9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157-158-159-160-161-162-163

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157-158-159-160-161-162 9 Mhnes, 9 Μήνες Επεισόδιο 157 Η Μαρίνα λέει στην Εύα την απόφαση της να διεκδικήσει τον Μάνο,...

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157-158-159-160-161-162 9 Mhnes,
9 Μήνες Επεισόδιο 157
Η Μαρίνα λέει στην Εύα την απόφαση της να διεκδικήσει τον Μάνο, αλλά εκείνη αντιδράει καθώς η στάση του Μάνου απέναντι της αποκαλύφθηκε πως ήταν απαράδεκτη. Η Κρίστη μετακομίζει στο σπίτι του Τζόνυ. Η Έλσα επισκέπτεται τη Χαρά με την πρόφαση πως θέλει να την ευχαριστήσει για τη μεσολάβηση της στον πατέρα της και στη συνέχεια τη ρωτάει ποια είναι η σχέση της με τον Τζόνυ και τι ρόλο έχει παίξει στην τόσο βιαστική του απόφαση να παντρευτεί την Κρίστη. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να συναντήσει τη Μάρθα, και η Εύα αποφασίζει να τον παρακολουθήσει προσωπικά. Η Δάφνη ανακαλύπτει το όνομα του Πέτρου στη λίστα των μελών του κυκλώματος. Ο Πέτρος Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να είναι μαζί και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή οι δυο τους, με την Ελπίδα και τη Δάφνη. Η Μάρθα δείχνει ευτυχισμένη στην προοπτική, αλλά του ζητάει χρόνο να σκεφτεί. Ο Άλκης ακούει την κουβέντα της Έλσας με τη Χαρά που ξεσπάει σε έντονο καβγά, με τη Χαρά να την απειλεί πως θα πει στον πατέρα της να πάρει πίσω την κατάθεση του και να τη στείλει φυλακή. Η Έλσα φεύγει έξαλλη, ενώ ο Άλκης προσπαθεί να καλμάρει τη Χαρά. Ο Μάνος δέχεται την επίσκεψη της Νίνα, του call girl που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της σχέσης του με τη Μαρίνα. Η Άντρη τηλεφωνεί στη Μαρίνα για να μάθει για την Έλσα, και της λέει πως θέλει να τις επισκεφτεί. Η Μαρίνα όμως της ζητάει λίγο χρόνο μέχρι να συνέρθουν, και να έρθει αργότερα, προκαλώντας την οργή της Άντρης.

9 Μήνες Επεισόδιο 158
Η Μαρίνα μπαίνει ανήσυχη στο σπίτι του Μάνου. ‘Όταν ακούει φωνές από τον πάνω όροφο, ανεβαίνει και σοκάρεται που βλέπει τον Μάνο στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα. Βγαίνει από το σπίτι τρέχοντας και σε πανικό, ενώ η Κάτια είναι έξω στο αυτοκίνητο και παραμονεύει. Ο Μάνος διώχνει κακήν κακώς την Μίνα, λέγοντας πως η παράσταση τελείωσε, κι όταν μένει μόνος του αρχίζει να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του. Η Κάτια που του χτυπάει την πόρτα, είναι η μόνη του παρηγοριά. Η Δάφνη είναι τύφλα στο μεθύσι, όταν της τηλεφωνεί ο Πέτρος. Ανήσυχος τη ρωτάει που είναι και τι της συμβαίνει, αλλά η Δάφνη του το κλείνει λέγοντας πως δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν.

9 Μήνες Επεισόδιο 159
Η Κάτια κάνει υπέρηχο που επιβεβαιώνει πως διανύει την 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Ο γιατρός της επισημαίνει το ώριμο της ηλικίας της, και τη συμβουλεύει να το λάβει σοβαρά υπόψη, στην απόφαση της αν θα κρατήσει ή όχι το παιδί. Ο Μάνος επισκέπτεται τη Μάρθα για να την ευχαριστήσει και να την παρακαλέσει να συμπαρασταθεί όσο μπορεί στη Μαρίνα και την Έλσα, μετά το θάνατο του. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ανακαινίζει το σπίτι, θέλοντας να αφήσει πίσω οτιδήποτε της θυμίζει τον Μάνο, αλλά και τη μίζερη ζωή της με τον Κυριάκο. Ο Τζόνυ βάζει σε μια κούτα όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν πως είναι παντρεμένος, ξεχνώντας μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την γυναίκα και το παιδί του, όταν μπαίνουν η Κρίστη με την Έλσα.

