Γαλάτεια EPISODIA 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66-67

ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66 Galateia ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 57 Ο Καράγιωρκης δεν θέλει την δίωξη του Στεφανή, για να μη...

Galateia 51-52-53-54-55-56
ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66 Galateia
ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 57
Ο Καράγιωρκης δεν θέλει την δίωξη του Στεφανή, για να μη παρουσιαστούν οι φωτογραφίες που τον ενοχοποιούν. Ο Στράτος εκπέμπει με τον ασύρματο. Η Φανούλλα ενημερώνει τον Αντζουλή για την απόφαση της για την έκτρωση. Ο Τζώνυς φέρνει δώρο και καλοπιάνει την Ρίτα. Ο Στεφανής στο κρατητήριο θεωρεί τον εαυτό του φονιά, ενώ ο Χαμπής αγωνιά για τον γιο του. Ο Πετρής ενημερώνει τον Στεφανή για την εξέλιξη της υγείας του μαχαιρωμένου. Η συμπεριφορά του Πολυδεύκη βάζει σε υποψίες Γαλάτεια και Αντρονίκη, ενώ η Γαλάτεια θεωρεί τον πατέρα της υπεύθυνο για τη στάση του Πετρή απέναντι της, ενώ η Ρίτα αναγκάζει τον Καράγιωρκη να παραδεχτεί το μυστικό τους.

ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 58
Ο Λευτέρης προσπαθεί να παρηγορήσει τη Γαλάτεια με τα όλα όσα έγιναν με τον πατέρα της. Ο Καράγιωρκης ξανα κάνει πρόταση στον Αντζουλή να αγοράσει το καμπαρέ. Ρίτα και Φανούλλα ονειρεύονται μεγάλη καριέρα με την καθοδήγηση του Johnny, αλλά ο Στεφανής δυσαρεστείτε από τα νέα. H Αντρονίκη προσπαθεί να ψαρέψει τον Πολυδεύκη για την περίεργη συμπεριφορά του την προηγούμενη μέρα. Ενώ η Μαριγώ έρχεται να αποχαιρετίσει την Πολύμνια, ο Στράτος δείχνει πιο έντονα το ενδιαφέρον του για την Πολύμνια. Στράτος και Πολυδεύκης είναι και οι δύο στην αντίσταση και αναγνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Αντζουλής για να καλοπιάσει την Φανούλλα της κάνει δώρο ένα αποκαλυπτικό φόρεμα.Η Ερατώ παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Πετρή στη Μόρφου. Όταν ο Πετρής φτάνει στη Μόρφου για να δει τη Γαλάτεια, αυτό που βλέπει τον συνταράσσει.

ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 59
Η Γαλάτεια και Πετρής συναντιούνται αλλά η εμφάνιση του Λευτέρη κάνει την κατάσταση πολύ άβολη. Ο Λευτέρης της λέει για τη συνάντηση που είχε το προηγούμενο βράδυ. Ο Στεφανής δέχεται πιέσεις να δώσει τις φωτογραφίες με αντάλλαγμα να βγει από την φυλακή. Ο Στράτος κι ο Πολυδεύκης εδραιώνουν την φιλία τους, μέσα από το κοινό τους ενδιαφέρον για την Αντίσταση. Η Ρίτα κάνει παρατήρηση στη Φανούλλα για την εμφάνιση της το προηγούμενο βράδυ, αλλά η Φανούλλα την κατηγορεί ότι ζηλεύει. Ο Αντζουλής μαθαίνει για τις προτάσεις που έκανε στη Φανούλλα και τη Ρίτα ο Johnny. Η Μαριγώ αποχαιρετά την φίλη της και της εκμυστηρεύεται μια υποψία της.Στην προσπάθεια της να βρει ποια είναι η μάνα της και με τα όσα έμαθε για την Ερατώ φοβάται μήπως είναι αδέλφια με τον Πετρή.

ΓΑΛΑΤΕΙΑ επεισόδια 60
Η Μαριγώ φεύγει για Χίο. Ο Στεφανής βγαίνει από την φυλακή, αφού δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του. Πηγαίνει στο καμπαρέ όπου βλέπει τη Φανούλλα να τραγουδά με το προκλητικό φόρεμα. Ο Πολυδεύκης καλεί τον Στράτο στο σπίτι της Πολύμνιας για φαγητό. Η Πολύμνια κολακεύεται από την συμπεριφορά του Στράτου.Η Αντρονίκη βλέπει τον σταυρό του Λευτέρη και προβληματίζεται... Η Γαλάτεια φταίει τον πατέρα της για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της αλλά και η Φανούλλα. Η Αντρονίκη λέει στην Πολύμνια για τις σκέψεις της Γαλάτειας σχετικά με το ποια είναι η μητέρα της, και οι δύο Πολύμνια παρακαλούν τον Καράγιωρκη να της πουν την αλήθεια. Ο Πετρής απογοητευμένος από τη Γαλάτεια αποφασίζει να μείνει τελικά στο χωριό.

