ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23-10-2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/10/2017 Κριός Γενικά Ο Άρης (κυβερνήτης σου) από σήμερα μπαίνει στον Ζυγό και θα σου φ...



ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/10/2017
Κριός
Γενικά

Ο Άρης (κυβερνήτης σου) από σήμερα μπαίνει στον Ζυγό και θα σου φέρει πολλές αλλαγές. Φρόντισε να δείξεις τα καλά σου χαρακτηριστικά, και απόφυγε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους γιατί με αυτή την συμπεριφορά δεν θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η ενεργητικότητα και δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά από πριν.



Ταύρος
Γενικά

Η εργατικότητά σου, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό σου, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση που θέλεις να έχεις και την δεξιότητά σου. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βοηθήσει να βάλεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν σε πολύ καλή σειρά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.



Δίδυμος
Γενικά

Από την σημερινή ημέρα θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου. Έχεις μάθει να ζεις με την ταχύτητα και έχεις λεπτές ισορροπίες. Την σημερινή ημέρα θα έχεις την αίσθηση της απόλαυσης και θα θέλεις να περάσεις μαζί με φιλικά σου πρόσωπα πολύ καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Καρκίνος
Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανένα και η ευγένεια είναι το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί και θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε αγχώνουν αρκετά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα σε συμβουλεύω: μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.



Λέων
Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και θα δοκιμάσουν πρώτα από όλα εσένα αλλά και κάποια άτομα που μπορεί να σε περιβάλουν. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ επιδέξιες κινήσεις για να μπορέσεις να τελειώνεις από όλα αυτά που σε απασχολούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις που δεν τις βλέπεις με πολύ αισιοδοξία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.




Παρθένος
Γενικά

Από σήμερα προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αμφισβητείς τα πάντα, και αισθάνεσαι απογοητευμένος. Αγωνίζεσαι να φέρεις αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το καλό, των δικών σου ατόμων. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να νιώσεις πιο άνετα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.



Ζυγός
Γενικά

Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα αποτελέσουν αφορμή να δεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Αυτά τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου και θα αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σε αφορούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα.


Σκορπιός
Γενικά

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο στους άλλους. Θα έχεις πολλές νέες συλλήψεις ιδεών και θα αναζητάς μια καινοτόμο φιλοσοφία ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μέχρι τώρα μπορεί να συμβαίνουν στην ζωή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.



Τοξότης
Γενικά

Από σήμερα, θα συμβούν πολλές αλλαγές που θα μπορέσουν να σε κάνουν ευτυχισμένο. θα μπορέσεις να ανακαλύψεις αυτό που σε ενδιαφέρει και θα αναζητήσεις πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα έχεις πολύ διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Προχώρησε με αυτό το σκεπτικό και στο τέλος θα έχεις όλη την επιτυχία που θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν.Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.



Αιγόκερως
Γενικά

Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί και η ενεργητικότητα αλλά και η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε σε ότι κάνεις να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Προσπάθησε να μπορέσεις να αποφύγεις την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες και άγχος. Στο δημιουργικό πεδίο, θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά που θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.


Υδροχόος
Γενικά

Από σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις πολλά από όλα αυτά που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Έχεις κάποιες ανασφάλειες αλλά όλες αυτές προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές που θα γίνουν στον κοινωνικό και οικογενειακό σου τομέα. Θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία που θα σε οδηγήσει σε πάρα πολλές λύσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να δώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά -σιγά να τακτοποιείς.



Ιχθύς
Γενικά


Φρόντισε να διώξεις διάφορες ευαισθησίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να δεις κάποια γεγονότα από την ρεαλιστική τους πλευρά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα κάνει την επικοινωνία σου πολύ καλή και θα μπορέσεις να έχεις πολλές ιδέες για να κάνεις πραγματικότητα όλα αυτά τα σχέδια που έχεις μέχρι τώρα μέσα στην σκέψη σου. Οι κινήσεις σου θα έχουν μεγάλη επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς στο να κάνεις περιττά έξοδα.


COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23-10-2017
ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23-10-2017
https://3.bp.blogspot.com/-JANYBND9hSY/We1ygQSFZZI/AAAAAAAET6o/n89zy_vkroErZWecyRMm3WpjNTMr3yOgACLcBGAs/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-JANYBND9hSY/We1ygQSFZZI/AAAAAAAET6o/n89zy_vkroErZWecyRMm3WpjNTMr3yOgACLcBGAs/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/10/23-10-2017_41.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/10/23-10-2017_41.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content