Kara sevda, ο EMIR στη φυλακη για φονο

Κεμαλ: οταν μπει ο Εμιρ φυλακη, δε θα υπαρχει γυρισμος για τιποτα... Ο Κεμαλ ειναι αποφασισμενος να τιμωρησει τον Εμιρ!Παιρνει τηλ τη...

sirial365
Κεμαλ: οταν μπει ο Εμιρ φυλακη, δε θα υπαρχει γυρισμος για τιποτα...
Ο Κεμαλ ειναι αποφασισμενος να τιμωρησει τον Εμιρ!Παιρνει τηλ την αστυνομια γιατι αυτο ειναι το σωστο μα ο Εμιρ θελει να φυγει.
Η Νιχαν (αμα της δωσω μια μπουνια λετε να με συλλαβει ο αστυνομος? Οχι γιατι πραγματικα δεν την αντεχω αλλο φανταστειτε ο Κεμαλ)
Η Νιχαν λοιπον λεει στον Εμιρ "Εμιρ και να φυγουμε εμεις αυτος θα μεινει εδω , Θες να ερθουν να σε παρουν απ'το σπίτι?"
Η Ασου τρομοκρατιμενη ας μην ξεχναμε οτι η ιδια δεν εχει ιδεα για τιποτα.Βασικα δεν εχει ιδία για το οτι ο θειος της την χρησημοποιει για την δικη του εκδικηση.Θα τιμωρησει τον Γκαλιπ παιρνοντας του απο τα χερια και τα δυο του τα παιδια οπως εκεινος πηρε απο εκεινον την Μουζγκιαν.
Ο Εμιρ δινει οδηγιες στην Νιχαν. Δεν το κανεις για μενα ,για τον αδερφο σου το κανεις.
Εδω πραγματικα δεν θελω καθολου να ασχοληθω με την Νιχαν ,δεν θελω να σχολιασω τιποτα περισσοτερο απ αυτο που βλεπουμε.
Ο Κεμαλ λεει στον Εμιρ οτι θα οδηγησει την δικαιοσυνη-αρχες στην πορτα του Εμιρ με τα ιδια του τα χερια...
Εφτασε ο πολιτσμαν και απ'οτι φανηκε εχει κατι προηγουμενα με τον Εμιρ. Τον ξερει ,δεν τον σεβεται ως Κοζντζιογλου αρα...
Η Νιχαν δε θελει να αναφερθει τιποτα σχετικα με εκεινο το βραδυ μα ο Κεμαλ της λεει πως ειναι αδικια. Ποσοι ακομα θα πεθανουν για να ειναι σωος και αβλαβης ο Οζαν?
Η Νιχαν λεει στον Κεμαλ να μην χρησημοποιησει τον Οζαν για να την πληγωσει και ο Κεμαλ της λεει οτι αν ηθελε να την πληγωσει με τον αδερφο της θα το εκανε προπολλου. Αυτο της ειπε δεν εχει να κανει με σενα.
Κι εδω τωρα θα πω δυο λογια.
Παμε καλα? Η Νιχαν λεει στον Κεμαλ να μην την πληγωσει με τον Οζαν? Τοσο λιγο τον ξερει? Αυτη η να μην την χαρακτηρισω εχει πληγωσει κοσμο και κοσμακη και ειναι διπλα στον Εμιρ που την εχει χιλιοπληγωσει κανοντας δολοφονο τον Οζαν και αυτη μιλα ετσι στον Κεμαλ?
Φορτωνω πολυ και δε μ'αρεσει!
Στην καταθεση το λαγονικο ο αστυνομικος κατεληξε στο γεγονος του οτι ο Εμιρ και η Νιχαν λενε ψεματα,ο Κεμαλ λεει ακριβως τα γεγονοτα αλλα οχι αυτα που ξερει.
Ο Κεμαλ του λεει πως δε θελει να την πληρωσει κανενας αλλος εκτος απο τον ιδιο τον ενοχο.
Η Νιχαν αγωνια για τον Κεμαλ (ας μην πω καμια κουβεντα) και παει να τον ρωτησει τι εγινε. Εκεινος της λεει να μην τον πλησιαζει πια και πως τα αθωα ματακια να τα κρατησει για τον αντρα της.
