Kara Sevda 23-24 25-26-27 υποτιτλοι αγγλικοι subs eng

Kara Sevda :Επεισόδιο 23 - περίληψη Μετά από έναν τεράστιο καυγά με τον Γκαλίπ ο τελευταίος  δεν μπορεί  πια να αρνηθεί το μεγαλύτ...

Kara Sevda 23-24 25-26-27 subs eng
Kara Sevda :Επεισόδιο 23 - περίληψη
Μετά από έναν τεράστιο καυγά με τον Γκαλίπ ο τελευταίος δεν μπορεί  πια να αρνηθεί το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας και αναγκάζεται να του πει ορισμένα πράγματα. Ο Εμίρ είναι όμως σίγουρος πως του κρύβει όλόκληρη την αλήθεια και αρχίζει έρευνες για να την μάθει.

Ψάχνοντας να ανακαλύψει το ποιος μπορεί να είναι ο αδερφός του θεωρεί πρώτη πιθανότητα τον Τουφάν...
Ο Κεμάλ δεν εφησυχάζει από το τρομερό πλήγμα μου μόλις κατάφερε στον Εμίρ και κάνει και αυτός τις δικές του έρευνες μήπως και μάθει την ταυτότητα του αδερφού του Εμίρ.Παράλληλα ο Κεμάλ προσπαθεί να μην επηρεαστεί από κάποια σκοτεινά προαισθήματα που τον έχουν κατακλύσει...
Η Νιχάν ακόμα συνεχίζει  να ψάχνει την αλήθεια για τον βράδυ εκείνο χωρίς να πει τίποτα στον Κεμάλ και είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την ταινία που ανέφερε ο Τανέρ.
Ωστόσο πριν περάσει πολύς καιρός οι δρόμοι του Κεμάλ και της Νιχάν διασταυρώνονται για άλλη μια φορά... Το μυστικό που τους χώρισε γίνεται σήμερα ο κόμπος που τους δένει μαζί
Και να θέλουν πια να είναι χώρια δεν μπορούν...
Για πρώτη φορά στην ζωή του ο Εμίρ έχει χάσει κάθε ισορροπία και έλεγχο, και η Ζεινέπ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση αυτή προς όφελος της.Με την υποστήριξη της Ασού γίνεται πιο παράτολμη από ποτέ.Αυτή η νέα τροπή στη σχέση Εμίρ και Ζεινέπ θα είναι η αρχή των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν μέσα στο σπίτι.
Εν τω μεταξύ ένα  δέμα που θα παραλάβει η Νιχάν χτυπάει τον συναγερμό για αυτήν και τον Κεμάλ καθώς ίσως είναι το κλειδί για την ελευθερία τους,
δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους
 ΕΔΩ

KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 περίληψη
Όταν ο Εμίρ βλέπει το βίντεο προσπαθεί να αποτρέψει την Νιχάν από το να φύγει όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει.Μαζί με τον Κεμάλ κάνουν το πρώτο βήμα για να τελειώσει αυτή η υπόθεση μα ο Εμίρ την παγιδεύει υπενθυμίζοντας της τις υποχρεώσεις της.
Αν και αυτό την κλονίζει η Νιχάν έχει πια πάρει την οριστική απόφαση να φύγει και να αγνοήσει τις πιέσεις της οικογενείας της. Θέλει επίσης να αποδείξει σε όλους πως ο Οζάν είναι αθώος.
Και ενώ ο Εμίρ ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει όλα τα σχέδια της η ένταση μεταξύ του και του Κεμάλ φθάνουν σε σημείο έκρηξης.
Η προσμονή και  ελπίδα πως θα μπορέσουν επιτέλους να ζήσουν μαζί κάνουν τον Κεμάλ και την Νιχάν εκστατικούς...Την  μεγαλύτερη υποστήριξη την έχουν για άλλη μια φορά από την Λειλά η οποία όμως είναι πολύ επιφυλακτική για το τι θα πρέπει να περιμένουν από τον Εμίρ.
Ο Κεμάλ συνεχίζει τις προσπάθειες του να ανακαλύψει τον εκβιαστή ενώ ο Εμίρ έχει στριμώξει τον Τουφάν με την αποκάλυψη ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Μέχρι ο Εμίρ να μάθει όλη την αλήθεια τον Τουφάν τον περιμένουν δύσκολες μέρες...Ο δε Γκαλίπ είναι έξαλλος με τον Κεμάλ που έβγαλε τα οικογενειακά μυστικά του στη φόρα και η μανία του θα βρει διέξοδο στην οικογένεια του Κεμάλ.
Η είδηση πως η Νιχάν θέλει διαζύγιο προκαλεί μεγάλη αναταραχή στο σπίτι και όλοι της γυρίζουν την πλάτη.Όλα αυτά κάνουν την Ζεινέπ να θέλει να ανακαλύψει τις λεπτομέρειες του γάμου της Νιχάν ακόμα πιο πολύ.Όταν προσπαθεί για άλλη μια φορά να πλησιάσει τον Εμίρ αυτός της γυρίζει την πλάτη με περιφρόνηση και η Ζεινέπ αντιλαμβάνεται πως αν η Νιχάν φύγει από το σπίτι τότε και αυτή θα χάσει οριστικά τον Εμίρ.

