ICERDE επεισοδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Ελληνικοι υποτιτλοι

ICERDE EPISODIA 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 Ελληνικοι υποτιτλοι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΙΣΕΡΝΤΕ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 GR SUBS ICERDE Ε...

ICERDE EPISODIA 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 Ελληνικοι υποτιτλοι
ICERDE EPISODIA 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 Ελληνικοι υποτιτλοι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΙΣΕΡΝΤΕ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 GR SUBS
ICERDE EPISODIA Ελληνικοι υποτιτλοι
ICERDE Επεισόδιο 1
Περίληψη
Ο Sarp (Çağatay Ulusoy) και ο Mert (Aras Bulut İynemli) φοιτούν στην ακαδημία της Αστυνομίας και γίνονται σκληροί ανταγωνιστές, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι αδέλφια.Ο Διοικητής του τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου και Οργανωμένου Εγκλήματος, Yusuf, αποβάλλει τον Sarp από την ακαδημία μία μόλις εβδομάδα πριν από την αποφοίτηση.Την μέρα της αποφοίτησης ο Sarp, σημαδεύοντας με το όπλο του τον Yusuf, κάνει το πρώτο του βήμα σε μια εντελώς άγνωστη και ολοκαίνουρια ζωή. Σ' αυτόν τον νέο, αλλά σκοτεινό κόσμο, ο μεγαλύτερος εχθρός του Sarp θα είναι ο έτερος καλύτερος φοιτητής της ακαδημίας, ο Mert.

ICERDE Eπεισόδιο 2
Περίληψη
Ο Sarp βγαίνει εκτός ελέγχου όταν βρήκε ένα στοιχείο που έδειχνε ότι ο αδελφός του που θεωρούσε νεκρό, είναι ζωντανός. Έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το σχέδιο που είχαν κάνει με τον διοικητή Yusuf. Είτε θα προσπαθήσει να βρει τα ίχνη του αδελφού του, κάνοντας τον χαφιέ, ή θα νικηθεί από τον θυμό του και θα αντιμετωπίσει τον ''Κεμπαπτζή Celal'' που απήγαγε τον αδελφό του.Από την άλλη μεριά, ο Mert θα συνεχίσει με επικίνδυνο τρόπο να πλησιάζει ακόμη περισσότερο την Eylem και την Fusun, αν και δεν ξέρει ότι είναι η μητέρα του. Τα μυστικά του Mert μέσα στην αστυνομία και του Sarp μέσα στη μαφία έρχονται σταδιακά στο φως.

ICERDE Επεισόδιο 3
Περίληψη
Την νύχτα που ο Ömer εκτελέστηκε από τον Davut, ο Sarp αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον εαυτό του στον ώμο για να σώσει τη ζωή του επιθεωρητή Mert. Αυτό έπρεπε να μείνει μυστικό ανάμεσα στον Mert και τον Sarp. Ο Mert δραπέτευσε για να σωθεί ενώ ο Davut άφησε τον τραυματισμένο Sarp στο δάσος να πεθάνει. Εκείνη τη νύχτα όμως που ο Sarp νόμιζε ότι θα πεθάνει στο δάσος, τον βοήθησε την τελευταία στιγμή κάποιος που δεν περίμενε ποτέ.Ο Davut θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις γι' αυτό στον Κεμπαπτζή Celal. Ο Alyanak υποψιάστηκε ότι κάποιος βοήθησε τον τραυματία Sarp να γυρίσει στο γκαράζ. Η Füsun έψαχνε τον Sarp όλη τη νύχτα, αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει. Ανησυχώντας ότι κάτι του συνέβη πηγαίνει στον Alyanak στο γκαράζ. Κρύβουν από την Füsun ότι ο Sarp είναι τραυματισμένος. Ο Κεμπαπτζής Celal τον μετέφερε σ' ένα κρυφό σπίτι κοντά στη λίμνη για να γίνει καλά. Μεταξύ του Sarp και της Melek, που δεν τον άφησε μόνο του εκεί, άρχισαν να αναπτύσσονται τρυφερά συναισθήματα.

