Τα 3 πρόσωπα της Άννας ελληνικοι υποτιτλοι

Παίζουν: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, David Zepeda, Susana Dosamantes, Blanca Guerra, Pedro Moreno, Eric del Castillo Τα Τρία πρόσωπα...


Παίζουν: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, David Zepeda, Susana Dosamantes, Blanca Guerra, Pedro Moreno, Eric del Castillo
Τα Τρία πρόσωπα της Άννας ελληνικοι υποτιτλοι Τα επεισόδια tr3s veces ana gr subs
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο, η οικογένεια των τρίδυμων Ana Lucia, Ana Leticia και Ana Laura έχει σοβαρό ατύχημα και το αυτοκίνητο πέφτει μέσα σ’ ένα ποτάμι. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά: και οι δύο γονείς τους πεθαίνουν, η Ana Laura χάνει το ένα της πόδι και η Ana Lucia, μένει αναίσθητη και παρασύρεται από το ρεύμα του ποταμού. Μόνο η Ana Leticia, η οποία προκάλεσε το ατύχημα, δεν παθαίνει τίποτα από το ατύχημα.

Η Soledad, μια γυναίκα που υποφέρει από το θάνατο της κορούλας της, βρίσκει την Ana Lucia ετοιμοθάνατη και τη βοηθάει. Μαθαίνει ποια είναι αλλά επωφελείται του ότι το κορίτσι δε θυμάται ποια είναι, ούτε από το ατύχημα ούτε από την οικογένειά της κι έτσι αποφασίζει να την κάνει να πιστέψει πως είναι η μαμά της. Παρόλο που όλοι τη θεωρούν νεκρή, η Ernestina, η γιαγιά των κοριτσιών και ο Mariano, ο θείος τους, δεν τα παρατούν και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να βρουν την Ana Lucia αλλά τα χρόνια περνούν όπως και οι ελπίδες τους να την εντοπίσουν. Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Τα επεισόδια

Αυτή που ποτέ δε χάνει τις ελπίδες ότι θα ξαναβρεί την αδερφή της είναι η Ana Laura που έχει γίνει μια όμορφη νεαρή κοπέλα με καλή καρδιά αλλά πολύ μοναχική εξαιτίας της αδυναμίας της. Η Ana Leticia είναι το ακριβώς αντίθετο: μια γυναίκα φιλόδοξη και εκβιάστρια η οποία δε θέλει για κανένα λόγο να επιστρέψει η αδελφή της επειδή αυτό θα σήμαινε το μοίρασμα της περιουσίας όπως και της προσοχής και της αγάπης της οικογένειάς της και του θείου της του Μαριάνο για τον οποίο νιώθει έναν αρρωστημένο πόθο.
Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Τα επεισόδια
Ο Marcelo (Sebastian Rulli) ο σύζυγος της Ana Leticia είναι ιδιωτικός ερευνητής και είναι πολύ κοντά στο να βρει την Ana Lucia γι’ αυτό και η κακιά Ana Leticia διατάζει να τον σκοτώσουν για να σταματήσει η έρευνά του. Αλλά ο Marcelo επιζεί και απλώς χάνει τη μνήμη του. Μια γυναίκα τον βοηθάει και του δίνει ένα νέο όνομα: Santiago. Χωρίς να το φαντάζεται, οι πράξεις της Ana Leticia ενώνουν τη μοίρα του άντρα της μ’ εκείνη της χαμένης της αδελφής. Στα όνειρα του Santiago εμφανίζεται συνεχώς μια όμορφη γυναίκα και παρόλο που δεν ξέρει ποια είναι, επειδή δε θυμάται τη γυναίκα του την Ana Leticia, τη μέρα που γνωρίζει την Ana Lucia την αναγνωρίζει αμέσως ως τη γυναίκα στα όνειρά του. Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Τα επεισόδια
Η Soledad ξέρει πως θα μπορούσε να πάει στη φυλακή επειδή απομάκρυνε την Ana Lucia απ’ την πραγματική της οικογένεια κι αφού γνωρίζει ποιος είναι ο “Santiago” προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά απ’ την “κόρη” της.
Αλλά η μοίρα οδηγεί έτσι τα γεγονότα ώστε οι τρίδυμες να συναντηθούν, μόνο που η αντίδραση – έκπληξη της φιλόδοξης Ana Leticia θα αναγκάσει την Ana Laura να δείξει χαρακτήρα για να την αντιμετωπίσει ενώ η Ana Lucia θα είναι αναγκασμένη να πάρει τη θέση της στην οικογένεια και να παλέψει για τον Marcelo αν θέλει να είναι ευτυχισμένη.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 1

