ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19-20 ELIF

Elif Επεισόδιο 12 - 13 - 14 - 15 - 16 ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19-20 ELIF επεισόδιο 12 Η Αρζού θέλει να βρει ...


Elif Επεισόδιο 12 - 13 - 14 - 15 - 16 ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19-20 ELIF
επεισόδιο 12
Η Αρζού θέλει να βρει τον Βεϊσέλ αλλά βρίσκει τελικά τη Μελέκ. Βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κατάσταση περισσότερο πολύπλοκη από ότι περίμενε και δεν ξέρει τι να κάνει, έτσι χάνει τον έλεγχο της. Ο Κενάν είναι έξαλλος με τη μητέρα του επειδή ανακατεύτηκε στις δουλειές του κτήματος. Ανακαλύπτει πως η Αλιγέ θέλει να πουλήσει κάποιο μέρος της γης τους και αυτό είναι η αιτία για να ξεκινήσει μια δυναμική μάχη ανάμεσα σε γιο και μητέρα.
Η Μελέκ δουλεύει πια σε δύο δουλειές και η υγεία της επιδεινώνεται. Η Ελίφ εξακολουθεί να είναι δυστυχισμένη στο κτήμα και η Τουγκτσέ εξακολουθεί να είναι κακιά μαζί της. Η Ιπέκ δεν χαίρεται καθόλου όταν ο Μερτ της κάνει έκπληξη και την καλεί να πάνε μαζί σε μια συναυλία. Η Αϊσε καταφέρνει να βρει τα χρήματα, που της ζητάει ο Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ πιάνει τον Μουράτ να κλέβει χρήματα από το πορτοφόλι της και τα δύο αδέλφια μαλώνουν.

επεισόδιο 13
Η Αρζού απάγει την Ελίφ και τη πηγαίνει στο δάσος. Η Ελίφ το σκάει και ζητάει τη βοήθεια ενός περαστικού αλλά η Αρζού την πιάνει ξανά. Ο Μουράτ κλέβει το πορτοφόλι της Αϊσέ, το οποίο είναι γεμάτο χρυσό, που είχε συγκεντρώσει για τον Bεϊσέλ. Ο Μουράτ αγοράζει ένα κολιέ στην Τζέιντα και δίνει τα υπόλοιπα στον Βεϊσέλ. Η Αϊσέλ εξηγεί στον Βεϊσέλ ότι της έκλεψαν το πορτοφόλι αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και απειλεί να κάνει κακό στη Μελέκ.
Ο Βεϊσέλ δίνει άλλες δύο μέρες διορία στην Αϊσέ για να βρει τα χρήματα. Η κατάσταση για την Αϊσέ γίνεται χειρότερη όταν η Αλιγέ της κάνει παρατήρηση επειδή λείπει τελευταία συχνά από το κτήμα. Η Μελέκ βλέπει την Αϊσέ να μιλάει με τον Βεϊσέλ και ανησυχεί πως κάτι θα συμβεί στην Ελίφ.

επεισόδιο 14
Η Ελίφ δεν αντέχει άλλο την κακία της Τουγκτσέ και το σκάει από το κτήμα. Τρελαίνεται από τη χαρά της όταν βλέπει στην πύλη τη μητέρα της. Η Αϊσέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Μελέκ. Όταν διαπιστώνει πως η Μελέκ είναι άρρωστη, της επιτρέπει να μείνει κρυφά στο κτήμα. Μητέρα και κόρη βρίσκονται πάλι κοντά μετά από καιρό αλλά η Ελίφ, επειδή φοβάται την Αρζού, δεν λέει στη μητέρα της την αλήθεια για τη ζωή της στο κτήμα.
Η Μελέκ ξέρει πως ο Βεϊσέλ παρενοχλούσε την Αϊσέ αλλά εκείνη δεν της λέει για ποιο λόγο. Η Αλιγέ πιέζει την Αρζού. Η Αρζού θυμάται το αυτοκίνητο, που άφησε στο δάσος όταν προσπάθησε να απαγάγει την Ελίφ. Λίγο μετά η αστυνομία φτάνει στο κτήμα επειδή βρήκαν εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο. Η Αρζού δεν έχει άλλη επιλογή από το να πει ψέματα πως είχε ένα ατύχημα.

