ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016

ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016 ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΖ ΟΤΤΙΝΓΚΕΡ Αστρολογική πρόβλεψη Μαΐου 2016 για την Ελλάδα και τον κόσμο Karl Heinz Ottinger «Έχετε εμπιστοσύ...

sirial365
ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016 ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΖ ΟΤΤΙΝΓΚΕΡ Αστρολογική πρόβλεψη Μαΐου 2016 για την Ελλάδα και τον κόσμο Karl Heinz Ottinger
«Έχετε εμπιστοσύνη σε κάτι -στο πεπρωμένο σας, στη ζωή, στο κάρμα σας, σε οτιδήποτε. Αυτή η προσέγγιση ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει.» Steve Jobs.
Τι προβλέπει ο Karl για την Ελλάδα, την κυβέρνηση αλλά και τι θα συμβεί στην «γειτονιά» μας. Τι μπορεί να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε και θα διαβάσετε στην εμπλουτισμένη αστρολογική πρόβλεψη του μηνός Μαΐου 2016.
Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα «φορτισμένος» σε κοσμικό επίπεδο αφού θα έχουμε αρκετά πολιτικά αδιέξοδα ανά την υφήλιο. Από την άλλη ο διελαύνων Ουρανός συναντά τον άξονα Zeus/Vulcanus γεγονός που προμηνύει εκρήξεις και προβλήματα σε σταθμούς ηλεκτρικής , ατομικής ή ακόμα και πυρηνικής ενέργειας.
Στα δικά μας τώρα στις 9/5 έχει προγραμματιστεί ένα Eurogroup προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα» για τα έκτακτα και προληπτικά μέτρα της τάξεως 3.6 δις € αλλά η κυβέρνηση γνωρίζει πως δεν διαθέτει ούτε την λαϊκή εξουσιοδότηση μα ούτε και την απαραίτητη βουλευτική επάρκεια προκειμένου να τα περάσει και να μην υπάρξουν «ρήγματα» στην άκρως οριακή κυβερνητική συνοχή.
Τον περασμένο μήνα (*Απρίλιο 2016) είχα γραψει πως : «Ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για απόπειρα ελέγχου μιας κατάστασης που θα φέρει δυνατές εκρήξεις και χρήση βίας. Ο Kronos ισούται με τον Poseidon και ενεργοποιεί τον άξονα του πολιτισμού και των μεγάλων αποκαλύψεων. Διαταγές και εντολές που θα δοθούν ίσως σοκάρουν ενώ ίσως υπάρξουν θέματα με τις συντάξεις και τα επιδόματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει …μαχαίρι….» γεγονος που επιβεβαιώθηκε κι επαληθεύτηκε μέχρι κεραίας.
Που θα οδηγηθεί όμως αυτή η κατάσταση; Αντέχει τελικά αυτή η κυβέρνηση ή θέτω και διαφορετικά το ερώτημα « αντέχει ακόμα ο ελληνικός λαός».
Οι εξισώσεις του πεπρωμένου για τον μήνα Μάιο με βάση την Uranian Astrology από τον Karl –Heinz Ottinger για την Ελλάδα: «DUM SPECTAS FUGIO ή κατά το ελληνικότερον παρατηρήστε με όταν φεύγω»
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα οριακό μεσοδιάστημα όπου βιώνει κατ’ επανάληψην το περσινό καλοκαίρι του 2015. Τώρα το πώς αλλά κυρίως το γιατί θα το αντιληφθείτε μόνο εάν μελετάτε Uranian αφού οι διελαύνοντες Kronos και ο Hades βρίσκονται σχεδόν στην ίδια θέση με το 2015 τότε που ο Τσίπρας μας πήγε για δημοψήφισμα .