ICERDE Eπεισόδιο 4
Περίληψη
Η Fusun είναι πολύ στενοχωρημένη γιατί ο Sarp, αντί να γίνει αστυνομικός, δουλεύει για τον Celal. Ένα πρωινό είναι αδιάθετη και λυποθυμά. Η Eylem την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτά που συνέβησαν στο δάσος, ο Celal βάζει τον Sarp οδηγό της Yesim. Όταν ο Sarp καλυτερεύει, ξεκινάει την νέα του δουλειά. Ο Celal που παρατηρεί ότι ο Mert έρχεται πιο κοντά με την Fusun και την Eylem και θυμώνει πάρα πολύ, ειδικά όταν βλέπει τον Mert στο πλέον ακατάλληλο γι' αυτόν μέρος. Αποφασίζει να τιμωρήσει τον Mert γι' αυτό.Ο Davut, που είναι ερωτευμένος με την Melek, είναι γεμάτος μίσος απέναντι στον Sarp από την μέρα που τον είδε με την Melek στο σπίτι της λίμνης. Αποφασίζει να κάνει κάποια κίνηση προς την Melek για το θέμα αυτό. Ο Sarp δεν θέλει να στενοχωρεί άλλο την μητέρα του, αφού εκείνη είναι αδιάθετη και αισθάνεται ότι βρίσκεται μεταξύ της μητέρας του και της δουλειάς. Ο Yusuf το διαισθάνεται και καταστρώνει ένα σχέδιο.

ICERDE Επεισόδιο 5
Περίληψη
Η Μelek έχει αμφιβολίες για τον Sarp. Αισθάνεται ότι έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει αυτή την κατάσταση. Αν όντως, ο Sarp είναι αυτός που στέλνει πληροφορίες στον Yusuf, πρέπει να το μοιραστεί με τον Gelal.Ο Sarp είναι πολύ χαρούμενος όταν μαθαίνει από τον Necep ότι ο αδελφός του ζει. Ωστόσο, ο Necep έκαψε το σπίτι, εξαφανίζοντας έτσι κάθε ίχνος για τον εντοπισμό του.Ο Sarp ανακαλύπτει ότι ο Gelal θα κάνει μια μεγάλη παράδοση με τον φιλοξενούμενό του, τον Αkan Isik. Είναι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα τελειώσει μια και καλή το θέμα με τον Gelal και ότι θα βρει και τον αδελφό του. Εν τω μεταξύ, ένας νεαρός τύπος που ονομάζεται Baris, ξεκινάει να δουλεύει στο εστιατόριο της Fusun. Ποιος είναι αυτός ο Baris, στον οποίο η Fusun συμπεριφέρεται με τέτοια μητρική στοργή; Ποιος είναι πραγματικά ο Baris; Καθώς ο κλοιός συνεχίζει να σφίγγει γύρω από τον Gelal, θα μπορέσει η Μelek, που ξεκίνησε ένα καινούριο παιχνίδι, να αποδείξει ότι ο Sarp είναι ένας απ' τους συνεργάτες του Yusuf;

ICERDE Επεισόδιο 6
Περίληψη
Ο Yusuf αναλαμβάνει δράση μαζί με το τμήμα των ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας για να κόψουν τη φόρα του Celal. Στην Yesim δεν αρέσει καθόλου το ότι η εταιρεία του Celal θα είναι στο όνομα της Melek.Έτσι, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την προσέγγιση του Sarp προς την Melek, σαν παγίδα. Ο Yusuf λέει στην ομάδα του ότι ανάμεσά τους υπάρχει άνθρωπος του Celal και ότι πρέπει να βρεθεί ποιος είναι αυτός. Η ομάδα του Yusuf θα περάσει μια δύσκολη δοκιμασία.

ICERDE Επεισόδιο 7
Περίληψη
Η Melek, ο Celal και ο Mert είναι πολύ προβληματισμένοι με το νέο άρθρο που έγραψε η Eylem, σχετικά με τα παιδιά του δρόμου.
Ο Celal έδωσε εντολή στον Mert να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτό. Ο Mert μαθαίνει ότι η Eylem ήταν αυτή που έγραψε το άρθρο, όμως δεν το λέει στον Κεμπαπτζή Celal, γιατί δεν θέλει να πάθει κανένα κακό η Eylem. Παράλληλα, μια πληροφορία μέσα στο άρθρο σχετικά με το παρελθόν του, τράβηξε την προσοχή του Mert και αποφασίζει να το ψάξει περαιτέρω.Ο Sarp αντιλαμβάνεται ότι η φωνή στο μήνυμα που έλαβε στον αυτόματο τηλεφωνητή του με το όνομα ''αγάπη μου'', είναι του Διοικητή Yusuf. Έτσι, θέτει ένα σχέδιο σε εφαρμογή προκειμένου να μην το μάθει η Melek.Ο Bariş συναντιέται με αυτόν που τον έβαλε στο εστιατόριο της Fusun και του δίνει τις πρώτες του εντολές.