επεισόδιο 15
Η Μελέκ φοβάται πως αν μείνει και άλλο στο κτήμα, στο τέλος ο Βεϊσέλ θα βρει την Ελίφ. Έτσι αποφασίζει να φύγει αλλά της πέφτει το κολιέ της. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη επειδή η μητέρα της έφυγε. Ο Κενάν βρίσκει το κολιέ και ταράζεται γιατί ξέρει ότι ανήκει στη Μελέκ. Χρειάζεται να φύγει από το κτήμα για να μείνει μόνος και να σκεφθεί. Ακόμα είναι θυμωμένος με τη Μελέκ επειδή τον εγκατέλειψε. Η Αλιγέ εξακολουθεί να πιέζει την Ιπέκ να δεχθεί για άντρα της τον Μερτ. Η Ελίφ αποκαλύπτει στην Τουγκτσέ ότι η μητέρα της έμεινε μαζί της στο κτήμα. Η Τουγκτσέ το λέει σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια του δείπνου. Η Αρζού χάνει εντελώς τον έλεγχο. Τα νέα αυτά την κάνουν να ανησυχήσει ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με την εξαφάνιση του Κενάν. Η Αρζού χρησιμοποιεί την Τουγκτσέ για να πιέσουν την Αλιγέ να στείλουν την Ελίφ στο ορφανοτροφείο. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι της και ο Βεϊσέλ τη χτυπάει επειδή έλειπε το προηγούμενο βράδυ και της παίρνει το τηλέφωνο της. Ο Βεϊσέλ πληρώνει επιτέλους τα χρέη του από τον τζόγο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ εξακολουθούν να τσακώνονται.

Επεισόδιο 16
Ο Κενάν θα προσπαθήσει να καταλάβει πως βρέθηκε το κολιέ της Μελέκ στο κτήμα. Όταν ο Κενάν θα μάθει τα σχέδια της Αλιγέ να πουλήσει τη γη τους, θα γίνει έξαλλος.Η Αϊσέ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ όταν ανακαλύπτει ότι η Αλιγέ και η Αρζού σχεδιάζουν να στείλουν τη μικρή στο ορφανοτροφείο. Εκείνος όμως μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και η Αϊσέ αλλάζει γνώμη.
Ο Βεϊσέλ ανακαλύπτει πως η Μελέκ έχει και δεύτερη δουλειά και γίνεται έξαλλος. Μαζί με τον Μουράτ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεπληρώσει τα χρέη από τον τζόγο.
Η Μελέκ φοβάται πως θα χάσει τη δουλειά της και πως δεν θα καταφέρει να ξαναδεί την Ελίφ. Όταν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει το κολιέ της, στεναχωριέται ακόμα περισσότερο.
Η Αρζού πιέζει την Αλιγιέ ώστε να στείλουν σύντομα την Ελίφ στο ορφανοτροφείο. Η Αλιγέ αποφασίζει να χειριστεί μόνη της το θέμα αυτό, χωρίς να συμβουλευτεί τον Κενάν για να του δώσει ένα μάθημα. Η Τουγκτσέ συνεχίζει να πληγώνει την Ελίφ και της λέει πως θα τη στείλουν στο ορφανοτροφείο. Η Ελίφ αναστατώνεται και αποφασίζει να τη μητέρα της.
Η Ζεϊνέπ δέχεται παρενοχλήσεις από το αφεντικό της και παραιτείται από τη δουλειά της. Ο Σελίμ βλέπει τι συμβαίνει και επιτίθεται στο αφεντικό της…

Επεισόδιο 17
Ο Κενάν παίρνει την απόφαση να παραδώσει την Ελίφ στη μητέρα της, δίχως να γνωρίζει πως πρόκειται για τον έρωτα της ζωή του, τη Μελέκ, αλλά η Αρζού δεν τον αφήνει να πάει μόνος του.
Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ θα κάνουν ότι έχουν βρει το πορτοφόλι της Αϊσέ και μαθαίνουν τη διεύθυνση του κτήματος για να μπορέσουν να της το επιστρέψουν.
Στην πραγματικότητα σχεδιάζουν να την εκβιάσουν για να τους δώσει και άλλη χρήματα.
Η Αϊσέ ταράζεται όταν βλέπει την πόρτα της τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Με κάποιο τρόπο βρίσκει πάλι τα χρήματα, που της ζητάνε. Η Αρζού κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τον Κενάν να βρει τη Μελέκ και τελικά τα καταφέρνει.
Η Γκόντζα λέει στην Αρζού ότι ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ήταν στο κτήμα και εκείνη γίνεται έξαλλη…

