ΜΠΡΟΥΣΚΟ 704-705-706-707-708-709-710-711-712-713

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 704-705-706-707-708-709-710-711-712-713 Mprousko, ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 704 Όλοι είναι ανάστατοι που η Μαρίνα δεν ξυπνάει...


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 704-705-706-707-708-709-710-711-712-713 Mprousko,
ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 704
Όλοι είναι ανάστατοι που η Μαρίνα δεν ξυπνάει απ’ τη νάρκωση. Την ίδια στιγμή στη Κρήτη, το προσχεδιασμένο από τον Αλκιβιάδη και τον Πάτροκλο, ατύχημα της Άλκηστης, της προκαλεί προσωρινή αμνησία. Στο σπίτι της Δάφνης, οι όροι αντιστρέφονται κι οι 3 αδερφούλες του Μύρου, κατορθώνουν με τον εκβιασμό τους να γίνουν αφεντικά.. της αφεντικίνας τους. Η Γεσθημανή βγάζοντας αντικλείδι, προσκαλεί τον Παναγή σπίτι της, το οποίο δεν είναι άλλο από το σπίτι της Μελίνας. Στο μεταξύ όλοι, με πρώτη και καλύτερη τη Δάφνη, δεν σταματάνε να κάνουν σενάρια για το ποιος είναι ο άγνωστος Κύπριος εφοπλιστής και εραστής της Βασιλικής. Η Αλίκη, ξαφνιάζει τον Χρήστο με τη δήλωσή της, ότι προτιμά να χωρίσουν παρά να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κύπρο. Το μίσος του Πάτροκλου για τον Αχιλλέα, μεγαλώνει όλο και περισσότερο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον χωρισμό του με την Δήμητρα κι αποφασίζει να τον εκδικηθεί, αρπάζοντας και δίνοντας την μικρή Αγάπη.. για παράνομη υιοθεσία.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 705
Η Μελίνα με τον Αχιλλέα βγαίνουν το βράδυ για να περάσουν όμορφα και ρομαντικά σε ένα εστιατόριο και στο σπίτι με τα παιδιά μένει η Δανάη, η οποία καλεί τον «Μάνο» να της κάνει παρέα, χωρίς να υποψιάζεται τα δόλια σχέδια του Πάτροκλου, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον Αχιλλέα και καραδοκεί προκειμένου να αρπάξει την Αγάπη. Ο Ματθαίος και η Αναστασία αποφασίζουν οριστικά να είναι πια μαζί και ο Ματθαίος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της Στέλλας, γεγονός που προκαλεί κωμικοτραγικές ιστορίες. Η Μαρίνα αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση και η Δήμητρα ξεσπάει τον θυμό της πάνω της, καθώς η Μαρίνα μιλάει στο τηλέφωνο με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Παύλος κι ο Αντρέας επισκέπτονται την Άλκηστη στο νοσοκομείο και μαθαίνουν τελικά τι της έχει συμβεί. Ο Ματθαίος δεν προλαβαίνει να ζητήσει από τη Στέλλα να χωρίσουν, καθώς αυτή τον αφήνει άναυδη, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 706
Ο Ματθαίος σοκαρισμένος από την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, την κατηγορεί ευθέως ότι επίτηδες έμεινε έγκυος, ενώ γνώριζε πως ο ίδιος ήταν αρνητικός. Η Στέλλα απογοητευμένη τα λέει όλα στην Αλεξάνδρα, ζητώντας της βοήθεια για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση.. παρόλα αυτά δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό. Παράλληλα ο Ματθαίος έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Αναστασία του εξομολογείται τους φόβους που έχει για το μέλλον της σχέσης τους… ενώ χωρίζει οριστικά με τον Ανδρέα κι εκείνος φεύγει από το σπίτι. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Δανάη και τα παιδιά, προκειμένου να βρει την κατάλληλη ευκαιρία και να τα αρπάξει.. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα πείθουν τη Βασιλική να πάει στην Κύπρο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της.. ενώ η Δάφνη προσπαθεί να βγάλει άκρη για το αν η Βασιλική όντως βγαίνει με τον εφοπλιστή. Απ’ την άλλη ψαρεύει τον Μύρο για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι, και αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Κι ενώ ο Χαρίδημος παλεύει να αποφασίσει ποια γυναίκα να κρατήσει.. η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή δείχνουν να ενδίδουν στο φλερτ άλλων ανδρών. Η Άλκηστις βγαίνει από το νοσοκομείο και το έντονο ενδιαφέρον του Αλκιβιάδη κινεί υποψίες.. ενώ μια άσχημη είδηση σχετικά με τον Σήφη την ταρακουνάει πολύ.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 707
Η Αναστασία προσπαθεί να ηρεμίσει την Άλκηστη, η οποία έχει όλες τις ενδείξεις ότι ο Σήφης έχει ξεκινήσει μια παράλληλη σχέση με την αδελφή του Ιταλού συνεργάτη τους, την Πάολα Σπαλέτι. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Ματθαίο να παραμείνουν μαζί, πιστεύοντας πως ο μόνος λόγος που της ζητάει να χωρίσουν είναι η εγκυμοσύνη της. Η Μελίνα θυμώνει με τον Αχιλλέα, όταν ανακαλύπτει πως εξακολουθεί να κακομαθαίνει την Αγάπη. Παρά τις αντιρρήσεις της Αναστασίας, ο Διαμαντής δηλώνει αμετανόητος για τη σχέση του με τη Ρενάτα. Η Μαρίνα επιστρέφει σπίτι της, παρόλα αυτά η Δήμητρα δεν παύει να ‘ναι πικρόχολη προς όλους. Η απαγωγή της μικρής Αγάπης από τον Πάτροκλο, αποτυγχάνει τελευταία στιγμή. Κι ενώ στην Κύπρο, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα οργανώνουν μια βραδιά έκπληξη για τα γενέθλια της Βασιλικής, στα Χανιά, η Δάφνη με τον Μύρο προσπαθούν να συνεφέρουν τον Μηνά.. με ανορθόδοξους τρόπους.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 708
Το πάρτι για τα γενέθλια της Βασιλικής, στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, συνεχίζεται με διάφορα ευτράπελα, ενώ στα Χανιά ο Μηνάς περνάει μαύρες ώρες, αφού έχει πιστέψει το παραμύθι για τον Κύπριο εφοπλιστή που έχει κερδίσει την καρδιά της Βασιλικής. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος παραμονεύει με σκοπό να αρπάξει τη μικρή Αγάπη, χρησιμοποιώντας τη Δανάη, η οποία αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Ματθαίος, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της Στέλλας, αφήνοντάς την καταρρακωμένη και παράλληλα αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αναστασία ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Η Δήμητρα επιτίθεται στην Χρυσάνθη, αλλά δεν θα αργήσει να πάρει την απάντηση που της αξίζει, ενώ η Μαρίνα, έχοντας αρχίσει την αποκατάσταση για να καταφέρει να περπατήσει και πάλι, ασφυκτιά δίπλα στη μάνα της και θέλει να γνωριστεί καλύτερα με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ ο Διαμαντής, παθαίνει ένα επεισόδιο και μεταφέρεται επειγόντως από τη Ρενάτα, στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 709
Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά, ανησυχώντας για την υγεία του Διαμαντή. Ο νέος έρωτας του Σήφη στην Ιταλία, έχει ως αντίκτυπο να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η συνεργασία με τον Σπαλέτι, γεγονός που εκνευρίζει τ’ αδέλφια Ματθαίου, κυρίως τον Αχιλλέα, αλλά και την Μελίνα για την επιπολαιότητα του πρώτου. Παράλληλα, ο Ανδρέας βρίσκεται στο πλευρό της Άλκηστης, στηρίζοντάς την μετά τον χωρισμό της με τον Σήφη. Ο Χαρίδημος αρχίζει ν’ αναρωτιέται τι δεν πάει καλά, αφού μετά την αδιάφορη στάση της Γεσθημανής «τρώει πόρτα» κι από την Κωνσταντίνα. Η Δήμητρα έξαλλη, με την κρυφή συνάντηση της Μαρίνας με την Αλεξάνδρα, «φορτώνει» στην τελευταία και τα 2 μικρότερα παιδιά της και φεύγει για Κρήτη, όπου ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πάτροκλου. Όταν ο Μηνάς βλέπει τυχαία την Κουκίτσα με την Λίνα μαζί, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά κι η Δάφνη καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Στο μεταξύ η Αναστασία, μετά το πρώτο σοκ απ’ την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, παίρνει τις αποφάσεις της κρυφά απ’ όλους…