Η ‘Αννα Λάουρα, η ‘Αννα Λουσία και η ‘Αννα Λετίσια, είναι τρίδυμες και προορισμένες να ζήσουν χωριστά μετά το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο των γονιών τους. Τα χρόνια περνούν και η ‘Αννα Λουσία ζει χωριστά από τις αδερφές της εξαιτίας του ατυχήματος. Συμπτωματικά συναντά τον Σαντιάγο, το σύζυγο της αδερφής της ‘Αννα Λετίσια ο οποίος έχει αμνησία, και ίσως είναι η αρχή ενός νέου έρωτα.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 2

Όταν η ‘Αννα Λουσία συναντάει τον Σαντιάγο στη γιορτή του χωριού, εκνευρίζεται με την επιμονή του ότι είναι η αγάπη της ζωής του και η γυναίκα που ονειρεύεται κάθε βράδυ, ενώ διαβάζει στο χέρι του ότι είναι παντρεμένος. Στο μεταξύ, η Σολεδάδ ανησυχεί με τον εφιάλτη της ‘Αννα Λουσία και ξέρει ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της ειδικά τώρα που εμφανίστηκε ο Σαντιάγο.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 3

Η Τσάνα πιέζει τη Σολεδάδ να πει την αλήθεια για το παρελθόν της και να την αφήσει να της διαβάσει το χέρι, αλλά εκείνη φοβάται την αποκάλυψη του μυστικού της. Ο Ορλάντο εξομολογείται στην ‘Αννα Λουσία ότι είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά του λέει ανοιχτά ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση. Ο Ραμίρο ακούει τον Μαριάνο και την Ερνεστίνα να λένε ότι η ‘Αννα Λουσία ζει, και αποφασίζει να την αναζητήσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 4

Η ‘Αννα Λουσία είναι ενθουσιασμένη που θα πάει στη Σάντα Σεσίλια, αλλά η Σολεδάδ δεν την αφήνει και εκτός αυτού την αποκαλεί Σοφία. Για να δικαιολογηθεί, η Σολεδάδ αποφασίζει να της πει την τραγική ιστορία για το θάνατο ενός κοριτσιού που γνώρισε στη Σάντα Σεσίλια, αλλά φαίνεται ότι κάτι της κρύβει. Στο μεταξύ, η ‘Αννα Λάουρα αισθάνεται μπερδεμένη λόγω της επιστροφής του Ραμίρο στο Μεξικό.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 5

Ο Ραμίρο θυμάται όταν ανακάλυψε ότι η Τζίνα η αρραβωνιαστικιά του είχε μπει στη φυλακή και την εγκατέλειψε λίγο πριν το γάμο τους. Η ‘Αννα Λουσία επιμένει να πάει στη Σάντα Σεσίλια με τη σχολή χορού και παίρνει την άδεια της Σολεδάδ. Η ‘Αννα Λετίσια κατηγορεί τον θείο της Μαριάνο ότι ευνοεί τον Ινιάκι. Ο Ραμίρο παρακολουθεί την παράσταση που συμμετέχει η ‘Αννα Λουσία. ‘Αραγε θα την ανακαλύψει?

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 6

Η ‘Αννα Λουσία εκπλήσσεται όταν βλέπει τον Σαντιάγο στην παράσταση, ενώ ο Ανίμπαλ της κάνει πρόταση για το σόου του. Η Ερνεστίνα προσπαθεί να παρηγορήσει την ‘Αννα Λάουρα μετά το ατύχημα στο ρεσιτάλ πιάνου και να την κάνει να δει ότι αξίζει. Ο Ραμίρο πέφτει θύμα ληστείας και χάνει τα έγγραφα της έρευνας που είχε διεξάγει ο Μαρσέλο. Η ‘Αννα Λουσία εκπλήσσεται όταν βλέπει τον Σαντιάγο στην παράσταση, ενώ ο Ανίμπαλ της κάνει πρόταση για το σόου του. Η Ερνεστίνα προσπαθεί να παρηγορήσει την ‘Αννα Λάουρα μετά το ατύχημα στο ρεσιτάλ πιάνου και να την κάνει να δει ότι αξίζει. Ο Ραμίρο πέφτει θύμα ληστείας και χάνει τα έγγραφα της έρευνας που είχε διεξάγει ο Μαρσέλο.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 7

