ΖΩΔΙΑ provlepseis 22-5-2017 astra

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/5/2017 ΖΩΔΙΑ provlepseis 22-5-2017 astra Κριος Γενικά Οι πλανήτες στηρίζουν με καθορισ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/5/2017 ΖΩΔΙΑ provlepseis 22-5-2017 astra

Κριος

Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν με καθοριστικό τρόπο τις προσπάθειές σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των προσόντων σου, που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το κλίμα είναι απόλυτα θετικό για το ζώδιό σου και παράλληλα φέρνει ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις, σε πολλά επίπεδα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά &; οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tαύρος

Γενικά
Κάποιο μήνυμα που θα λάβεις, αγαπητέ Ταύρε, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και σύντομα θα χρειαστεί να δρομολογήσεις διαφορετικά τα πράγματα. Μην χάσεις τη θετική σου διάθεση, αλλά καλύτερα φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Δίδυμος

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο υψηλό επίπεδο των περιστάσεων. Οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς και χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση για να μπορέσεις να τις καλύψεις. Η σωστή αξιολόγηση των αναγκών θα δημιουργήσει τις σωστές ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, με την εργατικότητα που έχεις, να περιμένεις πολλές θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος

Γενικά
Άσκοπες συζητήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, δημιουργούν εντάσεις που με τη σειρά τους φέρνουν ρήξεις. Ο ρόλος της κοινωνικότητας είναι αρκετά σημαντικός για το μέλλον σου και ίσως χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο, για να διατηρήσεις αναλλοίωτη την καλή σου εικόνα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Περιόρισε τα λόγια και τα σχόλιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Για τα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Λέων

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις για την ομαλή ροή του προγράμματός σου χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια σε πολύ ουσιαστικά επίπεδα. Αξιοποίησέ την για να πετύχεις την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στον αισθηματικό τομέα φρόντισε να προσέχεις αυτά που λες αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις θα έλξει το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Παρθένος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς και να αφοσιωθείς για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα. Ο χρόνος που απαιτείται είναι αρκετός, αλλά δεν θα πρέπει να κυλήσει αναξιοποίητος, ώστε η κατάσταση να επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου για ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα, επαγγελματικά. Καλό θα είναι να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Ζύγος

Γενικά
Οι εξελίξεις παρουσιάζουν εδώ και καιρό αρκετό ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου. Οι επιπτώσεις θα αφορούν στο δικό σου αύριο, οπότε χρειάζεσαι αρκετή δουλειά και περισυλλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Γενικά
Μην ανησυχείς, αγαπητέ Σκορπιέ, βλέποντας ότι χρειάζεσαι αρκετή δουλειά για να τα καταφέρεις. Για να πετύχεις τους στόχους σου, ο πιο δύσκολος τρόπος είναι συχνά και ο καλύτερος. Μην αφήσεις λοιπόν τον χρόνο να πάει χαμένος, αλλά προσπάθησε να λειτουργήσεις θετικά προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στα αισθηματικά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις έντονες συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Τοξότη, με ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται τώρα στην επιφάνεια και απαιτούν άμεσα λύσεις. Σκέψου πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα επιλέξεις για να κατευθύνεις τα πράγματα, ειδικά τώρα που όλοι περιμένουν από σένα το γενικό πρόσταγμα. Αργότερα θα καταφέρεις περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας την εξέλιξη των υποθέσεων του ζωδίου σου και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες δράσης, σε όλα τα επίπεδα. Ασχολήσου με την προσεκτική εξέταση των δεδομένων σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πράγματα στο επιθυμητό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι αυτή που θέλετε και οι δύο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα και θα είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Υδροχόος

Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συμφωνίες με ικανοποιητικούς όρους. Ασχολήσου σχολαστικά με την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνεργάτες σου. Η δική σου συμμετοχή θα καθορίσει τα αποτελέσματα. Μην βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα σε σημείο διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι μερικές καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Κάποια άτομα, αγαπητέ Ιχθύ, στο κοινωνικό σου περιβάλλον ενοχλούνται με την εξέλιξη και την πρόσφατη άνοδό σου. Είναι πιθανό σχόλιά τους να σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Μην βιαστείς να πάρεις θέση. Ο τρόπος δράσης σου θα είναι καθοριστικός, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσει τις τρέχουσες προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες που έχεις, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ provlepseis 22-5-2017 astra
ΖΩΔΙΑ provlepseis 22-5-2017 astra
https://1.bp.blogspot.com/-qRFDMFeqd_c/WSKOxYeR94I/AAAAAAAERX4/Sf3r7R5qI3MMqj6rAK5iwy_X_lED0K3WwCLcB/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-qRFDMFeqd_c/WSKOxYeR94I/AAAAAAAERX4/Sf3r7R5qI3MMqj6rAK5iwy_X_lED0K3WwCLcB/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/05/provlepseis-22-5-2017-astra.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/05/provlepseis-22-5-2017-astra.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content