Καρα σεβντα επεισοδια 6-7-8-9-10 Kara Sevda episodia

Kara Sevda episodia 6-7-8-9-10 greek subs Καρα σεβντα επεισοδια 6-7-8-9-10 ελληνικοι υποτιτλοι KARA SEVDA 1 BOLUM PART 1 GR SUBS KARA SEV...

Kara Sevda episodia 6-7-8-9-10 greek subs Καρα σεβντα επεισοδια 6-7-8-9-10 ελληνικοι υποτιτλοι
KARA SEVDA 1 BOLUM PART 1 GR SUBS

KARA SEVDA 1 BOLUM PART 2 GR SUBS

KARA SEVDA 2 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 3 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 4 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 5 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 6 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA EPISODIA 6
Στη δεξίωση για την 5η επέτειο του γάμου της, η Νιχάν παριστάνει για άλλη μια φορά την ευτυχισμένη σύζυγο, η ξαφνική εμφάνιση του Κεμάλ όμως, θα ανατρέψει τις ισορροπίες της. Η Βιλντάν τρομοκρατείται όταν αναγνωρίζει τον Κεμάλ μέσα στο πλήθος και ζητά εξηγήσεις απ' την κόρη της. Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στον Εμίρ ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματική γυναίκα του.
KARA SEVDA 7 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA EPISODIA 7
Η Ζεϊνέπ πιέζει τη Νιχάν να προωθήσει τις φωτογραφίες της στο πρακτορείο. Κι ενώ η κόντρα του Κεμάλ και του Εμίρ είναι εμφανής σε κάθε τους συνάντηση, η Βιλντάν δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει στη Νιχάν ότι ο Εμίρ τούς κρατάει στο χέρι και πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του. Η οικογένεια Σόιντερε γιορτάζει για την απόφαση του Κεμάλ να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταρίκ όμως τους χαλάει το κέφι με μια αποκάλυψη.
KARA SEVDA 8 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 9 BOLUM GR SUBS

KARA SEVDA 10 BOLUM GR SUBS


Kara Sevda 6.Bölüm


Kara Sevda 7.Bölüm


Kara Sevda 8.Bölüm


Kara Sevda 9.Bölüm


Kara Sevda 10.Bölüm


Kara Sevda episodia 11-12-13-14-15-16-17-18-19 greek subs

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
Ο Εμίρ αναθέτει στον Τουφάν την παρακολούθηση του Κεμάλ και της Νιχάν. Ο Κεμάλ θυμώνει με το σχέδιο της Λεϊλά και η Βιλντάν αναγκάζεται να εξηγήσει στον Οντέρ ότι ο Κεμάλ και η Νιχάν γνωρίζονται από παλιά. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ πηγαίνει κρυφά στο ατελιέ της Νιχάν και ψάχνει τα πράγματά της με την ελπίδα πως θα βρει κάτι που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Την ώρα που η Νιχάν αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες που πέρασε κοντά στον Κεμάλ, εκείνος μάταια προσπαθεί να τις διαγράψει απ' τη μνήμη του. Ο Εμίρ ανακαλύπτει ότι ο Κεμάλ έφυγε απ' την Πόλη, την ίδια χρονιά του γάμου του με τη Νιχάν και αυτό του κινεί ακόμη περισσότερο τις υποψίες. Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ με άκρα μυστικότητα πηγαίνει στο πρακτορείο και δίνει τις φωτογραφίες της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Ο Οζάν γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στο πρακτορείο και δείχνει να γοητεύεται. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ κανονίζει μια αίθουσα προβολής στο σπίτι των Σεζίν και αναγκάζει τα πεθερικά του να ξαναθυμηθούν τη νύχτα του ατυχήματος, υπενθυμίζοντάς τους έτσι πως τους κρατάει στο χέρι. Ταυτόχρονα, ο Εμίρ κινείται και κατά της οικογένειας του Κεμάλ, προσεγγίζοντας τον Ταρίκ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Εμίρ προσλαμβάνει τον πρόθυμο Ταρίκ και συνεχίζει βάζοντας τώρα στο στόχαστρο την Ζεϊνέπ. Ο Οντέρ αναρωτιέται αν γνωρίζουν τα πάντα για τη μοιραία νύχτα του ατυχήματος και η Νιχάν ανακοινώνει στον Εμίρ ότι θα εργαστεί στην εταιρεία του Κεμάλ. Ο Εμίρ, σε έξαλλη κατάσταση, προσπαθεί να την σταματήσει, η κοπέλα όμως είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κεμάλ στην εταιρεία του Εμίρ. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει τον πατέρα του πως δεν τον εκβιάζει κανείς, ο Γκαλίπ όμως δεν πείθεται. Ο Οντέρ μάταια προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Νιχάν και η Ασού τρέφει ελπίδες πως γνωρίζοντας την οικογένεια του Κεμάλ, ανοίγει ο δρόμος προς την καρδιά του.

