ΜΠΡΟΥΣΚΟ 573-574-575-576-577 MPROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 570 Δευτέρα 13/6/16 Mprousko, Το πάθος του Σήφη για την Άλκηστη, τον κάνει όλο και πιο ριψοκίνδυνο και χωρίς να υπολ...

σιριαλ365
Μπρούσκο Επεισόδιο 570 Δευτέρα 13/6/16 Mprousko,
Το πάθος του Σήφη για την Άλκηστη, τον κάνει όλο και πιο ριψοκίνδυνο και χωρίς να υπολογίσει τίποτα, πηγαίνει έξω από το σπίτι της μέσα στη νύχτα και της τηλεφωνεί για να βγει να την δει, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Ο Ροκάκης αιφνιδιασμένος από τον Μηνά, τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να ξεφύγει. Ο Ματθαίος με τον Παύλο για μια ακόμα φορά πιάνονται στα χέρια μέσα στο λιμάνι των Χανίων κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανακατευτεί κι αυτός στη διαμάχη τους, που στενοχωρεί πολύ την Αναστασία. Η Δάφνη παρακαλάει τον Διαμαντή να μεσολαβήσει με τις γνωριμίες του, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η ίδια στο έθιμο του Κλήδονα με το αμίλητο νερό, το οποίο είναι η καινούργια εμμονή της. Παράλληλα ανακαλύπτει -ή νομίζει- το μυστικό του Μύρου. Η επίσκεψη των μπράβων του Τζιράκη στο σπίτι και η συμπεριφορά τους απέναντι στον Πάτροκλο, τρομοκρατεί την Χρυσάνθη, που αποφασίζει να δράσει, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 571 Τρίτη 14/6/16 Mprousko,
Ο Αχιλλέας επιτίθεται στον Παύλο και πιάνονται στα χέρια με αφορμή το περιστατικό που είχε προηγηθεί με τον Ματθαίο. Ο Παύλος, αγανακτισμένος με την συμπεριφορά των Ματθαίων και κυρίως του Αχιλλέα, στέλνει προειδοποιητικό- απειλητικό μήνυμα στην Μελίνα να τον κρατήσει μακριά του. Ο Σήφης φλερτάρει όλο και πιο πολύ την Άλκηστη και της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Παράλληλα την προκαλεί έντονα, προκειμένου να τη φέρει στο σημείο να ανταποκριθεί, και να βάλει στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις φοβίες της. Η Χρυσάνθη πανικοβλημένη από το σκηνικό με τους μπράβους του Τζιράκη, που απειλούν τον Πάτροκλο, αποφασίζει να πάει και να τον συναντήσει, έτσι ώστε να μάθει σε τι ακριβώς έχει μπλέξει ο γιός της.. ο Τζιράκης όμως ενημερώνει τον μυστηριώδη άντρα με συνέπεια ο Πάτροκλος να κινδυνεύει ακόμα πιο πολύ.. Ο Ματθαίος φαίνεται να έχει μαλακώσει απέναντι στην Αναστασία.. αλλά και εκείνη δείχνει να προσπαθεί να αποδεχτεί την ύπαρξη του μικρού Δημήτρη… έτσι οι δυο τους αποφασίζουν να περάσουν χρόνο μαζί. Η Βασιλική εξακολουθεί να έχει βάλει χρονοδιάγραμμα για το πότε θέλει να μείνει έγκυος,ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να βρει με ποιο τρόπο θα το αναβάλει.

