Γαλάτεια Επεισόδια 31-32-33-34-35-36-37-38-39-40 Κύκλος Β

Γαλάτεια Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35 (Β’ Κύκλος) στον Sigma Κύπρου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (Δευτέρα 30/10, Β’ Κύκλος) Η Χριστίνα είναι ανακουφισμ...

galateia
Γαλάτεια Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35 (Β’ Κύκλος) στον Sigma Κύπρου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (Δευτέρα 30/10, Β’ Κύκλος)

Η Χριστίνα είναι ανακουφισμένη από την επιστροφή της Αλεξάνδρας και ταυτόχρονα ξαφνιασμένη από την απρόσμενη συνάντηση με τον Καράγιωρκη. Η Χριστίνα προσπαθεί να προσεγγίσει την κόρη της και να μάθει τους λόγους για τους οποίους την εγκατέλειψε. Το σχέδιο της Αλεξάνδρας για να ξεγελάσει τη μητέρα της συνεχίζεται, όταν η Χριστίνα λαμβάνει ένα περίεργο γράμμα. Ο Καράγιωρκης ζητά από τον George περισσότερες πληροφορίες για την Χριστίνα. Αργότερα ο George εκπλήσσει τη Ρίτα με την απόφαση του να μείνει μόνιμα στην Κύπρο. Ο Αντζουλής θέλοντας να μιλήσει με τον Πολυδεύκη πάει στο χωριό, παίρνοντας μαζί του την Φλουρεντζού που βρίσκει την Πολύμνια αποφασισμένη να την ενημερώσει για το γράμμα που έλαβε από την Μαριγώ σχετικά με τον Στράτο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 (Τρίτη 31/10, Β’ Κύκλος)

Η Πολύμνια συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Στράτος να βρίσκεται στην Κύπρο. Η Φλουρεντζού όμως την συμβουλεύει να προσέχει γιατί αν καταλάβει ο Καράγιωρκης ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα αλίμονο τους. Η Πηνελόπη ακολουθεί τις οδηγίες του Στεφανή και προσεγγίζει τον Πάμπο στην προσπάθεια της να μάθει για τα όπλα. Τα σχέδια της θα φέρουν αποτέλεσμα. Ο George προτείνει στον Καράγιωρκη μία ενδιαφέρουσα συνεργασία. Η Αλεξάνδρα ακολουθώντας τα σχέδια της, συμπαραστέκεται στη μητέρα της. Ο Αντζουλής προσπαθεί να πείσει τον Πολυδεύκη να σταματήσουν να τον πιέζουν για τα όπλα, αλλά ταυτόχρονα τους ζητά συνεργασία. Η Γαλάτεια μιλά με τον Στεφανή για τον Πετρή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 (Τετάρτη 01/11, Β’ Κύκλος)

Η Γαλάτεια μαθαίνει ότι ο Ηγούμενος που την πάντρεψε με τον Πετρή ζητά να τους δει για να τους μιλήσει. Η Πηνελόπη ενημερώνει τον Στεφανή για όσα έμαθε από τον Πάμπο σχετικά με τα όπλα και εκείνος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πετρή, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί ότι φοβάται για τον Αντζουλή και την οικογένεια του. Η Ρίτα μαθαίνει ότι η Φλουρεντζού πήγε στο αρχοντικό και ρωτά για τον Καράγιωρκη. Της αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να τον συναντήσει. Ο Στράτος μαθαίνει ότι ένα από τα άτομα που υποψιάζονταν για το θάνατο του Fisher δουλεύει στο σταύλο της Χριστίνας και οι υποψίες τους εναντίον της εντείνονται. Η Αννέττα ζητά τη βοήθεια του Πολυδεύκη ώστε να ανακαλύψουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που επισκέπτεται το βρέφος. Ο Φοίβος πιεσμένος από τους ανωτέρους του για την καθυστέρηση στην ανακάλυψη των όπλων, αναγκάζεται να απειλήσει τον Καράγιωρκη. Η Ειρήνη ανακαλύπτει ένα παλιό σκίτσο του Πετρή και της Γαλάτειας. Στο μεταξύ κάποιος παρακολουθεί την Πολύμνια, ενώ η Πηνελόπη προσπαθεί να βοηθήσει τον Λεοντή να ξανασμίξει με τη γυναίκα του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 (Πέμπτη 02/11, Β’ Κύκλος)

