ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 627-628-629-630-631-632-633-634-635-636-637

Μπρούσκο 627-628-629-630-631-632-633-634-635-636-637 Mprousko, Μπρούσκο – Επεισόδια 627 Προκειμένου να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα των τοκογ...

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Μπρούσκο 627-628-629-630-631-632-633-634-635-636-637 Mprousko,
Μπρούσκο – Επεισόδια 627

Προκειμένου να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα των τοκογλύφων, ο Ανδρέας συμμαχεί με τον Σήφη, δίχως όμως να του αποκαλύψει ακόμα την εμπλοκή του Αλκιβιάδη. Ο Ματθαίος, προβάλλοντας τη σχέση του με τη Στέλλα, προκαλεί τη ζήλια της Αναστασίας. Η αντίδρασή της, αλλά κι η επιθετικότητά της στο πρόσωπο της Χρυσάνθης, ενοχλούν τον Ανδρέα. Η Δάφνη, παλεύει με νύχια και με δόντια να τα συμβιβάσει στον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Την ίδια στιγμή, στη Κρήτη, ο Χαρίδημος παρηγορεί τον Μύρο.. που παραστράτησε. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο, μπαίνουν στην τελική ευθεία για το «χτύπημα» που ετοιμάζουν, νοθεύοντας τα κρασιά του Παύλου. Παράλληλα ο Σήφης παίρνει μεγάλη χαρά όταν η Άλκηστις του ανακοινώνει ότι την επομένη φεύγουν για Άμστερνταμ. Στο σπίτι των Ματθαίων, ο Νεκτάριος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν η Μαρίνα σκαλίζοντας το κινητό του βρίσκει φωτογραφίες του ετεροθαλή αδελφού της.

Μπρούσκο – Επεισόδια 628

Η Μαρίνα ζηλεύει και κάνει σκηνή στον Νεκτάριο για τη φωτογραφία του μωρού του που βρήκε στο κινητό του, ενώ έρχεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όταν η Δήμητρα το αναγνωρίζει. Ο Πάτροκλος συνεχίζει τις δοσοληψίες με τον Αλκιβιάδη στην Αθήνα.. και ειδοποιεί την Δήμητρα ότι θα ξαναπάει κρυφά στην Κύπρο προκειμένου να βρεθεί μαζί της.. Ο Σήφης και η Άλκηστις προγραμματίζουν το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ κι αυτή του υπόσχεται ότι με το που θα επιστρέψουν θα βάλει μπρος για το διαζύγιο. Τα σχέδια τους όμως ανατρέπονται όταν ο Αλκιβιάδης επιστρέφει εσπευσμένα στην Κρήτη εξαιτίας της μητέρας του.Η Μελίνα παρακαλεί τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο, παρόλα αυτά τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα, αφού ο Ματθαίος επιμένει να θεωρεί την Μελίνα πρόβλημα για την εταιρία. Σε σύγκρουση έρχεται και η Αναστασία με τον Παύλο και τον Ανδρέα για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αποδεχτεί την Χρυσάνθη. Στο άκουσμα ότι ο Μύρος κοιμήθηκε με την Τζιβαγέρα.. η Αρχοντοπούλα και η Κουκίτσα του ορμάνε και διεκδικούν κι αυτές μια ερωτική βραδιά μαζί του.. ενώ ο Χαρίδημος, πανικόβλητος, παρακαλεί τον Μύρο να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρα του. Από την άλλη, η Δάφνη με το που μαθαίνει για την κοπέλα που βγαίνει ο Μύρος, φεύγει άρον- άρον από την Κύπρο και συναντά το ζευγάρι στο καφενείο της Κωνσταντίνας.

Μπρούσκο – Επεισόδια 629

Η Μελίνα, μετά από μεγάλη προσπάθεια πείθει τον Αχιλλέα να πάνε ταξίδι στο Άμστερνταμ, προκειμένου να καλύψουν τον Σήφη . Η Δάφνη, αφού έχει επιστρέψει άρον-άρον στα Χανιά, «τσιμπάει» στο δόλωμα που της ρίχνει ο Μύρος και δεν έχει σκοπό να χάσει αυτή τη μάχη με κανένα τρόπο. Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη είναι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερε να φέρει τον Σήφη στο σπίτι της και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Ο Ματθαίος, αγανακτισμένος με τις φοβίες της Στέλλας της ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσουν. Ο Διαμαντής ενόψει της δίκης του, προετοιμάζει με τον Αλκιβιάδη την γραμμή της υπεράσπισής του, αφού αυτή τη φορά θέλει να αθωωθεί οριστικά. Ο Πάτροκλος πάλι βρίσκεται κρυφά στην Κύπρο και συναντιέται με τη Δήμητρα, ενώ ο Νεκτάριος νιώθει πια έτοιμος να αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Ο Χαρίδημος κάνει μια κίνηση που θα αποκαλύψει μια έκπληξη που αφορά αυτόν και τη σχέση του με τον Μύρο.