Ο Εβαρίστο επισκέπτεται τη Σολεδάδ και την προειδοποιεί ότι ο Ραμίρο ψάχνει την ‘Αννα Λουσία. Στη συνέχεια της δίνει τα έγγραφα που του έκλεψε και που αποδεικνύεται ότι η έρευνα έχει προχωρήσει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσει την κόρη της. Η ‘Αννα Λάουρα γνωρίζει τον Βαλεντίν, ένα νεαρό και ταλαντούχο πιανίστα που δείχνει ενδιαφέρον για εκείνη.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 8

Η Σολεδάδ φεύγει από το Σαν Νικολάς με την αγωνία ότι ο Ραμίρο μπορεί να ανακαλύψει την ‘Αννα Λουσία. ‘Ετσι αποφασίζει να ζητήσει χρήματα από την Τσάνα με αντάλλαγμα το εμπόρευμά της και να μπορέσει να πάει στην πρωτεύουσα. Ο Εβαρίστο δίνει ραντεβού με την ‘Αννα Λετίσια και της ομολογεί ότι ο σύζυγός της ο Μαρσέλο, είναι ζωντανός.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 9

Η ‘Αννα Λουσία και η μητέρα της φτάνουν στην Πόλη του Μεξικού και βρίσκουν διαμονή στην πανσιόν της κυρίας Ρεμέδιος, η οποία συμπτωματικά είναι η γυναίκα που υιοθέτησε τον Σαντιάγο μετά το ατύχημα. Ο Σαντιάγο χαίρεται που βλέπει την ‘Αννα Λουσία αλλά η η Σολεδάδ τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κόρη της γιατί ένας άγνωστος χωρίς παρελθόν δε μπορεί να της προσφέρει τίποτα.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 10

Η ‘Αννα Λάουρα απορρίπτει την πρόταση γάμου του Ραμίρο από φόβο ότι τη θέλει μόνο από οίκτο. Ο Βαλεντίν όμως, θα τη βοηθήσει να αποκτήσει πίστη στον εαυτό της. Η Σολεδάδ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν η ‘Αννα Λουσία επιμένει να τη συνοδεύσει στο γιατρό. Η ‘Αννα Λουσία ανακαλύπτει ότι υπάρχει μία γυναίκα στο παρελθόν του Σαντιάγο.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 11

Η Άννα Λετίσια εκμεταλλεύεται την άφιξη της ‘Αννα Λάουρα για να φιλήσει τον Ραμίρο. Η ‘Αννα Λάουρα δε θέλει να ακούσει λέξη αλλά αποφασίζει να μιλήσει στην αδερφή της που της εξηγεί ότι το έκανε για να καταλάβει ότι ο Ραμίρο παίζει και με τις δύο. Η ‘Αννα Λουσία φοβάται ότι θα χάσει τον Σαντιάγο όταν βρει τη μνήμη του, ειδικά όταν βλέπει ένα τατουάζ με το σύμβολο της αιώνιας αγάπης.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 12

Η Σολεδάδ πετάει το κινητό της ‘Αννα Λουσία, αλλά ο Σαντιάγο προθυμοποιείται να την πάει στο Σαν Νικολάς. Η Άννα Λετίσια προτείνει στη γιαγιά της να πάνε ταξίδι αλλά δυσανασχετεί στην ιδέα ότι η ‘Αννα Λάουρα θα τις συνοδεύσει. Ο Ραμίρο λέει στην Ερνεστίνα ότι θέλει να παντρευτεί την ‘Αννα Λάουρα, η εγγονή της όμως αρνείται. Η Ερνεστίνα χαστουκίζει την ‘Αννα Λετίσια όταν μαθαίνει ότι ο Ραμίρο τη φίλησε..