Γαλάτεια επεισόδιο 61
Η πολιορκία του Τζώννυ στην Ρίτα φαίνεται να έχει αποτελέσματα αλλά ενοχλεί ιδιαίτερα τον Αντζουλή και τον Καράγιωρκη που προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απομακρύνουν. Στου Μόρφου η Αντρονίκη βρίσκεται στα χνάρια μιας συγκλονιστικής ανακάλυψης που αφορά τον Λευτέρη. Στο χωριό η Πολύμνια ανοίγεται όλο και περισσότερο στον Στράτο και ο Πολυδεύκης είναι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση με την Ερατώ. Η Φλουρεντζού προσπαθεί να μάθει περισσότερα για το Στράτο εν ο κρυολογημένος μουχτάρης στρέφεται στον Πετρή που η θλίψη του για την Γαλάτεια φαίνεται να έχει επιπτώσεις και στην δουλειά του. Η Στεφανής είναι απελπισμένος με τη Φανούλα και παίρνει μια σοβαρή απόφαση.


O Μουχτάρης απειλεί τον Πετρή μετά το λάθος που έκανε με το φάρμακο που του έδωσε. Στου Μόρφου η Αντρονίκη κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη που θα επηρεάσει τη ζωή της Γαλάτειας. Η Βασιλού φέρνει και επίσημα προξενιά στην Ερατώ για τον Πετρή εκ μέρους της Αννέττας. Ο Χαμπής μαθαίνει για την απόφαση του Στεφανή να πάει εθελοντής. 

Η Φανούλα είναι απαρηγόρητη. Η Πολύμνια γίνεται δέκτης μιας ιδιόμορφης εξομολόγησης. Η Ρίτα με τον Johnny έρχονται όλο και πιο κοντά ενώ ο Καράγιωρκης και ο Αντζιουλής καταλήγουν σε σχέδιο εξουδετέρωσης του Εγγλέζου. Η Αννέττα αποφασίζει να πάρει την ευθύνη πάνω Η Ερατώ πιέζει τον Πετρή να δεχτεί το προξενιό της Αννέττας, ενώ η Γαλάτεια μαθαίνει για τη συγγένεια της Αντρονίκης με τον Λευτέρη. 



Γαλάτεια επεισόδιο 63

 Ενώ η Γαλάτεια χαίρεται για τη συγγένεια του Λευτέρη με την Αντρονίκη, η Αντρονίκη ανησυχεί. Η Ερατώ επιμένει στο προξενιό Πετρή - Αννέττας αλλά η Φλουρεντζού λέει πως έχει άλλα σχέδια για την Αννέττα. 

Η Βασιλού μετανιώνει για τη στάση της απέναντι στο Στεφανή όταν μαθαίνει πως ο γιος της κατετάγη στο στρατό. Ο Στράτος και ο Πολυδεύκης, στέλλουν το μετάλλευμα με πλοίο, μαζί και φυγάδες Γάλλους Παρτιζάνους. Ο Πετρής συγκινήτε αλλά δεν δέχεται την αυτοθυσία της Αννέττας. Η Πολύμνια προσπαθεί να πείσει τη Γαλάτεια να ξαναμιλήσει με τον Πετρή. Ο Πετρής λέει στην Ερατώ ότι μπορεί να χώρισε με τη Γαλάτεια αλλά δεν θέλει να παντρευτεί καμία άλλη και έτσι χάλασε το προξενιό που του έκανε. Ο Καράγιωρκης εκβιάζει τον Πετρή για το λάθος φάρμακο που έδωσε στον Μουχτάρη. 

