ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28/4/16 ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 28/4/2016 ΚΡΙΟΣ Γενικά Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρ...Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 28/4/2016


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, κι όχι άδικα, αφού φαίνεται πως έχεις να κάνεις με υποθέσεις που απαιτούν να εξαντλήσεις την ευελιξία και τις διαπραγματευτικές σου αρετές. Παράλληλα, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην αναθεώρηση της οικονομικής σου πολιτικής, με αφορμή το «πάγωμα» κάποιων διαδικασιών.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιο σου, έχεις την αίσθηση ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά να θυμάσαι ότι ο «μήνας του μέλιτος» πλησιάζει προς το τέλος του και σύντομα θα κληθείς να δοκιμαστείς και στα πιο... δύσκολα!ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η «στάση» του Ερμή στο ζώδιο σου, δεν προσφέρεται για ανάληψη πρωτοβουλιών κι είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να αρθούν οι όποιοι περιορισμοί. Και βέβαια δεν υπάρχει κανείς λόγος να αγχώνεσαι ή να αγωνιάς για την εξέλιξη μιας υπόθεσης, που αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε οδηγεί σε... άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, βάζοντας τις προσωρινά στον «γύψο». Επιπλέον όμως σε καλεί να προετοιμάσεις το έδαφος για την επίτευξη μιας μυστικής συμφωνίας, που θα αποδώσει καρπούς στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά ανοίγματα και αγορές που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις ψηλά το... ηθικό σου!

Ερωτικά

Με τον Άρη και τον Κρόνο απέναντι σου, δεν ωφελεί να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αφού κανείς από τους δύο δεν προοιωνίζει «ομαλές» εξελίξεις. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς στην διερεύνηση των πραγματικών αναγκών σου, αποφεύγοντας τα... πολλά-πολλά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου -ιδιαίτερα τις επαγγελματικές- έστω κι αν σε πρώτη φάση προκύψουν κάποιες διαφωνίες. Παράλληλα, όμως, ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο, μπορεί να αναβάλει προσωρινά την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια και γενικότερα σε καλεί να περιμένεις, μέχρι... νεωτέρας!

Ερωτικά

Κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε θορυβήσουν, τελικά όμως φαίνεται ότι η αναστάτωση σου θα είναι προσωρινή. Αν πάντως είσαι μόνος/η και... διαθέσιμος/η, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε μια βιαστική επιλογή.


ΛΕΩΝ

Γενικά

Κάθε εμπόδιο για καλό! Ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις ένα επαγγελματικό σου θέμα ορίζοντας νέες παραμέτρους και διορθώνοντας όσα δεν «δούλεψαν». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικεντρωθείς σε εργασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε οι ημέρες που ακολουθούν να μην έχουν δυσάρεστες... εκπλήξεις. Φρόντισε μόνον να μην εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου..

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε μια... γνήσια ερωτική περιπέτεια με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις ή πολύ περισσότερο ένα ταξίδι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Αιγόκερω, η καθημερινότητα σου γίνεται πιο ουσιώδης και δημιουργική, αφού πλαισιώνεσαι από πρόσωπα με τα οποία έχεις και μπορείς να μοιραστείς πολλά. Παράλληλα, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο ενισχύει την διάθεση σου για να επισκεφθείς μέρη ή πρόσωπα του παρελθόντος αλλά καλό είναι να μείνεις στην... προετοιμασία, αφού αν κινηθείς ή ταξιδέψεις σήμερα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή «εμπλοκές».

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ωστόσο ότι με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, οι καυγάδες είναι πιο... εύκολοι, ενώ και η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές.ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Κάθε επιτυχία σου δεν είναι βέβαια απόρροια μόνον της τύχης αλλά και των ικανοτήτων σου, οι οποίες μάλιστα σήμερα «βαραίνουν» περισσότερο ως προς την έκβαση των θεμάτων που σε απασχολούν. Έτσι λοιπόν με αφορμή μια «δυστοκία» στο σπίτι ή την οικογένεια σου, μπορεί να πετύχεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Παράλληλα όμως, ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να «παγώσεις» προσωρινά κάθε σημαντική οικονομική συναλλαγή σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φροντίζει έτσι ώστε η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει μια πιο «επαγγελματική» μορφή, κάτι που θα φέρει «χειροπιαστά» αποτελέσματα. Επιπλέον ίσως επικοινωνήσεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα μπορεί να γίνουν και συγκεκριμένες κινήσεις προς την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία όμως είναι δύσκολο να «κλείσει» άμεσα...

Ερωτικά

Οι «διαπραγματεύσεις» καλά κρατούν, μέχρι όμως να κλείσει η... αξιολόγηση δεν έχεις να περιμένεις κάτι το ουσιαστικό. Κι επειδή το να «κολλήσεις» δεν θα βοηθήσει σε τίποτα, ασχολήσου με άλλα ζητήματα, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να αποφύγεις τις αχρείαστες αγορές δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου. Παράλληλα, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο, μπορεί να σε αφήσει προσωρινά «μετέωρο» ανάμεσα στα τρέχοντα σχέδια σου κι ένα plan B. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα δεν... συμφέρει να πάρεις αποφάσεις, αφού σύντομα θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Ερωτικά

Για την ώρα η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε βάλει στο «κυνήγι» ενός προσώπου, στα πλαίσια μιας άτυπης «ρεβάνς».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητες σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν! Επιπλέον, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει μια αλλαγή πλεύσης στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ παράλληλα σε καλεί να «ξαναθυμηθείς» κάποια από τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα. Κι όλα αυτά βέβαια μπορεί να αρχίσουν να «τρέχουν» ως μια εναλλακτική λύση στα αδιέξοδα του παρόντος.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο με την προοπτική να «διορθώσετε» τα κακώς κείμενα και να κάνετε μαζί μια ακόμη προσπάθεια, καλό είναι όμως να μην πάρεις σήμερα τις αποφάσεις σου. Κι αύριο... μέρα είναι!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο σου βάζει... δύσκολα σε σχέση με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά ακόμη κι αν σε πρώτη φάση προκύψουν κάποιοι περιορισμοί, θα υπάρξει μια σταδιακή αποκατάσταση. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι σωστό να αποφασίσεις σήμερα για όλα αυτά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Κριό, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως υπάρξει μια εξέλιξη που θα σε ενθουσιάσει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να κάνεις την κίνηση σου.


ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Ο «στάσιμος» Ερμής στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, αναγκάζοντας σε να αναζητήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Κι αν τελικά... δεν την βρεις, περίμενε μέχρι να «στρώσουν» τα πράγματα. Τα ανάλογα ισχύουν και για τον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου. .

Ερωτικά

Αν είσαι... ακόμη μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι καλό δεν θα σου λείψουν αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται να προηγούνται οι φιλικές σχέσεις και όχι οι ερωτικές. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς κυρίως με υποθέσεις άλλων, αφήνοντας τα δικά σου στην άκρη.


astrology-gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28/4/16 ΖΩΔΙΑ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28/4/16 ΖΩΔΙΑ
https://4.bp.blogspot.com/-oQt6oXjj8qE/Vx_ca5qPhTI/AAAAAAAD9B4/VC7oJCXFNR8sg7NfivigyP2jvo7rdv0nwCK4B/s1600/zwdia-Astrologia-733518.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-oQt6oXjj8qE/Vx_ca5qPhTI/AAAAAAAD9B4/VC7oJCXFNR8sg7NfivigyP2jvo7rdv0nwCK4B/s72-c/zwdia-Astrologia-733518.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/28416.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/28416.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content