζονται, ενώ η Έλλη σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Φώτη. Ένα μικρό ατύχημα της Ισμήνης τη φέρνει πιο κοντά με τον Γιαν, ενώ η αναδοχή του παιδιού από την Μιράντα και τον Λεωνίδα φαίνεται πως πάει πάρα πολύ καλά, μόνο που τους περιμένει μία έκπληξη…

Επεισόδιο 8
Η Σύλβια απαιτεί να συναντήσει από κοντά την Μένη και η Αιμιλία με τον Αχιλλέα αποφασίζουν να την κάνουν κατάσκοπό τους, καταστρώνοντας ένα σχέδιο παρακολούθησης. Ο Γιαν φτάνει στα άκρα για να πείσει την Ισμήνη να μην συνεργαστεί με την εταιρία της μητέρας του, ενώ ο Ηλίας και η Βάνα τρέχουν και δεν φτάνουν μετά το φιάσκο του δικού τους σχεδίου. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης εξελίσσεται κι αυτός σε κατάσκοπο με στόχο την Βασιλίνα. Μήπως όμως ο θύτης γίνει θύμα; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν μάθει πως ίσως υπάρχει νέα γυναίκα στη ζωή του Βλάση; Και τι θα κάνει η Αιμιλία όταν ακούσει για την απιστία της Ρενάτας στις Σπέτσες;

Επεισόδιο 9
Η Σύλβια, παρά το αμήχανο σκηνικό με τον Γιαν στο σπίτι της Μένης, αναγκάζεται να υπογράψει και προσπαθεί -παρά το στενό «μαρκάρισμα» Δαμιανού και Φαίης- να τα πει όλα στην Αιμιλία. Ο Θοδωρής μαθαίνει μια τραγική είδηση από μακριά και μπαίνει σε κίνδυνο ακόμα και η ζωή του. Ο Βλάσης με την Αιμιλία κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά από τηλεφώνημα του πρώτου στη Βασιλίνα, καθώς ο Γιαν ακούγεται στο βάθος να λέει στην αδερφή του ανησυχητικά πράγματα για το μέλλον της εταιρίας. Ο Γιαν καταφέρνει να ακυρώσει τη δουλειά της Ισμήνης με την εταιρία της Μένης και η Ισμήνη γίνεται έξαλλη. Ο Ηλίας πληρώνει την αφοσίωση του στην Αιμιλία με τη δουλειά του.

Επεισόδιο 10
Η Μένη είναι έτοιμη να εμφανιστεί στη SofoExpress και προετοιμάζει τη μεγάλη της είσοδο. Η Ισμήνη χάνει τη δουλειά της και συγκρούεται με τον Γιαν, ενώ ο Ηλίας ξεκινά στο νέο του πόστο ως καθαριστής στην εταιρία. Ο Βλάσης προσπαθεί να μάθει τι πήγε στραβά στο ραντεβού του με την Βασιλίνα και της ζητά να ξαναβρεθούν. Ποιος τους παρακολουθεί βγάζοντάς τους φωτογραφίες; Πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιό τους; Τι βίντεο απ’ το παρελθόν του Αχιλλέα .