Επεισόδιο 710
Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αναστασία του έχει πει ψέματα για το ταξίδι της στην Ιταλία και εξοργίζεται αφού είναι αντίθετος στο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Ματθαίο. Η Στέλλα ανυποψίαστη καλωσορίζει την Αναστασία στο σπίτι της, όταν της αποκαλύπτει όμως ότι είναι και πάλι μαζί με τον Ματθαίο, βγαίνει εκτός εαυτού. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας πείθουν την Βασιλική να βγει μαζί τους και να γνωρίσει έναν φίλο τους, η στάση της απέναντι του όμως τους φέρνει όλους σε τρομερά δύσκολη θέση. Η Δήμητρα βρίσκεται κρυφά στα Χανιά μαζί με τον Πάτροκλο, και ο Αχιλλέας το έχει υποψιαστεί. Παρά τα παρακάλια και τους φόβους της Μελίνας, ο ίδιος αποφασίζει να το πει στον Νεκτάριο και οι δυο τους ετοιμάζονται να πάνε στην Κρήτη. Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, φοβούμενος ότι θα χάσει την περιουσία του πατέρα του, βρίσκει αφορμές για να βρεθεί μόνος με τη Ρενάτα, προκειμένου να την φλερτάρει και να την ξεμπροστιάσει. Ο Διαμαντής όμως το αντιλαμβάνεται και στέκεται πολύ σκληρός απέναντί του και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να της κάνει πρόταση γάμου. Η Δάφνη προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από την υποτιθέμενη σχέση της Βασιλικής με τον Κύπριο εφοπλιστή, ενώ παράλληλα ο ντετέκτιβ έχει απίστευτες πληροφορίες για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι του Μύρου.