9 Μήνες Επεισόδιο 160
Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του ίδιου και του Πέτρου για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, αλλά για μια ακόμα φορά η Δάφνη αρνείται πως της συμβαίνει κάτι. Ο Άλκης αντιδράει στη βιασύνη της Χαράς να κάνουν παιδί, αλλά εκείνη του λέει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει ξανά οικογένεια, εφόσον οι γονείς του δε ζουν πια. Ο Άλκης νιώθει εγκλωβισμένος. Η Κάτια επισκέπτεται απροειδοποίητα τη Μαρίνα και τη ρωτάει αν θα μπορούσε ποτέ της να συγχωρέσει τον Μάνο, αλλά η Μαρίνα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο. Ο Μάνος μπαίνει στο μαγαζί που εμφανιζόταν, τη στιγμή που η Έλσα κάνει πρόβα με τη Κρίστη και την μπάντα τους. Ο Άλκης διαβάζει το αποχαιρετιστήριο mail που του έστειλε ο Νικ, και σφίγγεται η καρδιά του. Ο Πέτρος ανησυχεί μήπως ο Κυριάκος είπε στη Δάφνη την αλήθεια, πως αυτός είναι ο πατέρας της. Η Εύα μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής και προσπαθεί να πάρει το μενταγιόν της.

9 Μήνες Επεισόδιο 161
Η Δάφνη λέει στον Πέτρο να μην ανησυχεί για εκείνη, και πως η ίδια μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά κι εκείνον. Η Κρίστη βλέπει στις ειδήσεις την κατάληψη των εργαζόμενων στο εργοστάσιο του Άλκη, λόγω των απολύσεων, και σοκάρεται. Η Άννα βλέπει κι εκείνη τον Άλκη και τις σκληρές δηλώσεις του, και σκέφτεται πως τελικά έκανε πολύ καλά που δεν είπε στην Κρίστη για το μωρό. Ο Πέτρος ανταλλάσει μηνύματα αγάπης με τη Μάρθα, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που είναι δίπλα του. Ο Μάνος που έχει γίνει ράκος με το χωρισμό του από τη Μαρίνα μήπως πίσω από τη συμπεριφορά του Μάνου κρύβεται κάτι πιο σοβαρό από το προφανές. Η Μαρίνα την προτρέπει να τον ξεχάσουν και να συνεχίσουν την καινούργια τους ζωή, οι δυο τους. Η Κάτια ακόμα αναποφάσιστη για το αν θα κρατήσει το μωρό, προσπαθεί να καταλάβει τις βλέψεις του Μάριου απέναντι στη σχέση τους. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια τη γνώμη της αν πρέπει να αποχαιρετήσει τη Μαρίνα ή να φύγει από την Κύπρο χωρίς να την ξαναδεί. Η Άντρη ξαφνιάζεται όταν ακούει την Ντορέτα να δίνει οδηγίες από το τηλέφωνο για το μωρό της. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα στο κινητό της για ένα μέλος της Red Swan που βρέθηκε δολοφονημένος. Η Κάτια λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και τον συμβουλεύει να πάει να τη χαιρετήσει, αφού δεν πρόκειται να του ζητήσει να μείνει. Η Μαρίνα ψάχνει για δουλεία, και λέει στην Έλσα πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Η Άντρη προσπαθεί να ψαρέψει την Ντορέτα, φέρνοντας την κουβέντα στο μωρό που δε γέννησε. Η Ντορέτα ανυποψίαστη της μιλάει για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και ξαφνιάζεται όταν η Άντρη της προτείνει τη λύση της υιοθεσίας. Η Δάφνη διαπιστώνει πως πίσω από το μήνυμα για τον δολοφονημένο άντρα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Βάνα. Ο Τζόνυ καταφέρνει να καθησυχάσει την Κρίστη από την απογοήτευση της σχετικά με το σκληρό πρόσωπο του Άλκη, και το καταφέρνει, αφού η Κρίστη του εκφράζει πόσο τυχερή είναι που βρέθηκε αυτός στην ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης σκέφτεται να ανακαλέσει τις απολύσεις. Ένας εφιάλτης του Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του τον ωθεί στη σκέψη να πάει στην Αθήνα για να βρει της απαντήσεις που ψάχνει. Η Δάφνη τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Πέτρος βγάζει την αγωνία του για τη Δάφνη στη Μάρθα, κι εκείνη τον ρωτάει αν έχει κάνει πράγματα κατά το παρελθόν για τα οποία έχει μετανιώσει. Η Δάφνη καλεί τον Σερέτη, τον πρώην διοικητή της στη Δίωξη, και του ζητάει να συναντηθούν.

