ZODIA PROVLEPSEIS 9/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις

ZODIA PROVLEPSEIS 9/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 9/4/2016 ΚΡΙΟΣ Γενικά Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκ...

ΣΗΡΙΑΛ365
ZODIA PROVLEPSEIS 9/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 9/4/2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν εξελίξεις που θα σε ανησυχήσουν. Τελικά όμως όλα θα «στρώσουν»!


Ερωτικά

Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει στην προσωπική σου ζωή, σε κάνει εξαιρετικά αρνητικό/η απέναντι σε όποιον/α «αποπειραθεί» να σε δεσμεύσει. Αν όμως δεν τεθεί τέτοιο ζήτημα, τότε δεν αποκλείεται να δεσμευτείς από... μόνος/η σου!ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα. Επιπλέον, μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Γενικότερα ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να αλλάξει το καθεστώς στη δουλειά σου κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν ελκύεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον «κρύβουν» προβλήματα που καθιστούν δύσκολη και αβέβαιη την εξέλιξη της σχέσης σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η άρνησή σου να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε οτιδήποτε κινείται μακριά από την αλήθεια σου μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, που δείχνουν πιο πρόθυμοι σε πιθανούς συμβιβασμούς, δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να προκύψει εντελώς ξαφνικά. Παράλληλα η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να σκεφτείς χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις όλα αυτά που σε απασχολούν.


Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει μια κρίση, όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου». Σκέψου όμως, μήπως μπορείς απλά να την ανανεώσεις χωρίς περαιτέρω συνέπειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Είτε σου αρέσει, είτε όχι, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδο σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη ρήξη στην σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο.


Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση», που αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.
ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις ουκ ολίγες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Πρόσεξε όμως μήπως σε κάποιες περιπτώσεις φερθείς με προκλητικό, κυνικό ή «ακατάδεκτο» τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των άλλων.


Ερωτικά

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μπλοκάρεται από τον εγωισμό σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο να γίνεται το δικό του! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην «δένεις τον γάιδαρο σου» και να φοβάσαι τα «σίγουρα». Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να έχεις έσοδα ή παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις.


Ερωτικά

Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.
ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε στις προσωπικές σου επιδιώξεις, είτε σε μια συνεργασία. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης.


Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «εξεζητημένο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, τότε τον έχασες!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μην μπορέσεις να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Παράλληλα, ο Ουρανός σου βάζει δύσκολα στο εργασιακό σου περιβάλλον όπου ίσως να συμβούν πολλά και ανατρεπτικά!. Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν.


Ερωτικά

Μέσα στην γενικότερη «αναμπουμπούλα» στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει κι ένα απρόσμενο ειδύλλιο, το οποίο μάλιστα έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια ευχάριστη περιπέτεια. Όρεξη να έχεις, κι όλα θα γίνουν!
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως έρθεις σε επαφή με άτομα, που η διαφορετικότητά τους ενδέχεται να προκαλεί, κάτι όμως που με δεδομένη την ικανότητά σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου δεν θα είναι πρόβλημα. Εκείνο που πρέπει να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές, στις οποίες μπορεί να σε «εξωθήσει» η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό.


Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που, ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι, βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητά σου κι είναι πιθανό να βρεθείς με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δρομολογήσεις αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να επιβάλλεται να το πράξεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις τις πιθανότητες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, προερχόμενης από άλλους!


Ερωτικά

Το σύμπαν σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών, από συμβατές μέχρι εντελώς ακατάλληλες για την περίπτωσή σου! Φρόντισε λοιπόν να κρίνεις σωστά, ακολουθώντας κυρίως την αλήθεια της καρδιάς σου κι όχι την φωνή των συμφερόντων σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η διαφορετικότητά σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε εκκεντρικότητες ή «προκλήσεις για την πρόκληση». Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει έτοιμο/η να ελιχθείς απέναντι σε έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.


Ερωτικά

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν είσαι έτοιμος/η να το αποδεχθείς!
ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».


Ερωτικά

Παρότι η Αφροδίτη δεν βρίσκεται πια στο ζώδιό σου, εξακολουθεί να σε υποστηρίζει με τον... τρόπο της και πέρα από τις πιθανότητες μιας νέας και σημαντικής γνωριμίας, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο... αγάπης!

astrology-gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ZODIA PROVLEPSEIS 9/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις
ZODIA PROVLEPSEIS 9/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις
https://4.bp.blogspot.com/-EzlGAzKdvJE/Vv25OEp9QiI/AAAAAAAD5oA/5SZzGBL7950P0qZeqSaln0SANbfNlOSjw/s1600/zwdia-Astrologia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-EzlGAzKdvJE/Vv25OEp9QiI/AAAAAAAD5oA/5SZzGBL7950P0qZeqSaln0SANbfNlOSjw/s72-c/zwdia-Astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/zodia-provlepseis-9416.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/zodia-provlepseis-9416.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content