KARA SEVDA επεισοδια 20-21-22-23-24-25 βιντεο

KARA SEVDA επεισοδια 20-21-22-23-24-25 βιντεο KARA SEVDA 20 BOLUM KARA SEVDA 21 BOLUM KARA SEVDA 22 BOLUM KARA SEVDA 23 BOLUM ...

KARA SEVDA επεισοδια 20-21-22-23-24-25 βιντεο
KARA SEVDA 20 BOLUM


KARA SEVDA 21 BOLUM


KARA SEVDA 22 BOLUM


KARA SEVDA 23 BOLUM


KARA SEVDA 24 BOLUM


KARA SEVDA 25 BOLUM

KARA SEVDA EPISODIA 26-27-28-29-30-31-32

Kara Sevda: Επεισόδια 24 - 25 - 26
Δευτέρα 11/7/16 - Επεισόδιο 24: Ο Εμίρ βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ' τη Νιχάν και τον Κεμάλ, ενώ την ίδια ώρα η Νιχάν μαθαίνει απ' τη Γιασεμίν πως ο Εμίρ την ψάχνει. Ο Σαλίχ ενημερώνεται πως η καταστροφή του καϊκιού ήταν εμπρηστική ενέργεια και ο Οζάν αναγκάζεται να ομολογήσει στον Εμίρ τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Εμίρ συνεχίζει να στήνει νέες παγίδες στον Κεμάλ.

Τρίτη 12/7/16 - Επεισόδιο 25: Η Νιχάν έρχεται αντιμέτωπη με τον αδερφό της, όταν καταλαβαίνει πως αυτός έκαψε το καΐκι του Σαλίχ. Ο Κεμάλ ξεκαθαρίζει τη θέση του στην Ασού και ανησυχεί μήπως ο Εμίρ θελήσει να βλάψει τη Νιχάν, Στην εταιρία, υπογράφεται η νέα σύμβαση - παγίδα για τον Κεμάλ, ενώ ο Εμίρ εξαναγκάζει την Μπανού να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τετάρτη 13/7/16 - Επεισόδιο 26: Στην προσπάθειά της να απομακρύνει τον Οζάν, η Ζεϊνέπ τον απειλεί ότι θα μιλήσει στα αδέρφια της. Η Νιχάν προειδοποιεί τον Κεμάλ για την παγίδα με το συμβόλαιο και ο Σαλίχ αναλαμβάνει δράση για να βρουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω απ' την απάτη. Η Βιλντάν απειλεί τη Λεϊλά ότι θα της πάρει το σπίτι, αν διεκδικήσει μερίδιο στην εταιρία.
Ο Κεμάλ ορκίζεται εκδίκηση. Έφτασε η ώρα να αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού και το πρώτο βήμα θα το κάνει εκείνος. Πολύ σύντομα ο Εμίρ θα καταλάβει όχι μόνο ότι είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά και πολύ επικίνδυνος. ΗΝιχάν είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Κεμάλ, τα γεγονότα όμως τη φέρνουν όλο και πιο κοντά του. Δεν θα αργήσει μάλιστα να φτάσει η στιγμή που θα την ακούσει να του λέει πως τα τελευταία πέντε χρόνια η ζωή της είναι ένας ατέλειωτος εφιάλτης.

Η Νιχάν είναι σίγουρη πια πως ο Εμίρ κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Οζάν και της Ζεϊνέπ και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Η Λεϊλά, από την πλευρά της, έξαλλη μετά το εξώδικο που της έστειλε η αδελφή της, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί της. Ο Οντέρ και η Βιλντάν παγώνουν όταν ο φύλακας τους ενημερώνει ότι βρίσκεται έξω από την πόρτα τους και θέλει να τους δει.

Βιλντάν: Πες ό,τι θες να πεις και φύγε!

Λεϊλά: Πριν από 30 χρόνια ζήτησες το μέλλον μου και σου το έδωσα, αλλά δεν πρόκειται να σου δώσω το παρελθόν μου. Αυτό δεν μπορείς να το πάρεις. Β.: Το μέλλον δεν ήταν ποτέ δικό σου, Λεϊλά. Αλλά αυτό το σπίτι έίναι επίσης το παρελθόν μου. Έχω κι εγώ το δικαίωμα να το θέλω και θα το πάρω.