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 13

Η ‘Αννα Λάουρα πιστεύει την αδερφή της και αισθάνεται προδομένη από τον Ραμίρο, ενώ η Ερνεστίνα απαιτεί από τον πατέρα του Ραμίρο να κρατήσει το γιο του μακριά από τις εγγονές της. Ο Ινιάκι κάνει σχέδια να μείνει σ’ ένα πολυτελές διαμέρισμα, σίγουρος ότι με τη νέα δουλειά θα βγάλει πολλά χρήματα. Η ‘Αννα Λουσία συναντάει τυχαία τον Εβαρίστο που της λέει ότι η Σολεδάδ της κρύβει πολλά μυστικά.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 14

Ο Εβαρίστο λέει στην ‘Αννα Λουσία ότι ο Σαντιάγο είναι ένας εγκληματίας και τη ρωτάει πού βρίσκεται. Η Ερνεστίνα λέει στην καλύτερη φίλη της ότι καταλαβαίνει την ‘Αννα Λάουρα γιατί και η ίδια όταν ήταν νέα και ερωτευμένη προδόθηκε από τον Ροντρίγο Κασασόλα. Ο Εβαρίστο διατάζει τους άνδρες του να παρακολουθούν την ‘Αννα Λουσία και τη Σολεδάδ και αν δουν τον Σαντιάγο να τον σκοτώσουν.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 15

Η ‘Αννα Λάουρα κλαίει για τον Ραμίρο, ωστόσο ο Βαλεντίν πηγαίνει στο σπίτι της να την παρηγορήσει. Η Σολεδάδ εκμεταλλεύεται τα λόγια του Εβαρίστο και προσπαθεί να πείσει την ‘Αννα Λουσία να μείνει μακριά από τον Σαντιάγο. Ο Εβαρίστο αιφνιδιάζει τον Σαντιάγο και απειλεί να τον σκοτώσει. Στο μεταξύ, ο Ορλάντο ανακαλύπτει ότι το κορίτσι που αναζητά ο Ραμίρο, είναι η ‘Αννα Λουσία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 16

Η Ρεμέδιος λέει στην ‘Αννα Λουσία ότι ο Σαντιάγο έφυγε με τον Εβαρίστο και δεν έχει επιστρέψει. Η Άννα Λουσία αναγκάζεται να της ομολογήσει ότι ο Εβαρίστο είναι ιδιωτικός ερευνητής. Η Μαριμπέλ συναντάει την ‘Αννα Λουσία στην πανσιόν της Ρεμέδιος, και επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι πήγε να βρει τον Ανίμπαλ για να τη βάλει στο σόου.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 17

Ο Χαβιέ επιστρέφει και ξαφνιάζεται που βλέπει τη Μαριμπέλ στο δωμάτιό του. Ο Ραμίρο συναντάει την Τσάνα, η οποία του ρίχνει τα χαρτιά και τον προειδοποιεί να προσέχει μία γυναίκα. Μετά την πληροφορία του Εβαρίστο, η ‘Αννα Λετίσια αποφασίζει να προχωρήσει στην εκταφή του Μαρσέλο. Στο μεταξύ ο Σαντιάγο συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 18

Ενώ ο Εβαρίστο είναι πίσω από τη σύλληψη του Σαντιάγο, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η ‘Αννα Λουσία ζητάει τη βοήθειά του για να παραστήσει τον καλό. Ο Ραμίρο τυφλωμένος από τη ζήλεια επιτίθεται στον Βαλεντίν. Ο Σαντιάγο διαισθάνεται ότι έχει βρεθεί ξανά στο διαμέρισμα του Ινιάκι. Ο φίλος του υπόσχεται να τον βοηθήσει να μάθει ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ένοικοι.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας Επεισόδιο 19

Η ‘Αννα Λετίσια ζηλεύει το θείο της που πρόκειται να παντρευτεί τη Τζένιφερ, αντίθετα η ‘Αννα Λάουρα υποστηρίζει αυτό το γάμο. Ο Βαλεντίν εξομολογείται τον έρωτά του στην ‘Αννα Λάουρα αλλά έχει απώτερο σκοπό. Η ‘Αννα Λετίσια συκοφαντεί τον Ραμίρο στο θείο της ενώ γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει ότι η γιαγιά της θα χαρίσει ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια στη Τζένιφερ.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας Επεισόδιο 20

