ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105

ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105 Γαλάτεια επεισόδιο 85 Το χωριό ετοιμάζεται για το...


ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105
Γαλάτεια επεισόδιο 85
Το χωριό ετοιμάζεται για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ο Καράγιωρκης οργανώνει την πρώτη συνάντηση μεταξύ του Άγγλου διοικητή και της Γαλάτειας. Ο Πετρής από την άλλη ζητά την βοήθεια του Johnny για να ακυρωθεί το συνοικέσιο. Η Φανούλλα μαθαίνει επιτέλους κάποια νέα για τον πατέρα της αφού πρώτα η Φλουρεντζού πιέσει τον Καράγιωρκη. Στον καφενέ τα βάσανα του Χαμπή πληθαίνουν αφού λόγω βροχών η στέγη μπάζει νερά. Η Ερατώ συναντά τον μουχτάρη για να του επιστρέψει τις φωτογραφίες με την συγκατάθεση του Πετρή, ο οποίος στην αρχή διστάζει. Η Πολύμνια στεναχωριέται που θα περάσει την παραμονή μόνη με τον Καράγιωρκη και η Αντρονίκη είναι απαρηγόρητη που δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει την κόρη της.

Γαλάτεια επεισόδιο 86
Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια επεισόδιο 87
Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια επεισόδιο 88
Μετά την επέμβαση του Πετρή, ο Καράγιωρκης αναβάλλει τον αρραβώνα και ζητά εξηγήσεις από την Ερατώ και τον Μουχτάρη που δεν κάψανε τα σωστά αρνητικά. Ο Αντζουλής συνεχίζει να παρενοχλεί την Αννέττα για να την πάρει να δουλέψει στο καμπαρέ και πείθει τον Μουχτάρη να μην βοηθήσει τον Χαμπή με τον καφενέ για να έχει οικονομικό κίνητρο η Αννέττα.
Η Πολύμνια λέει στον Στράτο ότι συμφωνεί να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Η Ερατώ ανησυχεί μήπως ο Καράγιωρκης κάνει κακό στον Πετρή. Ο Καράγιωρκης εκνευρισμένος ψάχνει να βρει τη Γαλάτεια, η οποία χωρίς να γνωρίζει το θυμό του πατέρα της βρίσκεται μαζί με τον Πετρή.

Γαλάτεια επεισόδιο 89
Ο Καράγιωρκης είναι έξαλλος μετά που πιάνει στα πράσα την Γαλάτεια με τον Πετρή, την κλειδώνει στο σπίτι, βάζοντας και φρουρούς να την φυλάνε. Της ανακοινώνει πως δεν θα ξαναεπιστρέψει στου Μόρφου και πως θα προχωρήσει με τον αρραβώνα της με τον διοικητή του στρατοπέδου Ακρωτηρίου.Η Γαλάτεια εκλιπαρεί τους γύρω της να την βοηθήσουν άλλα όλοι βρίσκονται ανήμποροι μπροστά στο μένος του Καράγιωρκη. Ο Αντζουλής φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο του σχετικά με την Αννέτα, ενώ η Ρίτα καταλαβαίνει τους σκοπούς του.

Γαλάτεια επεισόδιο 90
Ο Πετρής αποφεύγει τους «φύλακες» της Γαλάτειας και μπαίνει κρυφά στο αρχοντικό του Καράγιωρκη και παίρνουν μία απόφαση. Η Ρίτα αρχίζει να ετοιμάζεται για τον γάμο με τον Τζώνυ. Ο Πολυδεύκης αποκαλύπτει στην Ερατώ, ένα σημαντικό γεγονός. Μετά τα νέα που έμαθε, ο Πολυδεύκης σκέφτεται την πιθανότητα να πάει στην Ελλάδα. Όταν ο Χαμπής αναγκάζεται να ζητήσει δουλειά στο μεταλλείο για να καλύψει τα έξοδα της οροφής του καφενέ, η Αννέττα νιώθει άσχημα γιατί το να πάει στο καμπαρέ θα έδινε την οριστική λύση στα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.Η μεγάλη στιγμή πραγματοποίησης του σχεδίου Γαλάτειας και Πετρή, πλησιάζει με το ζευγάρι να ζητά τη βοήθεια των κοντινών τους ανθρώπων για να πετύχει.