9 Μήνες Επεισόδιο 162
Η Κρίστη σηκώνει το τηλέφωνο του Τζόνυ που τον καλούν από Αγγλία, αλλά η γραμμή κλείνει. Εκείνος προφασίζεται πως ήταν η μητέρα του, αλλά όταν η Κρίστη τον πιέζει να την πάρει πίσω για να της μιλήσει κι εκείνη, το αποφεύγει εντέχνως. Ο Μάνος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στην Αθήνα. Ο Πέτρος ζητάει από τη Δάφνη να συναντηθούν γιατί έχει να της μιλήσει για κάτι πολύ σοβαρό. Όταν η Ντορέτα φεύγει για τη δουλεία, η Άντρη ψάχνει το σπίτι και βρίσκει τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού της Ντορέτας, που φέρει το επίθετο της γιαγιάς της, της φίλης της Άντρης από την Πάφο. Ο Μάνος παραφυλάει έξω από το σπίτι της Μαρίας και μόλις βλέπει την Έλσα που φεύγει, χτυπάει το κουδούνι. Ένας σπαρακτικός αποχαιρετισμός και για τους δυο, που συνειδητοποιούν πως δε θα ξαναδεί ποτέ ο ένας τον άλλον. Ο Πέτρος εξομολογείται στη Δάφνη την εμπλοκή του ως δικηγόρος στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως η Red Swan πρόκειται να διαλυθεί και να δραστηριοποιηθεί σε άλλους τομείς. Η Δάφνη πείθεται πως ο μόνος ρόλος του Πέτρου ήταν η νόμιμη εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων των δανειστών στους τοκογλύφους. Οι γιατροί λένε στη Μάρθα πως την εξέλιξη της Ελπίδας, η οποία περπατάει και μιλάει, μόνο σε θαύμα μπορούν να την αποδώσουν. Η Έλσα είναι μαζί με την Κρίστη ψάχνοντας για νυφικό, όταν εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάνος που της ανακοινώνει πως φεύγει οριστικά για την Αθήνα. Η Δάφνη, μετά από την κουβέντα της με τον Πέτρο, αποφασίζει να σβήσει το όνομα του από τη λίστα της Red Swan. Η Μάρθα μαθαίνει από τη διευθύντρια πως σε λίγο καιρό θα μπορεί να πάρει την Ελπίδα στο σπίτι της. Ο Τζόνυ μιλάει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, όταν ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο του ο Άλκης και αγριεμένος τον προειδοποιεί πως αν πληγώνει την Κρίστη θα έχει να κάνει μαζί του. Η Κρίστη τον βλέπει που φεύγει και παραξενεύεται. Ο Τζόνυ δικαιολογεί την επίσκεψη του Άλκη, πως ήθελε να ρωτήσει τι δώρο θέλουν για το γάμο τους. Η Κρίστη πέφτει από τα σύννεφα βλέποντας την κυνικότητα και την άνεση του Άλκη απέναντι στο γεγονός πως παντρεύεται. Η Δάφνη ενημερώνει τον Σερέτη για την έρευνα της στο θέμα του κυκλώματος των τοκογλύφων και ζητάει τη βοήθεια του για να φτάσουν μαζί ως το τέλος. Παράλληλα, του παραδίδει μια λίστα με ονόματα που εμπλέκονται σ αυτό. Η Ντορέτα πιέζει την Εύα να επισπεύσει το θέμα της μετάθεσης της, καθώς δεν αντέχει μακριά από τον Θεόφιλο. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα πηγαίνει στο γραφείο της για να της ζητήσει βοήθεια να βρει δουλεία. Η Κρίστη ανοίγει την καρδιά της στην Άννα, λέγοντας πως δεν της αρέσει η ιδέα που παντρεύεται τον Τζόνυ χωρίς να είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Βάνα εξακολουθεί να στείλει μηνύματα στη Δάφνη, προκαλώντας την αγανάκτηση της.