Λ.: Δεν πρόκειται να σου δώσω το σπίτι μου, Βιλντάν, να το ξέρεις. Μην κάνεις τον κόπο να το προσπαθήσεις.

Η Λεϊλά σκίζει το εξώδικο, της το πετά στα μούτρα και φεύγει. Ο Οντέρ, που είναι αντίθετος με την απόφαση της γυναίκας του, την ακολουθεί ζητώντας της να μιλήσουν, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί τους. Εκείνη τη στιγμή ο Κεμάλ βρίσκεται στον κήπο του απέναντι σπιτιού και τους βλέπει. Όταν λίγο αργότερα την παίρνει τηλέφωνο, εκείνη δεν του λέει τίποτα κι έτσι αρχίζει να υποψιάζεται πως τον Οντέρ και τη Λεϊλά τους συνδέει κάποια σχέση από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή ο Εμίρ μαθαίνει πως ο Κεμάλ διεκδικεί επίσης το σπίτι που θέλει να αγοράσει για τη Νιχάν και γίνεται έξαλλος.

Ο Οντέρ τσακώνεται με τη Βιλντάν για τη Λεϊλά.

Οντέρ: Αεν το πιστεύω αυτό που έκανες. Άφησέ την ήσυχη. Πριν από 30 χρόνια παραιτήθηκες από τα δικαιώματα του σπιτιού. Τι θέλεις τώρα; Βιλντάν: Τη μέρα που πήγες σπίτι της, ξεκίνησες τον πόλεμο. Εσύ ξεκίνησες αυτό τον πόλεμο 30 χρόνια πριν. Κι όσο μιλάς έτσι γι’ αυτήν, το μίσος μου μεγαλώνει! : ’ ,

Ο.: Ντροπή! Ντροπή σου!

Ο Κεμάλ συναντά τυχαία τη Νιχάν και καταλαβαίνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την επίσκεψη της Λεϊλά στο σπίτι της. Ο Οζάν, απελπισμένος που η Ζεϊνέπ δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του, αποφασίζει να; έξω από το σπίτι της. Εκείνη πιάνει πανικός και του ζητί μείνει μακριά της. Την ώρα φεύγει όμως ο Οζάν τον βλι ο Σαλίχ.

Ο Κεμάλ καρφώνει τον Ε στον πατέρα του. Η απάντιση του έρχεται λίγο αργότερα, ό βλέπει τον αδελφό του έξω απο το γραφείο του. Ο Εμίρ κά μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στον Ταρίκ, προκειμένου να · πάρει με το μέρος του. Μάτι ο Κεμάλ του ζητά να μήνη μακριά από αυτό τον άνθρωπο Παράλληλα η Νιχάν μαθαίνει ο Κεμάλ είναι χορηγός επικοινωνίας του καινούργιου πρότζεκτ που ανέλαβε και τον παίρνει αμέσως τηλέφωνο. Εκείνος τ διαβεβαιώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα και της αποκαλύπτει ( ο άντρας της έχει βάλει ανθρώπους να τους παρακολουθούν. Όσο για τον Οντέρ, ζητά από το δικηγόρο του να κάνει κάτι για να σταματήσει τα ύπουλα σχέδια της γυναίκας του. Η Ασού πηγαίνει στο εργαστήριο της Νιχάν και της ζητά να συμφιλιωθούν. Όπως αποκαλύπτεται, ήταν αυτή που την πρότεινε για το πρότζεκτ και όχι τυχαία. Ο Κεμάλ πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και απαιτεί να του πει όλη την αλήθεια. «Η Νιχάν είναι ανιψιά μου και η μητέρα της αδελφή μου» του απαντά εκείνη. Την ίδια στιγμή ο Ταρίκ τσακώνεται για μία ακόμη φορά με τον πατέρα του και παίρνει την απόφασή του. Λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Εμίρ και του λέει πως δέχεται να συνεργαστούν…