Η Ειρήνη ρωτά τη Γαλάτεια για το σκίτσο που ανακάλυψε. Στη συνέχεια Γαλάτεια και Πετρής επισκέπτονται τον ηγούμενο που προσπαθεί να τους βοηθήσει να τα ξανά βρουν. Αυτή η συνάντηση όμως θα έχει περισσότερες αποκαλύψεις για τον Πετρή αλλά και τη Γαλάτεια. Η Πολύμνια βρίσκει ένα σημάδι από τον Στράτο που αρχίζει να βεβαιώνεται ότι ο βρίσκεται κοντά της. Ο Καράγιωρκης αναστατωμένος μετά τις απειλές του Φοίβου αποφασίζει να αναλάβει δραστικά μέτρα ώστε να πετύχει τους στόχους του. Ο Φοίβος αποφασίζει να κυνηγήσει και μόνος του την υπόθεση με τα όπλα και προσεγγίζει την Φανούλλα, αυτές του τις κινήσεις όμως τις αντιλαμβάνεται το Αντζουλής. Η Αλεξάνδρα βρίσκει τον Βυρωνή, ο οποίος της λέει ότι συμφώνησε με τον Φοίβο να στήσουν κάποιους αγώνες του ιπποδρόμου. Η Αλεξάνδρα όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (Παρασκευή 03/11, Β’ Κύκλος)

Η Γαλάτεια εκπλήσσεται από αυτά που κρυφακούει στη συζήτηση μεταξύ Πετρή και Ηγουμένου και αποφασίζει να μιλήσει απ’ ευθείας στον Πετρή κάνοντας του μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Στράτος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Πολύμνια, αλλά μία αποκάλυψη θα τον συνταράξει. Ο Αντζουλής ρωτά τον Φοίβο τι σκοπούς έχει για τη Φανούλλα. Παρ’ όλα αυτά ο Φοίβος εντείνει το φλερτ στη Φανούλλα. Η Πολύμνια λέει στον Πολυδεύκη για το γράμμα της Μαριγώς που έστειλε στη Φλουρεντζού αλλά και τα σημάδια που βρίσκει από τον Στράτο κι εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως ο Στράτος αποκλείεται να είναι στην Κύπρο. Ο Καράγιωρκης επισκέπτεται και πάλι τη Χριστίνα και τη ρωτά για την υπόθεση με τον Fisher, ενώ το τσιράκκι του Καράγιωρκη παρακολουθεί τον Αντζουλή, ακολουθώντας τις εντολές του αφεντικού του. Ο Παναής βλέποντας πως η Ρίτα απομακρύνεται αρχίζει να απειλεί τη Φανούλλα για περισσότερα ανταλλάγματα.

Γαλάτεια Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40 (Β’ Κύκλος) στον Sigma Κύπρου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 (Δευτέρα 06/11, Β’ Κύκλος)

Ο Πετρής παραδέχεται στη Γαλάτεια ότι είναι αναμειγμένος σε σχέδιο για αντιαποικιακό αγώνα και εκείνη του ζητά να μπει κι αυτή στην ομάδα. Ο Πετρής όμως σκέφτεται πως η Γαλάτεια επιθυμεί μέσω του αγώνα να τα ξαναφτιάξει μαζί του. Ο Πολυδεύκης τα βάζει με τον Στράτο που πλησίασε την Πολύμνια και άφησε σημάδια υποδεικνύοντας του ότι είναι επικίνδυνο για όλους, την οργάνωση αλλά και την ίδια την Πολύμνια. Ο Στράτος όμως του αποκαλύπτει ότι είδε την μικρή Ειρήνη και καινούριες υποψίες αρχίζουν να τον βασανίζουν. Η Ρίτα αποφασίζει να δει τον Καράγιωρκη και ζητά από τον George να διευθετήσει τη συνάντηση, ενώ ο Αντζουλής ετοιμάζεται να μεταφέρει ένα μεγάλο φορτίο με το καΐκι του χωρίς να γνωρίζει τα σχέδια του Καράγιωρκη. Στο μεταξύ η Αννέττα πηγαίνοντας στη Λεμεσό βλέπει την Φαρίντα και αποφασίζει να την ακολουθήσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 (Τρίτη 07/11, Β’ Κύκλος)

Ο Στράτος εξομολογείται στον Πολυδεύκη ότι έχει βάσιμες υποψίες πως η Ειρήνη είναι δικό του παιδί. Ο Πολυδεύκης προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να κάνει βιαστικές κινήσεις καλώντας τον να αναλογιστεί όλα όσα δια κηδεύονται. Στη συνέχεια ο Πετρής ενημερώνει τον Στράτο και τον Πολυδεύκη για όσα έγιναν με τη Γαλάτεια και την πρόθεση της να ενταχθεί στον αγώνα. Ο Στράτος χαίρεται βλέποντας πως υπάρχουν μεγάλες προοπτικές εξαιτίας του ορφανοτροφείου και των καλών σχέσεων που διατηρούν με τους Άγγλους. Το ίδιο βράδυ ο Πετρής συναντά τη Γαλάτεια με την απάντηση των συνεργατών του. Η Αννέττα μπαίνει στο σπίτι της Φαρίντα προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι αυτή η άγνωστη γυναίκα που φροντίζει το μωρό. Ο George λέει στον Καράγιωρκη ότι η Ρίτα θέλει να τον συναντήσει και αυτός συμφωνεί ενώ παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για δολιοφθορά εναντίον του Αντζιουλή. Ο Χαμπής ζητά από τον Στεφανή να τον κινηματογραφήσει!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 (Τετάρτη 08/11, Β’ Κύκλος)