Επεισόδιο 18
Η Αρζού θα πάρει το όπλο του Κενάν προκειμένου να σκοτώσει τη Μελέκ όμως η Αϊσέ χαλάει τα σχέδια της μιας και της έχει δώσει εσκεμμένα λάθος διεύθυνση. Μόλις η Αρζού το ανακαλύπτει, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από την Αϊσέ και να την απολύσει.
Η Γκόντζα συμφωνεί να τη βοηθήσει να υλοποιήσει το σχέδιο της. Η συμπεριφορά της Αρζού προκαλεί υποψίες στον Κενάν.
Είναι πια αποφασισμένος να πάει την Ελίφ στη μητέρα της.
Ο Μουράτ θέλει να επενδύσει τα χρήματα, που πήραν από την Αϊσέ σε μια νέα δουλειά και προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του.
Ο Βεϊσέλ είναι χαρούμενος, που έχει βρει έναν τρόπο ώστε να συνεχίζει να εκβιάζει για χρήματα την Αϊσέ ενώ εξακολουθεί να παρενοχλεί και τη Μελέκ.
Μια μέρα τη χτυπάει τόσο πολύ, που η Μελέκ δεν μπορεί να πάει για δουλειά.
Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να πάει στη θέση της.
Η Αλιγέ εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με τον Κενάν και να θέλει να πουλήσει τη γη τους.
Η Τουγκτσέ ενοχλείται επειδή η Ελίφ εξακολουθεί να μένει σπίτι τους.
Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη επειδή δεν μπορεί να είναι μαζί με τη μητέρα της και σταματάει να τρώει.
Ο Σελίμ εκνευρίζεται με την Πελίν επειδή τον ακολουθεί συνέχεια. Η Ιπέκ πηγαίνει στο μάθημα της, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της μητέρας της, αλλά νιώθει μεγάλη αδυναμία…

Επεισόδιο 19
Με επιτυχία θα πραγματοποιηθεί το σχέδιο της Αρζού ώστε να απολυθεί η Αϊσέ. Η Αϊσέ και η Ελίφ πρέπει να φύγουν από το κτήμα.
Αφού το πρόβλημα αυτό λύνεται, η Αρζού θα στρέψει την προσοχή της στη σχέση του Κενάν με την Αλιγέ και φροντίζει να δημιουργήσει περισσότερο χάσμα ανάμεσα σε μητέρα και γιο.
Ο Κενάν δεν καταλαβαίνει την εμμονή της μητέρας του με το θέμα της πώλησης της γης τους.
Οι εργάτες τους λένε πως κάποτε σε εκείνο το μέρος υπήρχε ένα σπίτι, που καταστράφηκε από μια φωτιά.
Η αποκάλυψη προκαλεί το ενδιαφέρον του Κενάν, που αποφασίζει να ερευνήσει τι είχε συμβεί αλλά μαθαίνει πως και κάποιος άλλος κάνει το ίδιο.
Η Αρζού λέει στον Κενάν πως η Αϊσέ απολύθηκε επειδή την έπιασαν να κλέβει.
Ο Κενάν δεν πιστεύει ότι η Αϊσέ είναι κλέφτρα και πηγαίνει να τη βρει.
Η Αλιγέ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Κενάν είναι αυτός, που αγόρασε τη γη, που εκείνη προσπαθούσε να πουλήσει.
Η Σεριφέ και ο Χουσνού δεν πιστεύουν ότι η Αϊσέ είναι κλέφτρα και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν. Η Σεριφέ δίνει στην Αϊσέ τα κλειδιά από το σπίτι ενός συγγενή της για να μείνει προσωρινά.
Η Ελίφ θέλει να δει τη μητέρα της και η Αϊσέ καλεί τη Μελέκ στο νέο σπίτι, που μένουν.
Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη όταν βλέπει ξανά τη μητέρα της.
Ο Βεϊσέλ αρχίζει πάλι να παίζει χαρτιά και χάνει τα χρήματα, με τα οποία ο Μουράτ σχεδίαζε να επενδύσει σε μια νέα δουλειά.
Η Ζεϊνέπ ανακαλύπτει πως θα συνεργαστεί με τον Σελίμ για μια εργασία στο σχολείο. Εκείνος είναι πολύ χαρούμενος, όχι όμως και η Ζεϊνέπ.
Η Ιπέλ λαμβάνει λουλούδια από έναν άγνωστο…