 Η Ασού καταλαβαίνει πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει μαζί και μιλάει αμέσως στην Φεχιμέ καθώς είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Κεμάλ να της φύγει.


δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους

Kara Sevda :Επεισόδιο 25 - περίληψη
Το γράμμα που θα πάρει ο Κεμάλ από την αδερφή του Εμίρ την Ασού έχει την αναμενόμενη επίδραση και τον κάνει να βάλει μια τελεία στις έρευνες του.Ο Εμίρ διαπιστώνει τώρα πως το άτομο που εκβιάζει αυτόν και την αδερφή του είναι το ίδιο πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ κάποιος άλλος αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν της Ασού και ανακαλύπτει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά τα οποία θα αποκαλύψουν το μυστικό πίσω από όλη αυτή την ιστορία εκδίκησης.
Ενώ ο Κεμάλ και η Νιχάν ζούνε πια μαζί και προσπαθούν να ξεχάσουν τα όσα πέρασαν ο Εμίρ παίρνει ξανά στην κατοχή του το βίντεο από τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς και βάζει στην άκρη κάθε αναστολή:Ο σκοπός του είναι πια να πείσει τους πάντες πως ο δολοφόνος ήταν πράγματι ο Οζάν...
Η αποκάλυψη αυτή θα θλίψει και θα σοκάρει τον Κεμάλ και την Νιχάν  που όλον αυτόν τον καιρό δεν πίστεψαν ποτέ πως ο Οζάν ήταν ο δολοφόνος.Το μοναδικό πράγμα όμως που ο Εμίρ δεν πήρε υπόψη είναι η τεράστια αγάπη που υπάρχει μεταξύ του Κεμάλ και της Νιχάν η οποία είναι αλύγιστη. Όσο ο Κεμάλ αναπνέει η ελπίδα δεν εγκαταλείπει την Νιχάν...
Όταν η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι της και στον Εμίρ διαπιστώνει πως οι κανόνες που της επιβάλλει ο σύζυγος της έχουν αλλάξει και είναι πολύ πιο αυστηροί.Ωστόσο η καρδιά της  χτυπά μόνο για τον Κεμάλ και με την πρώτη ευκαιρία το σκάει και πάει να τον βρει.Στις επόμενες ώρες που θα περάσουν μαζί δίνουν μάχη για να ελέγξουν τον πόθο που έχει ο ένας για τον άλλον.
Ο Εμίρ γίνεται εξω φρενών όταν βλέπει πως ο Κεμάλ με την Νιχάν δεν πτοούνται όσα εμπόδια και αν τους βάζει.Πάνω στην λύσσα του αποφασίζει πως ο γάμος του θα πάψει να είναι μόνον γάμος στα χαρτιά και πως θα κάνει την Νιχάν δικιά του με όλη τη σημασία της λέξης, όμως βρίσκει μπροστά του τον Κεμάλ που έτρεξε για να την προστατεύσει.
Η Νιχάν μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο κάνει μια πολύ επικίνδυνη κίνηση...
δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους
 ΕΔΩ



Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Kara Sevda :Επεισόδιο 26 - περίληψη