ICERDE Επεισόδιο 8
Περίληψη
Το μυαλό του Sarp μπερδεύεται όταν μαθαίνει πως η Melek είναι πραγματική κόρη του Celal. Της κρύβει την αλήθεια για να μην την αναστατώσει αλλά την ίδια στιγμή κρατάει αποστάσεις από την σχέση τους. Ο Mestan αρχίζει να αμφιβάλει για την αφοσίωση του Sarp στον Celal. Το λέει αυτό στον Celal. Για να βρει την αλήθεια αρχίζει να ακολουθεί τον Sarp με την συγκατάθεση του Celal. Ο Celal ενώ είχε πει προηγουμένως στον Mert να μείνει μακριά από την Fusun και την Eylem, τώρα στέλνει τον Mert στο εστιατόριο να πιάσει τον Sarp.Η Yesim προειδοποιεί τον Sarp για την Melek. Του λέει ότι είναι το καινούργιο παιχνιδάκι της Melek και θα τον πετάξει έξω αργότερα. Ο Sarp δεν ξέρει ότι ο Mestan τον ακολουθεί. Δεν θα είναι σε θέση να αποτρέψει και το παραμικρό λάθος. Αυτή τη φορά ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Sarp.

ICERDE Επεισόδιο 9
Περίληψη
Ο Sarp, για να σώσει την οικογένειά του, πηγαίνει στη γειτονιά να αντιμετωπίσει τον Celal. Το μόνο χαρτί που έχει στα χέρια του είναι η Melek.Ο Mert είναι πολύ στενοχωρημένος που γίνεται η αιτία για την απαγωγή της Fusun και της Eylem. Σχεδιάζει να τις κρατήσει ασφαλείς.Πηγαίνει με την ομάδα, κρυφά απ' τον Yusuf, στον τόπο ανταλλαγής της Melek με τις Fusun και Eylem.Ο Yusuf γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Mert κινήθηκε εν αγνοία του.Το θέμα του θανάτου του Mestan ακολουθεί τον Sarp. Τον κυνηγούν, όχι μόνο ο Celal κι οι άντρες του, αλλά και η αστυνομία. Έτσι, ο Sarp είναι αναγκασμένος να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

ICERDE Επεισόδιο 10
Περίληψη
Τώρα ο Sarp ξέρει τον πρωταγωνιστή που έπαιξε παιχνίδι με αυτόν και τον Celal. Ο γρίφος λύθηκε. Τώρα, είναι η ώρα της εκδίκησης. Οι υπαίτιοι για όλα αυτά που συνέβησαν πρέπει να πιαστούν και να λογοδοτήσουν. Ο Κοκκινοτρίχης δεν φτάνει για να αποτελειώσει
τον Celal.Ο Κωστάντζας είναι αυτός που τα σχεδίασε όλα αυτά. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να πάρει εκδίκηση από τον Κωστάντζα. Είναι απαραίτητο να βρει ένα ευφυές σχέδιο και να ενεργήσει προσεκτικά.Ο Mert θα γίνει μέρος αυτού του παιχνιδιού επίσης.Ο Διοικητής Yusuf θα κάνει σχέδια να αποτελειώσει και τον Celal και τον Κωστάντζα ταυτόχρονα.

ICERDE Eπεισόδιο 11
Περίληψη
Ο Κοκκινοτρίχης καταφέρνει να δραπετεύσει χωρίς να τον δουν οι άντρες του Celal.Τώρα πρέπει να σχεδιάσει το πώς θα επιβιώσει. Ο Yusuf και η ομάδα του μαθαίνουν ότι ο Köstenceli έχει σκοτωθεί, αλλά δεν μπορούν να βρουν κάποιο στοιχείο εναντίον του
Celal γι' αυτό. Έτσι πλέον ο Yusuf και η ομάδα του κυνηγούν τον Κοκκινοτρίχη ως αυτόπτη μάρτυρα και οι άντρες του Celal ως προδότη.Ο άνθρωπος με το δαχτυλίδι, ο Coşkun, κάνει ξανά την εμφάνισή του. Ετοιμάζει μια παγίδα για τον Celal, μέσω της Eylem, η οποία εξηγεί την κατάσταση στον Mert. Από τη μια, ο Mert ψάχνει τον Umut για την Füsun και από την άλλη μαθαίνει ότι ο Coşkun είναι ζωντανός.Ο Yusuf επικοινωνεί ξανά με τον Sarp, ως Necip Uyanik. Ο δρόμος των δυο αδερφών, που δεν γνωρίζουν ο ένας για τον άλλον, θα διασταυρωθεί ξανά, έτσι όπως δεν το είχαν φανταστεί ποτέ.

