ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 593-594-595-596-597

mproysko epeisodio 592-593-594-595-596 4os kyklos Μπρούσκο επεισόδια 593-594-595-596-597 4ος Κύκλος ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 592 Το γεγονός ότ...

MPROUSKO 593-594-595-596-597
mproysko epeisodio 592-593-594-595-596 4os kyklos Μπρούσκο επεισόδια 593-594-595-596-597 4ος Κύκλος
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 592
Το γεγονός ότι ο Διαμαντής ενεπλάκη στη συναλλαγή με τα περιβόητα μπλε κρασιά από την Ισπανία θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν καινούργια προβλήματα ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα που εξακολουθούν και παραμένουν στη Βαρκελώνη.Την ίδια ώρα ο Σήφης κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να πει στον Διαμαντή να κάνει πίσω σε αυτήν την υπόθεση, εκείνος θα του αποδείξει ότι για ακόμα μία φορά είναι τόσο δυνατός και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από όλους. Εκείνη τη στιγμή αποκαλύπτει στον Σήφη ότι ξέρει τα πάντα σχετικά με τον φόνο και τον νεκρό που βρέθηκε στο οινοποιείο του.Την ίδια ώρα η αδερφή του η Αναστασία εξακολουθεί και έχει δεσμό μαζί με τον Αλέξη, ενώ ο Ματθαίος φαίνεται να κυριαρχεί μέσα στο μυαλό της εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί της.Την ίδια ώρα ο Ματθαίος προσπαθεί να είναι ένα βήμα παρακάτω με την Στέλλα της οποίας οι φοβίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο φτάνοντας την όλη κατάσταση σε ένα σημείο που είναι για γέλια αλλά και για κλάματα!Ο Παύλος μαζί με τον γιο του τον Σήφη θα έχουν μια σοβαρή αντιπαράθεση και η αιτία αυτής της αντιπαράθεσης θα είναι η σχέση του με την Άλκηστη.Η Δάφνη προετοιμάζει το πάρτι, ενώ την ίδια ώρα ο Μύρος δείχνει να πονάει για τον πατέρα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βλέπουμε ότι ένας άγνωστος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους δημιουργώντας για ακόμα μία φορά ένα μεγάλο μυστήριο που αφορά τη ζωή τους!
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 593
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Διαμαντής κατάφερε να παγιδεύσει τον ανιψιό του τον Σήφη, μιας και γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τον φόνο που έχει συμβεί στο οινοποιείο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βάλει τον Σήφη στο χέρι και του ζητά να κλείσουν μία συμφωνία αμοιβαία που θα συμφέρει και τους δύο.Την ίδια στιγμή ο Αλκιβιάδης θα πάει και θα ζητήσει από την Άλκηστη να συνοδεύσει τον πατέρα του σε ένα ταξίδι που θα κάνει στο Λονδίνο. Ο Αχιλλέας περνάει πολύ συγκινητικές στιγμές εξαιτίας του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας που θέλησαν να δώσουν στο μωρό τους το όνομά του. Ο Αχιλλέας τους προτείνει να γίνει ο νονός του παιδιού!Παράλληλα βλέπουμε ότι η ταυτότητα του μυστηριώδους και πολύ παράξενου τοκογλύφου θα αποκαλυφθεί, ενώ στα Χανιά βλέπουμε ότι εμφανίζεται ένας τύπος με το όνομα Ανδρέας. Η εμφάνιση του πολύ γοητευτικού Ανδρέα φαίνεται ότι μαγνητίζει το ενδιαφέρον της Δάφνης.Ο Χρήστος θα μάθει εντελώς τυχαία ότι η Αλίκη περιμένει παιδί και θα γίνει άγριο θηρίο, μιας και θα θεωρεί ότι το παιδί αυτό ανήκει στον Μύρο. Την ίδια ώρα το περιβόητο μπλε κρασί από την Ισπανία καταφτάνει τόσο στην Κρήτη όσο και στην Κύπρο γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Αναστασία, αλλά και τον Ματθαίο και θα καταλήξει να γίνει η αιτία να συγκρουστούν άσχημα οι δύο οικογένειες. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μελίνα να ξεκινά να έχει τους ίδιους εφιάλτες και τους ίδιους φόβους, μιας και οι φόβοι της θα βγουν αληθινοί, όταν ο Σήφης θα αποκαλύψει τόσο σε εκείνη αλλά και στον Αχιλλέα ότι έκανε έναν συμβιβασμό με τον θείο του τον Διαμαντή! Αυτό που θα εξοργίσει το ζευγάρι είναι όταν ο Σήφης θα τους αποκαλύψει τι ήταν αυτό που αντάλλαξε με τον θείο του για να εξαγοράσει την σιωπή του.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 594
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ο Σήφης θα της κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη τι ήταν αυτό που αντάλλαξε με τον θείο του το Διαμαντή, ώστε να το εξαγοράσει την σιωπή. Ο Σήφης όμως προσπαθεί να τους ηρεμήσει διαβεβαιώνοντας ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι του που ο θείος του ο Διαμαντής αγνοεί.Την ίδια στιγμή ο Χρήστος εξακολουθεί να είναι έξω φρενών μιας και από διάφορες πηγές και από στοιχεία που έχει συγκεντρώσει θεωρεί ότι το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι του Μύρου γι' αυτό ετοιμάζει τα πράγματα του για να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Κρήτη, ώστε να πάει να την αντιμετωπίσει αλλά και να επισπεύσει τις όποιες διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους.Στην Κρήτη βρίσκεται ο Ματθαίος για να συναντήσει την Στέλλα και να καταφέρει να την ηρεμήσει και να ξεπεράσει τις όποιες φοβίες έχει και να πάει να τον συνοδεύσει. Η Δήμητρα φαίνεται ότι αρχίζει να πιέζει τον Νεκτάριο για ακόμα ένα νέο παιδί στην οικογένεια ή μάλλον για μία καινούργια εγκυμοσύνη γεγονός που θα εξοργίσει τον Νεκτάριο δείχνοντας στη Δήμητρα ότι είναι αντίθετος με ένα τέτοιο γεγονός! Από την άλλη θα δούμε ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσουν και το μωρό με την Αλεξάνδρα, ενώ στην επιφάνεια θα έρθει και ένα μυστικό φέρνοντάς τους ήρωες σε δύσκολη θέση. Παράλληλα βλέπουμε την Δάφνη μαζί με τον Μύρο να έχουν ζαλιστεί από το πολύ ποτό και στο τέλος θα καταλήγουν να είναι μαζί στο κρεβάτι και όλα αυτό θα γίνει εντελώς φιλικά!
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 595
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Αναστασία μαζί με τον Ανδρέα να συναντιούνται αποδεικνύοντας ότι αυτοί οι δύο γνωρίζονταν από τα παλιά και ότι μεταξύ τους σχέση σταμάτησε ξαφνικά για κάποια αιτία.Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι αυτός ο περιβόητος Ανδρέας έχει κάποιες υποχθόνιες και ύποπτες εκκρεμότητες μαζί με τον άντρα της Άλκηστις τον Αλκιβιάδη. Οι οικογένεια των Ματθαίων ξεκινούν από τη Μεγαλόνησο με το κότερο τους για τα Χανιά, αφού τους κάλεσε η Δάφνη σ' αυτό το περιβόητο πάρτι της. Δυστυχώς όμως για την οικογένεια των Ματθαίων τους περιμένουν και άλλες εκπλήξεις μιας και μαζί τους βρίσκεται η Στέλλα που δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι φοβάται και την θάλασσα. Έτσι λοιπόν οικογένεια των Ματθαίων μαζί με τη Στέλλα θα ζήσουν στιγμές κωμικές. Η Δάφνη μαζί με τον Μύρο θα ξυπνήσουν στο ίδιο κρεβάτι και αμέσως θα αντιληφθούν ότι κάτι έκαναν την προηγούμενη νύχτα που είχαν μεθύσει, αλλά θα παριστάνει ο ένας μαζί με τον άλλο ότι δε συνέβη τίποτα.