Γαλάτεια επεισόδιο 64

Ο Πετρής, η Αννέττα και η Φανούλλα προσπαθούν να βρουν το Στεφανή. Ο Καράγιωρκης μαθαίνει από τον Μουχτάρη ότι η υπόθεση με τον Αρκόγιαννο προχωρά ώστε να στήσουν ενέδρα στον Johnny. Η Ρίτα θα παγιδεύσει, μέσω της Φανούλας τον Αντζουλή. Φλουρεντζού και Στράτος ανησυχούν για τη Μαριγώ περιμένοντας νέα αν έφτασε στη Χίο. Η Αννέττα μιλά στον Άγγλο αρχίατρο για να βοηθήσει τον Πετρή σε περίπτωση καταγγελίας, αυτή η είδηση χαροποιεί τον Πετρή.
Γαλάτεια επεισόδιο 65

Στην προσπάθεια του να εξηγήσει στη Γαλάτεια την παρεξήγηση που έγινε, ο Πέτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Καράγιωρκη ο οποίος τον κτυπά. Η Πολύμνια απογοητευμένη από τον Πετρή, του επιρρίπτει ευθύνες για την στενοχώρια της Γαλάτειας. Η Φανούλα, ο Χαμπής, η Ρίτα κι η Φλουρεντζού πηγαίνουν να βρουν τον Στεφανή, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που τους αφήνει πολύ ανήσυχους για την τύχη του. 

Ο Πετρής επισκέπτεται τον αρχίατρο, κι εκεί τον περιμένουν αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Καράγιωρκης κι ο Αντζουλής ετοιμάζονται για τη νύχτα της δολοφονίας του Τζώννυ. Η Γαλάτεια επιστρέφει στο χωριό καταβεβλημένη από την προδοσία του Πετρή. Εκεί ο Λευτέρης την ενθαρρύνει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για έκθεση, αλλά η Αντρονίκη παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της φιλίας τους ανησυχεί μήπως αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο. 


Γαλάτεια επεισόδιο 66

Η Γαλάτεια παίρνει γράμμα από τον Πετρή που της μιλά για τη σχέση τους. Γράμμα παίρνει κι ο Στράτος, από την Μαριγώ, που τον πληροφορεί ότι έφθασε στη Χίο, αλλά δεν βρήκε την κόρη της. Μια αρρώστια στο χωριό θα φέρει το Μουχτάρη μπροστά στις συνέπειες της κακοδιαχείρησης του. 
Η Φλουρεντζού όταν το μαθαίνει αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.. Αντζουλής, Καράγιωρκης και Μουχτάρης αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την παγίδα που έστησαν στον Johnny μια και έφτασε η μεγάλη μέρα. Ο Πετρής θα δεχτεί έναν επικίνδυνο τραυματία στο ιατρείο, ενώ χειρότερα μαντάτα τον περιμένουν σχετικά με την Ερατώ.

Γαλάτεια επεισόδιο 67
Τα νέα της απαγωγής της Ερατώς σκορπίζονται σε όλο το χωριό. Ο Πετρής είναι εγκλωβισμένος στο ιατρείο με τους ληστές, υπό την απειλή για τη ζωή της μητέρας του αν δεν θεραπεύσει τον ασθενή χωρίς να μάθει κανείς τίποτα για το ποιος είναι ο ασθενής του.Ο Πολυδεύκης και η Φλουρεντζού αρνούνται να μείνουν άπραγοι. Ο μουχτάρης, ο Αντζιουλής και ο Καράγιωρκης προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος με την απόπειρα δολοφονίας του Johnny, ενώ Ρίτα και Φανούλλα τηρούν σιγήν ιχθύος. Τα νέα φτάνουν και στου Μόρφου. Η Αντρονίκη και η Γαλάτεια έρχονται στο χωριό για να είναι κοντά στα γεγονότα. Η Γαλάτεια παίρνει μια τολμηρή απόφαση.
GALATEIA NEA EPISODIA

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Γαλάτεια EPISODIA 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66-67
Γαλάτεια EPISODIA 57-58-59-60-61-62-63-64-65-66-67
https://2.bp.blogspot.com/-1oWHR_lYL60/WCiEZ4yvaaI/AAAAAAAEHG4/8OnnSU55vao9IU0ASo4Iz49WJaTf_wVMwCLcB/s1600/galateia%252Bepisodia.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-1oWHR_lYL60/WCiEZ4yvaaI/AAAAAAAEHG4/8OnnSU55vao9IU0ASo4Iz49WJaTf_wVMwCLcB/s72-c/galateia%252Bepisodia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/12/episodia-57-58-59-60-61-62-63-64-65-66.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/12/episodia-57-58-59-60-61-62-63-64-65-66.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content