Μπρούσκο Επεισόδιο 572 Τετάρτη 15/6/16 Mprousko,
Η Άλκηστις, έρχεται στον Σήφη με σκοπό να ξεκαθαρίσει μαζί του, ένα περίεργο ατύχημα όμως που προκαλεί η Γεσθημανή, θ’ ανατρέψει την κατάσταση. Η πρόσκληση φιλοξενίας στις Σπέτσες, απ’ τον φίλο του Αχιλλέα, ταράζει και πάλι την ηρεμία της Μελίνας που κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι της για να τ’ αποφύγει. Η Χρυσάνθη, μπροστά στον φόβο να χτυπήσουν οι τοκογλύφοι τον Πάτροκλο κι αγνοώντας τα σκοτεινά τους σχέδια, του δίνει να πληρώσει το ποσόν που τους οφείλει. Κωνσταντίνα και Δάφνη, αποφασίζουν από κοινού να βοηθήσουν τον Μηνά, κάνοντας τη Βασιλική να τρενάρει την ιδέα της εγκυμοσύνης. Παράλληλα η Δάφνη υποχρεώνει τους πάντες να την αποκαλούν «Μαρία» μιας και το έθιμο του Κλήδονα απαιτεί να μεταφέρουν το αμίλητο νερό δύο Μαρίες. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος, μη έχοντας επικοινωνήσει με την Αλεξάνδρα, ανησυχεί παρότι δεν γνωρίζει για το ατύχημά της. Την ίδια στιγμή ο Αλκιβιάδης, αιφνιδιάζει την Άλκηστη, την ώρα που εκείνη μιλάει με τον Σήφη στο τηλέφωνο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 573 Πέμπτη 16/6/16 Mprousko,
Η επιμονή του Σήφη στη διεκδίκηση της Άλκηστης, έχει φέρει τα πράγματα σε οριακή κατάσταση, με κίνδυνο ο Αλκιβιάδης να καταλάβει τα πάντα. Ο Διαμαντής μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έχει αγοράσει κι άλλα αμπέλια και μαζί με τη Χρυσάνθη ανησυχούν πολύ για το ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά.. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο μυστηριώδης άντρας που καλύπτεται πίσω από τον Τζιράκη, έχει βάλει στο στόχαστρο την περιουσία της Χρυσάνθης. Κι ενώ οι επαγγελματικές συσκέψεις Ματθαίων και Γιαννακάκηδων συνεχίζονται στα Χανιά, ο Ματθαίος δείχνει να το έχει παρακάνει με τις ποσότητες φαγητών που τρώει προκαλώντας γέλιο, αλλά και ανησυχία στ’ αδέρφια του που είναι σίγουροι πια πως περνά κατάθλιψη. Η Δάφνη, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Κλήδονα και ο Μάρκος σε μια κρίση νοσταλγίας την παρακαλεί να είναι ξανά μαζί, αλλά η τρέλα της Δάφνης, έχει χτυπήσει κόκκινο. Η πρόσκληση σε δείπνο του Αλκιβιάδη προς τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, αναστατώνει τον Σήφη που δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω απ’ αυτή την κίνηση.

Μπρούσκο Επεισόδιο 574 Παρασκευή 17/6/16 Mprousko,
Ο Σήφης σε έξαλλη κατάσταση, απαιτεί από την Μελίνα να συναντηθούν κρυφά από τον Αχιλλέα στο σπίτι του, προκειμένου να του εξηγήσει το λόγο που κάνουν παρέα με την Άλκηστη και τον Αλκιβιάδη, ο Αχιλλέας όμως πηγαίνει από το σπίτι του Σήφη απροειδοποίητα. Ο Μάρκος αποφασίζει να κάνει μια προσπάθεια και να τα ξαναβρεί με την Δάφνη, εκείνη όμως για ακόμα μια φορά τον βγάζει από τα ρούχα του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ ο Ματθαίος αρχίζει να αναπολεί ακόμα πιο πολύ το παρελθόν του με την Αναστασία και κάποια στιγμή της εξομολογείται πως ακόμα την αγαπάει και ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Παράλληλα όλοι ανησυχούν για την υγεία του Ματθαίου, αφού πιστεύουν ότι ο λόγος που το έχει ρίξει στο φαγητό, είναι η κατάθλιψη. Ο Ροκάκης βρίσκεται σε άθλια κατάσταση μετά τον χθεσινό πυροβολισμό και πληγωμένος όπως είναι, αποφασίζει να διαρρήξει το καφενείο της Κωνσταντίνας ώστε να πάρει το φαρμακείο που υπάρχει εκεί, αφήνει όμως ίχνη και αίματα παντού…