Στο σπίτι της Άλκηστης επικρατεί ένας χαμός με τον Αλκιβιάδη να βιαιοπραγεί εναντίον της, αλλά η Άλκηστη θα κρύψει όλη αυτή την κατάσταση από τον Σήφη. Η Άλκηστη φοβάται ότι αν πει κάτι στον Σήφη θα αντιδράσει πολύ άσχημα και έτσι προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο. Δυστυχώς όμως για τη Μελίνα βλέπουμε ότι την περιμένουν πολλές εκπλήξεις όταν φτάνει στα Χανιά και καταλαβαίνει ότι ο αστυνόμος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να λύσει το μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε στο οινοποιείο του Σήφη!
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 596
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα με την βοήθεια του Σήφη να κάνουν μεγάλη προσπάθεια να ηρεμήσουν τη Μελίνα και να της λένε ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο. Την Άλκηστη την περιμένει μία μεγάλη έκπληξη όταν αυτός ο περιβόητος Ανδρέας εισβάλλει με μεγάλη επιθετικότητα στο σπίτι τους απειλώντας τον Αλκιβιάδη. Ο Σήφης δείχνει να θυμώνει με την Αναστασία όταν αντιλαμβάνεται ότι αποτραβιέται σιγά-σιγά από τον Αλέξη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Σήφης δέχεται να γνωρίσει αυτόν τον περιβόητο Ανδρέα.Ο Νεκτάριος ζητάει αμέσως από την Δήμητρα να πάει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Χρήστος ζητά από την Αλίκη να πάει και να τον κατοχυρώσει νομικά, ώστε να μην φορτωθεί το παιδί ενός άλλου όπως ίδιος θεωρεί. Φαίνεται ότι μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα όταν αντικρίζουν τον Μύρο να μπαίνει γρήγορα μέσα στο σπίτι του Διαμαντή. Η Χρυσάνθη μαζί με την Αλεξάνδρα βγαίνουν για ψώνια και διαλέγουν τις μπομπονιέρες που θα βάλουν στην βάφτιση. Οι δύο γυναίκες όμως δεν αντιλαμβάνονται ότι μακριά βρίσκεται μία άγνωστη γυναίκα όπου και παρατηρεί την κάθε τους κίνηση!Ύστερα από την φλογερή νύχτα που έζησε η Δάφνη μαζί με τον Μύρο θα πάνε και θα παριστάνουν ότι είναι μεθυσμένοι, ώστε να επαναλάβουν ξανά την ίδια νύχτα μιας και ο ένας ξετρελάθηκε από τον άλλον! Η υπόθεση του νεκρού που βρέθηκε στο οινοποιείο φαίνεται να έχει πάρει άσχημη πορεία όταν βλέπουμε τον αστυνόμο να ζητά από τον Σήφη και τη Μελίνα να πάνε στο τμήμα για να δώσουν μία κατάθεση από κοινού!
τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 559-598-599-600-601 4ος Κύκλος

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 593-594-595-596-597
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 593-594-595-596-597
https://4.bp.blogspot.com/-p1HhcE0fqcQ/V_Y837k2wXI/AAAAAAAEEvk/VpZ3ukkCilsuuxMsg_XBAagqDoY5fsq6gCLcB/s1600/BROUSKO%2BGrecia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-p1HhcE0fqcQ/V_Y837k2wXI/AAAAAAAEEvk/VpZ3ukkCilsuuxMsg_XBAagqDoY5fsq6gCLcB/s72-c/BROUSKO%2BGrecia.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/10/593-594-595.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/10/593-594-595.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content