ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 TERESA GR SUBS

Λίγα λόγια για τη νέα τηλενουβέλα παραγωγής της εταιρείας TELEVISA: Η Τερέζα (Angelique Boyer) είναι μια όμορφη νεαρή γυναίκα που κυριαρχε...

Λίγα λόγια για τη νέα τηλενουβέλα παραγωγής της εταιρείας TELEVISA: Η Τερέζα (Angelique Boyer) είναι μια όμορφη νεαρή γυναίκα που κυριαρχείται από την απληστία της. Οι γονείς της, αν και φτωχοί, προσπαθούν με μεγάλες θυσίες να της προσφέρουν μια καλή, αξιοπρεπή ζωή, σπουδάζοντάς και στηρίζοντάς την έτσι ώστε να καταφέρει να προχωρήσει και να προοδεύσει. Η Τερέζα όμως θέλει περισσότερα. Πολύ περισσότερα… Πιστεύοντας πως η αδελφή της πέθανε λόγω της φτώχιας τους, θέλει να κάνει ότι μπορεί για να φύγει από τη γειτονιά και να γίνει πλούσια. Ο Mariano (Aaron Diaz), ο γείτονας με τον οποίο έχει σχέση, σπουδάζει γιατρός έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της. Αυτή όμως τον περιφρονεί και τον εγκαταλείπει κυνηγώντας άντρες με χρήμα, πλούτο και εξουσία. Πάντοτε όμως επιστρέφει σε αυτόν… Τερέζα. Μια άκαρδη καλλονή που καταστρέφει τις ζωές των γύρω της και όλων όσοι την αγαπούν χωρίς ίχνος τύψεων… Κάποτε όμως θα συνειδητοποιήσει την αλήθεια. Θα είναι όμως αργά. Γιατί στη ζωή παίρνουμε αυτό που μας αξίζει…

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 TERESA GR SUBS
Η Τερέζα πάει στην αποφοίτηση της σχολής της μαζί με τους πλούσιους συμφοιτητές της. Εκεί χορεύει με το αγόρι της, τον Πάουλο και κάνουν σχέδια για το μέλλον τους ενώ η Αΐδα τους κοιτάζει εκνευρισμένη επειδή ήταν πάντα ερωτευμένη μαζί του. Την επόμενη μέρα όμως ο Πάουλο μαθαίνει πως η Τερέσα σπούδασε με υποτροφία επειδή είναι φτωχή και χωρίζουν. Ο καθηγητής Αρτούρο ντε λα Μπαρέρα της προτείνει να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της και της δίνει το τηλέφωνο του.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 TERESA GR SUBS
Ο Πάουλο έξαλλος λέει στη μαμά του πως η Τερέζα του είπε ψέματα και εκείνη τρέχει αμέσως να τα πει όλα στην Αΐδα. Η Εσπεράνζα λέει στην Τερέζα πώς γνώρισε τον άνδρα με τον οποίο βγαίνει χωρίς να του πει το όνομα του. Στο πάρτυ γενεθλίων της Ιβόν η Αΐδα και ο Πάουλο έχουν μια δυσάρεστη έκπληξη για την Τερέζα. Η Ρόσα, η αδελφή της Τερέζα, δεν ξέρει τι να κάνει με τις εξετάσεις που της ζήτησε ο γιατρός επειδή δε θέλει να χάσει τους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 TERESA GR SUBS
Η Γενοβέβα εισηγείται στον Πάουλο να αρχίσει μια σοβαρή σχέση με την Αΐδα. Η κυρία Ρεφούχιο αναστατώνεται όταν της λέει η Τερέζα πως θα πάει να βρει τον καθηγητή που της υποσχέθηκε πως θα πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου και ζητάει από τον Μαριάνο να την βοηθήσει. Η Τερέζα πάει στο σπίτι του καθηγητή όπου συναντά την αδελφή του η οποία δεν την συμπαθεί καθόλου όταν βλέπει την συμπεριφορά της. Η Αουρόρα λέει στην Τερέζα πως της αρέσει ο Μαριάνο.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 TERESA GR SUBS
Η Τερέζα προσπαθεί να μειώσει τον Μαριάνο μπροστά στην Αουρόρα επειδή δεν της αρέσει το γεγονός πως τον θέλει για αγόρι της. Η Εσπεράνζα λέει στον Ρουμπέν πως προσπαθεί να βρει δουλειά επειδή ο αδελφός της είναι άρρωστος και χρειάζονται τα χρήματα. Εκείνος θυμώνει και της δίνει χρήματα για να φέρει γιατρό στο σπίτι της να εξετάσει το παιδί. Ο καθηγητής ντε λα Μπαρέρα πάει στο σπίτι της Τερέζα για να εξηγήσει στους γονείς της πως έχει καλές προθέσεις απέναντι της.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 TERESA GR SUBS
Ο Μαριάνο λέει στην Τερέζα πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί και να ζηλεύει επειδή εκείνος δεν έχει μάτια για καμία άλλη γυναίκα. Η Χουάνα λέει σε όλους πως ο Μαριάνο και η Τερέζα είναι και πάλι μαζί. στο πανεπιστήμιο ο Πάουλο και η Αΐδα συναντούν την Τερέζα και την Αουρόρα και αρχίζουν να της μιλούν άσχημα. Εκείνη τους λέει πως θα είναι συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο. Η Αΐδα λέει στον Πάουλο να έχουν μια σχέση αλλά εκείνος της λέει πως δε θέλει σοβαρό δεσμό.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 TERESA GR SUBS
Ο Ρουμπέν ρωτάει τον Αρτούρο αν ενδιαφέρεται για την όμορφη βοηθό του, εκείνος θυμώνει και του απαντάει πως είναι απλώς φοιτήτριά του. Ο γιατρός Λεντέσμα λέει στον Μαριάνο πως ο Παμπλίτο ίσως έχει όγκο στο νεφρό. Όλοι παρακολουθούν τους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής της Ροζίτα όταν ξαφνικά την βλέπουν να λιποθυμάει. Την πάνε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την βοηθήσουν.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 TERESA GR SUBS
Η Τερέζα είναι συντετριμμένη με τον θάνατο της αδελφής της και ο Τζόνυ νιώθει πως το φταίξιμο είναι δικό του επειδή δεν επέμενε να την πάει νωρίτερα να κάνει εξετάσεις. Ο Μαριάνο και ο πατέρας του βάζουν ενέχυρο διάφορα αντικείμενα για να πληρώσουν την κηδεία της Ροζίτα. Ο Ρουμπέν λέει στην Εσπεράνζα πως θα φύγει για δουλειά μερικές εβδομάδες. Τον ακούει όμως να λέει στο τηλέφωνο πως πάει Παρίσι με τη γυναίκα του.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 TERESA GR SUBS
Η Λουίζα απολογείται στην Τερέζα επειδή την έκρινε άσχημα πριν καν την γνωρίσει και της ζητάει να γίνουν φίλες. Η Εσπεράνζα λέει στην Τερέζα πως το αγόρι της θα πάει ταξίδι με τη γυναίκα του και εκείνη της λέει να ψάξει να βρει δουλειά για να μην εξαρτιέται συνεχώς από εκείνον. Η Αΐδα βλέπει την Τερέζα και τον Μαριάνο να φιλιούνται και την κοροϊδεύει πως είναι η κοπέλα ενός ταξιτζή. Ο Παμπλίτο λιποθυμάει και ο γιατρός τους λέει πως έχει καρκίνο.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 TERESA GR SUBS
Η Εσπεράνσα είναι απελπισμένη επειδή η επέμβαση και η νοσηλεία του Παμπλίτο θα στοιχίσουν πολλές χιλιάδες. Η Λουίζα λέει στην Τερέζα την ιστορία της δολοφονίας των γονιών της και πώς ο Αρτούρο προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά τους. Η Αουρόρα ζητάει από τον πατέρα της να βοηθήσει την οικογένεια του Παμπλίτο ώστε να μπορέσει να αρχίσει θεραπείες. Η Εσπεράνζα αφήνει μήνυμα στο κινητό του Ρουμπέν και το ακούει η γυναίκα του.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 TERESA GR SUBS
Ο Πάουλο δέχεται να αρχίσει μια σοβαρή σχέση με την Αΐδα. Ο Ρουμπέν λέει στην Εσπεράνζα πως το μήνυμα που του άφησε του δημιούργησε πολλά προβλήματα με τη γυναίκα του και πως τώρα δε θα του δώσει ποτέ διαζύγιο. Ο Αρτούρο λαμβάνει τηλεφώνημα από την πρώην του, την Παλόμα και αυτό τον αναστατώνει πολύ. Η Τερέζα είναι έξαλλη με τον Μαριάνο επειδή πήγε να την παραλάβει από το σπίτι του καθηγητή.

ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 TERESA GR SUBS
Ο Ρουμπέν παίρνει τηλέφωνο την Εσπεράνζα να μάθει τι συμβαίνει και της λέει πως θα της στείλει χρήματα για τον αδελφό της. Η Τερέζα κάνει την Παλόμα να πιστέψει πως είναι η σύζυγος του Αρτούρο. Της λέει πως είναι ευτυχισμένοι μαζί και πως είναι έγκυος με το παιδί του. η Παλόμα κλαίγοντας της λέει πως απλώς ήθελε να απολογηθεί στον Αρτούρο για το φέρσιμο της. Ο Αρτούρο πάει να βρει την Εσπεράνζα για να της δώσει τα λεφτά του Ρουμπέν...

Τερέζα CAST: Angelique Boyer (Teresa), Aarón Díaz (Mariano), Sebastián Rulli (Arturo), Ana Brenda Contreras (Aurora), Cinthia Klitbo (Juana), Manuel Landeta (Rubén), Fabiola Campomanes (Esperanza), Silvia Mariscal (Refugio), Juan Carlos Colombo (Armando), Fernanda Castillo (Luisa), Oscar Bonfiglio (Héctor), Margarita Magaña (Aída), Alejandro Ávila (Cutberto), Isabela Camil (Elizabeth), Luis Fernando Peña (Johnny), Dobrina Cristeva (Mayra), Alejandro Nones (Paulo), Juan Sahagún (Ramón), Joana Brito (Nachita), Willebaldo López (Pedro), Jessica Segura (Rosa), Juan Diego Covarrubias (Julio), Roberto Romano (Raúl).
ΤΕΡΕΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 TERESA GR SUBS
ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 TERESA GR SUBS
https://1.bp.blogspot.com/-o-oj6f_00Eg/VtDTdnCbDgI/AAAAAAAD0mQ/JXC8kBu6n5c/s1600/teresa-episodia-tereza.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-o-oj6f_00Eg/VtDTdnCbDgI/AAAAAAAD0mQ/JXC8kBu6n5c/s72-c/teresa-episodia-tereza.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2016/02/1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-teresa-gr-subs.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2016/02/1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-teresa-gr-subs.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content