iwanna pilixou Daddy Cool ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ

Daddy Cool, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ TV NEWS «Daddy Cool»! Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας κωμωδίας του ΑΝΤ1. Αυτό το τηλεσυνοικέσιο πώς σο...

sirial365
Daddy Cool, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ TV NEWS
«Daddy Cool»! Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας κωμωδίας του ΑΝΤ1. Αυτό το τηλεσυνοικέσιο πώς σου προέκυψε;
Τηλεσυνοικέσιο ε; Τώρα που το λες έχεις δίκιο (γέλια). Όλα έγιναν ξαφνικά, όπως όλα τα ωραία πράγματα σε αυτήν τη ζωή. Με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, από την εποχή των «Ευτυχισμένοι Μαζί» και είχαμε πάντα μία σχέση αγάπης. Οπότε επικοινώνησε μαζί μου, μου έστειλε το πρώτο, το πιλοτικό επεισόδιο, το είδα, μ' άρεσε πάρα πολύ, γέλασα, συγκινήθηκα, ένιωσα μία γλύκα και είπα αμέσως το «ναι».
sirial365
«Daddy Cool» ακούγαμε και «Daddy Cool» δεν βλέπαμε. Στο τέλος πιστέψαμε πως η σειρά θα μείνει στα μετόπισθεν και θα πάει του χρόνου.
Εχεις δίκιο. Ομως, τι να κάναμε κι εμείς που την ώρα που πήραμε το πράσινο φως, πέσαμε πάνω στα capital control και ήρθαμε αντιμέτωποι με όλες αυτές τις αναταράξεις που ακολούθησαν; Δεν πειράζει όμως... Κάθε εμπόδιο για καλό δεν λένε;
Συνωμότησε το σύμπαν υπέρ μας!
Με αυτά και με αυτά, η σειρά κάνει πρεμιέρα εντελώς στα... ξαφνικά! Απρίλιο μήνα δεν είχαμε ποτέ ξανά πρεμιέρα ελληνικής σειράς. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν να το τολμήσουν...
Και πολύ καλά κάνουν! Σε μία σεζόν όπου οι τηλεθεατές κυνηγούν μία νέα δουλειά με το τουφέκι, δεν θα αδιαφορήσουν όταν έρθει στους δέκτες τους μία ανοιξιάτικη πρεμιέρα. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα «αγκαλιάσει» το «Daddy Cool».
Γιατί ο κόσμος να δει το «Daddy Cool»;
Γιατί είναι μία δουλειά που έχει γίνει με πολλή αγάπη και κέφι, που πλημμυρίζει από χιούμορ και γλύκα, που είναι προσεγμένη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Και γιατί φυσικά δικαιώνει τους... μπαμπάδες.
Πώς ξεκινά να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας;
Νομίζω πως εσύ εγκαταλείπεις τον Θανάση (Τσαλταμπάση) και μάλιστα αγκαλιά μ' ένα παιδί! Εχουμε να κάνουμε με δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Εκείνος είναι ένας αθώος, ευχάριστος, γλυκός. Εγώ είμαι ρεαλίστρια, σκληρή, μία γυναίκα η οποία σκλήρυνε και σήκωσε γύρω της τοίχους. Ο πατέρας της την έστειλε στο εξωτερικό να σπουδάσει με το ζόρι, αναγκάζοντάς την να εγκαταλείψει και τον άνδρα της αλλά και το παιδί της.
Και πώς η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων ξεκινά από την αρχή;
Οταν επιστρέφω εγώ από το εξωτερικό και φυσικά θέλω να δω το παιδί μου, να το γνωρίσω. Εχει φτάσει πια οκτώ ετών!
Το παιδί θέλει να σε γνωρίσει από τη στιγμή που εσύ ουσιαστικά το εγκατέλειψες;
Ναι, γιατί ο μπαμπάς του το έχει μεγαλώσει μιλώντας του για μένα με αγάπη. Κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να πείσει το παιδί πως ήταν φυσιολογικό το γεγονός ότι εγώ έλειψα κάποια χρόνια στο εξωτερικό. Βλέπεις, με τον Θανάση αγαπιόμασταν, δεν υπήρχε μίσος ανάμεσά μας και αυτό αποτυπώθηκε απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο ο... «Daddy Cool» Θανάσης μεγάλωσε το παιδί μας.
Με άλλα λόγια δηλαδή, η σειρά αυτή είναι η... αντεπίθεση των μπαμπάδων!