Η μέρα του πάρτι φτάνει. Η Νιχάν υποδύεται για μια ακόμη φορά την ευτυχισμένη σύζυγο. Πηγαίνοντας κάποια στιγμή στην τουαλέτα βλέπει τον Κεμάλ να μπαίνει στην αίθουσα και να πλησιάζει το σύζυγό της.
Εμη Νόμιζα πως δεν θα έρθετε…
Κεμάλ Μετά το φάκελο που μου δώσατε, ήθελα να σας δώσω κι εγώ μια απάντηση. Αφού είναι η επέτειος του γάμου σας, ήθελα να σας κάνω κι εγώ ένα μικρό δώρο. Δεν με ξαφνιάσατε καθόλου, κύριε Εμίρ. Όπως κάνετε με όλους γύρω σας, νομίσατε πως μπορείτε να εξαγοράσετε κι εμένα. Αυτό για μένα είναι μόνο ένα κομμάτι χαρτί, αλλά για σας είναι η ζωή σας. Θα πάρετε άλλο ένα κολιέ στη σύζυγό σας.
Ο Κεμάλ του επιστρέφει το φάκελο με την επιταγή. Ο Εμίρ, ντροπιασμένος, τον βάζει στην τσέπη του. Ο Κεμάλ γυρίζει προς τη Νιχάν και τη χαιρετά.
Κεμάλ Κυρία Νιχάν, σας εύχομαι απέραντη ευτυχία!
Εμί Γνωρίζεστε;
Κεμαλ Ναι, γνωρίζω τη σύζυγό σας, είναι η Νιχάν Σεζίν...

Το σοκ για τη Νιχάν είναι μεγάλο, όταν στο πάρτι για την 5η επέτειο του γάμου της, βλέπει μπροστά της τον Κεμάλ και ειδικά όταν μαθαίνει ότι είναι συνεργάτης του άντρα της. Η ζήλια της μάλιστα φουντώνει, όταν λίγες μέρες μετά πηγαίνει στο σπίτι τους, συνοδευόμενος από μια άλλη γυναίκα. Η Νιχάν δεν είναι η μόνη που πανικό βάλλεται με την άφιξη του Κεμάλ. Όταν τον βλέπει η μητέρα της νιώθει τον εφιάλτη να ξυπνά και πάλι, αφού είναι σίγουρη ότι η κόρη της δεν τον ξεπέρασε ποτέ, ενώ ο αδελφός της, ο Οζάν, υποφέρει από τύψεις, αφού ξέρει ότι για χάρη του έχασε τον άντρα που αγαπά. Όσο για τον Εμίρ, δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στη γυναίκα του και το νέο συνέταιρό του.

Όταν η Βιλντάν βλέπει τον Εμίρ και τη Νιχάν να υποδέχονται τον Κεμάλ, παγώνει. Κάνει νόημα στην κόρη της να την ακολουθήσει στην τουαλέτα, νομίζοντας ότι εκείνη τον προσκάλεσε στο πάρτι. Η Νιχάν όμως της έχει δυσάρεστα νέα, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά είναι και ο νέος συνεργάτης του Εμίρ. Ο Οζάν, όμως, όταν μπαίνει στην αίθουσα και τον βλέπει, θυμάται ότι είναι ο νεαρός για τον οποίο του είχε μιλήσει κάποτε η αδελφή του και αρχίζει να νιώθει τύψεις. Αν δεν είχε σκοτώσει την κοπέλα εκείνος, η Νιχάν δεν θα είχε αναγκαστεί να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπά. Και ο Κεμάλ, βέβαια, δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όταν ακούει τον Εμίρ να λέει στους καλεσμένους του ότι είναι πολύ τυχερός που έχει στο πλευρό του μια τέτοια γυναίκα και στη συνέχεια τους βλέπει να χορεύουν μαζί, δεν αντέχει κάι φεύγει από το πάρτι. Την ίδια στιγμή, στο Ζόνγκουλντακ, μια άλλη κοπέλα, η Ασού, ετοιμάζει το τραπέζι περιμένοντας τον Κεμάλ να επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη. Ο θείος της όμως, που είναι ο ιδιοκτήτης του ορυχείου, την ενημερώνει ότι αποφάσισε για το καλό της δουλειάς να μείνει μόνιμα εκεί, απογοητεύοντάς την.