Το άλμα της Νιχάν από το μπαλκόνι σοκάρει τελείως τους δυο άνδρες και μαζί με τους υπόλοιπους της οικογένειας τρέχουν στο νοσοκομείο.Ενώ η Νιχάν παλεύει για την ζωή της ,ο Κεμάλ είναι αποφασισμένος να μην φύγει στιγμή από το πλευρό της.Ο Εμίρ  ανήμπορος περιμένει να δει αν θα ζήσει η Νιχάν ενώ την ίδια ώρα κυκλοφορούν περιοδικά και εφημερίδες με την ιστορία της απαγορευμένης αγάπης του Κεμάλ και της Νιχάν...Όταν μαθαίνουν για την πτώση της Νιχάν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία στρατοπεδεύουν έξω από το νοσοκομείο.Έπεσε κατά λάθος η πήδηξε όταν είδε πως μαθεύτηκε η προδοσία της ? Αυτά είναι τα ερωτήματα των τίτλων των ρεπορτάζ...Η ιδέα πως μπορεί να χάσει την Νιχάν κάνει τον Κεμάλ ράκος. Ο θυμός του φουντώνει και όταν βλέπει τον Εμίρ τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο να στέκεται πιο εκεί παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τον σέρνει στο αστυνομικό τμήμα.Ο Κεμάλ έχει την ακλόνητη πεποίθηση πως η Νιχάν θα ανοίξει τα μάτια της και όταν γίνει αυτό είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να ξαναγυρίσει στον Εμίρ.Δεν έχει επίσης σκοπό να αφήσει τον Εμίρ ατιμώρητο για όσα έκανε και απαιτεί να αναμετρηθούν οι δυο τους.Το μέρος που διαλέγουν για την μονομαχία τους θα ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή τους...Αν τελικά ζήσει η Νιχάν  ο Κεμάλ και κανένας άλλος θα είναι αυτός αυτός που θα καθορίσει το μέλλον τους.
δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους
 ΕΔΩ

Kara Sevda :Επεισόδιο 27 - περίληψη

Πολύ σύντομα ο Κεμάλ και η Νιχάν ξεκινούν μια νέα ζωή μαζί.Ο Εμίρ φρενιάζει όταν διαπιστώνει πως η Νιχάν τον εγκατέλειψε και δεν του παίρνει πολύ για να καταλάβει πως οι δυο εραστές το έσκασαν μαζί και βάζει λυτούς και δεμένους να τους εντοπίσουν.
Ενώ η Νιχάν πετάει από χαρά που επιτέλους έχουν δραπετεύσει δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Οζάν. Ο Κεμάλ όμως αυτό το έχει ήδη λογαριάσει.Κατά την κρίση του η φυγή τους απελευθερώνει και τον ίδιο τον Οζάν...
Το νέο  για το του φευγιό του ζευγαριού φθάνουν και στις οικογένειες τους.Ο Χουσείν  και η Φεχιμέ το μαθαίνουν από την Λειλά και ενώ προσπαθούν να το χωνέψουν,η Βιλντάν και ο Οντέρ αντιλαμβάνονται πως και ο Οζάν έχει εξαφανιστεί  και το σοκ τους γίνεται τώρα διπλό.
Ο Εμίρ πλέον συμπεριφέρεται σαν μανιακός και ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει το ζευγάρι. Από την άλλη η Νιχάν ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της όμως ο Κεμάλ προετοιμάζεται για όλα  γνωρίζοντας καλά πως ο Εμίρ δεν πρόκειται να τους αφήσει σε ησυχία...Το μόνο πράγμα  εναντίον τους είναι ο χρόνος ο οποίος περνάει πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζει ο Κεμάλ.Η είδηση της φυγής του Κεμάλ κάνει την Ασού να διαλυθεί....
Ο Κεμάλ κάνει ότι είναι δυνατόν για να  διώξει την ένταση από την Νιχάν που αν και την  έχει κυριεύσει  το άγχος ζει τις καλύτερες μέρες της ζωής της.Ο Εμίρ νοιώθει τελείως ανήμπορος καθώς όλοι οι δρόμοι που παίρνει προσπαθώντας να ανακαλύψει το ζευγάρι οδηγούν σε αδιέξοδο.
Και ενώ  απομένουν μόνον μερικές ώρες μέχρι τη στιγμή που ο Κεμάλ και η Νιχάν θα εγκαταλείψουν τη χώρα για να ζήσουν επιτέλους τελείως ελεύθεροι έχοντας απαλλαγεί μια για πάντα από τον Εμίρ,ένα απρόσμενο εμπόδιο που δεν μπορούσαν να φανταστούν τους κλείνει και πάλι τον δρόμο
 δείτε το video με αγγλικούς υπότιτλους
 ΕΔΩ

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Kara Sevda 23-24 25-26-27 υποτιτλοι αγγλικοι subs eng
Kara Sevda 23-24 25-26-27 υποτιτλοι αγγλικοι subs eng
https://i.ytimg.com/vi/vvs9rhByHLk/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/vvs9rhByHLk/default.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/06/kara-sevda-23-24-25-26-27-subs-eng.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/06/kara-sevda-23-24-25-26-27-subs-eng.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content