ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 98-99-100-101-102-103-104-105-106-107

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 97 Didyma Feggaria Ο Φίλιππος επειδή γνώρισε το βιολογικό πατέρα της Αγάπης εκείνη τσαντίζεται και ζητάει το λό...

Didyma Feggaria
Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 97 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος επειδή γνώρισε το βιολογικό πατέρα της Αγάπης εκείνη τσαντίζεται και ζητάει το λόγο. Την Ελισάβετ πείθει ο Απόστολος, ώστε να πάνε μαζί στο σπίτι του Παύλου και να γνωριστούν επιτέλους οι δύο αδερφές επίσημα.
Επιτέλους ο Στέργιος συνέρχεται και έτσι πηγαίνουν και τον επισκέπτονται όλοι εκτός από τον Παύλο. Στο κομμωτήριο προσλαμβάνει η Λίτσα ξανά την Ελισάβετ και ο Δημήτρης γίνεται έξω φρενών με αυτό που έκανε η μητέρα του...

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 98 Didyma Feggaria
Ο Αμβρόσιος δεν απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της Αγάπης κι έτσι εκείνη πηγαίνει στον Παύλο ο οποίος της αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του. Στην Αστυνομία καλούν τον Φίλιππο, ώστε να τον ανακρίνουν κι εκείνος πιστεύει ότι τον κατηγόρησε ο Παύλος κι αυτό θα το κάνει έξω φρενών και θα έχει μαζί του μια σφοδρή σύγκρουση. Η μητέρα του Αντώνη βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτό το μαθαίνει ο Αντώνης και σοκάρεται

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 99 Didyma Feggaria
Ο Παύλος εξομολογείται τα πάντα στην Αγάπη όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και δεν φοβάται ακόμα να δεχτεί και την απόρριψη της. Ο Παύλος θα μείνει έκπληκτος, αφού η Αγάπη όχι μόνο θα την συγχωρέσει, αλλά του εμπιστεύεται ότι κι εκείνη τον αγαπάει πάρα πολύ.Η Ελισάβετ βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη θέση και είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, αφού ο Δημήτρης έχει πάρει πια την απόφαση να παντρευτεί την Σίλα...

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 100 Didyma Feggaria
Ο μοναχός Αμβρόσιος λέει στον Παύλο κάποια πράγματα που αφορούν την Αλίκη και να του βάζει έντονες σκέψεις. Την ίδια ώρα η Αγάπη θα φέρει στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που αφορούν τον δολοφόνο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέργιου. Ο Αντώνης είναι πολύ θλιμμένος καθώς η μητέρα του εξακολουθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να της αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη. Ο Φίλιππος παρέα με την Αγάπη συνεχίζουν και σχεδιάζουν το γάμο τους, αλλά σκέφτονται για το που θα τον κάνουν. Την ίδια ώρα ο Αντώνης θα πάρει κάποια πολύ δυσάρεστα νέα που θα τον συγκλονίσουν!