Γαλάτεια επεισόδιο 91
Η Γαλάτεια διαβάζει στο γράμμα του Πετρή με το σχέδιο για την φυγή τους και το εξηγά στην Αντρονίκη, την Πολύμνια και την Φλουρεντζού ζητώντας τη βοήθεια τους. Η Φανούλα επισκέπτεται την Γαλάτεια και της λέει πως θα φύγει από το καμπαρέ, όταν ο Johnny κι η Ρίτα παντρευτούν. Ο Καράγιωρκης από την άλλη προσπαθεί να αποτρέψει τη Ρίτα από το να παντρευτεί. Ο Χαμπής εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τον καφενέ, αλλά η Βασιλού δεν δέχεται να πάει να δουλέψει στο μεταλλείο. Ο Πολυδεύκης σκέφτεται να πάει στην Ελλάδα να βρει τον γιο του και η Ευμορφία και ο Στράτος προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η Ερατώ είναι στεναχωρημένη όταν βλέπει τον Πετρή έτοιμο να φύγει με τη Γαλάτεια αλλά του δίνει την ευχή της.

Γαλάτεια επεισόδιο 92
Ο Καράγιωρκης κατηγορεί Φλουρεντζού, Πολύμνια και Αντρονίκη ότι τον πρόδωσαν βοηθώντας τη Γαλάτεια και τον Πετρή να φύγουν. Ο Χαμπής ψάχνει στην Λεμεσό την εξαφανισμένη Αννέτα και τη βρίσκει στο νοσοκομείο όπου αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι πήγε στο καμπαρέ. Αποφασισμένος να σώσει την κόρη του έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντζιουλή, ο οποίος συνωμοτεί με τον μουχτάρη εναντίον του Καράγιωρκη. Η Ρίτα ανησυχεί για τον Johnny που δεν εμφανίζεται στο ραντεβού τους. Ο Στράτος παρακολουθώντας από απόσταση τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της Πολύμνιας αλλά δεν καταφέρνει να κρατηθεί μακριά της, αλλά αυτό θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Γαλάτεια επεισόδιο 93
Η Πολύμνια κι η Αντρονίκη πληροφορούν τον Καράγιωρκη για τις αποφάσεις της Γαλάτειας. Η Ρίτα κατηγορεί τον Αντζουλή για τη στάση του απέναντι στο Χαμπή ενώ ο Μιχαηλάς τον ενημερώνει για όσα έγιναν στο αρχοντικό και αποφασίζουν να το εκμεταλλετούν. Ο Καράγιωρκης κι ο Πετρής, είναι έτοιμοι να συγκρουστούν, ενώ η Αντρονίκη ζητά τη βοήθεια του σχετικά με τις αποφάσεις της Γαλάτειας. Οι υποψίες πως ο Στράτος ετοιμάζεται να ανατινάξει το μεταλλείο, μεγαλώνουν. Ο Πολυδεύκης προβληματίζεται ιδιαίτερα. Έρχονται καταγγελίες από το κυβερνείο, εναντίον του Καράγιωρκη, ενώ ο Μουχτάρης φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Πολύμνια.