Επεισόδιο 711
Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο φεύγουν επειγόντως για τα Χανιά, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα. Μαζί τους στην Κρήτη, πηγαίνει και η Μελίνα με τα παιδιά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα εξηγεί στον Πάτροκλο ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον και η νέα της οπτική για τη ζωή. Ο Ματθαίος με την Αναστασία έχουν βάλει στη μέση την Στέλλα και προσπαθούν να βρουν μια άκρη σχετικά με το τι σκέφτεται για την εγκυμοσύνη της, αλλά η Στέλλα για μια ακόμα φορά βρίσκεται σε παραλήρημα. Ο Διαμαντής κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα και παίρνει θετική απάντηση, γεγονός που του δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, αποφασίζουν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται ο Πάτροκλος με την Δήμητρα και ανύποπτοι πέφτουν στην παγίδα που τους έχει στήσει ο Πάτροκλος με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Τα δυο αδέρφια εγκλωβίζονται και τελευταία στιγμή καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν οδό διαφυγής από την επικίνδυνη κατάσταση που έχουν μπλέξει.

Επεισόδιο 712
Ο Ανδρέας με τον Μηνά, τρέχουν να απεγκλωβίσουν τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα από τη φονική παγίδα που τους έχει στηθεί από τον Πάτροκλο. Όταν φτάνουν είναι ήδη αργά κι ο Αχιλλέας έχει τραυματιστεί βαριά απ’ τα πυρά των αντρών του Πάτροκλου, ο οποίος την ίδια στιγμή φροντίζει να εξασφαλίσει ένα ατράνταχτο άλλοθι με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Άλκηστη ότι ο Κύπριος εφοπλιστής είναι γέννημα της φαντασίας της καθώς και τους λόγους που την ανάγκασαν να διαδώσει αυτό το ψέμα, ενώ την ίδια στιγμή η Δάφνη κάνει την δική της έρευνα για να βγάλει στο φως την αλήθεια. Στη Κύπρο, η Στέλλα δοκιμάζει έναν ιδιόμορφο κι επικίνδυνο τρόπο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ματθαίου. Η Δήμητρα ξεφεύγει απ’ τα όρια και χαστουκίζει τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, όπου η επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του Αχιλλέα, δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

Επεισόδιο 713
Η αγωνία για τον Αχιλλέα που ξαναμπαίνει στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία, κορυφώνεται και πια η Μελίνα έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία καθώς οι προβλέψεις των γιατρών είναι ανησυχητικές. Στο μεταξύ φτάνει στα Χανιά κι ο Ματθαίος, ο οποίος μόλις τώρα έχει μάθει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός του. Ο Νεκτάριος, μετά από την πίεση του Αστυνόμου Αρχοντάκη, αποφασίζει να αλλάξει την κατάθεσή του και να αποκαλύψει ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που τους παγίδευσε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα. Ακολουθεί η σύλληψη του Πάτροκλου, στο σπίτι του Διαμαντή. Η Δήμητρα παίρνει τη Μαρίνα «σηκωτή» από το σπίτι της Αλεξάνδρας και πια η σχέση μάνας και κόρης έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της. Ο Διαμαντής με τη Ρενάτα ετοιμάζονται για τον γάμο τους και δεν φαίνεται να τους πτοεί το γεγονός ότι οι γονείς της Ρενάτας θυμώνουν πολύ μ΄ αυτή την απόφασή της.....

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΜΠΡΟΥΣΚΟ 704-705-706-707-708-709-710-711-712-713
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 704-705-706-707-708-709-710-711-712-713
https://4.bp.blogspot.com/-ydvcRuppPGg/WNIocIw_9SI/AAAAAAAEPMQ/ZzZu5XbxEuASryKSwJ6Uqk7f1d4wcNSfACLcB/s1600/MPROUSKO%2BEPISODIA.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-ydvcRuppPGg/WNIocIw_9SI/AAAAAAAEPMQ/ZzZu5XbxEuASryKSwJ6Uqk7f1d4wcNSfACLcB/s72-c/MPROUSKO%2BEPISODIA.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/03/704-705-706-707-708-709-710-711-712-713.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/03/704-705-706-707-708-709-710-711-712-713.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content