Μπορείς να το πεις κι έτσι! Μ' αρέσει που η σειρά αγγίζει το θέμα της μονογονεϊκής οικογένειας. Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι να αφουγκραζόμαστε το τι συμβαίνει γύρω μας.
sirial365
Τελικά η γνωριμία σου με τον Θανάση πριν από περίπου οκτώ χρόνια στους «Ευτυχισμένους Μαζί» ήταν μάλλον καρμική!
Σίγουρα και πολύ χαίρομαι γι' αυτό! Ασε που πιστεύω ότι καρμικό ήταν όλο αυτό που έγινε με τους «Ευτυχισμένους». Αναμφισβήτητα συνωμότησε το σύμπαν υπέρ μας!
Αυτή η δουλειά θα σε ακολουθεί για πάντα...
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι «Ευτυχισμένοι» ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου δουλειά, ήταν μία δουλειά που λάτρεψα, ήταν μία δουλειά που λάτρεψε κι ο κόσμος και από την οποία βγήκα μόνο κερδισμένη ή μάλλον, για να ακριβολογώ, μόνο ευεργετημένη.
Απ' ό,τι φαίνεται, η... καλή σου νεράιδα ήταν πολύ καλή μαζί σου εκείνη την περίοδο.
Θαρρώ πως όντως είχα ένα τυχερό αστεράκι που με οδήγησε στους «Ευτυχισμένους».
Υπήρξε στιγμή που να φοβήθηκες πως δεν θα τα κατάφερνες ποτέ να ξεπεράσεις τον ρόλο της «Εύας»;
Η «Εύα» είναι ένα κομμάτι από μένα... Είναι ένα ρόλος που μου πρόσφερε μία τεράστια ευκαιρία. Να αποκτήσω μία πολύ μεγάλη φόρα στο ξεκίνημά μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να προσπεράσω την «Εύα». Θέλω να την έχω πάντα μαζί μου, πρώτον γιατί μου πρόσφερε τόσα πολλά και δεύτερον γιατί με κάνει να θυμάμαι το πώς ξεκίνησαν όλα σε αυτό το ταξίδι. Αλλωστε, η «Εύα» ήταν ένας απόλυτα ρεαλιστικός ρόλος. Δεν ήταν κάποια ηρωίδα σουρεαλιστική που να σε χαρακτηρίσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, γεγονός που στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη «παγίδα». Η «Εύα» μπορεί να με ακολουθεί, όμως, ούτε μία στιγμή δεν με έχει εγκλωβίσει.
Daddy Cool ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ
Είσαι ένα κορίτσι που γνώρισε αυτό που λέμε «απόλυτη επιτυχία» από πολύ μικρή. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που άνοιξες την πόρτα αυτού του χώρου. Παρ' όλα αυτά ποτέ δεν σταμάτησες να πατάς γερά στη γη...
Γι' αυτό πρέπει να πω ένα «μπράβο» στους γονείς μου. Χάρη σε αυτούς ανέκαθεν γνώριζα ποια ήμουν και τι ήθελα.Οταν έκριναν πως μου χρειάζεται, με προσγείωναν ακόμα και... ανώμαλα. Ετσι έμαθα να μην παραμυθιάζομαι. Αλλωστε, η επιτυχία των «Ευτυχισμένων» ήρθε όταν ήμουν 25-26 ετών και όχι 18. Γνώριζα πώς να τη διαχειριστώ, αλλά και το πώς βγαίνει το μεροκάματο.
Να υποθέσω πως είχες κάνει διάφορες δουλειές πριν...
Και σερβιτόρα και υπάλληλος και τα πάντα! Εκτός του ότι έπρεπε να βγάζω τα έξοδά μου, είμαι και εργασιομανής. Δεν μπορώ να κάθομαι... Κάτι παθαίνουν τα νεύρα μου.
Εχω την εντύπωση πως είσαι ένα κορίτσι που υποστηρίζει μέχρι τέλους τις επιλογές του.
Οντως υποστηρίζω μέχρι τέλους τις επιλογές μου, όποιο κι αν είναι το κόστος. Είναι απίστευτη ατιμία το να επιλέξεις κάτι και στην πορεία να το προδώσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται ευνοϊκά. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου, είσαι χαμένος από χέρι. Είσαι έρμαιο στα χέρια των άλλων. Στο τέλος αυτό που σου μένει είναι αυτό το οποίο υπερασπίστηκες και όχι αυτό που θα έχεις εγκαταλείψει αμαχητί μόλις τα δύσκολα σου χτυπήσουν την πόρτα.