Επεισόδιο 20
Ο Κενάν θα ανακαλύψει κάτι που αφορά την κληρονομιά του. Στη συνέχεια θα ζητήσει από την Σεριφέ τη διεύθυνση της Αϊσέ και πηγαίνει να την επισκεφθεί. Ο Κενάν θα γυρίσει στο κτήμα μαζί με την Αϊσέ και την Ελίφ.

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι στεναχωρημένες διότι πρέπει για ακόμη μια φορά να μείνουν χωριστά. Η Αρζού είναι έξαλλη επειδή η Αϊσέ και η Ελίφ επέστρεψαν στο κτήμα.
Αποφασίζει να αλλάξει τακτική ώστε να ξεφορτωθεί τη μικρή και αρχίζει να της φέρεται με ευγένεια.
Όλο το προσωπικό του κτήματος, εκπλήσσεται από την αλλαγή στη συμπεριφορά της.
Η Τουγκτσέ δεν χαίρεται καθόλου όταν βλέπει τη μαμά της να φέρεται καλά στην Ελίφ.
Η Αλιγέ είναι ευχαριστημένη επειδή η Αϊσέ γύρισε στην έπαυλη και συμφιλιώνεται μαζί της.
Η Αϊσέ αφήνει την Αρζού να καταλάβει ότι ξέρει τι προσπαθεί να κάνει με αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά της.
Ο Μουράτ συστήνει τον Ερκούτ, τον άνθρωπο με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί επαγγελματικά, στον πατέρα του.
Η Μελέκ ανακαλύπτει ότι ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ εκβιάζουν την Αϊσέ και προσπαθεί να τους εμποδίσει.
Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να αναπληρώνει τη Μελέκ στη δουλειά της επειδή είναι άρρωστη, αλλά η Μελέκ δεν το γνωρίζει.
Ο μυστηριώδης άντρας, που κάνει έρευνα για τη γη, που αγόρασε ο Κενάν, κάνει την εμφάνισή του…