9 Μήνες Επεισόδιο 163
Στην προσπάθεια του να μάθει λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας του ο Αντρέας φεύγει για την Αθήνα. Ο Τζόνυ και η Κρίστη ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ενώ ο Άλκης που βλέπει την αναγγελία στην εφημερίδα, μαραζώνει. Ο Πέτρος αποφασίζει να κλείσει οριστικά το γραφείο του, αποφασίζοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, και ζητάει από τον Αχιλλέα να σβήσει το όνομα του από τα αρχεία του κυκλώματος. Ο Τζόνυ λέει στην Κρίστη πως οι γονείς του δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην Κύπρο για τον γάμο τους, επειδή η μητέρα του έσπασε το πόδι της. Η Κρίστη δείχνει να πείθεται, αλλά μέσα της αρχίζει να καλλιεργείται η δυσπιστία. Ο Χρήστος τα χάνει όταν βλέπει μπροστά του τον Μάνο, που του ζητάει να μείνει σπίτι του μέχρι να γίνει η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η Εύα βρίσκει δουλεία στη Μαρίνα, στο γραφείο ενός γιατρού, ηπατολόγου. Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως η παρακολούθηση των ανθρώπων που του έδωσε έβγαλε λαβράκια σε σχέση με τα οικονομικά τους, και την πεποίθηση του πως σε λίγο καιρό θα έχουν εξαρθρώσει όλο το κύκλωμα. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως θέλει να της μιλήσει για το παρελθόν του, καθώς έχει ανάγκη από το να τον αγαπήσει γι αυτό ακριβώς που είναι. Η Μάρθα καταλαβαίνοντας πως ο Πέτρος έχει ανάμειξη με το κύκλωμα, τον πιέζει να της πει την αλήθεια, αν ο ίδιος οδήγησε ανθρώπους στον θάνατο. Παρόλο που ο Πέτρος το αρνείται, η Μάρθα του ζητάει χρόνο να διαχειριστεί αυτή την άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα του, που τη σοκάρει. Ο Αχιλλέας ενημερώνεται πως κυκλοφορεί μια λίστα με ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα στην Αστυνομία, και πανικοβάλλεται. Ψάχνοντας για τον Αντρέα, μαθαίνει πως βρίσκεται στην Αθήνα, και προβληματίζεται για την ξαφνική φυγή του, καθώς καταλαβαίνει πως ο γιος του κάτι του κρύβει. Ο Αντρέας πράγματι βρίσκει την νονά του, και της ζητάει να του εξιστορήσει τι ακριβώς συνέβη στη μητέρα του και οδηγήθηκε στον θάνατο. εκείνη του λέει πως είναι σίγουρη πως πίσω από το ατύχημα της μάνας του, κρύβεται ο Αχιλλέας. Η Κρίστη εκφράζει στην Έλσα τον προβληματισμό της για την ακύρωση της άφιξης των γονιών του Τζόνυ. Η Έλσα την αντικρούει συμβουλεύοντας τη να μην ψάχνει δεύτερες αιτίες στα πάντα, ούτε να αφήσει το μυαλό της να πηγαίνει στο χειρότερο. Η Κρίστη παραδέχεται πως αισθάνεται διαρκώς να πλέκεται γύρω της κάποια συνωμοσία. Η Βασιλική λέει στην Άννα πως θα αναγκαστεί να λείψει για λίγο διάστημα, και δε θα μπορεί να βλέπει το μωρό. Η Κάτια ρωτάει τον Μάνο αν είναι έτοιμος να δεσμευτεί μαζί της, αλλά αποφεύγει να του πει για την εγκυμοσύνη. Η Μαρίνα πηγαίνει στον γιατρό που της σύστησε η Εύα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως είναι ο ίδιος γιατρός που παρακολουθεί τον Μάνο στην Κύπρο…
9 MINES NEA EPISODIA

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157-158-159-160-161-162-163
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157-158-159-160-161-162-163
https://4.bp.blogspot.com/-R3-UGB0NBTA/VwiMwpUjFDI/AAAAAAAD674/e5vjokE3Vm8EVYlrdoRF8UNSt_pyg9MLw/s1600/9%252Bmines%252Bepeisodia%252Bstar.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-R3-UGB0NBTA/VwiMwpUjFDI/AAAAAAAD674/e5vjokE3Vm8EVYlrdoRF8UNSt_pyg9MLw/s72-c/9%252Bmines%252Bepeisodia%252Bstar.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/9-157-158-159-160-161-162-163.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/9-157-158-159-160-161-162-163.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content