Η ‘Αννα Λουσία ανησυχεί ότι ο Σαντιάγο θα ανακτήσει τη μνήμη του και θα συνειδητοποιήσει ότι στη ζωή του υπάρχει μία άλλη γυναίκα. Η ‘Αννα Λετίσια λέει στον Εβαρίστο ότι δεν τον πληρώνει για τις πληροφορίες που έχει, μέχρι να κάνει την εκταφή. Ο Ραμίρο ζητάει από την ‘Αννα Λάουρα να τον ακούσει και της εξομολογείται ότι είναι η αγάπη της ζωής του.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 22

Ο Χαβιέ επιστρέφει και ξαφνιάζεται που βλέπει τη Μαριμπέλ στο δωμάτιό του. Ο Ραμίρο συναντάει την Τσάνα, η οποία του ρίχνει τα χαρτιά και τον προειδοποιεί να προσέχει μία γυναίκα. Μετά την πληροφορία του Εβαρίστο, η ‘Αννα Λετίσια αποφασίζει να προχωρήσει στην εκταφή του Μαρσέλο. Στο μεταξύ ο Σαντιάγο συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 23

Ο Ραμίρο κάνει πρόταση στην ‘Αννα Λάουρα, εκείνη δέχεται και περνούν μαζί ένα ρομαντικό απόγευμα. Η ‘Αννα Λετίσια συνεχίζει το σχέδιό της να χωρίσει το Μαριάνο από τη Τζένιφερ. ‘Ετσι τηλεφωνεί στη Τζένιφερ και της λέει ότι δε μπορεί να φορέσει λευκό νυφικό μετά από τόσα χρόνια σχέσης με το θείο της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 24

Η ‘Αννα Λετίσια πηγαίνει να παραδώσει το διαμέρισμα στο Ραμίρο και βρίσκει την ευκαιρία να τον εκβιάσει. Στη συνέχεια, τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Η ‘Αννα Λάουρα υποφέρει για την υποτιθέμενη εξαπάτηση του Ραμίρο και ο Μαριάνο την κάνει να αισθανθεί άσχημα όταν της λέει ότι οι άνδρες τη θέλουν μόνο για τα χρήματά της.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 25

Ο Μαριάνο κατηγορεί την ‘Αννα Λετίσια ότι βοήθησε τον Ραμίρο να ενοικιάσει το διαμέρισμα και εκείνη προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στον Ινιάκι. Ο Βαλεντίν κερδίζει τη συμπάθεια της Ερνεστίνα, η οποία τον θαυμάζει χωρίς να βλέπει τις πραγματικές του προθέσεις. Η Λεονόρ λέει στην ‘Αννα Λάουρα ότι δεν πιστεύει στην αθωότητα της Άννα Λετίσια, αλλά εκείνη την υπερασπίζεται.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 26

Ο Ορλάντο ζητάει χρήματα από τον Ραμίρο για να του δώσει τη φωτογραφία της ‘Αννα Λουσία και στη συνέχεια καταγγέλλει τον Σαντιάγο για ληστεία. Η ‘Αννα Λετίσια βάζει λόγια στο Μαριάνο για την αδερφή της και τον Βαλεντίν. Ο Ραμίρο επισκέπτεται την Ερνεστίνα για να της εξηγήσει αλλά εκείνη τον διώχνει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 27

Η ‘Αννα Λετίσια συνεχίζει να υπενθυμίζει στην αδερφή της την αναπηρία της. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Σαντιάγο και ο Ορλάντο ζητάει από την ‘Αννα Λουσία να τον αφήσει να της μιλήσει, για να αποσύρει τις κατηγορίες. Η Σολεδάδ λέει στον Εβαρίστο ότι ο Ορλάντο ξέρει την αλήθεια για την ‘Αννα Λουσία και του ζητάει να τη βοηθήσει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 28

Ο Εβαρίστο βάζει τους άνδρες του να χτυπήσουν τον Ορλάντο για να μείνει μακριά από την ‘Αννα Λουσία. Ο Ντανιέλ θυμίζει στην ‘Αννα Λετίσια τι έκαναν για να απαλλαγούν από τον Μαρσέλο και αυτή τον προειδοποιεί να μη μιλήσει. Ο Εβαρίστο ομολογεί στη Σολεδάδ ότι ο Σαντιάγο είναι παντρεμένος με μία από τις αδερφές της ‘Αννα Λουσία.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 29

