ΑΣΤΡΑ 24/4/17 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΉΜΕΡΑ 24/4/2017 ΚΡΙΟΣ Γενικά Ένα νέο ξεκίνημα είναι «στα σκαριά» αλλά καλό είναι να μην βια...

SIRIAL365
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΉΜΕΡΑ 24/4/2017


ΚΡΙΟΣ


Γενικά


Ένα νέο ξεκίνημα είναι «στα σκαριά» αλλά καλό είναι να μην βιαστείς να δράσεις χωρίς πρώτα να προετοιμαστείς κατάλληλα, ιδιαίτερα ως προς τα μέσα και τον εξοπλισμό που προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις. Περιόρισε λοιπόν τον αρχικό ενθουσιασμό σου, για να πάνε όλα καλά. Παράλληλα, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ερωτικά

Λίγο η Κυριακή, λίγο η χαλάρωση, δεν θα αργήσεις να αφεθείς σε όνειρα και ρομαντικές σκέψεις και το μόνο που θα θέλεις είναι να είσαι κάπου, μακριά από όλους και όλα, αγκαλιά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Όλα καλά μέχρι εδώ, το θέμα είναι να μη μείνεις μόνο στις φαντασιώσεις, αλλά να αναλάβεις δράση και να κάνεις όσα σκέφτεσαι πραγματικότητα. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να βρεις τρόπους, ώστε να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά του.

Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να μείνετε στο σπίτι σήμερα και να καταπιαστείτε με δουλειές του νοικοκυριού ή άλλες, κυρίως όμως να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για την καινούργια βδομάδα.


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Έρχεται το... ιππικό!

Φαίνεται να γεννιέται μια χρήσιμη φιλία, με ένα πρόσωπο που θα συνδράμει θετικά τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής που ενδεχομένως σε απασχολούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεις τις απαντήσεις και τις βοήθειες που ζητάς, μέσα από την επαφή σου με έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται σε τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Ερωτικά

Μια ακόμα μέρα ελευθερίας και μακριά από τις υποχρεώσεις θα είναι η σημερινή και θα την απολαύσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανόν να βγεις έξω, να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σε κερδίσει με τα κομπλιμέντα ή την πρόταση που θα σου κάνει ένα ευγενικό αλλά αρκετά γοητευτικό άτομο κι εφ’ όσον είσαι σε φάση αναζήτησης, εννοείται ότι δε θα αρνηθείς να του δώσεις μια ευκαιρία.

Αν είσαι σε σχέση, μια χαλαρή έξοδος για καφέ ή σινεμά με παρέα ή και μόνοι σας είναι ιδανική για να κλείσετε όμορφα τη βδομάδα σας. Επίσης, είναι πιθανή και μια μάζωξη σε φιλικό σπίτι για να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Επαγγελματικές βοήθειες


Σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να οργανωθείς επαγγελματικά έχοντας μάλιστα και την συμπαράσταση ατόμων που είτε ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, είτε κινούνται στον χώρο της εργασίας σου και διαθέτουν ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, η άρτια παρουσίαση ενός θέματος αλλά και η επιμελημένη εμφάνισή σου θα προσθέσουν «πόντους» στο ενεργητικό σου.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, κάνεις το παιχνίδι σου, πας από δω και από κει και φλερτάρεις σε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, κάτι που είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο κι αναζωογονητικό για σένα. Είναι λογικό να έχουν αυξηθεί οι επιλογές στα ερωτικά σου κι αυτή η «χύμα» κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έως ένα σημείο, σε εξυπηρετεί, εφ’ όσον κανένας και καμία δε σε πιέζει να αποφασίσεις. Μάλιστα ίσως το τραβήξεις λίγο περισσότερο σήμερα με ένα πρόσωπο, αποφεύγοντας περίτεχνα όμως να υποσχεθείς κάτι που θα μπορούσε να σε δεσμεύσει.


Αν είσαι σε σχέση, είτε έμμεσα είτε άμεσα, η οικογένεια ανά τρεις και δύο ζητά τη στήριξη και τη βοήθειά σας, κάτι που σας έχει κουράσει, όμως δε θα τους κάνετε το χατίρι να ασχοληθείτε με τα ίδια και τα ίδια γιατί θέλετε και εσείς μια Κυριακή να ηρεμήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά


Στον δρόμο της προόδου


Μια συμβουλή ή επισήμανση μπορεί να είναι «όλα τα λεφτά» σε σχέση με μια υπόθεση που χρονίζει και σε ταλαιπωρεί αλλά πλέον βρίσκει την λύση της. Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς από ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την επιμόρφωσή σου σε τεχνικά ζητήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα συμβάλλει σε «τριβές» με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας.

