Ζωδια αστρολογια 18/4/16

Zwdia 18/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 18-4-2016 ΚΡΙΟΣ Γενικά Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει το φ...

Zwdia 18/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 18-4-2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει το φιλότιμό σου και αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ότι για τον πλανήτη των περιορισμών, τα «πρέπει» και οι ευθύνες προηγούνται σε σχέση με τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συντηρεί ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή αλλά απ’ ότι φαίνεται θα χρειαστεί να «ζυγίσεις» αυτά που υπαγορεύουν οι επιθυμίες σου με κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς για το... κοινό καλό!ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις αλλά και να εμπνευστείς ή να δημιουργήσεις. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ορίζει κάποιες προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με την σωματική ή ψυχική «ανασύνταξή» σου και δεν έχεις παρά να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν.


Ερωτικά

Όσο κι κάποιος/α επιμένει να σε «παρενοχλεί», είναι μια ώρα περισυλλογής κι ίσως είναι σκόπιμο να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιων σου φαίνονται πολύ άκαμπτες για τα δεδομένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι νοοτροπίες σας διαφέρουν... παρασάγγας!


Ερωτικά

Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σε περνά από διαδοχικές περιόδους έντασης και... αδιαφορίας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι τώρα λοιπόν, να ξέρεις ότι σύντομα θα αντικατασταθεί από την αντίθετή της.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή μια αποστολή που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου.

Ωστόσο, αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων και δεν «πατήσεις πόδι», η Σελήνη στην Παρθένο θα σε δυσκολέψει να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας.


Ερωτικά

Συνήθως η ερωτική σου διάθεση εξαρτάται από το πόσο αποδεκτός/η νοιώθεις αλλά αυτήν την φορά η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να αντιστρέψεις τα πράγματα «δανείζοντας» στο ταίρι σου λίγη από την σιγουριά σου!
ΛΕΩΝ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στην εκπλήρωση των καθηκόντων σου και την ψυχαγωγία σου, καλύπτοντας ικανοποιητικά αμφότερες τις ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να εξασφαλίσεις τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή, έστω κι αν η εξέλιξή του είναι αργή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και προβλήματα που... ενώνουν!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει περισσότερο ασταθή από το «κανονικό» και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, κρατώντας όμως ως κοινή συνισταμένη την αποτελεσματικότητά τους και το πόσο ασφάλεια σου παρέχουν. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο τονίζει την ανάγκη ενός συμβιβασμού σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση, ενώ σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδά σου.


Ερωτικά

Παρά τις όποιες επιφυλάξεις σου, σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις ανταπόκριση σε πολλές από τις επιθυμίες σου, συνδυάζοντας μάλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου!ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «χρήσιμους» ανθρώπους που μπορεί να συμβάλλουν πρακτικά στην πρόοδο σου, μέσω μιας συνεργασίας. Κατά τα άλλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να αναλωθείς σε εξωστρεφείς δραστηριότητες. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις την υγεία ή την διατροφή σου.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει πρόθυμη να «σου σταθεί» εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σου και τώρα που βοηθά και ο Κρόνος από τον Τοξότη έχεις ίσως μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις και να δώσεις αυτά που σε... συμφέρουν!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα σχετικά κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που καθιστούν την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο «υπερθεματίζει», καλώντας σε να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, κάποια στιγμή όμως μπορεί να κουραστείς από τα «κολλήματα» ενός φίλου ή μιας φίλης.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, η οποία όμως έχει και κάποιες μυστικές ή «πονηρές» πτυχές! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως φρόντισε τουλάχιστον να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσα συνδυάζουν την χαρά σου με μια διακριτή ωφέλεια, ξεκινώντας ίσως από τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει διατεθειμένη να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας, που αν την χάσεις είναι δύσκολο να επανέλθει..


Ερωτικά

Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ, θα μπορέσεις να ζήσεις κάποιες όμορφες στιγμές με καλή συντροφιά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις αυτά που μπορεί να έχουν πραγματική αξία και περιεχόμενο και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε... ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου.


Ερωτικά

Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από ερωτικά παιχνίδια, αν όμως είσαι σε μια σχέση, μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής θαλπωρής.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων αλλά και να σε ωθήσει στην εκμάθηση μιας τεχνικής. Επιπλέον, ίσως σε φέρει πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο προκειμένου να διευθετηθεί ένα θέμα που χρονίζει. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε αγχώσουν, τελικά όμως η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει ακάλυπτο/η!


Ερωτικά

Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή meeting μπορεί να υποκρύπτει και άλλου είδους εξελίξεις, ίσως όμως τελικά ο... κώδικας δεοντολογίας ή οι επιφυλάξεις ενός φίλου ή μιας φίλης να σε αποτρέψει από το να δώσεις τη συνέχεια που θα ήθελες.
ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σηματοδοτεί την προσπάθεια σου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, κάτι που θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά, αν φροντίσεις να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύεις να επωμιστείς ξανά ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάποιων «κακομαθημένων».


Ερωτικά

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά και στις βασικές σου προτεραιότητες, δημιουργώντας τελικά ένα κλίμα αβεβαιότητας. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείς να δράσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα.


astrology-gr

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Ζωδια αστρολογια 18/4/16
Ζωδια αστρολογια 18/4/16
https://3.bp.blogspot.com/-om7DMyb6b7M/VxQNjNGO5tI/AAAAAAAD8Ew/bPh7v7jW4GYPbnnbE-KY2u8g7DFpDPlowCLcB/s1600/zodia-astrologia.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-om7DMyb6b7M/VxQNjNGO5tI/AAAAAAAD8Ew/bPh7v7jW4GYPbnnbE-KY2u8g7DFpDPlowCLcB/s72-c/zodia-astrologia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/04/18416_26.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/04/18416_26.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content