Η Τζένιφερ ειδοποιεί την ‘Αννα Λετίσια ότι τα αποτελέσματα της εκταφής του Μαρσέλο είναι έτοιμα. Η ‘Αννα Λετίσια της λέει να μην ανοίξει το φάκελο. Ο Εβαρίστο προσπαθεί να πείσει τη Ρεμέδιος ότι ο Μαρσέλο είναι κακός άνθρωπος αλλά δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, η Τσάνα ρίχνει τα χαρτιά στο Ραμίρο και του λέει ότι η ‘Αννα Λουσία είναι νεκρή

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 30

Στο σπίτι της Ρεμέδιος γίνεται ληστεία. Οι κλέφτες παραδίδουν τη λεία στον Εβαρίστο, αλλά εκείνος φαίνεται να ενδιαφέρεται για ένα αγαλματίδιο. Η Ρεμέδιος βρίσκει μία παλιά εφημερίδα και συνειδητοποιεί ότι η Σολεδάδ έκλεψε την ‘Αννα Λουσία. Η ‘Αννα Λετίσια ταξιδεύει στην Κόστα Παραίσο για να δει τη Τζένιφερ, και η συνάντησή τους παίρνει μία απρόβλεπτη τροπή.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 31

Η ‘Αννα Λετίσια σπρώχνει τη Τζένιφερ από την οικοδομή και την αφήνει αβοήθητη. Ο Σαντιάγο φτάνει εκεί και βρίσκει τη Τζένιφερ ετοιμοθάνατη. Οι άνδρες του Εβαρίστο προσπαθούν να τον σκοτώσουν, ενώ ο ίδιος ο Εβαρίστο απειλεί τον Ορλάντο για να τον βοηθήσει. Η ‘Αννα Λουσία είναι απαρηγόρητη για την απώλεια του Σαντιάγο και για το γεγονός ότι της έκλεψαν το αγαπημένο της βραχιόλι.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 32

Η Ρεμέδιος βρίσκει κάποια έγγραφα και συνειδητοποιεί ότι η ‘Αννα Λουσία δεν είναι η πραγματική κόρη της Σολεδάδ. Τότε προειδοποιεί την Σολεδάδ να της πει την αλήθεια. Ο Σαντιάγο ανακαλύπτει ότι η Τζένιφερ δεν ήταν η γυναίκα του αλλά η ‘Αννα Λετίσια. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι του και τις αναμνήσεις του διακόπτει η άφιξη της ‘Αννα Λετίσια και της ‘Αννα Λάουρα..

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 33

Η ‘Αννα Λετίσια αναπολεί τις στιγμές που έζησε με τον Μαρσέλο χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός βρίσκεται στο σπίτι. Αρχίζει να μιλάει στην ‘Αννα Λάουρα για τη μέρα που έχασε τον άνδρα της χωρίς φυσικά να της αναφέρει ότι εκείνη διέταξε τη δολοφονία του. Η Ρεμέδιος δείχνει στη Σολεδάδ τα αποκόμματα των εφημερίδων και την πιέζει να της πει τι πραγματικά κρύβει.

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας – Επεισόδιο 34

Η Τζένιφερ ειδοποιεί την ‘Αννα Λετίσια ότι τα αποτελέσματα της εκταφής του Μαρσέλο είναι έτοιμα. Η ‘Αννα Λετίσια της λέει να μην ανοίξει το φάκελο. Ο Εβαρίστο προσπαθεί να πείσει τη Ρεμέδιος ότι ο Μαρσέλο είναι κακός άνθρωπος αλλά δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, η Τσάνα ρίχνει τα χαρτιά στο Ραμίρο και του λέει ότι η ‘Αννα Λουσία είναι νεκρή…

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Τα 3 πρόσωπα της Άννας ελληνικοι υποτιτλοι
Τα 3 πρόσωπα της Άννας ελληνικοι υποτιτλοι
https://4.bp.blogspot.com/-uevGQVJ8CjQ/WSkjCe9gkSI/AAAAAAAERkk/Hj-T0gPWkkcMz9-HPqUoAjD0juxlGyy-gCLcB/s640/tres-veces-ana-3_prwsopa_anna.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-uevGQVJ8CjQ/WSkjCe9gkSI/AAAAAAAERkk/Hj-T0gPWkkcMz9-HPqUoAjD0juxlGyy-gCLcB/s72-c/tres-veces-ana-3_prwsopa_anna.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/05/tr3s-veces-ana-gr-subs.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/05/tr3s-veces-ana-gr-subs.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content