Ερωτικά

Διαισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις στην ερωτική σου ζωή, ώστε να νιώσεις πλήρης και ευχαριστημένος/η, αλλά προσπαθείς ταυτόχρονα να μη «στενοχωρήσεις» και κανέναν από τους οικείους σου ή να έρθεις σε ρήξη μαζί τους, σε περίπτωση που αυτό που θέλεις δεν τους αρέσει. Το κακό είναι όμως ότι με αυτόν τον τρόπο έχεις μεν τη λιγότερη ψυχική φθορά, αλλά τελικά δεν παίρνεις αυτό που επιθυμείς. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι προέχει η δική σου ευτυχία γιατί οι άλλοι έτσι κι αλλιώς κάτι θα βρίσκουν να λένε.


Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική και θα σε βοηθήσει να δεις και μια άλλη πτυχή ενός ζητήματος της καθημερινότητας που έχει προκύψει και δε σε αφήνει να χαλαρώσεις.


ΛΕΩΝ


Γενικά


Μια χρήσιμη γνωριμία


Ένα άτομο που ειδικεύεται στα οικονομικά μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες διεξόδους αλλά και «πατέντες» με τις οποίες θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε ταλαιπωρούν. Ίσως μάλιστα να μην σου στοιχίσει κάτι όλο αυτό ένεκα... συμπάθειας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου

Ερωτικά

Ήρεμη σχετικά αναμένεται η Κυριακή σου από άποψη γεγονότων, συναισθηματικά όμως πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια σύγχυση, εξ αιτίας ενός ατόμου που έχεις γνωρίσει. Σε ελκύει αρκετά, έχετε χημεία, ωστόσο υπάρχει κάτι πάνω του που σου δημιουργεί αμφιβολίες για το κατά πόσο η εικόνα που βγάζει είναι η πραγματική. Αυτό σε κρατάει κάπως στο να αφεθείς, ωστόσο, πρόσεξε μήπως η υπέρ το δέον καχυποψία σου στερήσει μοναδικές στιγμές. Καλύτερα να προσπαθήσεις να βρεις τι είναι αυτό που δε σου «κολλάει» και μην αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει.


Αν είσαι σε σχέση, εφ’ όσον κι οι δυο είστε χαλαροί, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε μια συζήτηση και έρευνα για κάτι που θέλετε να αγοράσετε, αφού έχετε αποφασίσει ότι είναι απαραίτητο. Μπορεί ψάχνοντας να βρείτε το ίδιο πράγμα σε χαμηλότερη τιμή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά


Έχεις άστρο!


Όλα φαίνεται πως εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι επειδή σήμερα έχεις το... κάτι παραπάνω δεν είναι άσχημη ιδέα να ζητήσεις χάρες και βοήθειες από τους άλλους. Ανάλογη «πέραση» έχεις βέβαια και σε πιο προσωπικά θέματα! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα μια οικονομική ευκαιρία, αφού είναι από τις... σπάνιες!


Ερωτικά


Με τη Σελήνη και σήμερα απέναντί σου, στους Ιχθύς, επειδή θα αισθάνεσαι μια συναισθηματική πίεση που θα σε φέρνει κόντρα σε ό,τι έχεις συνηθίσει ή πίστευες μέχρι τώρα όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα ήταν καλό να αποφύγεις σχετικές κινήσεις ή αποφάσεις. Φρόντισε να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και φυσικά μην είσαι τόσο πρόθυμος/η να δικαιολογήσεις, να συμπάσχεις ή να δείξεις κατανόηση σε προβλήματα άλλων, κυρίως ενός προσώπου που είναι ασαφές απέναντί σου, από τη στιγμή που τα δικά σου παραμένουν άλυτα.


Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα χαλαρώσεις και θα ξεχάσεις προβλήματα και εντάσεις ακόμα και αυτά της σχέσης σου, συνειδητοποιώντας ενδεχομένως ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όσο κι αν επιμείνεις. Προτιμάς να διατηρήσεις το ήρεμο κλίμα με το ταίρι σου, για να απολαύσεις την Κυριακή σου.


ΖΥΓΟΣ


Γενικά


Παραγωγή έργου


Οι ασάφειες που υπήρχαν στην δουλειά σου, φαίνεται να διαλύονται οριστικά κι έχεις πια μια καθαρή εικόνα τόσο για τις δικές σου αρμοδιότητες, όσο και γενικότερα για τον καταμερισμό εργασιών, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς εκεί που πρέπει. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε... αναστατώσει συναισθηματικά!

Ερωτικά

Θα προτιμήσεις σήμερα να πάρεις τις αποστάσεις σου και να μείνεις στο σπίτι, ενδεχομένως γιατί θα αισθανθείς ότι κατά κάποιο τρόπο επηρεάζεσαι από πρόσωπα του στενού σου κύκλου σε μια ερωτική σου υπόθεση και σε συνδυασμό με την δική σου αναποφασιστικότητα έχεις φτάσει σε αδιέξοδο. Γι’ αυτό θα κάτσεις να σκεφτείς μόνος/η τι θα κάνεις, έχε όμως κατά νου ότι ενδεχομένως να ήταν καλύτερα, αν, αντί να πιέζεσαι, να άφηνες τα πράγματα να εξελιχθούν.


Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε με τον σύντροφό σου ένα διατροφικό πρόγραμμα τώρα που πέρασε και το Πάσχα και οι... πειρασμοί είναι σαφώς λιγότεροι, αφού έτσι μπορείς να τον πείσεις πιο εύκολα να σε ακολουθήσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

«Αμ έπος, αμ’ έργον»!


Ένα πρόσωπο σου δείχνει με πρακτικό τρόπο την αγάπη και την εκτίμηση που σου τρέφει κι αν βέβαια δεν «κωλύεσαι» από κάτι, αξίζει να δώσεις στην σχέση σας και μια πιο προσωπική διάσταση. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς και με διατροφικά ζητήματα.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα από ό,τι πιστεύουν οι πολλοί, έχεις μια αρκετά ευαίσθητη πλευρά την οποία όμως προφυλάσσεις για να μη γίνεις «θύμα», βάζοντας όρια και υψώνοντας τείχη. Αυτό ωστόσο σε κάνει λιγότερο προσεγγίσιμο/η κι έτσι λίγα πρόσωπα σε πλησιάζουν με ευκολία. Η εύνοια που έχεις όμως θα πάει στράφι, αν συνεχίσεις τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Χαλάρωσε, φλέρταρε, βγάλε τον ερωτισμό σου, αφού έτσι κι αλλιώς το ένστικτό σου λειτουργεί αυτόματα μπροστά στον «κίνδυνο» να την πατήσεις.


Αν είσαι σε σχέση, τελειώνοντας τις όποιες υποχρεώσεις σου, το μόνο που θα έχεις ανάγκη θα είναι το σπίτι, μια καλή ταινία και το ταίρι σου αγκαλιά. Αυτά σου είναι αρκετά για να ηρεμήσεις, να ξεχαστείς και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Προς το κοινό συμφέρον

Η ημέρα προσφέρεται για να αποκαταστήσεις ότι «αρμενίζει στραβά» στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για καθαρά τεχνικά ζητήματα, είτε για τις σχέσεις με τους οικείους σου. Κι όλα αυτά μπορεί να γίνουν στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος. Παράλληλα , η Σελήνη στον Κριό φουντώνει τον ενθουσιασμό σου!

Ερωτικά

Η ανάγκη σου να πάρεις και να δώσεις συναισθήματα και να ζήσεις όμορφες στιγμές θα είναι αρκετά έντονη, ωστόσο καλό θα ήταν να κοιτάξεις να ηρεμήσεις γιατί με τη φόρα που έχεις και τις πλανητικές συνθήκες που επικρατούν, κινδυνεύεις να πέσεις στο λάθος άνθρωπο. Πάντως μια τυχαία γνωριμία σήμερα με ένα πρόσωπο, που τουλάχιστον δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει κάποια από αυτά που ψάχνεις, είναι πολύ πιθανή. Από την άλλη, ίσως έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που σου αρέσει καιρό.


Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας είτε με διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν είτε αλλαγές που θα έχετε το κέφι να κάνετε όπως μετακινήσεις επίπλων ή με προσθήκες αντικειμένων για να γίνει πιο όμορφο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Επαγγελματικές δουλειές...


Η συμβολή ενός ειδικού μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ομαλή και άρτια διεκπεραίωση των σχεδίων σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις από παλιά. Επιπλέον, μια συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα θα έχει και τα... τυχερά της! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναστατώσει κάπως το πρόγραμμά σου.

Ερωτικά

Μην αφήσεις να χαλάσουν την Κυριακή σου μελαγχολικές σκέψεις για την ερωτική σου ζωή και φρόντισε, όπου κι αν είσαι, με όποιους ανθρώπους κι αν περιβάλλεσαι, να χαλαρώσεις, να κουβεντιάσεις, να γελάσεις, γιατί έτσι θα ξεχαστείς. Παρότι δυσκολεύεσαι, λόγω χαρακτήρα, διατήρησε όσο μπορείς αισιόδοξο πνεύμα και την πίστη ότι τα καλύτερα δε θα αργήσουν να έρθουν. Πάντως μια ευχάριστη είδηση ή πληροφορία που πιθανόν να λάβεις απόψε θα σου αναπτερώσει το ηθικό.


Αν είσαι σε σχέση, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχεις φορτωθεί είναι πολλές αλλά δεν θέλεις να το ομολογήσεις. Αντί να το παίζεις υπερήρωας και να φτάνεις στα όριά σου, συζήτησέ τα με το ταίρι σου και ζήτα τη βοήθειά του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά


Περισσότερες ιδέες και εμπνεύσεις


Σήμερα μπορεί να αποκτήσεις ή... ακόμη καλύτερα να σου χαρίσουν κάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό της σκέλος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων, από τα οποία θα αντλήσεις ιδέες και εμπνεύσεις.


Ερωτικά


.Η διάθεσή σου είναι ερωτική, ο ρομαντισμός επικρατεί στην ατμόσφαιρα και ως ένα σημείο παρασέρνει κι εσένα, οπότε είναι πιθανό κι ένα φλερτ ή μια σύντομη περιπέτεια που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σε αναζωογονήσει. Αν όμως επιδιώκεις κάτι πιο σταθερό, δεν είναι η ώρα για να το αποκτήσεις.


Αν είσαι σε σχέση, θα είναι μια αρκετά ερωτική και μέσα στο συναίσθημα νύχτα για σένα και το σύντροφό σου, ενώ κάποιες εξομολογήσεις του θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα.



ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά


Ομορφιές!



Από την στιγμή που κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου είναι λογικό να θέλουν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση και... βάλε τώρα που γυρίζει! Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στον καλλωπισμό και γενικότερα την περιποίησή του σώματός σου με την συνεισφορά της τεχνολογίας.

Ερωτικά

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου λογικό είναι να έχεις ευδιαθεσία και κέφι και να θέλεις να συναναστραφείς με κόσμο, να κυκλοφορήσεις, ώστε να κλείσει όμορφα η βδομάδα σου. Οι προοπτικές άλλωστε για μια καινούργια γνωριμία είναι αρκετές γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς για κάτι καλύτερο; Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι άλλωστε σε καινούργιους χώρους, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις ερωτικά αυτό που ζητάς και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται.


Αν είσαι σε σχέση, θα σε πιάσει το ρομαντικό σου και θα νιώσεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει από τα αισθήματά σου για το ταίρι σου, γι’ αυτό θα θέλεις να αφιερώσεις τη σημερινή μέρα σε αυτό και να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν ευχαρίστηση.



astrology-gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΑΣΤΡΑ 24/4/17 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ
ΑΣΤΡΑ 24/4/17 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ
https://2.bp.blogspot.com/-jt7mlTQN5EM/WP1MxblxHHI/AAAAAAAEQcg/uMFLH3qOBtgpHzUdUMRuLxWCsmVpz2MgQCLcB/s640/zwdia-Astrologia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-jt7mlTQN5EM/WP1MxblxHHI/AAAAAAAEQcg/uMFLH3qOBtgpHzUdUMRuLxWCsmVpz2MgQCLcB/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/04/24417.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/04/24417.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content