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 101 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος θα πάει στον Παύλο και θα ζητήσει επισήμως το χέρι της Αγάπης, αλλά η αντίδραση του Παύλου θα τον αφήσει άναυδο. Η Ελισάβετ ύστερα από όσα έχουν συμβεί θα πάει και θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μπρούνο και αυτό το γεγονός θα εξοργίσει άσχημα την Σίλα. Την ίδια ώρα η Λίτσα θεωρεί σίγουρο ότι δεν έχει κάποιο μέλλον μαζί με τον Παύλο και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στον Θόδωρο και να του κάνει τα γλυκά μάτια, ώστε να καταφέρει και να της ανοίξει το περιβόητο κομμωτήριο που ήθελε.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 102 Didyma Feggaria
Χωρίς να πάρει καθόλου αποζημίωση αναγκάζει ο Παύλος τον Στέργιο να δώσει διαζύγιο στην Αγάπη. Η Ελισάβετ προκαλεί πολλά εμπόδια στην Αλίκη, που πήρε την απόφαση να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Παύλο, ενώ ο Μπρούνο σκέφτεται να πάει να ζήσει στο εξωτερικό. Για να τα πάει μια βόλτα δίνει η Ελισάβετ το μωρό της στον Δημήτρη, αλλά μόλις ανακαλύψει ότι στη βόλτα είναι και η Σίλα τότε η εξέλιξη που θα υπάρξει θα είναι πάρα πολύ άσχημη.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 103 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Αγάπη και είναι έτοιμος να παίξει τη μεγαλύτερη παράσταση στη ζωή του, ώστε να προσπαθήσει και να πείσει την αγάπη ότι την αγαπά ακόμα και να μείνει μαζί του. Δυστυχώς η Αγάπη σαν θύμα θα ξαναπέσει για ακόμα μία φορά στην παγίδα του. Η Ελισάβετ έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά προβλήματα στην Σίλα και στον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν την ώρα που όλα είναι μαύρα στην ζωή της Ελισάβετ, ο Μπρούνο της κάνει μια πρόταση ώστε να φύγουν για πάντα και να μεταναστεύσουν στην Ιταλία.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 104 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος θα ξεκινήσει να κάνει μια κουβέντα μαζί με τον Παύλο και οι δύο τους έρχονται σε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση και θα ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς και η αιτία θα είναι η Αγάπη.Την ίδια ώρα ο Στέργιος έχει ξεκινήσει και παίζει το δικό του θέατρο καταφέρνοντας να φέρει την Αγάπη πιο κοντά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον έντονο θυμό του Φίλιππου.Η Λίτσα τολμά και πηγαίνει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Παύλο, χωρίς να ξέρει πως θα αντιδράσει. Η Αλίκη παίρνει την απόφαση να πάει να μείνει κάπου αλλού μόνη της ,ώστε να καταφέρει και να αφήσει την Ελισάβετ μόνη της για να καταφέρει και να ξεκινήσει τη ζωή της μαζί με τον Μπρούνο. Όταν η Ελισάβετ μαθαίνει ότι η Αλίκη έχει μετακομίσει θα πέσει από τα σύννεφα. Ο Δημήτρης πηγαίνει και συναντά τον Παύλο, ώστε να του μιλήσει για το παιδί που έχει μαζί με την Ελισάβετ. Ο Στέργιος ρωτάει ευθέως την Αγάπη εάν τελικά θα μείνει μαζί του ή θα τον χωρίσει.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 105 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος εξακολουθεί και να πιέζει την Αγάπη και θα της βάλει ένα πραγματικό δίλημμα για το εάν νιώθει κάτι και είναι ερωτευμένη μαζί με τον Φίλιππο.Την ίδια ώρα ο Απόστολος ενδιαφέρεται για την Αμαλία και της το δείχνει με αποτέλεσμα να την φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Τελικά ο Φίλιππος κάνει πίσω και παίρνει τηλέφωνο την Αγάπη και το ζευγάρι θα ξανασυναντηθεί, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά μεταξύ τους. Η Ελισάβετ πηγαίνει στον μοναχό Αμβρόσιο και την βλέπουμε να κάνει μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε εκείνον. Η Αγάπη έχει μπερδευτεί με όσα έχουν συμβεί στη ζωή της και θέλει να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά της και έτσι θα πάει να πλησιάσει την Αλίκη. Ο Παύλος εξακολουθεί και είναι αμείλικτος και θα περάσει τον Στέργιο από μια τελευταία δοκιμασία.Ύστερα από τον έντονο καβγά που είχε ο Φίλιππος με την Αγάπη θα πάει και θα το ρίξει στο πιοτό και εκεί θα συναντηθεί με την Έλενα την παιδοψυχολόγο, όπου και ήταν ερωτευμένη μαζί του και έτσι βλέπουμε τα δύο παιδιά να μπλέκονται σε ένα άσχημο και μοιραίο ατύχημα.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 106 Didyma Feggaria
Η Έλενα με τον Φίλιππο πηγαίνουν στο νοσοκομείο, ύστερα από το μεγάλο ατύχημα. Η Έλενα την γλιτώνει με μερικά τραύματα, αλλά οι γιατροί φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Φίλιππο.Έτσι λοιπόν θα πάνε και θα του κάνουν μία αξονική στον εγκέφαλο και εκεί βρίσκουν κάτι. Την ίδια ώρα ο Παύλος θα πάει στο συνεργείο του Στέργιου και θα του δώσει ένα συμβόλαιο και το συγκεκριμένο συμβόλαιο γράφει ότι εκείνος παραιτείται από οποιαδήποτε οικονομική αξίωση.Προς μεγάλη έκπληξη όλων βλέπουμε τον Στέργιο να υπογραφεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Ύστερα από έναν άσχημο καβγά βλέπουμε τον Δημήτρη με τον Μπρούνο να πιάνονται ξανά στα χέρια, ενώ ο Απόστολος μαζί με την Αμαλία έρχονται ακόμα πιο κοντά και ο Απόστολος είναι αποφασισμένος να πάει στον Παύλο και να του μιλήσει. Η Αγάπη μαθαίνει τα νέα για το ατύχημα του Φίλιππου και πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνει ότι ο Φίλιππος εκείνη την ώρα ήταν παρέα με την Έλενα. Όταν ο Στέργιος μαθαίνει μέσα από τις ειδήσεις για το ατύχημα του Φίλιππου παίρνει την απόφαση να πάει να γνωρίσει την Έλενα.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 107 Didyma Feggaria
Όταν η Αγάπη θα μάθει το νέο ότι ο Φίλιππος τράκαρε και ήταν παρέα με την Έλενα πάνω στην μηχανή τότε η εμπιστοσύνη της θα κλονιστεί ισχυρά παίρνοντας αποστάσεις από τον Φίλιππο και θεωρεί ότι εκείνος έπαιζε σε διπλό ταμπλό τόσο καιρό. Έτσι θα αποστασιοποιηθεί και στο μεγάλο χειρουργείο που θα κάνει ο Φίλιππος.Ο Στέργιος εξακολουθεί και ετοιμάζει το μεγάλο σχέδιο του και πλέον όλοι θεωρούν ότι εκείνος είναι μετανιωμένος για το άσχημο παρελθόν του. Η Κατερίνα φαίνεται να έχει φτάσει στο αμήν και ο εκνευρισμός της έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έτσι λοιπόν η σχέση που θα έχει με τον Αντώνη φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος της. Η Ελισάβετ ύστερα από αμέτρητες ψυχολογικές κρίσεις μετανιώνει για την συμπεριφορά που είχε τόσο στους οικείους της, αλλά και στον μοναχό Αμβρόσιο. Ο Μπρούνο ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο χαρτί που έχει μαζί με τον Δημήτρη και θα τον απειλήσει έντονα και σοβαρά.

Didyma Feggaria 108-109-110-111-112-113-114-115

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 98-99-100-101-102-103-104-105-106-107
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 98-99-100-101-102-103-104-105-106-107
https://4.bp.blogspot.com/-bEwLIZZylro/VoKfZ7MgjyI/AAAAAAADmnM/H2iXJjFw0os/s640/didyma%2Bfeggaria%2Bant1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-bEwLIZZylro/VoKfZ7MgjyI/AAAAAAADmnM/H2iXJjFw0os/s72-c/didyma%2Bfeggaria%2Bant1.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/07/98-99-100-101-102-103-104-105-106-107.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/07/98-99-100-101-102-103-104-105-106-107.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content