ICERDE Επεισόδιο 12
Περίληψη
Όταν ο Sarp καταλαβαίνει ότι ο Yusuf προσποιούνταν τον Necip Uyanik, οι δρόμοι των δύο χωρίζουν. Από τώρα και στο εξής ο Sarp είναι αποφασισμένος να κινηθεί μόνος του.Ο διοικητής Yusuf έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του αυτή και θέλει να κάνει τον Sarp να τον συγχωρήσει.Ο Mert είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο με το δαχτυλίδι, τον Coşkun και να του ζητήσει λογαριασμό για το παρελθόν. Κυνηγάει τον Coşkun μαζί με την Eylem, με την ελπίδα να βρει την οικογένειά του. Ενώ ο Mert κυνηγά τον Coşkun , δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα που στήνεται στην Eylem. Η Eylem βάζει μπελά στο κεφάλι της εξαιτίας του νέου. Ο Sarp, που μαθαίνει τη νέα αποστολή του Celal, είναι αναποφάσιστος για το αν θα μοιραστεί αυτό το νέο με τον Διοικητή Yusuf ή όχι, καθώς έχει κολλήσει ανάμεσα στα αισθήματά του και την λογική του...

ICERDE Επεισόδιο 13
Περίληψη
Ο Mert πιστεύει ότι ο Κεμπαπτζής Celal έχει κρύψει κάποιες αλήθειες από αυτόν και την Melek.Αυτό το μοιράζεται και με την Melek. Προκειμένου να μάθει αν οι υποψίες του είναι σωστές, ο Mert παίζει ένα παιχνίδι στον Celal.Ο Διοικητής Yusuf κάνει μια τελευταία κίνηση, για να εμποδίσει τον Sarp να παραιτηθεί από την Αστυνομία. Ο Celal προσπαθεί να μάθει ποιοι έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με την αποστολή των εμπορευμάτων του Κωστάντζα. Κάποιοι μιλούν για έναν δικηγόρο, που εμφανίζεται με το προσωνύμιο «Αφεντικό».Ο Sarp, ο Celal και οι άντρες του αρχίζουν να κυνηγούν αυτό το μυστηριώδες ''Αφεντικό". Ο Mert, αφού μαθαίνει ότι έχει οικογένεια, συνεχίζει ν' ακολουθεί τα ίχνη του Coşkun. Ο Coşkun αρχίζει να ψάχνει το σπίτι του Mert, προκειμένου να καταστρώσει νέα σχέδια. Θέλει να φτάσει στην Fusun και τα παιδιά της.

ICERDE Επεισόδιο 14
Περίληψη
Ο Celal νομίζει ότι το μόνο άτομο που γνωρίζει ότι η Melek είναι η πραγματική του η κόρη, είναι αυτός που αποκαλούν “Αφεντικό” και ότι αυτός, το “Αφεντικό”, έχει κάποια σχέση με τον Coşkun.Ο Mert λέει στον Celal για την παραίτηση του Διοικητή Yusuf. Ο Celal ανησυχεί για τα αίτια (της παραίτησης) και λέει στον Mert ότι θέλει να τον κρατάει ενήμερο για τις εξελίξεις.Ο Yusuf, που υπέβαλλε την αίτηση παραίτησης, είναι έτοιμος να παραδώσει τον μυστικό φάκελο της αστυνομίας του Sarp, στον Mert.Ο Celal και οι άντρες του συνεχίζουν να ψάχνουν τα ίχνη του Αφεντικού.Η Fusun προσκαλεί την Melek στο σπίτι για φαγητό, για να την ευχαριστήσει για όσα έκανε.Το ''Σχέδιο Umut'' του αφεντικού Sarp, δεν θα μπορέσει να φτάσει τόσο εύκολα στο αποτέλεσμα όσο νόμιζαν.Αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι θα έχει και ένα τίμημα.
ICERDE επεισοδια 15-16-17-18-19-20

COMMENTS

BLOGGER: 6

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ICERDE επεισοδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Ελληνικοι υποτιτλοι
ICERDE επεισοδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 Ελληνικοι υποτιτλοι
https://2.bp.blogspot.com/-K21aYHzI4kg/WBh9YSs8zjI/AAAAAAAEGQ4/ngpHYOK7aBML3dIuuLtdjFjl7IGRAAiGQCLcB/s1600/icerde-ektwnesw.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-K21aYHzI4kg/WBh9YSs8zjI/AAAAAAAEGQ4/ngpHYOK7aBML3dIuuLtdjFjl7IGRAAiGQCLcB/s72-c/icerde-ektwnesw.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2017/01/icerde-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2017/01/icerde-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content