Ιδιαίτερα ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός μιλά για επαφές ψυχαναγκαστικές αλλά και με άτομα που είναι ανειλικρινή και που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και που μας «βάζουν το τυράκι» αλλά δεν βλέπουμε την «φάκα» συντηρώντας μια κατάσταση για ένα χρέος που είναι αδύνατον να αποπληρωθεί. Από την άλλη ο Hades οι όποιες αλλαγές ζητηθούν δεν θα μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές αλλά ενδεχομένως να υπάρχει αρχαιολογική ανακάλυψη σχετικά με μια προσωπικότητα της αρχαιότητας.
Ο διελαύνων Κρόνος συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Hades/Vulcanus & Δία/Zeus σηματοδοτεί ζητήματα κατασκοπείας και παρακολουθήσεων ενώ δεν αποκλείεται να παραβιαστούν οι κανόνες εμπλοκής….
Ο διελαύνων Admetos συναντά τους άξονες Ουρανού/Apollon και Ουρανού/Πλούτωνα που προεικονίζει μια μεγάλη αλλαγή αλλά και μετά από ένα «ξαφνικό σοκ» αρχίζει η εσωτερική ανάπτυξη και ο μετασχηματισμός. Αυτό όμως το ξαφνικό σοκ υποδεικνύει πως «σχεδόν πιάσαμε πάτο» ως χώρα. Από την άλλη ο διελαύνων Apollon ισούται με τον γενέθλιο Ήλιο που δείχνει φήμη και δόξα για την Ελλάδα και σηματοδοτεί μια ελαφρά άνοδο στο λιανικό εμπόριο και στην βιομηχανία αλλά και στον τουρισμό. Επιπρόσθετα ο Zeus σηματοδοτεί επιμονή σε ασκήσεις ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να γίνει και χρήση προειδοποιητικών βολών.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ο διελαύνων Ποσειδώνας που ισούται με τον Poseidon (*γενέθλιο) που προεικονίζει πως θα παιχθεί ένα παιχνίδι μπλόφας και ψυχολογίας αφού η προσποίηση και το «τυράκι μετά φάκας» θα δίνει και θα παίρνει.
Ο Admetos συναντά τους γενέθλιους άξονες Ουρανού/Apollon και Ουρανού/Πλούτωνα αντίστοιχα που μιλά για ένα τέλος που είναι φυσική συνέχεια ενός ανασχηματισμού τόσο σε στάση όσο και σε πρόσωπα. Εδώ είναι που η χώρα φτάνει στο zero point και που ξαφνικά αρχίζει και «παίρνει μπροστά». Σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη φορά του Apollon ο οποίος περνά επάνω από τον γενέθλιο Ήλιο (*επιτυχία) αλλά και κυρίως από τον άξονα Δία/Zeus που μιλά για επιστημονικά επιτεύγματα αλλά και άνοδο στην εργασία μέσα από την μαζική παραγωγή.

Αυτό όμως που προβληματίζει είναι πως μετά τις 7/5 τα πράγματα δυσχεραίνουν αφού μιλά για μια απρόβλεπτη κατάσταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στις διαπραγματεύσεις. Όμως η εμπλοκή των αξόνων Κρόνου/Ουρανού (*φιλονικίες-έριδες-ξαφνικό τέλος) και Hades/Kronos (*Μεγάλα εγκλήματα-εκβιασμοί) μιλά για ένα μεγάλο κακό και μεγάλη αποτυχία αλλά και αποκαλύψεις σε μια δικαστική υπόθεση. Παράλληλα τα ίδια (*σχεδόν) σηματοδοτεί και ο διελαύνων Zeus (*πόλεμος, εκρήξεις, πυροβολισμοί) μιλά για χρήση πυρός, βιαιότητα& καταστροφικές πυρκαγιές (* αυτό θα το δούμε να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές έως τις 21/8) ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για την είδηση του ξεσπάσματος ενός πολέμου (* στο οποίο προφανώς και δεν θα μετέχουμε).

Αφού οι διελεύσεις ενεργοποιούν άρα οι διελεύσεις υποδεικνύουν: «Δεν πρέπει ποτέ να αφήνει κανείς να συνεχίζεται μια ανωμαλία για να αποφύγει έναν πόλεμο, γιατί δεν τον αποφεύγει, αλλά μόνο αλλάζουν οι συνθήκες προς όφελος των αντιπάλων του.» Μακιαβέλι

Ο προοδευμένος Ήλιος συναντά τον γενέθλιο Kronos που μιλά για ηγέτες οι οποίοι όμως περνούν πολύ δύσκολα αφού μέσα εμπλέκεται μεταξύ άλλων τόσο ο άξονας ASC/Admetos όσο και ο άξονας MC/Hades που θα μπορούσε να βγάλει και την «κλήση» ενώπιων των αρχών κάποιου υψηλά ιστάμενου προσώπου ή ακόμα και πολιτικού. Επιπρόσθετα ο διελαύνων Cupido (*συνεργασίες-συνεταιρισμοί) πάει στον γενέθλιο άξονα Βορείου Δεσμού/Hades που μιλά για αδυναμία εξοικονόμησης χρημάτων… γεγονός που δείχνει πως δεν πρέπει να πιστεύει η κυβέρνηση σε λυκοφιλίες εντος της Ε.Ε αφού η Ε.Ε είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ φιλικά προσκείμενη στην Τουρκία. Επίσης ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός σηματοδοτεί ένα ξαφνικό «διαζύγιο» (*ή παραίτηση) αλλά και ειδήσεις που θα είναι ηλεκτροσόκ!! Από την άλλη ο Κρόνος μιλά για όρους αργούν να αλλάξουν… (*μήπως άραγε αναβληθεί το Eurogroup ή να μετατεθεί για κάποια άλλη ημερομηνία;;)

Ο Δίας μιλάει για λήψη μιας συμφέρουσας απόφασης που θα δρομολογήσει εξελίξεις. Θα υπάρχουν «ψεύτικες κερδοσκοπίες» ενώ ο Zeus μιλά για αξεπέραστες δυσκολίες οι οποίες ίσως επισπεύσουν την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα….
Ο προοδευμένος Kronos μιλά για προβλήματα με συντάξεις και επιδομάτων μέσα από ασυνήθιστα περιστατικά. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τους άξονες Ερμή/Ουρανού και Hades/Kronos μιλά για ένα ακαρπο αίτημα αλλά και μια απάτη που βγαίνει στην επιφάνεια και έχει μέσα και δωροδοκία.