Το πάρτι τελειώνει και η Νιχάν με τον Εμίρ πηγαίνουν στη σουίτα του ξενοδοχείου. Η στιγμή που φοβόταν έφτασε, αφού, όπως της είχε πει, αυτή τη νύχτα θα γίνουν πραγματικό ζευγάρι. Ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει, όταν εκείνος προσπαθεί με το ζόρι να την κάνει δική του.

– Εμίρ: Υπάρχει ένα τελευταίο πράγμα που δεν έχουμε κάνει ακόμη.

– Νιχάν: Και πώς θα με κοιτάζεις μετά στα μάτια; Πώς θα σταθείς μπροστά μου σαν άντρας;

– Ε.: Συγνώμη. Λεν έχω πια υπομονή! Νιχάν, σε θέλω!

– Ν.: Μόνο εσύ με θέλεις. Και πέντε και δέκα χρόνια να περάσουν, δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ. Λεν θα γίνω ποτέ δική σου!

-Ε.: Η παράσταση τελείωσε!

Ο Εμίρ φεύγει και πηγαίνει στην ερωμένη του, ενώ η Νιχάν βρίσκει καταφύγιο στη βάρκα που πέρασε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της με τον Κεμάλ. Λίγο αργότερα φτάνει κι αυτός εκεί.

– Κεμάλ: Τι κάνεις εδώ μια τέτοια ιδιαίτερη βραδιά; Λεν θα έπρεπε να είσαι με τον άντρα σου;

– Νιχάν: Τι θέλεις από εμένα, Κεμάλ; Γιατί επέστρεψες;

– Κ.: Για δουλειές.

– Ν.: Με μισείς.

– Κ.: Όχι.

– Ν.: Τότε γιατί δέχτηκες να έρθεις στο σπίτι μας;

– Κ.: Επειδή δουλεύω με το σύζυγό σου.

– Ν.: Το σύζυγο της γυναίκας που αγαπάς…

– Κ.: Λεν είσαι η Νιχάν μου. Για μένα πια είσαι ένα τίποτα.

– Ν.: Θέλεις να με τιμωρήσεις.

– Κ.: Μόνο να δουλέψω θέλω. Λεν θα μπορέσεις να με ξεγελάσεις αυτήν τη φορά. Φύγε, πήγαινε εκεί που ανήκεις!

– Ν.: Νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που πλήρωσε το τίμημα; Ντροπή!

Η φωτογραφία του Κεμάλ με τον Εμίρ και τη Νιχάν στο πάρτι δημοσιεύεται στις εφημερίδες και ο αδελφός του, ο Ταρίκ, δεν χάνει την ευκαιρία να τη δείξει στον πατέρα του. Ο Κεμάλ αισθάνεται πολύ άσχημα, καταφέρνει όμως να τον πείση ότι έχει ξεπέρασα πια τη Νιχάν και ο μόνος λόγος που επέστρεψε είναι η δουλειά. Από την άλλη, εκείνη προσπαθεί να αποφύγει το γεύμα στον κήπο με τον Κεμάλ, λέγοντας στον Εμίρ ότι έχει πολλή δουλειά: «Εγώ είμαι η μεγαλύτερη δουλειά σου. Θέλω τη γυναίκα μου δίπλα μου», της απαντά εκείνος. Οι μέρες περνούν και φτάνει το Σαββατοκύριακο. Ο Κεμάλ μπαίνει στο αυτοκίνητο για να πάει στο γεύμα και μέσα βλέπει την Ασού, η οποία θέλησε να του κάνει έκπληξη. Έτσι, πηγαίνουν μαζί στην έπαυλη. Η Νιχάν δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της, ενώ με την πρώτη ευκαιρία ψαρεύει την Ασού και καταλαβαίνει ότι δεν είναι ζευγάρι. Λίγο αργότερα όμως παγώνει, όταν ανοίγει το δώρο για το σπίτι που τους πήγε ο Κεμάλ. Είναι ο πίνακας που είχε ζωγραφίσει με τους δυο τους στο βυθό της θάλασσας. Σίγουρη πια ότι θέλει να την εκδικηθεί, τον ακολουθεί στην τουαλέτα.

