ΖΩΔΙΑ ASTRA 14/5/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2017 Κριος Γενικά Κάποια φιλικά πρόσωπα, αγαπητέ Κριέ, που έχουν απομακρυνθεί εδ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/5/2017


Κριος


Γενικά


Κάποια φιλικά πρόσωπα, αγαπητέ Κριέ, που έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου θα επανέλθουν και η διάθεσή σου θα ανέβει κατακόρυφα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τα λόγια που θα ακούσεις. Μέσα σε αυτά βρίσκονται αλήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να φέρουν καθοριστική μεταμόρφωση.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε στα έξοδα που κάνεις.


Tαύρος


Γενικά


Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Ταύρε, να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Τώρα μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση και να καταλάβεις ότι στη ζωή δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες. Έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που νιώθουν ανώτερα αισθήματα για σένα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η μέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.


Δίδυμος


Γενικά


Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου, αγαπητέ Δίδυμε, σε βύθισε στο αίσθημα της αδικίας. Η πρόθεσή του να σε εξαπατήσει δεν θα βρει έδαφος και με τους σωστούς χειρισμούς θα φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, αλλά η πικρία θα παραμείνει. Δυστυχώς την καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


Καρκίνος


Γενικά


Μία νοσταλγία σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Καρκίνε, τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι αρκετή προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι συνθήκες διαφέρουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να σκέπτεσαι.


Λέων


Γενικά


Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε εμποδίζει, αγαπητέ Λέων, να προχωρήσεις και να κάνεις τα θέλω σου πραγματικότητα. Αυτό δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει, οπότε καλό θα ήταν να μην αναστατώνεις τα πράγματα ενώ δεν έχεις την πρόθεση να προχωρήσεις. Μείνε εκεί που βρίσκεσαι ή κάνε το μεγάλο βήμα. Δεν μπορείς και τα δύο.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μην σκέφτεσαι σήμερα, που είναι Κυριακή, δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.


Παρθένος


Γενικά


Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γνωστός, αγαπητέ Παρθένε, αλλά δείχνει να μην σε απασχολεί και τόσο πλέον. Η παραίτηση από όσα αγαπάς είναι μια ένδειξη πως το υποσυνείδητο δεν λειτουργεί παράλληλα με όσα σε βολεύουν. Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου, γιατί η περίοδος της απραξίας θα αργήσει να τελειώσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχετε μεταξύ σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.


Ζύγος


Γενικά


Ο συμβιβασμός και η υποχωρητική σου στάση, αγαπητέ Ζυγέ, σε οικογενειακό επίπεδο δεν φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσένα και είναι δύσκολο να προχωρήσεις. Αναθεώρησε τον ρόλο του καλού παιδιού και αντίδρασε σε κάθε μορφή αδικίας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και μπορείς να επιλέξεις κατεύθυνση.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι και θα ξεχαστείς από το άγχος, αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα και ξαφνικά θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


Σκορπιός


Γενικά

Η πνευματική εξύψωση και ο θαυμασμός που σε ακολουθεί είναι αποτέλεσμα των βιωμάτων σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει και να φράξει τον δρόμο σου με κακία. Η ζωή σού χαρίζει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα στο μέλλον. Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου απογειώνεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου. Με τις συζητήσεις που θα κάνεις και με την καλή σου διάθεση θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.


Τοξότης


Γενικά


Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Είναι αδύνατο να συνεχίσεις να αποφεύγεις την πραγματικότητα. Τώρα μπορείς να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις και όλα μπορούν να βελτιωθούν με καλή διάθεση και μεγάλη προσπάθεια. Πάψε να καταδικάζεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι πλανήτες το βελτιώνουν αυτό.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνία για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν.


Αιγόκερως


Γενικά


Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας του ζωδίου σου έχει φέρει αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να συνεχίσεις μέχρι την καταστροφή, αλλά και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις. Απόφυγε συμβουλές σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, οι συνέπειες του οποίου θα βαρύνουν αποκλειστικά εσένα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.


Υδροχόος


Γενικ


Η τακτοποίηση ζητημάτων είναι ένα θέμα που μπορεί να σε ξεβολέψει αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε, αρκεί να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες διαδικασίες. Εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζεται και μην χάνεις τον χρόνο σου σε ζητήματα που σου προκαλούν ανησυχία αδίκως. Αργότερα θα έχεις περισσότερες επιλογές.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, ενώ η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε ικανοποιεί απολύτως.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου κάνεις πολλές κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ο προϋπολογισμός σου δεν σηκώνει και πολλά.


Ιχθύς


Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα σε ταράξει ευχάριστα. Η δημιουργικότητά σου εξελίσσεται συνεχώς και οι πλανήτες φέρνουν νέες ευκαιρίες για δράση. Αξιοποίησέ τις όσο το δυνατόν καλύτερα και τα αποτελέσματα θα καταπλήξουν εσένα αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η πολύ καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


oroskopos.gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΖΩΔΙΑ ASTRA 14/5/2017
ΖΩΔΙΑ ASTRA 14/5/2017
https://3.bp.blogspot.com/-3_2KAbMx54E/WRffoUL9G9I/AAAAAAAERNw/f6msWnbpgeYsKKBeGAUJwhorkvrzRNNmACLcB/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-3_2KAbMx54E/WRffoUL9G9I/AAAAAAAERNw/f6msWnbpgeYsKKBeGAUJwhorkvrzRNNmACLcB/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/05/astra-1452017.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/05/astra-1452017.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content