Οι κοσμικές επιρροές ανά την υφήλιο: «Αν δεν αντέχεις το κακό, δεν θα ζήσεις για να δεις το καλό.» εβραϊκή παροιμία

Ας δούμε τώρα τι παίζει σε κοσμικό επίπεδο ανά εβδομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο:

Από 1/5 έως 7/5: Η εβδομάδα αυτή έχει να βγάλει χαρούμενες ειδήσεις σε επίπεδο ανακαλύψεων στον τομέα της ιατρικής και της υγείας. Παράλληλα ο Δίας ισούται με το Vulcanus (*χρηματοδοτήσεις) και είναι στον άξονα Κρόνου/Ποσειδώνα (*απάτη, κλοπή και απώλειες) που υποδεικνύει προβλήματα σε αυτά τα θέματα. Δύσκολη περίοδος είναι μεταξύ 3 και 4 Μαΐου λόγω του ότι ο Αρης είναι στον άξονα Κρόνου/Admetos (*δυσκολίες, κατάθλιψη) που σηματοδοτεί εσκεμμένες δυσκολίες και εμπόδια που οδηγούν να εγκαταλειφτούν οι προσπάθειες. Ακόμα χειρότερα είναι στις 5 του μήνα που ο Άρης είναι στον άξονα Κρόνου/Admetos αλλά συναντά και τον Ουρανό(*Άρης= Ουρανός: άξονας των ξαφνικών γεγονότων. Βαρύς τραυματισμός, αιμορραγία) η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης .
Από 8/5 έως 14/5: Η εβδομάδα ξεκινά με τον πλανήτη τα δράσης τον Άρη να συναντά τον άξονα Δία/Admetos (*οικονομικές απώλειες) μιλά για ενεργή μεταστροφή μιας κατάστασης. Επιπρόσθετα ο Ερμής είναι στον άξονα Ποσειδώνα/Vulcanus (*διάλυση, παραίτηση, ανικανότητα) και σηματοδοτεί για οδηγίες-εξηγήσεις που τελικά μπερδεύουν. Στις 9/5 ο Ήλιος συναντά τον Hades (*Ηλιος=Hades: παραμόρφωση) και επάνω στον άξονα Ηλίου/Ερμή μιλώντας για βρώμικες πράξεις και ανεντιμότητα. Παράλληλα ο Πλούτωνας είναι επάνω στον άξονα Hades/Apollon (*μυστικές έρευνες) που μιλά για τη έναρξη μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Επίσης αξίζει ιδιαίτερη μνεία ο Ζευς που είναι επάνω στον άξονα Ηλίου/Κρόνου που υποδεικνύει μοναξιά… Στις 10 Μαΐου ο Ποσειδώνας είναι στον άξονα Ερμή/Hades (*δυσάρεστες ειδήσεις-κακά μαντάτα) βγάζει πονηρές κινήσεις… ως τις 22/5 ο Κρόνος συναντά τον άξονα Wi/Admetos μιλάει ιδεολογική αντίσταση!!!

22/5 έως τέλος του μήνα: Ο Ήλιος ισούται τόσο με τον Άρη (*δράση) όσο και με τον Ζευς που δείχνει τραυματισμούς από πυροβόλα όπλα, μεγάλες αναποδιές και μοχθηρές πράξεις μίσους. Παράλληλα ο Ουρανός ήταν στον άξονα Zeus/Vulcanus σηματοδοτώντας εκρήξεις και ακραίες ενεργειες… Παράλληλα περι τις 25/5 ο Admetos είναι στον άξονα Wi/Vulcanus δειχνοντας πως τα λογια στερεψαν και οι ακλονητες πεποιθησεις είναι αμετακινητες….
Karl Astrolab by Karl Heinz Ottinger

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016
ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016
https://1.bp.blogspot.com/-6Ra_W8s8JLc/VyiINxei7SI/AAAAAAAD9RE/2NxypvpkTyYkZpgqCyO8Ojhv7SM2AzIJACLcB/s1600/xrismoi%2Bmaios%2B2016.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-6Ra_W8s8JLc/VyiINxei7SI/AAAAAAAD9RE/2NxypvpkTyYkZpgqCyO8Ojhv7SM2AzIJACLcB/s72-c/xrismoi%2Bmaios%2B2016.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/05/2016.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/05/2016.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content