Γαλάτεια επεισόδιο 94
Η Φανούλλα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Γαλάτεια. Ο Αντζουλής ρίχνει υπονοούμενα στον Καράγιωρκη για την Πολύμνια κι αυτό τον κάνει έξω φρενών. Ζητά εξηγήσεις από την Πολύμνια που υπεκφεύγει τρομαγμένη. Ο Μουχτάρης την εκβιάζει ότι θα φανερώσει το μυστικό της εκτός κι αν ο Πολυδεύκης σταματήσει ν'ανακατεύεται στα πόδια του. Η πρόταση της παραξενεύει τον Πολυδεύκη, που ρωτά την γνώμη του Στράτου. Ενώ η Αννέττα νιώθει άσχημα που ο πατέρας της αποφάσισε να δουλέψει στο μεταλλείο για να καλύψει τις οικονομικές τους δυσκολίες, εκείνος τραυματίζεται από πτώση γαλαρίας. Ο Πετρής ξαναμιλά στον Καράγιωρκη και του κάνει μία πρόταση.

Γαλάτεια επεισόδιο 95
Ο Καράγιωρκης αναγκάζεται να δεχτεί στο σπίτι του τον Πετρή. Ο Καράγιωρκης εκβιάζει και την Γαλάτεια να πάρει κάποιες αποφάσεις. Η Πολύμνια που δέχεται και αυτή εκβιασμούς από τον μουχτάρη, αναγκάζεται να πάρει το μέρος του άντρα της. Ο Johnny παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το νοσοκομείο και βρίσκεται μπροστά σε δυσάρεστες ανατροπές ενώ η Ρίτα ετοιμάζεται για τον γάμο τους. Στο καμπαρέ η Αννέτα κάνει πρόβες για την επίσημη πρώτη της εμφάνιση ως χορεύτρια, υπό τα βλέμματα του Αντζιουλή ο οποίος παίρνει δυσάρεστα νέα για το καΐκι του από τον Στράτο και την Ευμορφία.

Γαλάτεια επεισόδιο 96
Η σύλληψη του καϊκιού του Αντζουλή με το φορτίο, από τους Γερμανούς, πυροδοτεί νέες υποψίες εναντίον του Στράτου για προδοσία. Ο Καράγιωρκης πείθεται τελικά να αφήσει τη Γαλάτεια να πάει στη Μόρφου, αφού ο Πετρής δεσμεύτηκε να φύγει από το χωριό. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τη Γαλάτεια και μετά όταν τον διώχνει ο Καράγιωρκης επισκέπτεται τον Πετρή και του δίνει ένα τετράδιο το οποίο γράφει κάποιες πληροφορίες οι οποίες τον ενδιαφέρουν.Η Αννέττα κρυφά από τους γονείς της, αρχίζει να δουλεύει στο καμπαρέ, καλυπτόμενη από ένα ψέμα που είπε στους δικούς της. Από τα πρώτα λεφτά από την δουλειά στο καπαρέ βοηθά τον πατέρα της, χωρίς αυτός να γνωρίζει πού τα βρήκε η κόρη του. Ωστόσο το μυστικό της Αννέττας το μαθαίνει η Φλουρεντζού. Η Ρίτα ανησυχεί για τον Johnny γιατί δεν φάνηκε τις τελευταίες μέρες.

Γαλάτεια επεισόδιο 97
Η Γαλάτεια μαθαίνει ότι ο Πετρής θα φύγει από το χωριό χωρίς να ξέρει τους λόγους. Ο Πετρής από την άλλη θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Καράγιωρκης θα τηρήσει τη συμφωνία του. Ο Johnny λέει στην Ρίτα ότι έχει συμπτώματα φυματίωσης και την αποχαιρετά για να πάει στο σανατόριο Κυπερούντας. Ο Μουχτάρης εξακολουθεί να απειλεί την Πολύμνια με αυτά που ξέρει για τον Καράγιωρκη.
Ο Χαμπής κι η Βασιλού μαθαίνουν από την Φλουρεντζού ότι η Αννέττα έχει αρχίσει δουλειά στο καπαρέ κι ο Χαμπής πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Αντζουλή και να την αντικόψει. Ο Πολυδεύκης ζητά να μάθει τι συμβαίνει με την Πολύμνια και τον Στράτο, ενώ ο Στράτος ρωτά τον Αντζουλή τι γνωρίζει για εκείνον και την Πολύμνια. Γαλάτεια και Πετρής αποχαιρετιούνται...