Η Νιχαν καταληγει στο συμπερσαμα οτι την μισει(μεταξυ μας αυτο το διαστημα δεν ειναι και ο μονος) κι εκεινος της λεει πως δεν υπαρχει επιστροφη και δεν θα επιτρεψει στον εαυτο του να γυρισει στα παλια.
Η Νιχαν μισει τον εαυτο της επειδη σκυβει το κεφαλι στον Εμιρ,επειδη καλυπτει εναν φονο και γινεται συνενοχη επειδη βλαπτει οσους αγαπα. ( Μεταξυ μας δεν ειναι η μονη που μισει τον εαυτο της και πολυ καλα κανει)
Ο Εμιρ την προκαλει πανε να με καταδωσεις της ειπε. Εγω θα βρω τροπο να σωθω της ειπε αλλα ο Οζαν θα σαπισει στη φυλακη. Και μην νομιζεις οτι θα σμιξεις με τον Κεμαλ. Θα τον εξαφανισω της ειπε.
Τωρα ο Κεμαλ λεει στον Ζεχιρ οτι οταν τελειωσουν ολα αυτα δηλαδη οταν μπει ο Εμιρ φυλακη,οταν αποδειχθει οτι ο Οζαν ειναι θυμα κτλ δε θα υπαρχει γυρισμος για τιποτα. Ειτε ο Εμιρ ειναι στη ζωη της Νιχαν ειτε οχι ,εγω δεν θα ειμαι στη ζωη της απο δω και μπρος ειπε στον Ζεχιρ.
Τελικως για να μην τα πολυλογω γιατι δεν εχει και πολλα να πω καταληξαμε οτι το παρτυ θα δοθει στην εταιρια του Κεμαλ γιατι η Νιχαν δε θελει καμια αναμειξη με την εταιρια του Εμιρ.
Ο Χακι μαθαινει οτι του απομειναν λιγες μερες και δε θελει να τις περασει στο νοσοκομειο πρεπει να κανει σημαντικα πραγματα πριν φυγει.
Η Νιχαν ζηταει να δει τον Κεμαλ γιατι λετε? Για να του ζητησει να μην προδωσει τον Οζαν στην αστυνομια.
Ξερετε εδω φαινεται ξεκαθαρα οτι η Νιχαν δεν μενει διπλα στον Εμιρ για τον Κεμαλ αλλα για τον Οζαν.
Γιατι αλλιως θα παρεδιδε τον Οζαν η ιδια ,θα εμπαινε φυλακη και ο Εμιρ αρα κινδυνος μηδεν για τον Κεμαλ.
Ο Τουφαν λεει στην Ασου οτι αν δωσει στον Κεμαλ τα στικακια που εχει ,ο Κεμαλ θα δωσει τα στικακια στην αστυνομια ,ο Εμιρ θα μπει φυλακη κι αυτη θα σωθει.
Ειναι ιδεα του Τουφαν ο θειος δεν εχει καμια ιδεα γιατι αν ειχε δε θα το επετρεπε.
Τελικα η Ασου δεχεται με τον ορο ο Κεμαλ να μην την ξαναψαξει ποτε. Αλλαζει τα στικακια και κρατα αυτο που θα κανει ολη τη δουλεια.
Ο Κεμαλ αφηνει ελευθερα τα περιστερια και κρατα στο χερι του ενα που το αποχαιρετα "μακαρι να μην γυρισεις πισω"
Αφηνει ελευθερη τη Νιχαν με αλλα λογια. Την απελευθερωνει απο τα δεσμα του Εμιρ.,
Τελος να πω οτι στη δημοπρασια ενω δινει το μεγαλυτερο ποσο για να χορεψει με την Νιχαν στο τςλος δεν δεχεται αυτον το χορο.
Και τελικως η συμφωνια που κανει με τον πλιτσμαν ειναι να μην παθει το οτιδηποτε ο Οζαν. Ειναι θυμα ειπε και θα τονβ σωσεις.
Η επιθυμεια του Κεμαλ ηταν να μην συλληφθει ο Οζαν το βραδυ εκεινο μα ο πολιτσμαν του λεει πως ειναι η χρυση δουλεια της καριερας της αυτη πιστευεις του ειπε οτι θα εχανα την ευκαιρια? Και εχει δικιο γιατι δεν ξερεις τι μπορει να κανει ο Εμιρ μεχρι αυριο.
Ο Κεμαλ δε θελει τη Νιχαν στη ζωη του. Την ελευθερωνει γιατι δε θελει να ζει ετσι μα στη ζωη του δεν την θελει.