Ο εργάτης τηλεφωνεί στον Κεμάλ και του λέει ότι έγινε ένα ακόμη ατύχημα στο εργοτάξιο. Τα νέα μαθαίνει και ο Εμίρ, όταν φτάνει όμως εκεί βλέπει τον Κεμάλ και μαθαίνει από τον πατέρα του ότι χάρη στις δικές του ενέργειες δεν υπήρξαν θύματα. Το γεγονός αυτό τον φέρνει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπο με τον πατέρα του. Το μίσος μέσα του μεγαλώνει κι αποφασίζει να κάνει κάτι για να κλείσει τον Κεμάλ στη φυλακή. Τη βρόμικη δουλειά αναλαμβάνει ο Τουφάν. Ο Κεμάλ συναντά τυχαία στο δρόμο τη Νιχάν. Είναι με τη μικρή της φίλη, την Ελίφ, η οποία όταν τον βλέπει την ρωτά αν είναι αυτός ο άντρας για τον οποίο κλαίει τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα λόγια τη μικρής ενισχύουν τις υποψίες του ότι η Νιχάν αναγκάστηκε για κάποιο λόγο να παντρευτεί τον Εμίρ. Λίγο αργότερα του τηλεφωνεί ο Σουάτ και του λέει πως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αποφάσισε να το πουλήσει σε αυτόν. Την επόμενη κιόλας μέρα αρχίζει τη μετακόμιση. Η Νιχάν πηγαίνει να γνωρίσει τους καινούργιους της γείτονες και έκπληκτη βλέπει τον Κεμάλ. «Τα πάντα είναι όπως τα ονειρεύτηκα, εκτός από εμένα!» του λέει.
Κεμάλ: Είναι αλήθεια αυτό που είπε το μικρό κορίτσι, ότι κλαις τα τελευταία πέντε χρόνια εξαιτίας μου;

Νιχάν: Σε παρακαλώ, μη μου το κάνεις αυτό…

Κεμάλ: Φύγε!

Ν.: Αν έλεγα ναι, τι θα άλλαζε; Αν ο Εμίρ υποψιαστεί κάτι για μας, δεν θα σταματήσει να μας παρακολουθεί.

Κ.: Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Κατάλαβες; Κανέναν!

Ν.: Εγώ όμως;

Κ.: Αυτός είναι ο λόγος για όλα όσα συνέβησαν;

Ν.: Παρά τα όσα συνέβησαν, θα ήθελα να είχαμε ένα αίσιο τέλος, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα παραμύθια. Εδώ και πέντε χρόνια ζω τον ίδιο εφιάλτη. Κι εύχομαι να είσαι εσύ αυτός που θα με ξυπνήσει από αυτό τον εφιάλτη.

Ο εφιάλτης όμως της Νιχάν βρίσκεται πια ακριβώς απέναντι της. Και δεν είναι άλλος από τον Εμίρ, που έχει πάει επίσης στο σπίτι του Κεμάλ και τους βλέπει μαζί.

Ο Κεμάλ φτάνει στην εταιρεία και βλέπει τους άντρες της ασφάλειας να διώχνουν έναν εργάτη που ζητά να μιλήσει στον Εμίρ. Ο Κεμάλ προσφέρεται να τον ακούσει και τα όσα του αποκαλύπτει τον βγάζουν εκτός εαυτού. Στο εργοτάξιο δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και τα ατυχήματα το τελευταίο διάστημα είναι πολλά. Όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, εκτός από τον Εμίρ. Ο Κεμάλ του δίνει το λόγο του πως θα μεταφέρει ο ίδιος τα αιτήματά τους. Την ίδια στιγμή εκείνος τηλεφωνεί στον Ταρίκ και του ζητά να συναντηθούν. Ο Κεμάλ εισβάλλει στο γραφείο του Εμίρ έξαλλος. Όταν όμως αρχίζει να του μιλάει για τα προβλήματα των εργατών, εκείνος του απαντά ότι δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται στις δικές του υποθέσεις. «Μην παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων, Εμίρ», τον προειδοποιεί. Kara Sevda Επεισόδιο 26-27-28-29-30

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: KARA SEVDA επεισοδια 20-21-22-23-24-25 βιντεο
KARA SEVDA επεισοδια 20-21-22-23-24-25 βιντεο
https://2.bp.blogspot.com/-xDzjGtt4hDY/VniRe92IErI/AAAAAAADlfQ/CugTCo1_HG8/s1600/sevda_kara.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-xDzjGtt4hDY/VniRe92IErI/AAAAAAADlfQ/CugTCo1_HG8/s72-c/sevda_kara.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/kara-sevda-20-21-22-23-24-25-gr-subs.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/kara-sevda-20-21-22-23-24-25-gr-subs.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content