Γαλάτεια επεισόδιο 98
Η Γαλάτεια επιστρέφει στου Μόρφου με την συνοδεία φρουρών αποφασισμένη όμως να συνεχίσει την ζωή της όπως την φαντάστηκε αλλά και να μην χάσει τον Πετρή. Σε συζήτηση που έχει με τον Πολυδεύκη μαθαίνει πληροφορίες για τη δράση του στην αντίσταση. Ο Πετρής στεναχωρημένος οργανώνει την μετακόμιση του στην Λεμεσό, ενώ μαθαίνει πληροφορίες για έναν δυστύχημα που έγινε στο παρελθόν. Η Ρίτα είναι συντετριμμένη από την κατάσταση του Johnny. Η Φλουρεντζού συμβουλεύει τον Στράτο πως για να σταματήσουν οι φήμες γύρω από την Πολύμνια θα πρέπει να κόψουν εντελώς επαφές, ενώ η Πολύμνια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ο Καράγιωρκης αποφασισμένος να αποκαταστήσει την κόρη του ψάχνει καινούργιο γαμπρό. Ο Χαμπής αναστατωμένος για την κατάντια της κόρης του, αποφασίζει να την βγάλει από το καμπαρέ.

Γαλάτεια επεισόδιο 99
Ο Χαμπής με τον Παπάκωστη, παίρνουν την Αννέττα από το καμπαρέ. Ο Πολυδεύκης σιγουρεύεται πως ο Στράτος του λέει ψέματα, για την αποστολή μεταλλεύματος. Ο Καράγιωρκης συνεχίζει να ψάχνει γαμπρό για την Γαλάτεια, την οποία έχει υπό την συνεχή επιτήρηση φρουρού. Ο Χαμπής είναι απογοητευμένος που η Αννέττα του είπε ψέματα. Από την άλλη τα βάζουν με τον Μουχτάρη που ήξερε τα πάντα και δεν είπε τίποτα. Ο Αντζουλής, ο Καράγιωρκης και ο Μουχτάρης χαίρονται για την ασθένεια του Johnny αλλά σκέφτονται ότι θα πρέπει να τα βρουν και με τον αντικαταστάτη του. Ο Πετρής πάει στη Μόρφου και μιλά με τον Πετρή για τις πληροφορίες που γράφει το τετράδιο, ενώ ζητά τη βοήθεια του ώστε να ξεγελάσουν το φρουρό της και να μιλήσει της Γαλάτειας έστω και λίγο

Γαλάτεια επεισόδιο 100
Ο Στράτος πηγαίνει στη Μόρφου για να βρει ένα ύποπτο άτομο και συναντά την Γαλάτεια που του κάνει διάφορες ερωτήσεις για την φιλία του και τις δουλειές που έχει με τον Πολυδεύκη. Ο Στράτος της μιλά με γρίφους. Ο Πετρής συνεχίζει την έρευνα για τον θάνατο του πατέρα της Πολύμνιας και ρωτά πληροφορίες από τη Φλουρεντζού, τη συζήτηση ακούει ο Καράγιωρκης. Η Πολύμνια αποκαλύπτει στην Φλουρεντζού τον εκβιασμό του Μουχτάρη. Η Φανούλα κάνει φάρσα στον Αντζουλή και καταφέρνει να μην πάρει ο Αντζουλής πίσω τα λεφτά που έδωσε στην Αννέττα. Η Ρίτα επισκέπτεται τον Johnny στο σανατόριο. Τις δίνει τα περιοδικά με τις φωτογραφίες του Στεφανή. Στον καφενέ ένας ’γγλος στρατιωτικός φέρνει ένα τηλεγράφημα για τον Χαμπή...