Ο Αντζουλής λαμβάνει τα άσχημα νέα για την έκρηξη στο καΐκι. Η είδηση αναστατώνει όλη την οικογένεια καθώς νιώθουν την πίεση εναντίον τους να αυξάνεται. Ο Φοίβος εκμεταλλεύεται την εξέλιξη για να πιέσει τη Φανούλλα να του παραδώσει τα όπλα με αντάλλαγμα την προστασία της οικογένειας. Ο Αντζουλής υποψιάζεται την εμπλοκή του Καράγιωρκη αλλά η Ρίτα είναι αποφασισμένη να τον αποκαλύψει στην προσεχή τους συνάντηση. Γι’ αυτή τη συνάντηση προετοιμάζεται και ο Καράγιωρκης σίγουρος ότι θα βοηθήσει στα δικά του σχέδια. Ο Πετρής σκέφτεται να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση του με τη Γαλάτεια και ζητά τη γνώμη του Στεφανή. Ο Πολυδεύκης συμβουλεύει τη Γαλάτεια σχετικά με την ανάμειξη της στον αγώνα, αλλά της εκμυστηρεύεται και τους φόβους του για τα κίνητρα της. Ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται στον George πόσο τον στεναχωράει η κατάσταση στο σπίτι και η παρουσία του Παναή. Στον καφενέ έχουν… γύρισμα, καθώς ο Χαμπής, ο Φυντικλής και οι υπόλοιποι χωριανοί είναι έτοιμοι να ξεδιπλώσουν το ‘ταλέντο’ τους μπροστά στη κάμερα του Στεφανή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 (Πέμπτη 09/11, Β’ Κύκλος)

Η Φανούλλα ανησυχεί ότι η επικείμενη συνάντηση της Ρίτας με τον Καράγιωρκη θα φέρει στην επιφάνεια τις δικές της επαφές μαζί του και προβάλει δικαιολογίες για να τη μεταιώσει. Ωστόσο η Ρίτα επιμένει να πάει στο ραντεβού που έχουν κανονίσει. Ο Στράτος είναι σίγουρος ότι ο Αντζουλής θα τους κατηγορήσει για την έκρηξη στο καΐκι. Πράγματι, ο Αντζουλής επισκέπτεται τον Πολυδεύκη. Ο George εξομολογείτε στην Χριστίνα τους λόγους που ήρθε στην Κύπρο κι εκείνη υπόσχετε να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Η Αλεξάνδρα όμως προσπαθεί να σπείρει διχόνια μεταξύ τους ενημερώνοντας τον για τις επισκέψεις του Καράγιωρκη. Ο Πετρής έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με την μικρή Ειρήνη που τον βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ η ώρα της συνάντησης Καράγιωρκη και Ρίτας έχει φτάσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 (Παρασκευή 10/11, Β’ Κύκλος)

Η συνάντηση του Καράγιωρκη και της Ρίτας μετά από έντεκα χρόνια φέρνει πολλά στην επιφάνεια, ενώ ο Αντρέας διαισθανόμενος τον κίνδυνο ψάχνει διαρκώς την μητέρα του. Ανήσυχη είναι και η Φανούλλα την οποία όμως προσπαθεί να καθησυχάσει η Φαρίντα. Ο Στεφανής, μετά τα γεγονότα με το καΐκι, ζητά διαβεβαιώσεις από τον Πετρή ότι δεν θα κινδυνέψει η ζωή της Φανούλλας κι εκείνος του ζητά να προχωρήσουν με την έρευνα με τα όπλα, πιστεύοντας πως η έυρεση τους θα απαλλάξει την οικογένεια του Αντζουλή από οποιοδήποτε κίνδυνο. Φοίβος και Φανούλλα έρχονται πιο κοντά αλλά η Φανούλλα του δίνει ένα νέο τελεσίγραφο. Η Γαλάτεια φτάνει στο σπίτι του Πετρή για να μιλήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες για την ανάμειξη της στην οργάνωση. Την προειδοποιεί για τους κινδύνους στους οποίους θα εκτεθεί κι εκείνη και το ορφανοτροφείο. Η Γαλάτεια είναι αποφασισμένη αλλά η συνάντηση τους παίρνει μία αναπάντεχη τροπή.
GALATEIA NEA EPEISODIA

COMMENTS

BLOGGER: 1

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Γαλάτεια Επεισόδια 31-32-33-34-35-36-37-38-39-40 Κύκλος Β
Γαλάτεια Επεισόδια 31-32-33-34-35-36-37-38-39-40 Κύκλος Β
https://2.bp.blogspot.com/-y0TVz06bxFc/WMHI7oAFQjI/AAAAAAAAgPc/dX8sIlqB1lo4eGMoFhqL1sFxVekyme3qACLcB/s1600/galatia_1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-y0TVz06bxFc/WMHI7oAFQjI/AAAAAAAAgPc/dX8sIlqB1lo4eGMoFhqL1sFxVekyme3qACLcB/s72-c/galatia_1.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/10/galateia-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/10/galateia-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content