ΕΛΙΦ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

COMMENTS

Όνομα

360 Moires,6,4XXX4,11,60 Lepta Ellada,11,8 Lexeis,1,9 Mhnes,282,Τα 3 πρόσωπα της Άννας,1,Alcatraz,1,Animaniac,1,Anne Mitera,37,Antras Oneiron,49,Arena,65,Asteras Raxoulas,24,Babylon Berlin,1,Bahar,241,Beyaz Gece,1,Bir Aile Hikayesi,1,Bir Zamanlar Cukurova,1,Blind Taste,6,Blindspot,19,Bravo Roula,5,Burak Ozcivit,5,Cennet,1,Cingoz Recai,1,Cold Case,6,Covert Affairs,1,Criminal Minds,13,CSI Las Vegas,8,Cukur Yuz Yuze,1,Daddy Cool,23,Darisi Basimiza,1,Dayan Yuregim kardia mou antexe,1,Den Se Sygxwrw,2,Didyma Feggaria,297,Dirilis Ertugrul,1,Ela sti thesi mou,244,ELIF,72,Elimi Birakma,3,Erkenci Kus,1,Eurovision,5,Farma,1,Fazilet,20,Fos Sto Tounel,13,Galateia,20,Game Of Thrones,1,Gecenin Kralicesi,5,GNTMGR,2,Gran Hotel,13,Grimm,7,Gulperi,1,Gynaika Xoris Onoma,6,H xeiroteri evdomada tis zois mou,3,Hayat Sarkisi,2,House MD,31,House of Cards,12,How to get away with a murder,1,I Epistrofi,7,I lexi pou the les,9,I mama leipei taxidi,3,I Nyfi,36,I prwti kyria,8,Icerde,6,Iki kiz kardes,1,Imperio,6,Insider,31,Isimsizler,1,Istanbullu Gelin,24,Jane the virgin,1,JoinUs,2,Joy,1,Kairos,1,Kanatsiz Kuslar,1,Kane goneis na deis kalo,1,Kanto opws o Akis,42,Kara Sevda,167,Karagul,112,Kardashians,1,Kataigida,3,Kati xwrismena palikaria,33,Kayitdisi,1,Kiralik Ask,3,Kis Gunesi,1,Kitchen Lab,1,Knight Rider Heroes,1,Kokkino Nyfiko,8,Kosem Sultan,9,Kulahta Erimis Dolunay,1,Kung Fu,1,Kurtlar Vadisi Vatan,1,Kuzgun,1,La casa de papel,1,Law Order Criminal Intent,2,Life is a Beach,1,Lucky Room,1,Major Crimes,10,Malista Sef,18,Mamma Mia,16,MasterChef,2,Masum Degiliz,1,Mavres Xires,2,Media,261,Meleklerin Aski,2,Meryem,26,Mi milas,1,Mia Zoi,4,Mikra Eglimata,11,Mila mou,4,Min arxizeis ti mourmoura,98,Mindhunter,1,Moiraia elxi,37,Money Drop,2,Mprousko,336,My Style Rocks,4,NCIS,20,NCIS Los Angeles,1,NCIS New Orleans,2,Nefes Nefese,1,Netflix,1,News,150,Noima Zwis,1,noma,1,Nomads,30,Nota Mia,1,O Faros,6,O kosmos na xalasei,10,O prigkipas tis fotias,2,Oi symmathites,122,Orgi,2,Osa den xereis,9,Oso exo esena,4,Outlander,4,Ozark,1,Pablo Escobar,47,Pame Paketo,39,Pantelidis,8,Paramythi Alliws,13,Parole,1,Parthena Zoi,116,Pathos gia exousia,6,Person of Interest,15,Peta ti friteza,1,Poltics,2,Poyraz Karayel,1,Prison Break,10,Prodosies,61,Programma TV,1,Quizdom The Show,7,RadevouStar,5,Radio Arvyla,1,Ragismenes kardies,69,Ready Steady Cook,2,Revenge,3,Rising Star,2,Roua Mat,1,Ruya,1,SALTSA MIA,1,San Oikogeneia,12,Se Fonto Kokkino,1,Servet,1,Shopping Star,1,Simvolaio agapis,68,SIRIAL365,1,Siyah Inci,1,So You Think You Can Dance,3,Sports,1,Sta Dixtia Tou Peprwmenou,2,Star Academy,5,Stin ygeia mas,24,Sto kalo glykia sympethera,8,Survivor,95,Ta Dakria Tou Theou,2,Ta Ftera tou erota,1,Ta pente kleidia,62,Tamam,22,Tatouaz,111,Technology,17,Teen City Vibes,1,Teen wolf,1,Teresa,2,Tha gyrisei o troxos,2,The 100 code,1,The 2Night Show,24,The closer,7,The Crossing,1,The Defenders,1,The Following,17,The Good Doctor,6,The Mentalist,20,The messengers,1,The Mitsi Show,5,The Music Mall,1,The Music Project,5,The Paradise,3,The Protector,2,The Punisher,1,The Voice,1,The Wall,1,To daxtylidi ths fwtias,49,To kalytero zevgari,3,To nhsi,10,To soi soy,87,Tou Kakou Petherou,1,Tourkika sirial,41,Traction,1,Treli Oikogeneia,16,Tuvana Turkay,1,Vikings,8,Vrady,6,Vrexei Erwta,1,X-Factor,13,X-Files,2,Xoris esena,110,Yildizlar Sahidim,1,Your Face Sounds Familiar,9,Zumba Time,2,Zwdia,73,Zwes Paralliles,60,Zwi mou,99,
ltr
item
sirial365: ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19-20 ELIF
ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16-17-18-19-20 ELIF
https://3.bp.blogspot.com/-3WJcAmX47sQ/WmZ2ZbgG18I/AAAAAAADW80/SZz7pomh_5IPnnaQ3sf8zogSfgLL8b9dACLcBGAs/s1600/1.1.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-3WJcAmX47sQ/WmZ2ZbgG18I/AAAAAAADW80/SZz7pomh_5IPnnaQ3sf8zogSfgLL8b9dACLcBGAs/s72-c/1.1.jpg
sirial365
https://www.sirial365.com/2018/01/12-13-14-15-16-elif.html
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/
https://www.sirial365.com/2018/01/12-13-14-15-16-elif.html
true
8468336524341350121
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content