Γαλάτεια επεισόδιο 101
Το χωριό είναι συγκλονισμένο από τα θλιβερά μαντάτα για τον θάνατο του Στεφανή. Ο Χαμπής και η Βασιλού είναι απαρηγόρητοι και η Ρίτα αναλαμβάνει να μεταφέρει τα νέα στην τραγική Φανούλλα. Ο Στράτος ανακαλύπτει πως η Ευμορφία και ο Πολυδεύκης του λένε ψέματα ενώ συναντιέται και με την Γαλάτεια που θέλει όλο και περισσότερο να αναλάβει δράση στην αντίσταση. Καράγιωρκης, Αντζιουλής και μουχτάρης ανησυχούν για τον καινούργιο διευθυντή του μεταλλείου ενώ ο Καράγιωρκης πηγαίνει στην Μόρφου θορυβημένος από τα νέα της επίσκεψης του Πετρή εκεί. Στη συνέχεια η Γαλάτεια μαθαίνει κι αυτή τα τραγικά νέα για τον Στεφανή.

Γαλάτεια επεισόδιο 102
Η Γαλάτεια φτάνει στο χωριό για να συμπαρασταθεί στη Φανούλλα που ζει τον δικό της μαρτύριο μετά την είδηση για το θάνατο του Στεφανή. Ο Καράγιωρκης θυμώνει όταν πληροφορείτε ότι η Γαλάτεια επέστρεψε στο χωριό, αλλά αναγκάζεται να την αφήσει να μείνει με τη Φανούλλα. Η Ρίτα του κάνει θέμα για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη Γαλάτεια. Η Πολύμνια μαθαίνει ότι ο Στράτος πήγε στην Μόρφου. Ο Στράτος ενημερώνει την Ευμορφία για μια αναπάντεχη διαταγή. Ο Πετρής συναντά τυχαία τη Γαλάτεια στο σπίτι της Φλουρεντζούς. Ο Μιχαηλάς απειλεί απροκάλυπτα την Πολύμνια ότι θα αποκαλύψει την σχέση της με τον Στράτο, στον Καράγιωρκη.

Γαλάτεια επεισόδιο 103
Ακόμα ένα τηλεγράφημα φτάνει στον καφενέ και μαθαίνουν ότι το λείψανο του Στεφανή φτάνει στην Κύπρο. Ο Πετρής αναλαμβάνει να κανονίσει τα της κηδείας. Η Πολύμνια εκμυστηρεύεται στον Πολυδεύκη πως ο Μουχτάρης την εκβιάζει γιατί την είδε με τον Στράτο. Η Ευμορφία ενημερώνει τον Πολυδεύκη για την άμεση αναχώρηση της από την Κύπρο αλλά υποψιάζεται πως ο Στράτος ευθύνεται γι’ αυτό επειδή φοβάται μήπως τον αποκαλύψει. Η Ρίτα υποχρεώνεται από τον Αντζουλή να πάει να δουλέψει στο καμπαρέ, παρ’όλο το πένθος της. Ο Καράγιωρκης βάζει ανθρώπους του να προσέχουν την Γαλάτεια και στο χωριό…

Γαλάτεια επεισόδιο 104
Η Γαλάτεια και ο Πετρής ταλαιπωρούνται από την απόσταση που τους έχει επιβληθεί ακόμα και στο χωριό. Ο Πολυδεύκης συστείνη στη Γαλάτεια να είναι προσεχτική όσον αφορά το θέμα της κατασκοπίας ακόμα και από τον Στράτο. Ο Αντζουλής προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Φανούλλα αλλά εκείνη τον κατηγορεί για την κατάληξη του Στεφανή και αποφασίζει να σταθεί κοντά στην οικογένεια του αρραβωνιαστικού της, που πια την αποδέχεται. Ο μουχτάρης περίεργος για την ξαφνική αποχώρηση της Ευμορφίας βρίσκεται μπροστά στις απειλές του Στράτου και του Πολυδεύκη, που τον εκβιάζουν με την σειρά τους να αφήσει ήσυχη την Πολύμνια. Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να μάθει τα κίνητρα της επίσκεψης του Πετρή στου Μόρφου, ανησυχώντας για το τι μπορεί να έχει εναντίον του σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του πεθερού του. Η Πολύμνια μη αντέχοντας τις ενοχές της αποφασίζει να εξομολογηθεί τις αμαρτίες της.