Μπρούσκο – Επεισόδια 630

Παρότι το ταξίδι στο Άμστερνταμ προσφέρεται για ρομαντικές και ξέγνοιαστες στιγμές των δύο ερωτευμένων ζευγαριών, ο Αχιλλέας κι η Άλκηστις, δεν διστάζουν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Μελίνας. Ο Διαμαντής, θεωρώντας τον Μύρο εμπόδιο στην επανένωσή του με τη Δάφνη, επιζητά την τιμωρία του νεαρού Κρητικού. Την ίδια στιγμή ο Μύρος αγωνιά περιμένοντας την απάντηση της Δάφνης στη πρόταση γάμου που της έχει κάνει. Ανδρέας κι Αναστασία, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, κάτι που θα ενοχλήσει αρκετούς.Στη Κύπρο, η Στέλλα καλείται να επιλέξει μεταξύ Ματθαίου και.. μικροβίων, ενώ η Αλίκη τρέμει μήπως ο Χρήστος ξεμυαλιστεί με την όμορφη και νέα οικιακή βοηθό που προσέλαβε. Η έντονη ανησυχία του Χαρίδημου, γίνεται αντιληπτή απ’ τη Κωνσταντίνα και ζητάει να μάθει την αιτία. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής επιπλήττει τον Πάτροκλο για τις επαφές που εξακολουθεί να διατηρεί με την Δήμητρα, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος αποφασίζει ν’ αποκαλύψει στην τελευταία τα πάντα για τη διπλή ζωή που ζει.

Μπρούσκο – Επεισόδια 631

Η Δήμητρα έχει υποστεί τεράστιο σοκ μετά την αποκάλυψη του Νεκτάριου για την Αλεξάνδρα και το μωρό και τα έχει βάλει με όλους τους Ματθαίους. Στο μεταξύ, στο Άμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας, όσο και η Άλκηστις, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μακριά τη Μελίνα από τον Σήφη, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η Αναστασία και ο Ματθαίος έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως Αχιλλέας και Σήφης τους έχουν πει ψέματα για το ταξίδι στο Άμστερνταμ. Η Δάφνη και ο Μύρος ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν σε ένα μήνα και ο Χαρίδημος βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην απόγνωση, καθώς φοβάται την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του. Η μέρα της δίκης του Διαμαντή έχει φτάσει και όλοι έχουν αγωνία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Στέλλα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Ματθαίο και τον καλεί στο σπίτι της για δείπνο, με ολέθριες, για άλλη μια φορά, συνέπειες.

Μπρούσκο – Επεισόδια 632

Ματθαίος κι Αναστασία, «στριμώχνουν» συγχρόνως τον Αχιλλέα και τον Σήφη αντίστοιχα, ζητώντας να τους αποκαλύψουν την πραγματική αιτία του ταξιδιού τους στο Άμστερνταμ. Ο Πάτροκλος, μ’ εντολή του Διαμαντή, τρομοκρατεί τον Χαρίδημο, προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην ομολογήσει την αλήθεια στον Μύρο. Ο Μηνάς σπάει τα νεύρα της Γεσθημανής με τους αλλεπάλληλους κι αιφνιδιαστικούς ελέγχους του, ενώ η Δάφνη ετοιμάζεται να καταπλήξει τα πλήθη μ’ έναν χλιδάτο γάμο. Στο μεταξύ στην Κύπρο, η Στέλλα έχει πιάσει λυτούς και δεμένους, παρακαλώντας τους να μεσολαβήσουν να τα βρει ξανά με τον Ματθαίο. Την ίδια στιγμή η Δήμητρα, έχοντας εξαγριωθεί απ’ την διπλή ζωή του Νεκτάριου, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα με επιθετικές διαθέσεις. Οι ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στο Άμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όσο κι ο Σήφης με την Άλκηστη, θα διακοπούν απότομα απ’ την ξαφνική παρουσία εκεί.. του Αλκιβιάδη.

Μπρούσκο – Επεισόδια 633

Ο ξαφνικός ερχομός του Αλκιβιάδη στο Άμστερνταμ προκαλεί πανικό στην Άλκηστη και αναγκάζει τον Σήφη, αλλά και τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να αλλάξουν ξενοδοχείο. Η Δήμητρα επιτίθεται με σφοδρότητα στην Αλεξάνδρα, καθώς το πρόβλημά της είναι τα περιουσιακά στοιχεία του Νεκτάριου, που θέλει να παραμείνουν στα δικά της παιδιά. Η Στέλλα φοβάται να κοιμηθεί μόνη της στο σπίτι της και καταλήγει φιλοξενούμενη στον καναπέ των Ματθαίων. Ο Αντρέας με τον Αλέξη μπλέκουν σε ένα επεισόδιο με κάποιον «μπράβο» του Αλκιβιάδη και ο Αντρέας πυροβολεί και τον σκοτώνει. Η Δάφνη κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον γάμο της και ο Μύρος προσπαθεί να την προσγειώσει, ενώ στο μεταξύ ο Χαρίδημος έχει πέσει σε βαθιά μελαγχολία από τις πιέσεις του Διαμαντή και του Πάτροκλου. Ο Αχιλλέας παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό στην Κύπρο προκειμένου να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Μελίνας και η απάντηση του γιατρού θα αποτελέσει για το ζευγάρι μια μεγάλη έκπληξη.