– Νιχάν: Πλέον είμαι σίγουρη ότι γύρισες για να με κάνεις να πονέσω.

– Κεμάλ: Γύρισα γιατί σε έχω ξεπεράσει.

– Ν.: Τότε να φύγεις, Κεμάλ Γιατί μένεις εδώ;

– Κ.: Εσύ εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά μου.

– Ν.: Εσύ με ακολουθείς παντού. Κάνεις τα πάντα για να βρίσκεσαι κοντά μου. Είσαι ακόμη ερωτευμένος μαζί μου.

– Κ.: Πράγματι! (γελάει) Αυτό ήθελες να ακούσεις; Αυτόν τον Κεμάλ ήθελες να δεις πέντε χρόνια μετά; Τα πάντα έφυγαν μαζί του τότε. Και δεν υπάρχουν πια πολλά να συζητήσουμε!

Όταν ο Εμίρ τους βλέπει μαζί, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει κι αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Το γεύμα τελειώνει, η Νιχάν ανακοινώνει σε όλους ότι πάει στο εργαστήριο γιατί έχει πολλή δουλειά, ο σύζυγός της όμως την ακολουθεί. Την βλέπει να μπαίνει στο φέρι μποτ για το νησάκι και λίγο αργότερα να ακολουθεί και ο Κεμάλ. Τη συνάντηση αυτή οργάνωσε η Λεϊλά, κρυφά βέβαια και από τους δύο…
Ο Κεμάλ προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι ήταν η δουλειά που τον έκανε να πάρει την απόφαση να επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Εκείνη, που φοβάται ότι θέλει να εκδικηθεί τη Νιχάν, τον προειδοποιεί: «Μην το κάνεις, Κεμάλ, αυτό θα σε πληγώσει περισσότερο. Θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο. Να μιλήσετε για ό,τι αισθάνεστε. Να ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον. Αυτό θα σας καταστρέψει στο τέλος, Κεμάλ». Εν τω μεταξύ ο Οζάν, που δεν μπορεί να ησυχάσει από τη στιγμή που είδε τον Κεμάλ, πηγαίνει να μιλήσει στον Εμίρ και τον βρίσκει με την ερωμένη του. Έξαλλος αρχίζει να του φωνάζει.

– Οζάν; Άρα είναι αλήθεια αυτά που γράφτηκαν για σένα και αυτήν τη γυναίκα!

– Εμίρ: Ναι, είναι.

– Ο. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στη Νιχάν.

– Ε. Ξέρει τα πάντα και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

– Ο. Εγώ φταίω για όλα. Η Νιχάν δεν είναι ευτυχισμένη. Κάνει την ευτυχισμένη για μένα. Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι.

– Ε. Αρκετά! Χάλασέ το, λοιπόν. Πήγαινε στην αστυνομία και πες ότι είσαι δολοφόνος. Πάρε το φορτίο από τους ώμους της αδελφής σου, κάνε την ευτυχισμένη και πήγαινε στη φυλακή ή σε κάποιο τρελοκομείο!

COMMENTS

BLOGGER: 1

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: Καρα σεβντα επεισοδια 6-7-8-9-10 Kara Sevda episodia
Καρα σεβντα επεισοδια 6-7-8-9-10 Kara Sevda episodia
https://2.bp.blogspot.com/-xDzjGtt4hDY/VniRe92IErI/AAAAAAADlfQ/CugTCo1_HG8/s1600/sevda_kara.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-xDzjGtt4hDY/VniRe92IErI/AAAAAAADlfQ/CugTCo1_HG8/s72-c/sevda_kara.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/05/6-7-8-9-10-kara-sevda-episodia.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/05/6-7-8-9-10-kara-sevda-episodia.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content