Μπρούσκο Επεισόδιο 575 Δευτέρα 20/6/16 Mprousko,
Το πάθος του Σήφη για την Άλκηστη, τον κάνει όλο και πιο ριψοκίνδυνο και χωρίς να υπολογίσει τίποτα, πηγαίνει έξω από το σπίτι της μέσα στη νύχτα και της τηλεφωνεί για να βγει να την δει, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Ο Ροκάκης αιφνιδιασμένος από τον Μηνά, τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να ξεφύγει. Ο Ματθαίος με τον Παύλο για μια ακόμα φορά πιάνονται στα χέρια μέσα στο λιμάνι των Χανίων κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανακατευτεί κι αυτός στη διαμάχη τους, που στενοχωρεί πολύ την Αναστασία. Η Δάφνη παρακαλάει τον Διαμαντή να μεσολαβήσει με τις γνωριμίες του, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η ίδια στο έθιμο του Κλήδονα με το αμίλητο νερό, το οποίο είναι η καινούργια εμμονή της. Παράλληλα ανακαλύπτει -ή νομίζει- το μυστικό του Μύρου. Η επίσκεψη των μπράβων του Τζιράκη στο σπίτι και η συμπεριφορά τους απέναντι στον Πάτροκλο, τρομοκρατεί την Χρυσάνθη, που αποφασίζει να δράσει, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 576 Τρίτη 21/6/16 Mprousko,
Εξοργισμένος ο Ματθαίος με την ξαφνική αναχώρηση του Σήφη για Ιταλία, είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Απ’ την άλλη η Γεσθημανή αναταράσσει τα νερά, αφήνοντας στην Άλκηστη να εννοηθεί, ότι ο Σήφης πιθανότατα να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στα Χανιά. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας ανησυχούν για τον Ματθαίο, πιστεύοντας ότι έχει πάθει μελαγχολία, ενώ την ίδια στιγμή ο τελευταίος βρίσκει κατανόηση στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας, συντρώγοντας μαζί της. Η Χρυσάνθη, μπαίνει στον πειρασμό να ψάξει το λαπτοπ του Πάτροκλου, προκειμένου να μάθει πού έχει μπλέξει, όμως η κίνησή της αυτή έχει ατυχή κατάληξη. Η Κωνσταντίνα, καταρρέει όταν ειδοποιείται απ’ τη τράπεζα ότι χάνει το μαγαζί της λόγω του απλήρωτου χρέους. Οι πληροφορίες για τον Μύρο, που φτάνουν μέσω ντετέκτιβ στη Δάφνη, την αφήνουν εμβρόντητη. Στο μεταξύ η Αναστασία έρχεται απροειδοποίητα να συναντήσει τον Ματθαίο, τη στιγμή που εκείνος είναι έτοιμος να της ομολογήσει πως την θέλει και πάλι πίσω στη ζωή του.

Μπρούσκο Επεισόδιο 577 Τετάρτη 22/6/16 Mprousko,
Ο Πάτροκλος τσακώνει την Χρυσάνθη να ψάχνει στον υπολογιστή του στοιχεία για τις ύποπτες δραστηριότητες του και της επιτίθεται βίαια. Εκείνη τρομερά ταραγμένη συναντά τον Παύλο, ο οποίος την καθησυχάζει και της ζητά να είναι και πάλι μαζί. Ο Διαμαντής θορυβείται, όταν ενημερώνεται για τους σκοπούς του Τζιράκη και του μυστηριώδη άντρα, που ολοένα και περισσότερο εκμεταλλεύονται τις φιλοδοξίες του Πάτροκλου. Η Βασιλική εξακολουθεί να πιέζει τον Μηνά για το θέμα του παιδιού κι αυτός στριμωγμένος αποφασίζει να μιλήσει στην Δάφνη και ζητάει τη βοήθειά της. Εν τω μεταξύ η Δάφνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την γιορτή του Κλήδονα, αλλά και για τη κρουαζιέρα με τον Διαμαντή. Από την άλλη ο Μάρκος, μοιάζει φοβερά ύποπτος, όταν ο Παύλος του λέει για κάποια επαγγελματικά σχέδια του Σήφη. Η Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Σήφης έχει ερωτευτεί πραγματικά για πρώτη φορά την Άλκηστη και χαίρεται πολύ! Παράλληλα η Άλκηστις καίγεται να μάθει νέα για το Σήφη, έτσι βρίσκει μια αφορμή και πηγαίνει από το σπίτι του, αυτά όμως που θα της πει η Γεσθημανή, την αναστατώνουν ακόμα περισσότερο. Η ένταση όλο και μεγαλώνει ανάμεσα στους Ματθαίους και την Αναστασία, για το τι γίνεται με την δουλειά στην Ιταλία. ο Σήφης όμως επιστρέφει ξαφνικά και τα νέα που φέρνει είναι υπέροχα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 578 Πέμπτη 23/6/16 Mprousko,
Tο έθιμο του Κλήδονα αναβιώνει η Δάφνη, ως Μαρία που κουβαλάει το αμίλητο νερό με τη στάμνα και καταφέρνει για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Πάτροκλος θορυβείται, όταν οι Ιταλοί απορρίπτουν ξαφνικά τη συνεργασία μαζί του, ενώ συγχρόνως μαθαίνει ότι Ματθαίοι-Γιαννακάκηδες, τους περιμένουν στη Κρήτη την επομένη, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις υπογραφές μαζί τους. Στο μεταξύ, η στάση του Μάρκου, προβληματίζει τον Παύλο καθώς τον βλέπει όλο και πιο ανήσυχο για άγνωστους λόγους. Παράλληλα, η Γεσθημανή φροντίζει, με τον ιδιαίτερο δικό της τρόπο, να μάθει η Άλκηστις, την επιστροφή του Σήφη στα Χανιά, κάνοντας χαρούμενη την ερωτευμένη κοπέλα. Ο Αχιλλέας πιάνει τον Πάτροκλο με τη Δήμητρα να φιλιούνται κι οι δυο άντρες έρχονται στα χέρια, ενώ λίγο αργότερα, η Δήμητρα, έχοντας βεβαιωθεί για τη συμμετοχή του τελευταίου στην απαγωγή της Μελίνας, του δηλώνει αηδιασμένη πως δεν θέλει να την ξαναπλησιάσει. Στο διαταραγμένο μυαλό του Πάτροκλου, το μίσος φουντώνει, φτάνοντάς τον στο σημείο να «εμβολίσει» το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σήφης με συνοδηγό τον Αχιλλέα και να τους ρίξει στη θάλασσα, βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο!