Έλα στη θέση μου Επεισόδιο 11 Κύκλος 2
Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Έλα στη θέση μου επεισόδιο 11 - 12 - 13 Β κύκλος μιας και οι απαιτήσεις του Θοδωρή απ’ τον Λεωνίδα αμέσως μετά την περιπέτεια της υγείας του προκαλούν νεύρα στη Μιράντα, ενώ η Μένη γνωρίζεται με τους ανθρώπους της Sofo. Η Βασιλίνα ανοίγει την καρδιά της στον Γιαν σε σχέση με τον Βλάση και ο Δαμιανός γίνεται έξαλλος με την Σύβλια, που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην εταιρία.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 12 Κύκλος 2
Ο Θοδωρής αναρρώνει με τη βοήθεια του Λεωνίδα βγάζοντας από τα ρούχα της τη Μιράντα που δεν θέλει και πολύ για να στήσει καυγά.
Η αποκάλυψη της πατρότητας του παιδιού της Έλλης, κάνει έξαλλη την Σύλβια που υπερασπίζεται την Έλλη και τη φέρνει σε μεγάλη κόντρα με τον Δαμιανό. Η Φαίη προχωράει τα σχέδια της Μένης για τον αποκλεισμό της Αιμιλίας από την εταιρία και ζητάει τη βοήθεια του Ζούβα. Ο Βλάσης με τη Βασιλίνα μετά από δύο αποτυχημένα ραντεβού, αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 13 Κύκλος 2
Η Φαίη συνεχίζει να ερευνά ποια είναι η αιτία θανάτου του Διάκου Παπασταύρου. Ο Βλάσης με τη Βασιλίνα βρίσκονται στο νοσοκομείο μετά το ατύχημά τους και η Μένη δείχνει τρομερή ανησυχία να μάθει μέχρι που έχουν προχωρήσει τα δύο παιδιά. Ο Φώτης ζητάει από τον Θοδωρή το σπίτι του για να μείνει μαζί με την Έλλη και άθελά του, τον βάζει σε μπελάδες με την έξαλλη Μιράντα. Ο Γιαν βρίσκεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά του να προστατέψει τους αμπελώνες και η Ισμήνη αρχίζει να ανησυχεί. Ο Αχιλλέας έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τις μετοχές του και ο Δαμιανός είναι διατεθειμένος να τον διευκολύνει να βγει από τη δύσκολη θέση. Η Ρενάτα προσπαθεί να εμποδίσει τον Αχιλλέα από το να κάνει κάποια ανοησία και έρχεται σε κόντρα μαζί του.

Έλα στη θέση μου Επεισόδιο 14 Κύκλος 2
H Μένη συναντιέται με την Αιμιλία στο νοσοκομείο και μαθαίνει ότι ο Βλάσης βγαίνει με την Βασιλίνα.
Η Μιράντα θα έρθει αντιμέτωπη με έναν παράξενο φάκελο που έχουν στείλει στον Λεωνίδα από κάποιο δικηγορικό γραφείο. Η Σύλβια με τον Ζούβα και τον Ηλία προσπαθούν να ανακαλύψουν αν η γυναίκα του Ζαχαρία τον απατά και μπλέκουν σε απίστευτες καταστάσεις.
Η Φαίη σχεδιάζει με τον Δαμιανό να βάλουν στο χέρι τις μετοχές του Αχιλλέα, ενώ η Ρενάτα παίρνει την αποφαση να κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 15 Κύκλος 2
Η Μένη αποκαλύπτει στην Βασιλίνα ότι ο Βλάσης είναι αδερφός της. Είναι ώρα να μάθει ποιος είναι ο πραγματικό της πατέρα, αλλά είναι αλήθεια όλα όσα της λέει η μητέρα της;Ο Ζαχαρίας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του τον απατάει. Δεν είναι και ο μόνος όμως που δεν μπορεί να χωνέψει την απιστία, καθώς ο Αχιλλέας ακόμα παλεύει με την απιστία της Ρενάτας.
Την ίδια στιγμή το μυστήριο με τον κρυφό γάμο του Λεωνίδα ξεδιαλύνεται, αλλά η Μιράντα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων όμως έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν και ακούει για άλλη μια φορά στο όνομα Διάκος Παπασταύρου.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Έλα στη θέση μου 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Κύκλος 2
Έλα στη θέση μου 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Κύκλος 2
https://4.bp.blogspot.com/-B4_Ha2j94Mo/WdCugurlawI/AAAAAAAES9s/AFXq2VEIugMzWUfrYUl7aPFC8mGAkCWWgCLcBGAs/s1600/elastithesimou.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-B4_Ha2j94Mo/WdCugurlawI/AAAAAAAES9s/AFXq2VEIugMzWUfrYUl7aPFC8mGAkCWWgCLcBGAs/s72-c/elastithesimou.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/10/ela-sti-thesi-mou-3-4-5-6-7-8-9-10-11.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/10/ela-sti-thesi-mou-3-4-5-6-7-8-9-10-11.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content