Και εξαλλου και να την ηθελε μετα απο αυτο που εκανε η Νιχαν μονο οταν αθωωθει ο Οζαν θα τον δει με αλλα ματια. Βασικα η Νιχαν δε μας ενδιαφερει πια.
Εκανε τις επιλογες της και φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι παλι για τον αδερφο της ζει και δουλευει.
Αυτα!
.
Επελεξε να παιξει αυτο το παιχνιδι του εκβιασμου στον Εμιρ χωρις να ξερει την υπαρξη του Κεμαλ,χωρις να ξερει οτι θα μπει στις ζωες τους ο Κεμαλ και θα χρησημοποιηθει απο τον θειο. Οταν ερωτευτηκε τον Κεμαλ θελησε απειρες φορες να κανει πισω γιατι το ΒΑΣΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΣΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ.
Η ιδια επιθυμησε να μεινει ο Κεμαλ μακρυα απο εκεινην με την Νιχαν χωρις να κανει κατι για να γυρισει πισω για να μην παθει κακο ο Κεμαλ.
Η ιδια ειπε απειρες φορες στον Κεμαλ ¨κανε πισω"
Κι αυτη τη στιγμη κανει πισω και θελει να δωσει την αληθεια στον Κεμαλ παρολο που ο θειος της ειπε οτι ετσι τον σπρωχνεις στην αγκαλια της Νιχαν. Κι εκεινη του ειπε οτι ο Κεμαλ την διεγραψε ηδη την Νιχαν δεν περιμενε εμενα.
Αυτη τη στιγμη η Ασου φοβαται για τη ζωη της.
Πολυ δυσκολο πραγμα αυτο.
Και οχι δεν την κατηγορω ,μεγαλωσε γεματη μισος απο τον θειο της. Θυμα ειναι κι αυτη!
Αυτο που κανει η Νιχαν ομως ειναι το χειροτερο ολων.
Η Ασου εχει μισος και εκβιαζει τον Εμιρ η Νιχαν εχει επιλογη να τελειωσει αυτο το παιχνιδι αλλα σωπαινει. Και πεθανε κοσμος και κοσμακης οχι για την Ασου αλλα για τον Εμιρ . Η Νιχαν δεν το τελειωνει κι ο Εμιρ για να το συνεχισει σκορπα το θανατο.
Αρα να ειμαι ξεκαθαρη εγω θελω ο Κεμαλ να στραφει στην Ασου η οποια οταν μαθει το παιχνιδι του θειου και το ποσο θυμα ειναι θα βρει παρηγορια σε εκεινον. Κι εκεινος θα την συγχωρεσει γιατι οπως ειπε και στην μανα του η Ασου ειναι το κατι αλλο.
Η επειδη την θεωρει το κατι αλλο την κανει στην ακρη αλλα νομιζω οτι αν μαθει οτι ειναι αδερφη του Εμιρ θα την αγκαλιασει ακομα περισσοτερο.
Κι ο λογος?
Θα ξερει πολυ καλα οτι ο Εμιρ θα την κυνηγισει. Θα θελησει να την σκοτωσει κι εκεινος ειπε πως οσο ο Εμιρ θελει να την σκοτωσει αυτος θα την κρατα στη ζωη.
Αρα ο γαμος ειναι σιγουρος....

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. δεν συμφωνω με το αρθρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/16 00:35

    Έλεος εγώ θέλω η Νιχαν να είναι μαζί με τον Κεμάλ όμως είναι και αυτή ηλιθια όλο δεν γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Kara sevda, ο EMIR στη φυλακη για φονο
Kara sevda, ο EMIR στη φυλακη για φονο
https://4.bp.blogspot.com/-wA0WYrirW20/V5IrJPyiHDI/AAAAAAAEBlY/-NWEK5ZlfdgN9BCXswsjkzra4fGvDLRNQCLcB/s1600/kara%2Bsevda%2Bemir%2Bfylaki.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-wA0WYrirW20/V5IrJPyiHDI/AAAAAAAEBlY/-NWEK5ZlfdgN9BCXswsjkzra4fGvDLRNQCLcB/s72-c/kara%2Bsevda%2Bemir%2Bfylaki.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/07/kara-sevda-emir.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/07/kara-sevda-emir.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content