Γαλάτεια επεισόδιο 105
Όλοι περιμένουν το άψυχο σώμα του Στεφανή, που θα έρθει σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού και για την κηδεία που θα ακολουθήσει. Η Αντρονίκη διερωτάτε γιατί ο Πετρής ρωτά να μάθει για τον πατέρα της και τον πεθερό του Καράγιωρκη ενώ κάτι μια συνομιλία του Μουχτάρη και του Καράγιωρκη που θα κρυφακούσει θα τη βάλει σε περισσότερες υποψίες. Ο Στράτος ζητά από τον Αντζουλή πληροφορίες για κάποιους ύποπτους πελάτες στο καμπαρέ. Ο Πολυδεύκης επαναλαμβάνει τον πόθο του να δει το γιο του και σκέφτεται ότι θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο για να πάει να τον βρει. Η Ερατώ του λέει ότι θα τον στηρίξει σε οτι αποφασίσει. Ο Στράτος προσπαθεί να μιλήσει και πάλι στην Πολύμνια αλλά εκείνη αυτή τη φορά τον διώχνει λέγοντας ότι θα ήθελα να φύγει από το χωριό για να τον αποφύγει. Ένας καταπονημένος άγνωστος έρχεται στα Πυτίθκια. Η Φανούλλα, η Βασιλού και η Αννέττα περιμένουν τον Χαμπή και τον Πετρή να φτάσουν με το πτώμα του Στεφανή. Όταν όμως εκείνοι φτάνουν φέρνουν μαζί τους δυσάρεστα νέα…

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Κρίστοφερ Γκρέκο – Καράγιωρκης
Άλκηστης Παυλίδου – Φλουρεντζού
Δέσποινα Μπεμπεδέλη – Μαριγώ
Ειρήνη Κωνσταντίνου – Πολύμνια
Κώστας Δημητρίου – Αντζουλής
Ανδρέας Μελέκκης – Μιχαηλάς (μουχτάρης)
Ανδρέας Αργυρίδης – Χαμπής
Νεοκλής Νεοκλέους – Κυριάκος
Χριστιάνα Λάρκου – Ανδρονίκη
Βαρβάρα Χριστοφή – Γαλάτεια
Χρήστος Τουμάζου – Πετρής
Ιάκωβος Χατζηβασίλη – Στεφανής
Μάρα Κωνσταντίνου – Μαργαρίτα
Ελευθερία Ανδρέου – Φανούλλα
Πάολα Χατζηλαμπρή – Ερατώ
Βασίλης Μιχαήλ- Πολυδεύκης
Μιχάλης Τερλικκάς – Ποιητάρης
Βαλεντίνα Σοφοκλέους – Βασιλού
Χριστιάνα Θεοδώρου – Αννέτα

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Σοφοκλέους και Ελένη Καούλα
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κύρος Ρωσσίδης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωστόπουλος και Πάρις Προκοπίου

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105
ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105
https://3.bp.blogspot.com/-ovwicVF-GR4/WHx0n1CTfhI/AAAAAAAELq4/II_owQ1WZ302_lnh1GDcsjbimihsvP3owCLcB/s1600/galateia%252Bepisodia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-ovwicVF-GR4/WHx0n1CTfhI/AAAAAAAELq4/II_owQ1WZ302_lnh1GDcsjbimihsvP3owCLcB/s72-c/galateia%252Bepisodia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/01/85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/01/85-86-87-88-86-90-91-92-93-94-95-96-97.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content