Μπρούσκο – Επεισόδια 634

Η ευτυχία του Αχιλλέα και της Μελίνας είναι απερίγραπτη, μπροστά στην προσμονή της απόκτησης ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους. Αντίθετα ο Σήφης, ενοχλημένος απ’ την ξαφνική παρουσία του Αλκιβιάδη στο Άμστερνταμ, δείχνει αποφασισμένος να χωρίσει με την Άλκηστη. Στη Κρήτη, ο Ανδρέας, μαθαίνει ότι ο άντρας που πυροβόλησε κατέληξε κι ανησυχεί πλέον σοβαρά για την ζωή του Αλέξη. Παράλληλα ο Πάτροκλος έχει σε στενό μαρκάρισμα τον Χαρίδημο, απαιτώντας του να σταματήσει με κάθε τρόπο τον γάμο της Δάφνης με τον Μύρο, ενώ ο Διαμαντής φαίνεται να διασκεδάζει προκαλώντας την οργή του Παύλου. Η συμπεριφορά της Δήμητρας γίνεται όλο και πιο επιθετική προς τον Νεκτάριο, ενώ η Αλεξάνδρα παίρνει τη απόφαση να φύγει οριστικά απ’ τη Κύπρο. Οι νέες φοβίες της Στέλλας, κάνουν τον Ματθαίο ν’ αναπολεί στιγμές του με την Αναστασία. Στο μεταξύ οι ώρες περνούν κι ο Αλκιβιάδης περιμένει έξαλλος να εμφανιστεί η Άλκηστις, την ίδια στιγμή που εκείνη έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του Σήφη!

Μπρούσκο – Επεισόδια 635

Ο Σήφης με την Άλκηστη τρομοκρατημένοι.. βρίσκουν μια δικαιολογία να πει στον Αλκιβιάδη για τις τόσες ώρες απουσίας της.. εκείνος όμως είναι εκτός εαυτού και για ακόμα μια φορά, γίνεται βίαιος και εξαιρετικά απειλητικός απέναντί της. Έτσι η Άλκηστις ζητάει από τον Σήφη να φύγουν από το Άμστερνταμ, αφού φοβάται ότι ο Αλκιβιάδης της έστησε παγίδα για να την παρακολουθήσει. Ο Ματθαίος έχει φτάσει στα όρια της ανεκτικότητας του με την Μελίνα στην εταιρία, και σε έξαλλη κατάσταση ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι η απόφαση του για την απόλυση της, είναι τελεσίδικη.. Η Δήμητρα συμβουλεύεται δικηγόρο για τα περιουσιακά του Νεκτάριου και βάζει τους όρους της.. ενώ ο Νεκτάριος προσπαθεί να προλάβει την Αλεξάνδρα, προτού αναχωρήσει για το εξωτερικό με το μωρό τους.. Ο Ματθαίος έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν η Μαρίνα τον βλέπει με την Στέλλα, μαζί στο κρεβάτι.. Ο Διαμαντής είναι πολύ ευχαριστημένος αφού τα χαλασμένα κρασιά με την φίρμα του Παύλου, έχουν βγει στην αγορά με εντολή του Πάτροκλου.

Μπρούσκο – Επεισόδια 636

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και ο Σήφης με την Άλκηστη επιστρέφουν από το Άμστερνταμ στην Ελλάδα, αλλά κι εκεί τους περιμένουν νέα προβλήματα. Ο Ματθαίος έχει πεισμώσει και δεν θέλει με τίποτα την Μελίνα στην εταιρία. Η Μελίνα από την πλευρά της, θυμώνει με τον Αχιλλέα γιατί πιστεύει πως δεν την εμπιστεύεται και δεν εκτιμά τις ικανότητές της στη δουλειά. Στα Χανιά, ο Αλκιβιάδης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη, να παρατήσει τη δουλειά της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Ο Παύλος προειδοποιεί τον Πάτροκλο να μην ξαναμιλήσει άσχημα στη Χρυσάνθη κι αυτός σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματά του, αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Κι ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να εκβιάζει τον Χαρίδημο, στο σπίτι του Μύρου εμφανίζεται ξαφνικά η μανούλα του από το Τέξας.. και οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα είναι μία μεγάλη έκπληξη για όλους!!!

Μπρούσκο Επεισόδια 637-638-639-640-641-642-643-644

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 627-628-629-630-631-632-633-634-635-636-637
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 627-628-629-630-631-632-633-634-635-636-637
https://4.bp.blogspot.com/-IT6yAEppRQ8/WD-SNUumEHI/AAAAAAAEIXs/xAZgESCp01kWYdeH_CGRSUDDtJszxyiHACLcB/s1600/brousko-episodes.gif
https://4.bp.blogspot.com/-IT6yAEppRQ8/WD-SNUumEHI/AAAAAAAEIXs/xAZgESCp01kWYdeH_CGRSUDDtJszxyiHACLcB/s72-c/brousko-episodes.gif
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/12/mprousko-627-628-629-630-631-632-633.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/12/mprousko-627-628-629-630-631-632-633.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content