Είσαι το αντράκι της ζωής σου;
Είμαι το αντράκι της ζωής μου και μ' αρέσει. Μ' αρέσει να μπορώ εγώ να με υπερασπίζομαι. Βέβαια, αυτό απαιτεί να έχεις γερό στομάχι, όπως επίσης γερό στομάχι απαιτείται για να μπορείς να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο. Τα πράγματα είναι πολλές φορές σκληρά και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα.
Αυτό που δεν μπορείς να διαχειριστείς ποιο είναι;
Το να πρέπει να σεβαστώ και να ακολουθήσω μία ιεραρχία που δεν είναι... ιεραρχία. Το να βρεθώ σε μία δουλειά και ο άλλος δίπλα μου να κάνει ό,τι θέλει, όχι γιατί το αξίζει και μπράβο του, αλλά γιατί κάποιοι για τον άλφα-βήτα λόγο θέλησαν να του... χαριστούν! Η αδικία μπορεί να με τρελάνει.
Ενώ οι περισσότεροι υποκλίνονται στη... μαγεία των παπαράτσι και των ιλουστρασιόν εξωφύλλων, εσύ δεν παίζεις αυτό το παιχνίδι.
Επειδή είμαι από την επαρχία, από τέτοια δεν καταλαβαίνω, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Δεν κατηγορώ κανέναν... Ολοι κάνουμε τις επιλογές μας... Πάντως εμένα αυτό το παιχνίδι δεν μου πάει.
Η... ΜΟΙΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟ PLAN-B
Πριν το ΚΘΒΕ είχες αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είχες κάνει τάε κβον ντο και ιστιοπλοΐα, χόρευες ως cheerleader για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;
Εντελώς στα ξαφνικά, μάλλον στο πλαίσιο της μανίας που είχα να κάνω διαρκώς καινούργια πράγματα. Μιλούσα με μία φίλη μου στο τηλέφωνο και περνούσα κάτω από τη σχολή θεάτρου. Είδα την επιγραφή και της λέω «κλείσε, θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να μπω στη σχολή» και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Βέβαια, στην πορεία ερωτεύθηκα το θέατρο γι' αυτό και με κέρδισε ολοκληρωτικά.
Εχεις την πολυτέλεια ενός... plan b σε περίπτωση που έρθουν ανάποδα τα πράγματα με το θέατρο και την τηλεόραση;
Θα μπορούσα να έχω ένα plan b, όμως δεν έχω και αυτό είναι κάτι που μου το λέει συνέχεια και ο μπαμπάς μου βλέποντας τη ρευστότητα που υπάρχει στον χώρο. Μου είναι πολύ δύσκολο να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβιβαστώ και να μην κάνω αυτό που αγαπώ. Πλέον αυτή η δουλειά είναι για μένα τρόπος ζωής και θα ήταν μία τρομακτική θυσία το να αναγκαστώ κάποια στιγμή να την αποχωριστώ.
ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Daddy Cool Επεισόδια 1-2 ant1
Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 10.15 μ.μ.. Φέτος θα βγουν στον αέρα 10 επεισόδια και αν η σειρά πιάσει τον σφυγμό του κόσμου, θα πάει και του χρόνου. Το σενάριο υπογράφει η Τίνα Καμπίτση και τη σκηνοθεσία ο Νίκος Ζαπατίνας. Παίζουν: Ι. Πηλιχού, Θ. Τσαλτα-μπάσης, Β.Τρουφάκου, Λ. Ελευθερίου, Β. Χαλα-κατεβάκης, Ν. Παπα-δερού, Χ. Μάρκου και Ν.Σουίφτ.

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: iwanna pilixou Daddy Cool ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ
iwanna pilixou Daddy Cool ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ
https://1.bp.blogspot.com/-2v_gX1WdA3s/VwLQ_EBL1sI/AAAAAAAD6FM/suSWRK_qFZwXmPXlM0mDt6BVB4tW8dqJQ/s1600/daddy%2Bcool%2Bpilichou.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-2v_gX1WdA3s/VwLQ_EBL1sI/AAAAAAAD6FM/suSWRK_qFZwXmPXlM0mDt6BVB4tW8dqJQ/s72-c/daddy%2Bcool%2Bpilichou.JPG
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/iwanna-pilixou-daddy-cool.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/iwanna-pilixou-daddy-cool.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content