ΖΩΔΙΑ 31-10-2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/10/2017 Κριός Γενικά Σήμερα θα χαρακτηρίζεσαι από έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις μ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/10/2017

Κριός


Γενικά

Σήμερα θα χαρακτηρίζεσαι από έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Παράλληλα, ωστόσο, έχεις κάποια έντονα θέματα που θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.


Ταύρος


Γενικά

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου και μερικές φορές εκνευρίζεσαι από την στασιμότητα των καταστάσεων. Βρίσκεσαι στην μέση κάποιων γεγονότων και δεν ξέρεις τι δρόμο να τραβήξεις. Φρόντισε να θυμάσαι ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λέει το ένστικτο σου. Θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και χωρίς να ενοχλήσεις και άτομα που δεν θα το ήθελες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου στην εργασία. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.


Δίδυμος


Γενικά

Σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα έχεις έντονα την διάθεση να εκφράζεις τους προβληματισμούς σου. Νιώθεις αρκετή πίεση από συζητήσεις, επαφές και παντός είδους συνομιλίες. Ωστόσο όλη αυτή η έντονη επικοινωνιακή ενέργεια που θα σε χαρακτηρίζει, θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και σε βεβαιώνω ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των εξελίξεων.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στον χώρο της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


Καρκίνος


Γενικά

Έχεις πετύχει αρκετά πράγματα και θέλεις ακόμη να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μην δώσεις σημασία σε κάποια υποσυνείδητα θέματα που έχεις. Κάποιες φοβίες και ανασφάλειες για το πώς θα πάνε τα θέματα σου στο μέλλον. Δείξε διαλλακτικότητα στις καταστάσεις και θα έρθουν όλα αυτά που θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις μπορούν να γίνουν. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε τα έξοδα και βάλε προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

Λέων


Γενικά

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με χαμηλούς τόνους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, μπορεί να χαρακτηριστούν εκκεντρικά και να δημιουργούν κάποια θέματα. Μην σε πτοήσει τίποτα, ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα μπορέσουν να προχωρήσουν πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργια σχέδια. Προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.


Παρθένος


Γενικά

Σήμερα φρόντισε να φροντίζεις τον εαυτό σου και άτομα της οικογένειας σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Χρησιμοποίησε την ενστικτώδη αίσθηση της παρατήρησης για να βοηθήσεις τα δικά σου άτομα γιατί είσαι ο καταλληλότερος, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν πιο μακριά όπως εσύ.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές τα έσοδά σου θα αυξηθούν.


Ζυγός


Γενικά

Με τον Άρη, που αυτή την περίοδο είναι στο ζώδιο σου, δεν είσαι τόσο ήρεμος αλλά είσαι διορατικός και μπορείς να αντιληφθείς πολλά προβλήματα πριν έρθουν. Διαθέτεις μεγάλη ευφυΐα, είσαι πανέξυπνος για αυτό σε κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν σήμερα δείξε μεγάλη διαλλακτικότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα αυξήσει το ερωτισμό σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.


Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα δεν θα συμβιβάζεσαι εύκολα και αυτό θα φέρει κάποια προβλήματα στους άλλους. Οι κανόνες και οι περιορισμοί που έχεις θέσει προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Κινήσου με τον δικό σου έξυπνο τρόπο και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον χώρο της εργασίας σου. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.


Τοξότης


Γενικά

Θα μπορέσεις σήμερα να ασχοληθείς με πολλά θέματα μαζί και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η ευκρίνεια σου, σε κάνει να είσαι σε θέση να έχεις τις κατάλληλες ιδέες για ότι μπορεί να προκύψει. Φρόντισε με όλα αυτά που θα καταπιαστείς να τα ολοκληρώνεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.


Αιγόκερως


Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές φέρνει αναταραχές. Εσύ επιζητείς την γαλήνη και την ηρεμία. Απολαμβάνεις την ζωή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, και μπορείς και επεμβαίνεις σε πολλά θέματα όταν καταλάβεις ότι μπορεί να είναι προβληματικά. Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση που θα σε εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Βάλε προγραμματισμό. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.


Υδροχόος


Γενικά

Σήμερα θα θέλεις να στέκεσαι στο πίσω μέρος των γεγονότων παρακολουθώντας από τα παρασκήνια. Θα μπορείς να αποδίδεις καλύτερα σε ότι γνωρίζεις επειδή είσαι καλός στη διατήρηση της επικοινωνίας και στην ολοκλήρωση κάθε προβληματικής κατάστασης. Θα μπορέσεις να βοηθήσεις δικά σου άτομα να βρουν λύσεις σε θέματα που τους προβληματίζουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περίοδος που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.


Ιχθύς


Γενικά

Σήμερα θα μπορείς να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε θέμα θα μπορεί να προκύψει ή καταστάσεις που μέχρι σήμερα είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να μπορέσεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και πολύ ενέργεια σε θέματα που είναι δύσκολα και θέλουν άμεσες λύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν την σχέση σου και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ 31-10-2017
ΖΩΔΙΑ 31-10-2017
https://1.bp.blogspot.com/-2RszIP6JXQI/Wfe20wEIzYI/AAAAAAAEUoc/hux-OKuunVUw77SmX6y_WK3mklG0c8jdACLcBGAs/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-2RszIP6JXQI/Wfe20wEIzYI/AAAAAAAEUoc/hux-OKuunVUw77SmX6y_WK3mklG0c8jdACLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/10/31102017.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/10/31102017.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content