Μπρούσκο Επεισόδιο 579 Παρασκευή 24/6/16 Mprousko,
Ένας ακόμα κύκλος κλείνει για το «Μπρούσκο» με ένα διπλό, εντυπωσιακό επεισόδιο, με μυστικά που αποκαλύπτονται και καινούργιες ιστορίες που θα ανοίξουν και θα μας οδηγήσουν στον τέταρτο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς. Με φόντο την παραδοσιακή γιορτή του Κλήδονα που γιορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη στην Κρήτη, οι ήρωες ζουν συναρπαστικές στιγμές σε ένα μεγάλο γλέντι που κρύβει μυστικά και εκπλήξεις. Η Δάφνη πρωτοστατεί στη γιορτή, ενώ ο Σήφης βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να πλησιάσει ερωτικά την Άλκηστη. Η Χρυσάνθη τρομοκρατημένη και αηδιασμένη από την τελευταία ενέργεια του Πάτροκλου, θα τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, αλλά η αντίδρασή του θα είναι μοιραία και για τους δυο. Ο Ροκάκης βάζει σε εφαρμογή την τελευταία πράξη του σχεδίου του και απαγάγει την Βασιλική. Ο Μύρος επιτέλους εξομολογείται το μυστικό που τον στοιχειώνει στη Δάφνη. Ο Ματθαίος έχει αποφασίσει να μιλήσει για επανασύνδεση στην Αναστασία, αλλά ένας καινούργιος άντρας, ο Αλέξης, προλαβαίνει κάθε εξέλιξη και οδηγεί τις ζωές τους σε μια άλλη πορεία. Η κρουαζιέρα της Δάφνης με τον Διαμαντή, θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, ενώ η γεώτρηση που γίνεται στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων, θα γίνει η αιτία για την αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού, που θα ανατρέψει τις ζωές του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη και θα μας οδηγήσει σε έναν συναρπαστικό τέταρτο κύκλο του «Μπρούσκο».

Mprousko επεισοδια 580-581-582-583-584-585

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΜΠΡΟΥΣΚΟ 573-574-575-576-577 MPROUSKO
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 573-574-575-576-577 MPROUSKO
https://3.bp.blogspot.com/-uJwzB90Ycho/VXKNt6cE3wI/AAAAAAAAhYY/iRohAQqvk34/s1600/2_v4_carousel_950_495_8124_247_2014190950_950x495.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-uJwzB90Ycho/VXKNt6cE3wI/AAAAAAAAhYY/iRohAQqvk34/s72-c/2_v4_carousel_950_495_8124_247_2014190950_950x495.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/06/573-574-575-576-577-mprousko.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/06/573-574-575-576-577-mprousko.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content